Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
A Kirk nevűek védettek az NFLben, ez valami StarTrek szabály...twitter.com/PFF_Smith/status/940034342247481345S Cincinnatiben csak csere volt Jones sérüléséig egy olyan csapatban ahol olyan, teljesen homály játékos is kezd mint Kirkpatrick, egészen felfoghatatlan.
megyerikrisz
Mikey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
twitter.com/PFF_Smith/status/940034342247481345S Cincinnatiben csak csere volt Jones sérüléséig egy olyan csapatban ahol olyan, teljesen homály játékos is kezd mint Kirkpatrick, egészen felfoghatatlan.
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
twitter.com/PFF_Smith/status/940034342247481345
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Ez mekkora bohóc. Így akarja elnyerni/visszanyerni a játékosok bizalmát? Elsősorban őt hugyozták pofán tegnap. Ezt a hülyét.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Remélem olvastátok Marvin meccs utáni nyilatkozatát. Vagy ő a hülye, vagy mindenkit annak néz. Azt mondja a hozzáállással nem volt probléma. Arról sajnos nem szólnak az írások hogy közben elröhögte-e magát.
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Mit keres a csere cseréje OG a véfőfalban goalline szituációban? Vagy rosszul láttam volna. Nem is tudom mit mondjak.Valóban Redmond volt. 😀
megyerikrisz
több mint 8 éve
Nincs ebben semmi meglepő szerintem. A múlt hét után nagyjából ezt vártam. A zakóban biztos voltam, a mérték meglepett. az offense agóniája folyamatos, védőként pedig ha nem teszed teljes szívvel bele magad a kontaktokba, akkor ez van. Ez a csapat múlt héten szétesett. Marvin Lewis meg nem tudja összerakni őket. Ennél egyszerűbb dolgokat sem tud megoldani. Motivátornak mindig is nulla volt. egy hangyafasznyira vagyok tőle, hogy jövő héten nem üljek le a stream elé. De persze le fogok, mert aki a Bengals választotta, az nyilván valamennyire mazoista is 😊
Jah és igen. Fejedelem nagy király volt, még ha ez képzavar is. Hány szerelést csinált? Érzésre 10 felett.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Ez a szánalom netovábbja volt. 2 értékelhető ember volt az egész csapatban, a 4. számú kiöregedőben lévő DE (MJ) és a szezont a roster szélén kezdő safety (Fejedelem). Ok, hogy sok a sérült, de ilyen lélektelen szarért Zimmer egyenként nyúzta volna meg őket a vonal mellett. Paulie G is nyakig benne van ebben, nem szabad a kezébe adni a kormányt. Az OL egyáltalán nem volt olyan rossz tegnap, rájuk nem lehet fogni a gyalázatot. Greent sem tudom hibáztatni, annyiszor húzott ki minket a szarból, néha neki is lehet rossz napja. Viszont olyanokat csináltunk, amiket nem is értettem. Mit keres a csere cseréje OG a véfőfalban goalline szituációban? Vagy rosszul láttam volna. Nem is tudom mit mondjak. Hosszú idő után először szégyelltem, hogy ennek a csürhének szurkolok.
több mint 8 éve
Tipikus lenne, ha akkor neveznének ki belülről egy assistant coachot HC-nek, amikor hosszú évek után először nincsen igazi HC matéria közöttük. 😀Lehet egyedül vagyok, de Guenthert én egyáltalán nem tudom elképzelni HC-ként.én sem, de a belülről építkezés nagyszerű elve alapján ő a legvalószínűbb..
Mikey
ja és #marvintakarodj 😉
Rush
több mint 8 éve
Lehet egyedül vagyok, de Guenthert én egyáltalán nem tudom elképzelni HC-ként.én sem, de a belülről építkezés nagyszerű elve alapján ő a legvalószínűbb..
Mikey
ja és #marvintakarodj 😉
több mint 8 éve
Lehet egyedül vagyok, de Guenthert én egyáltalán nem tudom elképzelni HC-ként.
több mint 8 éve
Azok után, hogy az eddig úgy, ahogy helytálló védelemből sok kulcsember kiesett nem nagy meglepetés a vereség. A mutatott játék persze csapnivaló volt. A pályán lévők közül is több emberen látszott, hogy fél szívvel játszott, nem volt ott teljesen a pályán (Pl. Green, de a védelemben is voltak kínos hibák). Úgy pedig, hogy az O folyamatosan 3 and out-okat csinált, csak idő kérdése volt, hogy mikor omlik össze az egész.Marvinnak lefőtt a kávé, mindenképpen mennie kell, az új HC pedig valószínűleg jó pár cserét végrehajt. Az mondjuk érdekes, hogy az esélyes utódok között emlegetett Gunther pozícióját mennyire rontja egy-egy ilyen mérkőzés.
Az biztos, hogy amíg az OL nincs rendben, addig teljesen felesleges bármilyen komolyabb álmot dédelgetni. Emellett persze vannak még lyukak számos csapategységben, de ennél több volt még ebben a társaságban is, amit ma, illetve az idei idényben láthattunk.
több mint 8 éve
#MarvintakarodjMindennek a legalja a mai produkció.
több mint 8 éve
Azonnal elzavarni mindenkit. Erre a teljesítményre a sok sérült sem lehet kifogás, egy első éves irányító szopat minket, elképesztő az egész csapat (O és D is). Azonnali váltás kell, mert ez valami katasztrófa. Az amúgy tehetséges, de csak 3 győzelmet arató Chicagótól így kiszopni, felháborító. 😕 Teljes váltás kell, nem csak Lewis, hanem még páran mehetnek.
több mint 8 éve
Hát valami oka biztos van, hogy a második redshirted évét tölti. Ha már nem, akkor az hogy Marv hülye. 😊Az elmúlt 2 évben minden alkalommal egészséges volt a fal, mindig mindenki úgy játszott, higy még kipróbálni sem lehetett néhány snap erejéig? Kétlem.twitter.com/pauldehnerjr/status/939895301598531585A fal egészséges, minek legyen aktív?
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, minek kellene történnie, hogy Westermann aktív legyen. Ha meg tényleg ilyen szar, mi a fenének tartjuk rosteren 2 éve?
megyerikrisz
Mikey
megyerikrisz
Egyébként én már rég nem keresek logikát abban, ki inaktív és miért.
több mint 8 éve
Az elmúlt 2 évben minden alkalommal egészséges volt a fal, mindig mindenki úgy játszott, higy még kipróbálni sem lehetett néhány snap erejéig? Kétlem.twitter.com/pauldehnerjr/status/939895301598531585A fal egészséges, minek legyen aktív?
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, minek kellene történnie, hogy Westermann aktív legyen. Ha meg tényleg ilyen szar, mi a fenének tartjuk rosteren 2 éve?
megyerikrisz
Mikey
több mint 8 éve
twitter.com/pauldehnerjr/status/939895301598531585A fal egészséges, minek legyen aktív?
megyerikrisz
több mint 8 éve
twitter.com/pauldehnerjr/status/939895301598531585Mondjuk arra kíváncsi vagyok, minek kellene történnie, hogy Westermann aktív legyen. Ha meg tényleg ilyen szar, mi a fenének tartjuk rosteren 2 éve?
több mint 8 éve
nagyon remélem én is, messze a legtehetségesebb CB a rosteren.Kövezzetek meg, de én örülök hogy Jones idénre befejezte. | Nem, nem a sérülésének örülök! |Remélem kivágjátok végre Lewist és a következő stáb meglátja, hogy ennek a srácnak nagyon komoly jövője van.
Sok-sok Jackson III-öt akarok látni a hátralávő meccseken!!!
Mikey
Bazzani
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de én örülök hogy Jones idénre befejezte. | Nem, nem a sérülésének örülök! |Remélem kivágjátok végre Lewist és a következő stáb meglátja, hogy ennek a srácnak nagyon komoly jövője van.
Sok-sok Jackson III-öt akarok látni a hátralávő meccseken!!!
Mikey
több mint 8 éve
Kövezzetek meg, de én örülök hogy Jones idénre befejezte. | Nem, nem a sérülésének örülök! | Sok-sok Jackson III-öt akarok látni a hátralávő meccseken!!!
több mint 8 éve
Pacman IR, colin mcrae jött fel playstationből. WJ3 végre kezdő lesz pár meccsen.a playstation-t ugy ertettem, hogy ugy kellene lejatszanottok a meccset. 😊
megyerikrisz
PS ( egy harmadik) Colin McRae volt a kedvencem ( az igazi ).
több mint 8 éve
Pacman IR, colin mcrae jött fel playstationből. WJ3 végre kezdő lesz pár meccsen.
több mint 8 éve
Aszittem ez az ofisal 😉i.pinimg.com/736x/72/c4/01/72c40163493992bf8c8ed4ee36e2fbcf--childhood-memories-nostalgia.jpg

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Mixon, Burfict, Vigil, Kirkpatrick, Jones és Williams nem játszik holnap. Csodás lesz.