Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Marvin szerint Ross eltitkolta, hogy megsérült a másik válla, annak érdekében, hogy játszhasson.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Azt tudom elképzelni, hogy aközben sérült meg Ross, hogy Lewis lányával lefeküdt. Ez mindent megmagyarázna: hogy nem játszott, hogy megsérült, és hogy nem mondanak részleteket.vagy nem teljesített elég jól!
Mikey
jobbat mondok, túl gyors volt! 😀
több mint 8 éve
... Lewis lányával lefeküdt...Vagy Lewisszal 😀
Mikey
több mint 8 éve
Azt tudom elképzelni, hogy aközben sérült meg Ross, hogy Lewis lányával lefeküdt. Ez mindent megmagyarázna: hogy nem játszott, hogy megsérült, és hogy nem mondanak részleteket.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Nyilván még a beat-writerek sem látnak be az öltözőkbe, de azért ha vki balhés, arról szivárognak ki hírek. rossról nem szól ilyen pletyka. Az egyetemi karrierjét nem követtem, de nem volt karakterpróblémásnak kikiálltva. Nehéz elképzelni, hogy ő hülyült volna meg. Ami viszont innen is megítélhető, az Marvin Lewis kommunikációja vele kapcsolatban. Értelmezhetetlen, értékelhetetlen, egyértelműen kontraproduktívnak tűnik.
Én magam még nem láttam/hallottam ilyen helyzetet. Valahol a fura és a szánalmas között van félúton.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
figyeljetek, én tényleg nem tudom miért alakul így a sorsa Ross-nak, deRossra vonatkozó kérdés és ML válasz egy nappal az előtt, hogy IR-e tettük:állítólag senki nem tud semmit, mikor sérülhetett meg. ez azért minimum érdekes.
You mentioned John Ross earlier. With the injury situation, it would seem like there’s a good chance he’ll be active this weekend. Has he progressed enough to where he can be a part of the game plan?
“I think he’ll have an opportunity. It might be at cornerback (laughs). He’s done it, he’s played it (laughs). That was the first video I ever saw of John Ross, was him playing cornerback. But yes, this is a good opportunity for John to possibly be suited up this week. We just broke news again in here (laughs).”
Amit ezzel a gyerekkel csinál az minden szinten vállalhatatlan.
Szipeter
Mikey
Marvin Lewis-t nem úgy ismertem meg, hogy ok nélkül bármit is tenne... lehet nem fog kiderülni soha, lehet, hogy jobb is, ha vannak dolgok, amelyek nem szivárognak ki az öltözőből!
Valami miatt Őt választotta első körben, az idő úgyis megmutatja jó döntés volt e vagy sem... a tavalyi 1st pick-je bejött, ezzel egyetértünk mindnyájan, attól függetlenül, hogy mennyit játszott tavaly!
Én is úgy érzem jön a váltás, de nekem nagyon szép évtizedet hozott ML, ha csak a draftokat nézzük:
Palmer, Green, Hall, Jojo, Smith, tavaly Jackson....
ezt a csapatot, amely most egy kicsit széthullani látszik, Ő építette fel!
több mint 8 éve
Fujj de irritál, hogy ez megy egy újonc sráccal. Micsoda szánalmas megoldások sora. 😕
több mint 8 éve
Rossra vonatkozó kérdés és ML válasz egy nappal az előtt, hogy IR-e tettük:állítólag senki nem tud semmit, mikor sérülhetett meg. ez azért minimum érdekes.
You mentioned John Ross earlier. With the injury situation, it would seem like there’s a good chance he’ll be active this weekend. Has he progressed enough to where he can be a part of the game plan?
“I think he’ll have an opportunity. It might be at cornerback (laughs). He’s done it, he’s played it (laughs). That was the first video I ever saw of John Ross, was him playing cornerback. But yes, this is a good opportunity for John to possibly be suited up this week. We just broke news again in here (laughs).”
Szipeter
több mint 8 éve
Ezt ide is, mert van Cincinnatis vonatkozása:Ugyanezt mondtam én is 50hsz-szel ezelőtt csak elsikkadt a mondanivalóm Tomlin miatt! 😀
www.wpxi.com/sports/nfl/pittsburgh-steelers/steelers-mike-mitchell-speaks-out-on-confusion-over-nfl-rules/659732362
Mike Mitchell safetynk beszél, és többek közötte védi Ilokát is.
tenorx
több mint 8 éve
Rossra vonatkozó kérdés és ML válasz egy nappal az előtt, hogy IR-e tettük: You mentioned John Ross earlier. With the injury situation, it would seem like there’s a good chance he’ll be active this weekend. Has he progressed enough to where he can be a part of the game plan?
több mint 8 éve
Ezt ide is, mert van Cincinnatis vonatkozása:www.wpxi.com/sports/nfl/pittsburgh-steelers/steelers-mike-mitchell-speaks-out-on-confusion-over-nfl-rules/659732362
Mike Mitchell safetynk beszél, és többek közötte védi Ilokát is.
több mint 8 éve
Vigilt szintén. Meglengettük a fehér zászlót?Rendes ez a Lewis. Tankol a következő HC-nek, higy az jó pickekkel operálhasson.
Mikey
több mint 8 éve
Vigilt szintén. Meglengettük a fehér zászlót?Hát nemérted' ijenkor már spórolni kell, a komp elment csak a köteletőt pengessük ki.
Mikey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Vigilt szintén. Meglengettük a fehér zászlót?
több mint 8 éve
Egyébként meg Lewis szerint Ross jó eséllyel beöltözik a hétvégén. "We might have to play him at corner" ahogy a főnök mondta. 😀akkor miért tették IR-re???
megyerikrisz
több mint 8 éve
Bengals send WR John Ross (shoulder) to IR
több mint 8 éve
Igen, de én úgy látom egyikőjüknél sem működik az, hogy feleznék a snap-eket. Mixon egy Bell féle snap számot szeretne... 😊Hja, akkor én kezdtem... 😊A Mixon-Bernard páros egy átlagos fal mögött kiemelkedőt tudna hozni, szvsz
A Bengals szurkerekhez mondanám:
Bernard mégse felejtett el futni, micsoda meccset tolt szinte a padról, a legélesebb szituációban!
Nagyon tetszett!!!
nhm
Mindig az a fránya OL..
Miknar
több mint 8 éve
Hja, akkor én kezdtem... 😊A Mixon-Bernard páros egy átlagos fal mögött kiemelkedőt tudna hozni, szvsz
A Bengals szurkerekhez mondanám:
Bernard mégse felejtett el futni, micsoda meccset tolt szinte a padról, a legélesebb szituációban!
Nagyon tetszett!!!
nhm
Mindig az a fránya OL..
több mint 8 éve
Lyálllytwitter.com/JayMorrisonCMG/status/938453061869195264
Egyébként meg Lewis szerint Ross jó eséllyel beöltözik a hétvégén. "We might have to play him at corner" ahogy a főnök mondta. 😀
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 8 éve
Hja, akkor én kezdtem... 😊A Bengals szurkerekhez mondanám:
Nagyon tetszett!!!
több mint 8 éve
Most mar en is unom. Ugyanaz az 5 mondat forog korbe-korbe, pedig holnap mar uj fordulo kezdodik. Ti is unjatok pedig. Akkor legyen ennyi. Koszonjuk!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
😀Ha igazibul kenyértörésre kerül a sor, engem mindendenképp Krisz oldalára rakjatok, ha csikos mezben kell lennem akkoris....Vazze, én még a hajamat is vörösre festem, csak vele lehessek!
sutianap
tomi-tomi
több mint 8 éve
Soldi, olvass vissza hogy kezdődöttTényleg olvasd vissza. Még csak nem is a patkányozásra írtam, hanem annak az érvelésére, ami nagyon vicces volt a meccs fényében, hogy olyanért patkányozta Tomlint, amit amúgy Marvin se tett meg az ő kirívó durvaságot elkövető játékosával. Se ezen a meccsen, se korábban bármikor.
Nhm, írt egy korrekt kommentet, de végén lepatkányozta Tomlint. Szerintem jogosan, szerinted meg ne szidja már anyádat.
És ezen felháborodva megkezdted a n+1-dik hadjáratodat. És most még napokig nem szabadulunk tőled.
nasheem
Szóval ez nem "hadjárat" volt, még csak nem is a patkányozásra írtam, csak az érvelésre. Ami amúgy még viccesebb annak a fényében, hogy hetek óta ki vagytok akadva, hogy Ross miért nem játszik és Marvin mekkora hülye (ebben valóban az), hogy egy hiba miatt meccsekre száműz egy 1. körös tehetséget.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Jól van, úgy látom CIN-PIT meccs után ismét nem kell két napig topikot olvasni. 😊
több mint 8 éve
Soldi, olvass vissza hogy kezdődött Nhm, írt egy korrekt kommentet, de végén lepatkányozta Tomlint. Szerintem jogosan, szerinted meg ne szidja már anyádat.
És ezen felháborodva megkezdted a n+1-dik hadjáratodat. És most még napokig nem szabadulunk tőled.
Ez a Bengals topik, annyi másik van. Járd körbe őket és provokálj máshol is. Hagy nyalogassuk elfogultan és szűklátókörűen a sebeinket. Hagy minket a sötétségben.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."