Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
Halkan jegyzem meg: Iloka szabálytalansága nem volt veszélyesebb, mint amikor Mixon-t kiütötték...

Igazándiból semmi baj nem lenne a Steelers-szel, ha nem lennének ilyen okos magyar szurkolóik, akik mindent jobban tudnak! 😊 nyilván van köztük is normális!,😀
több mint 8 éve
Beszélni? Mikor beszéltél utoljára vkivel itt? Te kinyilatkoztatsz. Miért kéne itt is áhítattal hallgatunk?

Tudom fórum. Oda írsz, ahova akarsz. Ez a te világod, hajrá.
nasheem
Nasheem: én azért írok ide kevesebbet, mert mindig leírod előttem, amit akarok! 😊
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha igazibul kenyértörésre kerül a sor, engem mindendenképp Krisz oldalára rakjatok, ha csikos mezben kell lennem akkoris....
sutianap
Vazze, én még a hajamat is vörösre festem, csak vele lehessek!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Beszélni? Mikor beszéltél utoljára vkivel itt? Te kinyilatkoztatsz. Miért kéne itt is áhítattal hallgatnunk?

Tudom fórum. Oda írsz, ahova akarsz. Ez a te világod, hajrá.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Iloka eltiltását pénzbüntetésre mérsékelték.

Tudom, tudom, mindig a csúnya Steelers-nek kedveznek. 😉 :p
Soldados
Ja. Mi vagyunk a liga kedvence. Igazad van, mint mindig.
megyerikrisz
Ti sírtok állandóan, hogy mindig veletek basznak ki, mindig nekünk kedveznek, de látom már azon is sértődés megy, ha nektek kedveznek. 😊
Soldados
Ki sértődött meg? Idejöttél viccesen parasztkodni és válaszolni mert vki. Ha csupa bólogató kommentre vágysz, a helyeden nyalasd a talpad Mester.
nasheem
Látom megint elgurult a gyógyszer. 😊 Nyugodtan olvasd vissza a saját HSZ-eid, ha parasztkodást keresel. 😉 Vagy visszaidézgessem neked milyen nagyszerű jelzőket, szavakat használtál? Sajnálom, hogy nem lehet veled értelmesen beszélni.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

Soldados
megyerikrisz
Ti sírtok állandóan, hogy mindig veletek basznak ki, mindig nekünk kedveznek, de látom már azon is sértődés megy, ha nektek kedveznek. 😊
Soldados
Ki sértődött meg? Idejöttél viccesen parasztkodni és válaszolni mert vki. Ha csupa bólogató kommentre vágysz, a helyeden nyalasd a talpad Mester.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha igazibul kenyértörésre kerül a sor, engem mindendenképp Krisz oldalára rakjatok, ha csikos mezben kell lennem akkoris....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 032
Soldados
Pff. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Soldados
megyerikrisz

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

Soldados

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Ha nem állt volna félre WJ3 Bell elől, akkor kvázi tökéletes meccset játszott volna. Jövőre mindenképpen kezdőnek kell lennie!!

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
@PFF_JohnKosko: Top CBs forcing an incompletion when targeted (min 150 cover snaps)
#Bengals50 William Jackson III 37.1%
#BroncosCountry Bradley Roby 34.4%
#Browns Briean Boddy-Calhoun 32.1%
#Chargers Casey Hayward 30.6%
#Seahawks Richard Sherman 29.3%

Hoppáhoppá.

több mint 8 éve
😀 ez mekkora már. Tomlin szóba kerül és egyből jön a picsogás! Hahaha.

nasheem
Picsogás? Ugyan. Csak a csodás érvet szembeállítottam a még csodásabb pedagógus Marvinnal. 😉
Soldados
Nade Soldi, pont az összeméricskélés a baj. Vagytok ti, a fényességes, magasságos és tiszta klub. Filozófiával, elvekkel, hősökkel. Es vagyunk mi a legalja. Pacmannel, Burficttel, Marvin Lewis-zal. Nem lehetünk mérce számotokra. Gondolkozz már.

Szerkesztette: nasheem

több mint 8 éve
Ha már szóba került (és ezzel tekintsünk inkább a jövőbe), szavazást indítok a hétvégi meccsünk kapcsán. Marvin vagy Fox a nagyobb balfasz? 😀
megyerikrisz
Nehéz dönteni, de én mindenképp látványos támadójátékot várok mindkét csapattól.

több mint 8 éve
Olyan szépen indultunk gyerekek, ne rontsátok már el, (itt és most) nem soccer szurkolók vagytok. 😊

több mint 8 éve

nasheem
Picsogás? Ugyan. Csak a csodás érvet szembeállítottam a még csodásabb pedagógus Marvinnal. 😉

több mint 8 éve
Soldados csak azért sajnálom, hogy kiragadtad mondandómból a zárójeles részt, mert így elsikkad a lényeg!

most megszólítottalak! 😊
több mint 8 éve
És pont azzal vágnak vissza, ami a legjobban fáj. Marvin béna, Adam Jones meg Burfict gonosz. Fájt.

Soldi szerint állandósultan gyönyörű a meztelen király ruhája. Bocs, stílszerűen outfitje 😀

több mint 8 éve
@nhm hűha, a szádra vetted Tomlin szent nevét, ebbű baj lesz, more! 😀

megyerikrisz
Óóóó, nincs ezzel semmi gond. Csak az érvrendszer kissé megmosolyogtató volt. 😉
Soldados
Érvelhetsz bármivel (tudom hogy eredetileg nhm érvelésére utaltál), itt senkit semmivel sem fogsz tudni meggyőzni arról, higy Tomlin nem paraszt.
Marvinnal hergelni minket pedig unsportsmanlike conduct. 😀
megyerikrisz
Óóóó, én nem is akarok meggyőzni senkit, csak mosolygok az itteni érveken. 😊

több mint 8 éve
nem tudom, én ezzel a Marvin, Fox vagy bárki edző balfasz sem tudok azonosulni! (jó nyilván látjuk, érezzük, hogy vmi nem jó!)

hogyan jönnék én ahhoz hogy egy Marvin Lewis-t lebalfaszozzak, ugye nemrég még az év edzője is volt! (elfelejtett volna a tudásából vmit is?)

úgy gondolom biztosan ért ahhoz amit csinál, nem látunk bele a franchise életébe olyan szinten, hogy kijelenthessük az edző a hibás, és ha elmegy akkor aztán...

emberek, én annak is örülök, hogy bejutottunk évekig a rájátszásba, és tudtam szurkolni saját csapatomnak! kikaptunk, sajnálom, nagyon fájt, stb., de nem gondolom ezért számon kérhetek bárkit is! 😊

nyilván eljön az idő, lehet hogy most az év végén, amikor váltás lesz, de majd nézzünk vissza, mennyire is volt jó az ML irányítása alatti időszak nekünk szurkolóknak!
nhm
Ezt igaz, ugyanakkor vannak olyan dolgok, amiért a HC a felelős, és ezt kívülről, vagy akár számok alapján is meg lehet ítélni. A rosszfiúk kezelése, Ross, félrekezelt OL problémák, makacs ragaszkodás az ismert, de gyengébb képességű emberekhez, stb... Összességében nálam is sikeres volt a Marvin - éra, de az utóbbi időben valami félrement, és láthatóan nem tudja kezelni vagy helyrehozni. Eljött a váltás ideje, új impulzusok kellenek.

több mint 8 éve

megyerikrisz
Soldados
Érvelhetsz bármivel (tudom hogy eredetileg nhm érvelésére utaltál), itt senkit semmivel sem fogsz tudni meggyőzni arról, higy Tomlin nem paraszt.
Marvinnal hergelni minket pedig unsportsmanlike conduct. 😀

több mint 8 éve
nem tudom, én ezzel a Marvin, Fox vagy bárki edző balfasz sem tudok azonosulni! (jó nyilván látjuk, érezzük, hogy vmi nem jó!)

hogyan jönnék én ahhoz hogy egy Marvin Lewis-t lebalfaszozzak, ugye nemrég még az év edzője is volt! (elfelejtett volna a tudásából vmit is?)

úgy gondolom biztosan ért ahhoz amit csinál, nem látunk bele a franchise életébe olyan szinten, hogy kijelenthessük az edző a hibás, és ha elmegy akkor aztán...

emberek, én annak is örülök, hogy bejutottunk évekig a rájátszásba, és tudtam szurkolni saját csapatomnak! kikaptunk, sajnálom, nagyon fájt, stb., de nem gondolom ezért számon kérhetek bárkit is! 😊

nyilván eljön az idő, lehet hogy most az év végén, amikor váltás lesz, de majd nézzünk vissza, mennyire is volt jó az ML irányítása alatti időszak nekünk szurkolóknak!
több mint 8 éve

megyerikrisz

több mint 8 éve

Ha már szóba került (és ezzel tekintsünk inkább a jövőbe), szavazást indítok a hétvégi meccsünk kapcsán. Marvin vagy Fox a nagyobb balfasz? 😀

Szerkesztette: megyerikrisz