Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Mittudomén. Biztos ügyes. Vagy szép. De knows the system, az biztos. 😀S ő miért is?@megyerikrisz hogy kit?Darrin Simmons
Mikey
megyerikrisz
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
S ő miért is?@megyerikrisz hogy kit?Darrin Simmons
Mikey
megyerikrisz
Ezek a tweetek mennyire megbízhatóak ?Ez eléggé megbízható lesz?
Kb el lehet mostmár könyvelni, hogy igen, távozik ?
Nem merem még elhinni ...
Miknar
twitter.com/pauldehnerjr/status/942416865552470017
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ezek a tweetek mennyire megbízhatóak ?Kb el lehet mostmár könyvelni, hogy igen, távozik ?
Nem merem még elhinni ...
több mint 8 éve
@megyerikrisz hogy kit?Darrin Simmons
Mikey
több mint 8 éve
@megyerikrisz hogy kit?
több mint 8 éve
Egyre hangosabban mondogatják Simsont. Nem szeretném, jöjjön külsős.Azért én hamar elkezdtem aggódni hogy valami balf_sz jön a helyére. Elvégre a Bengalsról beszélünk...Ez mondjuk vicces.Értem a lényegét, de nem véletlen, hogy hivatalosan ő nem jön vissza, és szó sincs kirúgásról. Ahogy mondani szokták, érdemeire való tekintettel... Ennyi jár neki. Persze én is könnyebben beszélek, mióta biztos, hogy elmegy. 😀
twitter.com/BarstoolBigCat/status/942413194194284544
Mikey
megyerikrisz
Mikey
több mint 8 éve
Azért én hamar elkezdtem aggódni hogy valami balf_sz jön a helyére. Elvégre a Bengalsról beszélünk...Ez mondjuk vicces.Értem a lényegét, de nem véletlen, hogy hivatalosan ő nem jön vissza, és szó sincs kirúgásról. Ahogy mondani szokták, érdemeire való tekintettel... Ennyi jár neki. Persze én is könnyebben beszélek, mióta biztos, hogy elmegy. 😀
Mikey
megyerikrisz
több mint 8 éve
Ez mondjuk vicces.Értem a lényegét, de nem véletlen, hogy hivatalosan ő nem jön vissza, és szó sincs kirúgásról. Ahogy mondani szokták, érdemeire való tekintettel... Ennyi jár neki. Persze én is könnyebben beszélek, mióta biztos, hogy elmegy. 😀
Mikey
több mint 8 éve
Ok így már sejtem 😊 Valóban nem lehet tudni, hogy mi jönne-e ki belőle. Egy Reidhez hasonló út, vagy egy Fischeri, Fox-Maxi. Reid azért tudta, hova kell "igazolni", már elve nem egy rossz keretet kapott. Illetve neki talán gazdagabb a kapcsolat rendszere, mint Marwinnak, hogy ki legyen mellette poszt edző. Bár épp a DC -vel a Chargers meccs ellenére Reid se lehet elégedett. De ez itt már off.@Mikey Westermann inaktív 😀Nagyon nevetek. 😀 | Kínomban. |
Boyd is, ezen viszont meglepődtem.
megyerikrisz
Boyd mit ártott, nem tudom. Lehet ő is megdugta Lewis lányát.
Egyébként vállal majd máshol munkát, vagy vissza is vonul?To pursue opportunities elsewhere. Szerinted?
dande
Mikey
több mint 8 éve
Ez mondjuk vicces.twitter.com/BarstoolBigCat/status/942413194194284544
több mint 8 éve
Azért szánni nem kell. Nagy munkát végzett, csupán két évvel tovább maradt, mint kellett volna. A kérdés hogy kiégett vagy környezetváltozás kell neki.Egyébként vállal majd máshol munkát, vagy vissza is vonul?GM akar lenni... a helyes kérdés az lenne, hogy kap-e valahol máshol munkát, de biztos megszánja egy csapat
dande
baggio
több mint 8 éve
Egyébként vállal majd máshol munkát, vagy vissza is vonul?GM akar lenni... a helyes kérdés az lenne, hogy kap-e valahol máshol munkát, de biztos megszánja egy csapat
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
@Mikey Westermann inaktív 😀Nagyon nevetek. 😀 | Kínomban. |
Boyd is, ezen viszont meglepődtem.
megyerikrisz
Boyd mit ártott, nem tudom. Lehet ő is megdugta Lewis lányát.
Egyébként vállal majd máshol munkát, vagy vissza is vonul?To pursue opportunities elsewhere. Szerinted?
dande
több mint 8 éve
Egyébként vállal majd máshol munkát, vagy vissza is vonul?
több mint 8 éve
twitter.com/Bengals/status/942431696749780994twitter.com/GeoffHobsonCin/status/942431702521077760
több mint 8 éve
@Mikey Westermann inaktív 😀Boyd is, ezen viszont meglepődtem.
több mint 8 éve
Ha a játékosok közül jövőre nem lesz itt M. Johnson, Jones, Csöcsi, Hill és neadjisten Ogbuehi sem, én pezsgőt bontok.A lényeg hogy rakják rendbe az OL-t. Elsőszámú prioritásnak kell lennie!
több mint 8 éve
MarioAna
1 997
Persze, én sem a "tradeljük el azonnal AJ+Daltont" párton vagyok, de az évek óta stagnálás a sok belső kinevezéssel már bőven megérett arra, hogy valami változatosságot lássunk.nah végre akkor teljes a rebuilding mode, amely remélhetőleg szemlélet váltással is jár...vagy megkapjuk jeff fishert 😀 😀Azért nem teljes, és ne is legyen az. A stáb mehet, de a keretben vannak bőven tehetségek.
MarioAna
megyerikrisz
Burrow > Luck valaha is
több mint 8 éve
nah végre akkor teljes a rebuilding mode, amely remélhetőleg szemlélet váltással is jár...vagy megkapjuk jeff fishert 😀 😀Azért nem teljes, és ne is legyen az. A stáb mehet, de a keretben vannak bőven tehetségek.
MarioAna
több mint 8 éve
MarioAna
1 997
nah végre akkor teljes a rebuilding mode, amely remélhetőleg szemlélet váltással is jár...vagy megkapjuk jeff fishert 😀 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 8 éve
Adam SchefterVerified accountAz opportunities elsewhere résznél hangosan felröhögtem.
@AdamSchefter
34s34 seconds ago
More
After 15 seasons in Cincinnati, Marvin Lewis is planning to leave the Bengals after this season to pursue opportunities elsewhere, league sources tell ESPN.
More on Sunday NFL Countdown.
Klaci79
Látom másnak is furcsa volt. 😀
Szerkesztette: cspeti98
több mint 8 éve
To pursue opportunities elsewhere. Ez az új megfogalmazása annak, hogy nem kap új szerződést, mert sz_r? 😊Ami még érdekesebb, az ESPN cikkéből:
Not only is Lewis' contract up, but so are those of most, if not all, of the Bengals' assistant coaches. The Bengals have declined to give contract extensions to their assistant coaches, and some are unhappy with the way they have been treated financially, sources said.Igazából nem bánnám, ha teljesen új stáb készítené fel a csapatot a jövő évtől.
több mint 8 éve
Én csak annyit olvastam a tweeten, hogy Marvin Lewis out. Először azt hittem inaktív lesz a viks ellen. Oszt közben az év erősítése. Wow! Sőt, wow négyzet!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Adam SchefterVerified account @AdamSchefter
34s34 seconds ago
More
After 15 seasons in Cincinnati, Marvin Lewis is planning to leave the Bengals after this season to pursue opportunities elsewhere, league sources tell ESPN.
More on Sunday NFL Countdown.
több mint 8 éve
JJ Dielmant megint lenyúlták, ezúttal a Broncos.