Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
És ott is az ultimate érv 😀

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Halkan jegyzem meg: Iloka szabálytalansága nem volt veszélyesebb, mint amikor Mixon-t kiütötték...

Igazándiból semmi baj nem lenne a Steelers-szel, ha nem lennének ilyen okos magyar szurkolóik, akik mindent jobban tudnak! 😊 nyilván van köztük is normális!,😀
nhm
Veszélyességben lehet nincs különbség, viszont a szabályokban nagyon is. Mixon nem volt védtelen, így a szerelés sem volt szabálytalan.
Soldados
Igen, de megkockáztatom a szándék ugyanaz volt! Ejtse el a támadó a labdát! És lám a támadók nyertek!
nhm
Most akkor jól értem, hogy egy szabályos hit miatt panaszkodsz? Egy szabályos hit miatt "gyökér" a Steelers? Amúgy igen, nyilván az volt a cél, hogy elejtse a labdát. Egy védőnek ez is a feladata, hogy szabályos harcoljon ki egy fumble-t.

Arról miért nem ejtetek szót, hogy például az offside miatt visszafújt GW-FG-nál a bengáli rátartott Boswell lábára? Az például szabálytalan is és paraszt is. Mint írtam, egyik fél sem adósa a másiknak, ez így megy évek óta - sajnos... Ebben a sztoriban (párharcban) nincs jó figura és rossz...

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nhm:
😀 olcsó poén lenne, most idézni a kettővel ezelőttidet, pedig detto.

Egyébként meg nincs bajom az elfogultsággal. Nyilván mi is azok vagyunk. De mikor járunk át kacsintgatni a Steelers topikban?
nasheem
Mikor végig arrogáns stílusban írsz és megkérdem, hogy elgurult-e a gyógyszered?

Talán nem kéne azon felkapni a vizet, hogy nem csak Bengals-fanok írnak ide és nem csak a paraszt Tomlin, gonosz Steelers vélemény olvasható itt. És igen ez egy fórum, ahol lehet ellenvéleményt is megfogalmazni, amin nem kell kiakadni, de például lehetne érdemben beszélni róla.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Halkan jegyzem meg: Iloka szabálytalansága nem volt veszélyesebb, mint amikor Mixon-t kiütötték...

Igazándiból semmi baj nem lenne a Steelers-szel, ha nem lennének ilyen okos magyar szurkolóik, akik mindent jobban tudnak! 😊 nyilván van köztük is normális!,😀
nhm
Veszélyességben lehet nincs különbség, viszont a szabályokban nagyon is. Mixon nem volt védtelen, így a szerelés sem volt szabálytalan.
Soldados
Igen, de megkockáztatom a szándék ugyanaz volt! Ejtse el a támadó a labdát! És lám a támadók nyertek!
több mint 8 éve

nhm

több mint 8 éve
Nhm:
😀 olcsó poén lenne, most idézni a kettővel ezelőttidet, pedig detto.

Egyébként meg nincs bajom az elfogultsággal. Nyilván mi is azok vagyunk. De mikor járunk át kacsintgatni a Steelers topikban?

Soldi:
Te magadra veszel mindent, amit a vasasról ír bárki. Vedd már észre hogy nem neked szól. Egymás elleni meccs után ritka idegesítő vagy, mert már előre tudom hogy jönni fogsz és tolod a mantrát. Soha még nem vilt olyan, hogy visszakoztál volna. Meg se hallod a másikat. Így könnyű tévedhetetlennek lenni. És mindig jön az érvek non plus ultrája: nyílt fórum, akkor és azt írsz amit akarsz. Azt bmeg, én meg leírom mit gondolok rólad.

Szerkesztette: nasheem

több mint 8 éve
Beszélni? Mikor beszéltél utoljára vkivel itt? Te kinyilatkoztatsz. Miért kéne itt is áhítattal hallgatunk?

Tudom fórum. Oda írsz, ahova akarsz. Ez a te világod, hajrá.
nasheem
Most is Te személyeskedsz végig, Te beszélsz arrogáns stílusban. Nyugodtan olvasd vissza.

Véleményt alkotok, ami valóban egyfajta kinyilatkoztatás. Pont úgy, mint a tied. És én nem várom az áhítatot, de Te se várd a tiedre, amikor csak úgy röpködnek itt paraszt Tomlinok. 😉 Ez egy fórum, ahol fogsz/fogtok választ kapni ilyenekre. És én most cseppet sem ragadtattam el magamat, ellentétben például veled.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Beszélni? Mikor beszéltél utoljára vkivel itt? Te kinyilatkoztatsz. Miért kéne itt is áhítattal hallgatunk?

nasheem
Nasheem: én azért írok ide kevesebbet, mert mindig leírod előttem, amit akarok! 😊
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha igazibul kenyértörésre kerül a sor, engem mindendenképp Krisz oldalára rakjatok, ha csikos mezben kell lennem akkoris....
sutianap
Vazze, én még a hajamat is vörösre festem, csak vele lehessek!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Beszélni? Mikor beszéltél utoljára vkivel itt? Te kinyilatkoztatsz. Miért kéne itt is áhítattal hallgatnunk?

több mint 8 éve
Iloka eltiltását pénzbüntetésre mérsékelték.

Tudom, tudom, mindig a csúnya Steelers-nek kedveznek. 😉 :p
Soldados
Ja. Mi vagyunk a liga kedvence. Igazad van, mint mindig.
megyerikrisz
Ti sírtok állandóan, hogy mindig veletek basznak ki, mindig nekünk kedveznek, de látom már azon is sértődés megy, ha nektek kedveznek. 😊
Soldados
Ki sértődött meg? Idejöttél viccesen parasztkodni és válaszolni mert vki. Ha csupa bólogató kommentre vágysz, a helyeden nyalasd a talpad Mester.
nasheem
Látom megint elgurult a gyógyszer. 😊 Nyugodtan olvasd vissza a saját HSZ-eid, ha parasztkodást keresel. 😉 Vagy visszaidézgessem neked milyen nagyszerű jelzőket, szavakat használtál? Sajnálom, hogy nem lehet veled értelmesen beszélni.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve

Soldados
megyerikrisz
Ti sírtok állandóan, hogy mindig veletek basznak ki, mindig nekünk kedveznek, de látom már azon is sértődés megy, ha nektek kedveznek. 😊
Soldados
Ki sértődött meg? Idejöttél viccesen parasztkodni és válaszolni mert vki. Ha csupa bólogató kommentre vágysz, a helyeden nyalasd a talpad Mester.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha igazibul kenyértörésre kerül a sor, engem mindendenképp Krisz oldalára rakjatok, ha csikos mezben kell lennem akkoris....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Soldados
Pff. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve

Soldados
megyerikrisz

több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

Soldados

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Ha nem állt volna félre WJ3 Bell elől, akkor kvázi tökéletes meccset játszott volna. Jövőre mindenképpen kezdőnek kell lennie!!

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
@PFF_JohnKosko: Top CBs forcing an incompletion when targeted (min 150 cover snaps)
#Bengals50 William Jackson III 37.1%
#BroncosCountry Bradley Roby 34.4%
#Browns Briean Boddy-Calhoun 32.1%
#Chargers Casey Hayward 30.6%
#Seahawks Richard Sherman 29.3%

Hoppáhoppá.

több mint 8 éve
😀 ez mekkora már. Tomlin szóba kerül és egyből jön a picsogás! Hahaha.

nasheem
Picsogás? Ugyan. Csak a csodás érvet szembeállítottam a még csodásabb pedagógus Marvinnal. 😉
Soldados
Nade Soldi, pont az összeméricskélés a baj. Vagytok ti, a fényességes, magasságos és tiszta klub. Filozófiával, elvekkel, hősökkel. Es vagyunk mi a legalja. Pacmannel, Burficttel, Marvin Lewis-zal. Nem lehetünk mérce számotokra. Gondolkozz már.

több mint 8 éve
Ha már szóba került (és ezzel tekintsünk inkább a jövőbe), szavazást indítok a hétvégi meccsünk kapcsán. Marvin vagy Fox a nagyobb balfasz? 😀
megyerikrisz
Nehéz dönteni, de én mindenképp látványos támadójátékot várok mindkét csapattól.

több mint 8 éve
Olyan szépen indultunk gyerekek, ne rontsátok már el, (itt és most) nem soccer szurkolók vagytok. 😊

több mint 8 éve
😀 ez mekkora már. Tomlin szóba kerül és egyből jön a picsogás! Hahaha.

nasheem
Picsogás? Ugyan. Csak a csodás érvet szembeállítottam a még csodásabb pedagógus Marvinnal. 😉

több mint 8 éve
Soldados csak azért sajnálom, hogy kiragadtad mondandómból a zárójeles részt, mert így elsikkad a lényeg!

most megszólítottalak! 😊