Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 7 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Gratula, jó meccs volt, Lewis stílusosan lépett le 😊
Jan
ööö...

twitter.com/JimOwczarski/status/947636636174700544

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 671
Köszönjük szépen a maréknyi Bills-szurkolótábor nevében azt, hogy nem küldtétek fel a tarcsit, hanem odatettétek magatokat. 😊 Szerintem jövő héten pár mázsa buffalói csirkeszárny érkezése várható.

Boldog új évet nektek, és sok sikert a továbbiakra!

Üdv.: egy roppant türelmes Buffalo-drukker 😊
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
Gratula, jó meccs volt, Lewis stílusosan lépett le 😊
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 282 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szép volt, grat a cicáknak! 😀 Nagyon komoly passzt nyomott Dalton 4&sokra. (Pedig éppen ekézni akartam, hogy 11 targetből 2 jó elkapás Green esetében elég ergya statisztika.)
több mint 7 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Sok-sok buffaloi gyümölcskosár érkezik Cincinnatibe holnap 😀
több mint 7 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Mindig is tudtam, hogy Marvin Lewis nagy troll, most Harbaugh-t is emlékeztette rá 😊
több mint 7 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Sima W! 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Ezért szeretem az NFL-t. Itt nincs olyan, hogy felküldöm idegenben a tarcsit az utolsó fordulóban, hiába intettem búcsút a PO-nak vagy 2 hónapja. Izzadjon meg az ellen, ha a rájátszásba akar kerülni..aztán bumm, egy perccel a vége előtt...
Buffalo-ban most áldják a nevetek.

Happy New Year!
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Westerman megint kezd. 😊 Ami azért érdekes, mert Redmond nagyságrendekkel jobb volt a múlt héten. Persze rotálva lesznek ugyanúgy, de ezek szerint abban sem kell logikát keresni így a végére, hogy ki kezd, és ki nem.
 twitter.com/Bengals/status/947556981325336578

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
úgy legyen!
 twitter.com/RapSheet/status/947498990827982848

több mint 7 éve
Amire kiváncsi vagyok, hogy lesz-e valaki, aki egynél több INT-tel zárja a szezont, vagy elég lesz a csapaton belüli elsőséghez egyetlen lekapott labda..?
Mikey
Sztem Dalton ezt már túlteljesítette 😀
empty taxi
erre most nem mondok semmit. 😁

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Amire kiváncsi vagyok, hogy lesz-e valaki, aki egynél több INT-tel zárja a szezont, vagy elég lesz a csapaton belüli elsőséghez egyetlen lekapott labda..?
Mikey
Sztem Dalton ezt már túlteljesítette 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Mindenkinek marvin mentes boldog új évet

Lou Anarumo for president
több mint 7 éve

több mint 7 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Elmenydus meccset varok, remelek.
Collapo
Kis naiv, hány Bengals meccset láttál az utóbbi hetekben? 😀
Mikey
Mint az evben. A kozoset.... az meg belefer a nehany hetbe?
Nem baj nekem ha egesz evben gyengek vagytok de most PO runban vagyunk es nem lenne jo egy ajandek... kuzdjunk. Akkor legalabb a mentalitas PO szintu... ha mar a jatekunk nem is.
Collapo
Nyugi, nincs miért izgulnotok. Nem játszik a legjobb védőnk (Burfict) és a legjobb támadónk (Ogbuehi).
Elvárásaim abszolút nincsenek, a védelem egy darabig meccsen tarthat minket, de kétlem, higy az O bármit is tudna csinálni. Bernard esetleg.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Collapo
Mikey
Mint az evben. A kozoset.... az meg belefer a nehany hetbe?
Nem baj nekem ha egesz evben gyengek vagytok de most PO runban vagyunk es nem lenne jo egy ajandek... kuzdjunk. Akkor legalabb a mentalitas PO szintu... ha mar a jatekunk nem is.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Collapo

több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Szerintetek van ma esélyünk legyőzni a Ravenst? Tudom nem oszt nem szoroz, de ha már ez Marvin utolsó meccse hátha a csapat oda teszi magát no meg mégis csak egy csoport rangadó még ha számunkra nincs is tétje.😊
Chad76
Hát remélem nem ma mutatjátok be,hogy lenne potenciál ebben a csapatban.Nektek már mindegy,legyetek jófejek velünk 😀 Aztán majd jövőre nekünk lehet ugrani.
több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Szeretheto csapat a Cicak... ha a Ravens lenne szeretnem is. 😛 😀

Elmenydus meccset varok, remelek. A varnyuk kuzdjenek csak a poert

Szerkesztette: Collapo

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
off:

sokkal barátságosabb ez az avatarod, Mikey 😉

egyébként hogy egy kis napközbeni olvasnivalóm legyen az év utolsó napján

@Mikey @nasheem @megyerikrisz @munoz @meme @Szipeter

körülbelül Ti tartjátok életben a bengals topikot, az lenne hozzátok a kérdésem, hogy miért és mikor lett a Bengals számotokra A csapat? 😊
Miknar
Háááát őszintén? Fogalmam sincs 😛
kb. 12-15 éve láttam az első NFL meccsem..... Pont a bengals játszott, és fikázták rendese, hogy mennyire szar csapat. Na akkor el is dőlt.... Az meg a plusz az egészben, hogy itt vannak a legnormálatlanabb fórumozók.......Itt a helyem 😛

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Írnék én szívesen, de sajnos annyira nem értek hozzá mint itt a többség. Én a meccseket csak az itt mostanában belinkelt youtube linken tudom követni esetleg más online streamen. És csak mint egyszerű szurkoló nézem nem tudok olyan jó hozzászolásokat írni mint ti inkább csak olvasom mit írtok.
@Chad76 üdv itt, írj gyakran ezután!

aztán hátha páran követnek még és lehagyjuk a peccet fórumozók számában. 😁
Mikey
Chad76
Az szerencsére nem feltétel, hogy érts hozzá. Én is írok. 😊

Szerintetek van ma esélyünk legyőzni a Ravenst? Tudom nem oszt nem szoroz, de ha már ez Marvin utolsó meccse hátha a csapat oda teszi magát no meg mégis csak egy csoport rangadó még ha számunkra nincs is tétje.😊
Chad76
Esély az van, mert az idei Bóóóltimor messze nem verhetetlen, de szerintem a Bengals extra alulmotivált lesz. Marvint elbúcsúztatták szépen a PBS-ben, valószínűleg nem lesz Mixon és Jackson III sem a sok további hiányzó mellett, Dalton full homály lett, szerintem -- remélem... -- a cél már csak az lesz hogy ne sérüljön meg senki egy számunkra totál érdektelen meccsen. Inkább le se játszaná a csapat.

Két dolognak szurkolok csak. Atkinsnek legyen meg a kétszámjegyű sack, és Lawson is gyűjtsön be még 1-2-t, hogy még nagyszerűbb rookie évet zárjon. 😊

Szerkesztette: Mikey

több mint 7 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
már korábban volt itt téma, így csak röviden:
2005ös idény Cincinnati vs Pittsburgh wild card meccs... az az ominózus meccs.
Szerelem első látásra 😊
Rush
Hasonló a helyzet, amikor Palmer térde reccsent, akkor meglett a csapatom 😀
több mint 7 éve
Chad76 Cincinnati Bengals 20
több mint 7 éve
Chad76 Cincinnati Bengals 20
Írnék én szívesen, de sajnos annyira nem értek hozzá mint itt a többség. Én a meccseket csak az itt mostanában belinkelt youtube linken tudom követni esetleg más online streamen. És csak mint egyszerű szurkoló nézem nem tudok olyan jó hozzászolásokat írni mint ti inkább csak olvasom mit írtok.
@Chad76 üdv itt, írj gyakran ezután!

aztán hátha páran követnek még és lehagyjuk a peccet fórumozók számában. 😁
Mikey

Szerkesztette: Chad76
több mint 7 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
már korábban volt itt téma, így csak röviden:
2005ös idény Cincinnati vs Pittsburgh wild card meccs... az az ominózus meccs.
Szerelem első látásra 😊
Rush
én is gondolkodtam rajta hogy biztos volt már téma, de hát vannak relatíve "új" szurkolók (én) akik azért ahhoz valószínűleg elég lusták(még mindig én 😀 ) hogy visszaolvassanak 234 oldalt 😀

szóval bátran bátran, tényleg kíváncsi vagyok 😊