Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
@Chad76 üdv itt, írj gyakran ezután!aztán hátha páran követnek még és lehagyjuk a peccet fórumozók számában. 😁
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
már korábban volt itt téma, így csak röviden: 2005ös idény Cincinnati vs Pittsburgh wild card meccs... az az ominózus meccs.
Szerelem első látásra 😊
több mint 7 éve
Igaz, hogy nem én lettem megszólítva, de nálam a Bengals imádat 2006-ban kezdődött. Amikor is egy Cincinnati-ben található Német Nemzetiségi tánccsoport európai turnéja alkalmából a mi településünkön volt elszállásolva. Majd pedig velük együtt táncoltam én is mint szintén néptáncos egy fellépés erejéig. Azóta imádom a csapatot és kitartok mellettük jóban rosszban. Idén végre kijutottam Cincinnatibe is szintén a tánc révén egy Amerikai turné keretében. És láthattam kivül belül szeretett csapatom arénáját. A legnagyobb bánatomra pont akkor amikor épp nem volt meccs. Igaz így legalább a játékos kijáron át én is ráéphettem a Paul Brown stadion gyepére. Ez fantasztikus érzés volt még ha meccs nem is volt így is tátott szájjal néztem mindent a kommentátor állást az ebédlőket egyéb kiszolgáló helységet. Ez nekem örök emlék marad. Az is amikor egy Cincinnati-ben élő ember megtudta, hogy a Bengalsnak drukkolok Magyarországon azt mondta, hogy jobb csapatot is találhattam volna kedvencnek.😊 Bocs ha valakit untattamoff:
sokkal barátságosabb ez az avatarod, Mikey 😉
egyébként hogy egy kis napközbeni olvasnivalóm legyen az év utolsó napján
@Mikey @nasheem @megyerikrisz @munoz @meme @Szipeter
körülbelül Ti tartjátok életben a bengals topikot, az lenne hozzátok a kérdésem, hogy miért és mikor lett a Bengals számotokra A csapat? 😊
Miknar
több mint 7 éve
off:😉
sokkal barátságosabb ez az avatarod, Mikey 😉
körülbelül Ti tartjátok életben a bengals topikot, az lenne hozzátok a kérdésem, hogy miért és mikor lett a Bengals számotokra A csapat? 😊
Miknar
2006. óta követem a csapatot, emlékeim szerint a szokásos kedvenc csapat választási taktikámat követve választottam őket. feltételek közé tartozott a tetszetős dizájn, a liga kiscsapata szerepkör, ámde legyen ígeretes a keret, tehát balfaszok ne legyenek. aztán egy kis new yorki kitérőt követően 2009. óta vagyok végérvényesen bengalsos. Azóta persze már tudom hogy örök balfasz a csapat, de ez kedvenc csapataim többségére jellemző. 😀
több mint 7 éve
off:sokkal barátságosabb ez az avatarod, Mikey 😉
Szerkesztette: Miknar
több mint 7 éve
eléggé valószínű lenne, ha a CLE elengedné.Az egy lehetséges forgatókönyv, hogy Hue-t visszahozzátok HC-nak?Akkor a másik, csak hogy Mikeynek igaza legyen 😀Lewis megy, Jay Gruden jön, meglássátok!Grudent most erősítették meg a Redskinsnél.
Mikey
Bazzani
Amúgy, ha Marvin a csapat körül marad (GM), és nem tudja idehozni Hue-t (ergo nem rúgják ki), akkor szerintem Jim Schwartz lesz a befutó. Ha Lewis minden szempontból lelép, akkor a Simmons féle verzió talán a legesélyesebb.
munoz
(Schwartznál most a NYG érdeklődik, úgy tudom)
Jan
több mint 7 éve
Az egy lehetséges forgatókönyv, hogy Hue-t visszahozzátok HC-nak?Akkor a másik, csak hogy Mikeynek igaza legyen 😀Lewis megy, Jay Gruden jön, meglássátok!Grudent most erősítették meg a Redskinsnél.
Mikey
Bazzani
Amúgy, ha Marvin a csapat körül marad (GM), és nem tudja idehozni Hue-t (ergo nem rúgják ki), akkor szerintem Jim Schwartz lesz a befutó. Ha Lewis minden szempontból lelép, akkor a Simmons féle verzió talán a legesélyesebb.
munoz
(Schwartznál most a NYG érdeklődik, úgy tudom)
több mint 7 éve
Nem ismertek véletlenül vkit, akit zaklatott az öreg?Nem gondoltam volna, hogy bármikor is sikerül összehozni ezt az egész színjátékot a Bengals eladásával. 😀
nasheem
több mint 7 éve
Jöjjön a 2 Gruden egyszerre. Így lesz végre GM és HC is. Mondjuk előbb ehhez Brownnak el kellene adnia a franchiset.Nem ismertek véletlenül vkit, akit zaklatott az öreg?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
üsse kavics, Jon is jó lesz. 😉Akkor a másik, csak hogy Mikeynek igaza legyen 😀Lewis megy, Jay Gruden jön, meglássátok!Grudent most erősítették meg a Redskinsnél.
Mikey
Bazzani
munoz
e három opcióból a Schwartz-félének örülnék egyedül.
több mint 7 éve
nem látom akadályát, hogy az utolsó meccset megerősítve levezényelje, aztán ide cseréljék. 😁Lewis megy, Jay Gruden jön, meglássátok!Grudent most erősítették meg a Redskinsnél.
Mikey
Bazzani
több mint 7 éve
Akkor a másik, csak hogy Mikeynek igaza legyen 😀Lewis megy, Jay Gruden jön, meglássátok!Grudent most erősítették meg a Redskinsnél.
Mikey
Bazzani
több mint 7 éve
Lewis megy, Jay Gruden jön, meglássátok!Grudent most erősítették meg a Redskinsnél.
Mikey
több mint 7 éve
Lewis megy, Jay Gruden jön, meglássátok!
több mint 7 éve
Ahogy jönnek a maradó HC hírek, egyre inkább az az érzésem, hogy bengalsosan fogjuk megoldani a ML helyzetet. Pénzt nem adunk, draft cetlit meg pláne nem HC-ért, így marad a jól bevált "knows the system" elvünk. Ez alapján pedig Simmons lesz a befutó, nem hiába nevezték beugró HC nek Lewis betegségére. A holnapi meccsen pedig a Ravens felmossa velünk a padlót. Ha nincs Burfict a védelmünk teljesen összeomlik, Dalton pedig a PIT meccs második félideje óta teljesen homály, nem is értem miért nem játszatjuk AJM-t. Elég lesz a comp pick is érte, vagy mi?? Okosan kezeltük ezt a helyzetet isss.
több mint 7 éve
Ogbuehi és Burfict befejezte idénre, mert biztosan nem játszanak holnap, Mixon és Jackson III játéka kérdéses.Mennyire jellemző már az idei évre, hogy a jövő szempontjából a két legfontosabb játékos sérülés miatt talán nem is játszik az utolsó meccsen, hihetetlen.
Jó hogy vége ennek az évnek, sok örömre nem adott okot.
több mint 7 éve
We'll see BardotLui király macskás király vágtat pacilován
Hadd látom úgymond mennyeit ér ohájó tartomány...
( innentől a Meyer over the Satanas opusz következik )

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Csak stílusosan. Bármennyire is félrement a csapat, imádom az embert. 😀twitter.com/pauldehnerjr/status/946788972205953024
több mint 7 éve
Talán Matt Campbell, de nem vagyok nagy college néző. Fiatal, de nem extrém arc. Kiegyensúlyozott csapatai voltak. Ohioi faszi. Jól látja meg és építi fel a tehetségeket, de nem csinál minden áron forradalmat.Persze jobb lenne egy év múlva hívni, de nekünk most kell HC.
Egyébként nem hoznék egyetemi edzőt. 1-2 fájdalmas év jönne, igaz utána robbanhatna. De amíg abban az 1-2 évben vagy rohadtul nem fogod tudni, hogy robban-e vagy sem.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Nézegettem az egyetemi edzőket, kit látnék nálunk szívesen. Az egyik ilyen Kliff Kingsbury. Felkavarná az állóvizet az tuti. Véleményetek ki lenne a jó anyag még? Az sem baj, ha teljesen elvetemült ötlet.... Csak indokoljatok miért Őt választanátok.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Ez a második leggyakoribb megoldás, igen. 😀| Cserébe ma jól ki is megyek a Georgia sapimban jégkorongmeccsre. Kár hogy mindenki télapósapkának fogja nézni. |áh, kínaiban vett Packers sapkának :p
Mikey
baggio
több mint 8 éve
| Cserébe ma jól ki is megyek a Georgia sapimban jégkorongmeccsre. Kár hogy mindenki télapósapkának fogja nézni. |áh, kínaiban vett Packers sapkának :p
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Én igazából csodálom hogy még küzdesz az egyetemi fociért. Kicsit széllel szemben hugyozás fílingje van. Mikor én is elkezdek róla beszélni, mintha UFO lennék, úgy néznek.mindenkinek megvan a vesszőparipája, szerinted én mennyire csóválom a fejem, mikor a naivan feltett "az NFL-be csak az amerikai egyetemi csapatokból lehet bekerülni?" kérdésre a válasz az, hogy "van esély, hiszen tavaly is draftoltak egy játékost" | (az elsőt és eddig utolsót ugye, aki már a PS-ben sincs) | ... és a draft bármikor szóba kerül, ez a hülyeség megyAzzal nincs bajom, mert bármilyen hihetetlen, mint csapattal, nekem nincs bajom a Steelersszel. Csak a vezetőedzőjével és néhány, régi és jelenlegi játékosával. Sajnos egyre többel...tegnapi meccsen hangzott el a Sport TV-s közvetítésben, hogy tök jó hogy vannak olyan üde színfoltok a ligában, mint Smith-Schuster. majdnem lekarmoltam magam.És amikor azt mondták hogy szimpatikus csapat a Steelers, akkor kikapcsoltad a TV-t? 😊
Mikey
bcsarli
Így. Azért mertem nézni, mert Maka és Márk kommentált, és reméltem hogy nem hallok tőlük hülyeséget. De nekik úgy néz ki, teljesen kimaradt az ütközés utóélete. Vagyis remélem hogy kimaradt, és csak ezért mondott ilyet Márk, és ezért nem javította ki Maka.tegnapi meccsen hangzott el a Sport TV-s közvetítésben, hogy tök jó hogy vannak olyan üde színfoltok a ligában, mint Smith-Schuster. majdnem lekarmoltam magam.azt a részt pont én is hallottam, az egészben az volt a legszomorúbb hogy nem egy Sanyi féle idiótától hangzott el hanem két olyan ember közvetített akikről azért ennél magasabb értelmi színvonalat várnék😕
Mikey
Cuchulain82
Mikey
baggio
| Cserébe ma jól ki is megyek a Georgia sapimban jégkorongmeccsre. Kár hogy mindenki télapósapkának fogja nézni. |