Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Kiégtem.KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
ez megérne egy dislike-ot. 😀Előbb próbáljuk ki Greent guardban, mint hogy Westermann aktív legyen. 😀TJ Johnson is IR, Jarveon Williams jött a helyére. Futó.hohó, a végén Westerman aktív lesz!
megyerikrisz
Mikey
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 8 éve
Előbb próbáljuk ki Greent guardban, mint hogy Westermann aktív legyen. 😀TJ Johnson is IR, Jarveon Williams jött a helyére. Futó.hohó, a végén Westerman aktív lesz!
megyerikrisz
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
TJ Johnson is IR, Jarveon Williams jött a helyére. Futó.hohó, a végén Westerman aktív lesz!
megyerikrisz
több mint 8 éve
TJ Johnson is IR, Jarveon Williams jött a helyére. Futó.
több mint 8 éve
Tévedtek, őket az Imbecilisek hozatták, mind CB lesz, csak CB, s mikor kiképződtek spanolhatnak Jones-szal, hiszen úgyis ővé a rosterspot.Francba, lebuktattam őket. 😊😛Evans 6/193. Újonc.Ok Templomos Lovagok kedveert vannak itt? En akkor nem panaszkodnek. 😊
Rey undrafted.
Nickerson undrafted. Újonc.
Bell undrafted. Újonc.
A rend kedvéért. 😊
Mikey
no
Mikey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Francba, lebuktattam őket. 😊😛Evans 6/193. Újonc.Ok Templomos Lovagok kedveert vannak itt? En akkor nem panaszkodnek. 😊
Rey undrafted.
Bell undrafted. Újonc.
A rend kedvéért. 😊
Mikey
no
több mint 8 éve
Evans 6/193. Újonc.Ok Templomos Lovagok kedveert vannak itt? En akkor nem panaszkodnek. 😊
Rey undrafted.
Bell undrafted. Újonc.
A rend kedvéért. 😊
Mikey
több mint 8 éve
Evans 6/193. Újonc.Rey undrafted.
Bell undrafted. Újonc.
A rend kedvéért. 😊
több mint 8 éve
Minter is ment IR-re, Bell jött a helyére a gyakorlócsapatból. Mellette Rey, Evans és Nickerson lesz bevethető. Élmény lesz nézni.
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 8 éve
Meg szerencse, hogy csak 2 valla van. Ha a fogaval lenne ez, ugy vonulna vissza, hogy nem lep palyara haromszor. 😊Annyi kiegészítés, hogy állítólag eltitkolta a "másik" vállának sérülését hogy játszhasson és ez sem tetszett Lewisnak.Kiköptem a finom teámat.Ezen felbuzdulva összeszedtem az idei "sikersztorit":
Report: PFT claims Bengals considered using John Ross as a defensive back
Mikey
bowl.hu/lassu-kezdes-a-leggyorsabbnak
Fire Marvin!
mustaine
Köszi a cikket, mindig örömteli ha a nem túl népszerű Bengalsról írnak. 😊
Mikey
több mint 8 éve
Annyi kiegészítés, hogy állítólag eltitkolta a "másik" vállának sérülését hogy játszhasson és ez sem tetszett Lewisnak.Kiköptem a finom teámat.Ezen felbuzdulva összeszedtem az idei "sikersztorit":
Mikey
bowl.hu/lassu-kezdes-a-leggyorsabbnak
Fire Marvin!
mustaine
Köszi a cikket, mindig örömteli ha a nem túl népszerű Bengalsról írnak. 😊
több mint 8 éve
Kiköptem a finom teámat.Ezen felbuzdulva összeszedtem az idei "sikersztorit":
Mikey
Fire Marvin!
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
S Robenson Therezie érkezett practice squadba -- a félreértések elkerülése végett kiírtam teljesen 😛 -- valamint nem fogjátok elhinni, de Maualuga is járt viziten. Azóta röhögök hogy olvastam, elképesztő.Terezában van potenciál, csak ki kell hozni belőle 😀
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
S Robenson Therezie érkezett practice squadba -- a félreértések elkerülése végett kiírtam teljesen 😛 -- valamint nem fogjátok elhinni, de Maualuga is járt viziten. Azóta röhögök hogy olvastam, elképesztő.
több mint 8 éve
Marvin Lewis kiégett, hátha azzal jobban járnak 😛 😀Dalton kiégett!Ki ne mondd még egyszer, mert idejön és tényleg nem szabadulunk.Inkább nekiállok olvasni önszántamból Sobri Jóska trollkodásait, mint azt nézzem, ahogy Marvin trollkodik.Kiköptem a finom teámat.Szerintem ez már csak trollkodás.
Mikey
WillJack-et alig játszatod viszont a leggyorsabb elkapódat meg át akarod tenni arra a posztra.
Full meghülyült a csóka.
Bazzani
Mikey
megyerikrisz
Bazzani
több mint 8 éve
Dalton kiégett!Ki ne mondd még egyszer, mert idejön és tényleg nem szabadulunk.Inkább nekiállok olvasni önszántamból Sobri Jóska trollkodásait, mint azt nézzem, ahogy Marvin trollkodik.Kiköptem a finom teámat.Szerintem ez már csak trollkodás.
Mikey
WillJack-et alig játszatod viszont a leggyorsabb elkapódat meg át akarod tenni arra a posztra.
Full meghülyült a csóka.
Bazzani
Mikey
megyerikrisz
több mint 8 éve
Ki ne mondd még egyszer, mert idejön és tényleg nem szabadulunk.Inkább nekiállok olvasni önszántamból Sobri Jóska trollkodásait, mint azt nézzem, ahogy Marvin trollkodik.Kiköptem a finom teámat.Szerintem ez már csak trollkodás.
Mikey
Full meghülyült a csóka.
Bazzani
Mikey
több mint 8 éve
Inkább nekiállok olvasni önszántamból Sobri Jóska trollkodásait, mint azt nézzem, ahogy Marvin trollkodik.Kiköptem a finom teámat.Szerintem ez már csak trollkodás.
Mikey
Full meghülyült a csóka.
Bazzani
több mint 8 éve
Kiköptem a finom teámat.Szerintem ez már csak trollkodás.
Mikey
Full meghülyült a csóka.
több mint 8 éve
Lewis nagyot megy.En a legnagyobb tisztelettel elvinnem egy MRI-re, mert felo hogy nagy a baj. Ha viszont makk egeszseges akkor.....
“Well, you don’t want this. I don’t think anybody does. These guys have a lot to play for, and it’s not my responsibility to get them — as I said — to turn up the music. (We’ve got to) figure out a way to get momentum going and put good football plays together. If we got young guys in there, they’re going to have to grow up in a hurry, because we are going to play three good football teams.”Mikey
több mint 8 éve
Lewis nagyot megy.“Well, you don’t want this. I don’t think anybody does. These guys have a lot to play for, and it’s not my responsibility to get them — as I said — to turn up the music. (We’ve got to) figure out a way to get momentum going and put good football plays together. If we got young guys in there, they’re going to have to grow up in a hurry, because we are going to play three good football teams.”
több mint 8 éve
@PFF: These CBs have forced incompletions at the highest rates twitter.com/PFF/status/940389778457063425/photo/1
több mint 8 éve
Kiköptem a finom teámat.Report: PFT claims Bengals considered using John Ross as a defensive back
több mint 8 éve
Még egy tweet a tegnapi meccsről :twitter.com/LanceMcAlister/status/940206886997188608