Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
csak képzelem, a saját nyugodtságom érdekében ilyesmiket nem olvasok. de ennek ellenére belefutottam egy-két velős véleménybe, és hát nem véletlen vagyok kiábrándulva úgy en bloc az emberekből. ilyesminek örülni talán nem kéne, vannak fontosabb dolgok az amfocinál.szomorú hogy vannak, akik örülni tudnak egy olyan ütközésnek, amit Smith-Schuster csinált Burficttel szemben. az ilyen tudja hogy ez csak egy sport és nem a középkorban vagyunk?Adom, Ilokának is járna szvsz, azért emeltem ki kizárólag jujut, mert az ő esete kapcsán jöttek csak a hurráörülések. Ez alatt nem is igazából az itteniekre gondolok, facebookon egy-két fórumon (120yard pl) gyalázat, hogy milyen hozzászólások vannak.
vagy én gondolom rosszul hogy Ilokát is el kéne tiltani legalább egy meccsre?
lehet keménynek lenni, de fejre menni nettó gerinctelenség.
Mikey
megyerikrisz
arról nem beszélve hogy Tez alapból sem okos, hát még akkor milyen lesz ha egy semmire nem használható kocsonya lesz az agya helyén...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Tehát akkor megérdemli? Ez is lehet nézőpont, csak akkor ne legyen sírás, mikor jövő ősszel darabokra töri a kis jujutokat. Ha pedig valóban elítéled amit csinált, akkor nem nézed, hogy ki ellen követte el.Te most miről beszélsz? Ki mondott ilyet, hogy megérdemli? (Még a mi topikunkba is csak 1 ilyen vélemény volt....) Hol látsz Te ilyet tőlem? Hol írtam ezt? Hol sugalltam ezt?
Nem látom egyoldalúan, ezen a meccsen viszont a ti oldalatokon láttam a jóval nagyobb gyökérkedéseket. A taunting utána pedig egyenesen felháborító volt, nagyon kíváncsi leszek a büntetésre, ha lesz egyáltalán.
megyerikrisz
A Cincy most se maradt adós, JuJu kivette Burfictet, aztán Iloka dettó ezt próbálta AB-vel. Nem maradtatok ti adósok, csak most mi úsztuk meg olcsóbban, mert Iloka művelete nem sikerült.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
szomorú hogy vannak, akik örülni tudnak egy olyan ütközésnek, amit Smith-Schuster csinált Burficttel szemben. az ilyen tudja hogy ez csak egy sport és nem a középkorban vagyunk?Adom, Ilokának is járna szvsz, azért emeltem ki kizárólag jujut, mert az ő esete kapcsán jöttek csak a hurráörülések. Ez alatt nem is igazából az itteniekre gondolok, facebookon egy-két fórumon (120yard pl) gyalázat, hogy milyen hozzászólások vannak.
vagy én gondolom rosszul hogy Ilokát is el kéne tiltani legalább egy meccsre?
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
szomorú hogy vannak, akik örülni tudnak egy olyan ütközésnek, amit Smith-Schuster csinált Burficttel szemben. az ilyen tudja hogy ez csak egy sport és nem a középkorban vagyunk?vagy én gondolom rosszul hogy Ilokát is el kéne tiltani legalább egy meccsre?
több mint 8 éve
ON: Ezen a meccsen az volt fura, hogy az első félidőben rommá vertétek, aztán jött a meltdown. ami azért fura, mert - legalábbis ezt az évet leszámítva - én úgy tudtam, hogy a halftime adjustment jó itt.még jómultkorában' pedzegettem itt, nem feltétlen a halftime adjustment ami jó volt régebben, vagy sz*r most, inkább a játékosállomány illetve a backup rendszer volt olyan, hogy a csapat kevésbé fáradt el mint az ellenfél. sose voltak a csapatban világsztárok, de mint csapat remekül játszottunk, és a cserék is voltak azon a szinten, hogy igen is lehessen rendesen rotálni, és ez az ami az elmúlt két évben megváltozott.
Jobbulást mindenkinek. Peace
Collapo
A hajnali meccsel kapcsolatban is, nem lehet amellett elmenni, hogy a védelemből eleve alap emberek hiányoztak, plusz alap emberek estek ki a meccs folyamán, és a lawson-minter-evansel , vagy 2 cb-vel hozzuk le a meccset (kirk és wj3). így persze hogy el fog fogyni a csapat pláne egy steelers ellen.
és persze a bírói melléfogásokról nem is beszélve, amik folyamatosan hátráltatták főleg mentálisan a csapatot.
mellékesen megjegyzem, ha megadják a 3. green td-t is kikaptunk volna, annyi változással hogy 24-20-nál nem fg-re megy a pitts hanem tdre...
több mint 8 éve
iaszott dühítő Bengals szurkolónak lenni, mert a csapat képes elhitetni, hogy meg tudja szorongatni, netalántán megverni akár a legerősebbeket is, majd simán kikapunk egy velünk egy szinten lévő ellenféltől, majd, behúzunk olyan meccseket mint a DEN elleni, ahol kb senki nem érdemelt győzelmet...és van egy olyan érzésem , hogy míg nem lesz edzőváltás, nem leszünk képesek kilépni a saját árnyékunkból
több mint 8 éve
Shazier és Pacman sérülése után azt gondoltam most végre egy nyugodtabb meccset láthatunk sajnos nem jött be, pedig a Bengals partner lett volna ebben. Ha pedig az AB által emlegetett karma, akkor a Steelers egy Tebow féle szopó meccsen esik majd ki, miközben már a Patsen jár az eszük. A Bengals meg így hogy nem jut a PO-ba talán tényleg elköszön Marvintól.
több mint 8 éve
Ilyen szintű paranoiával én viszont orvoshoz fordulnék.okérendben
tenorx
egyéb tanács?
több mint 8 éve
Ebben a meccsben az volt a legjobb, hogy vége lett. Shazier után kinyomtam a francba és csak twitter feedet frissitgettem, de aztán megnézve az összefoglalót csak felhúztam volna magam.. Juju szerintem most épitette le az imagét (legalábbis egy jó részét), lehet keménynek lenni, de nem igy.Ilyen szintű paranoiával én viszont orvoshoz fordulnék.Gratulálok hozzá. Ment a futás, a mindig sportszerű Williams kiszedte Mixont. Burfict volt az egyetlen épkézláb LB, a legújabb titán Juju kiszedte. És ezek után még mindig a vasast dicséred. Van amihez már nekem sincs gyomrom, az ünneplést ne itt, ne kelljen már leiratkoznom a saját csapatom fórumáról.Győzelmet nem szokás mentegetni. Nem is kell. Nekem speciel tetszett, hogy olyan trauma után felállt a csapat és küzdött becsülettel.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájjal Burfictezők mivel fogják mentegeti Jujut.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset..
megyerikrisz
Rush
Soldados
megyerikrisz
több mint 8 éve
Én csak annyit szeretnék, hogy békével jöttem és szeretnék jobbulást kívánni minden sérültnek a csapatban!!!!
több mint 8 éve
Mellesleg ez számomra Goodell felelőssége is, minden olyan hitért komoly eltiltás kéne járjon, amelyik sérülés okozására irányul.OFF: A sérülés mértékével egyenértékű büntetés... nos, ezután már csak a megítélése a fontos... mi a szándékos, mi nem.
gabokocka
ON: Ezen a meccsen az volt fura, hogy az első félidőben rommá vertétek, aztán jött a meltdown. ami azért fura, mert - legalábbis ezt az évet leszámítva - én úgy tudtam, hogy a halftime adjustment jó itt.
Jobbulást mindenkinek. Peace

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Persze Elliott meg hat meccset ül, mert csak...fingot egy jóízűt!
gabokocka
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nem hiszem, hogy egymásnak kell esni, ha figyelmesen olvassátok egymás postjait akkor látható, hogy korrektül el lett ismerve ki volt paraszt, nem kell ezen rugózni.Jobbulást mindkét oldal sérültjeinek.
Mellesleg ez számomra Goodell felelőssége is, minden olyan hitért komoly eltiltás kéne járjon, amelyik sérülés okozására irányul. Nyilván nem a lecsúszott szerelések és a véletlen ütközések, amikről beszélek, aki sportolt az látja melyik szerelés mire irányul. És harmadik-negyedik ilyen után career ending azt szevasz. Lehet az elején felháborodás lenne, de másképp sztem nem lehet célt elérni.
Persze Elliott meg hat meccset ül, mert csak...
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
És biztos Te akarsz sírni azon, hogy Burfict kiesett? Hány embert vadászott le eddig?Tehát akkor megérdemli? Ez is lehet nézőpont, csak akkor ne legyen sírás, mikor jövő ősszel darabokra töri a kis jujutokat. Ha pedig valóban elítéled amit csinált, akkor nem nézed, hogy ki ellen követte el.
Soldados
Ha Te ezt egyoldalúan látod, akkor lehet nem nekem kell szemüveget cserélnem. 😉Nem látom egyoldalúan, ezen a meccsen viszont a ti oldalatokon láttam a jóval nagyobb gyökérkedéseket. A taunting utána pedig egyenesen felháborító volt, nagyon kíváncsi leszek a büntetésre, ha lesz egyáltalán.
Soldados
----
twitter.com/Chris_Roling/status/937926164886228992
----
Részemről ezzel megpróbálom elengedni ezt az esetet, bármit mondok, úgyis hozol egy 800 évre visszamenő statisztikát, ami alapján a vasas a legjobb/legsportszerűbb/legnagyszerűbb/legjobb (az aktuális aláhúzandó).
----
Csak hogy legyen a meccsről is valami: szerintem a szezon egyik legjobb teljesítményét toltuk. AB általában gyenge Pacman ellen, ezt buktuk nagyjából a harmadik playben. Mixon kidőlésével maradt Bernard és a 2 hete igazolt Hill a futóknál, Burfict elintézése után pedig a sérülésből visszatérő, formán kívüli Minter mellett az újonc Evans és a szintén újonc Nickerson. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a második félidőt rendszeresen elkeféli az edzői stáb, várható volt a vége. Hűen tükrözte az egész szezonunkat. A stáb fejlődése is megkérdőjelezhetetlen, alig kellett 10 meccs rájönni, hogy ha a csapat legjobb támadóját megpróbáljuk bevonni a játékba, abból akár jó dolgok is kisülhetnek. Mindenképpen dícséretes, hogy ennyi sérülttel is kiélezett meccset játszottunk a ligalegjobboffenzével/csempionsipdífenzével.
Negatívum: Dre. Nincsenek rá szavak, hogy mennyire világtalan. Ha lesz rá lehetőség, valami közepes OL-emberért simán odaadnám. Külön idegesít, hogy még ő pofázik minden elszabott játéka után.
Elvileg 9. helyen húzunk.
Update, mert paraszt vagyok és kihagytam: jobbulást Shaziernek. Állítólag nagy baj van, egyből a kórházba vitték, altesten semmit sem érzett.
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 8 éve
Gratulálok hozzá. Ment a futás, a mindig sportszerű Williams kiszedte Mixont. Burfict volt az egyetlen épkézláb LB, a legújabb titán Juju kiszedte. És ezek után még mindig a vasast dicséred. Van amihez már nekem sincs gyomrom, az ünneplést ne itt, ne kelljen már leiratkoznom a saját csapatom fórumáról.Hol látsz te itt ünneplést? Főleg ilyen meccs után... Speciel pont leszarom, hogy nyertünk vagy sem, engem annyi érdekel, hogy Shaziernek ne legyen maradandó baja...
megyerikrisz
És biztos Te akarsz sírni azon, hogy Burfict kiesett? Hány embert vadászott le eddig? Ettől függetlenül gyökér volt JuJu. Vagy akkor miért nem említed meg Iloka vadászatát?
Ahogy eredménykövetőbe is írtam: ez nem egyoldalú dolog, hogy az egyik csapat gyökér, a másik nem. Bad blood van mindkét fél részéről és egyik fél sem marad adósa a másiknak. Ha Te ezt egyoldalúan látod, akkor lehet nem nekem kell szemüveget cserélnem. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Szerintem meg nem kell senkinek sem mártírkodni. Minden egymás elleni meccsünkön van valami kirívó szabálytalanság sajnos. Most Juju és Iloka. Most Burfict és Ab kapta. egyszerűen a közös meccseink mindig erről szólnak sajnos. Valahogy komolyabban kellene büntetni ezeket(akár 3 meccses eltiltás) a szabálytalanságokat. A bírók is hozzá teszik a magukét amikor nem zárják ki a játékosokat(Gronk, Juju, Iloka, stb.).Gratulálok hozzá. Ment a futás, a mindig sportszerű Williams kiszedte Mixont. Burfict volt az egyetlen épkézláb LB, a legújabb titán Juju kiszedte. És ezek után még mindig a vasast dicséred. Van amihez már nekem sincs gyomrom, az ünneplést ne itt, ne kelljen már leiratkoznom a saját csapatom fórumáról.Győzelmet nem szokás mentegetni. Nem is kell. Nekem speciel tetszett, hogy olyan trauma után felállt a csapat és küzdött becsülettel.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájjal Burfictezők mivel fogják mentegeti Jujut.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset..
megyerikrisz
Rush
Soldados
megyerikrisz
Steelers fan
több mint 8 éve
Meg lettünk szólítva:Gratulálok hozzá. Ment a futás, a mindig sportszerű Williams kiszedte Mixont. Burfict volt az egyetlen épkézláb LB, a legújabb titán Juju kiszedte. És ezek után még mindig a vasast dicséred. Van amihez már nekem sincs gyomrom, az ünneplést ne itt, ne kelljen már leiratkoznom a saját csapatom fórumáról.Győzelmet nem szokás mentegetni. Nem is kell. Nekem speciel tetszett, hogy olyan trauma után felállt a csapat és küzdött becsülettel.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájjal Burfictezők mivel fogják mentegeti Jujut.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset..
megyerikrisz
Rush
Soldados
megyerikrisz
"Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset.."
több mint 8 éve
Gratulálok hozzá. Ment a futás, a mindig sportszerű Williams kiszedte Mixont. Burfict volt az egyetlen épkézláb LB, a legújabb titán Juju kiszedte. És ezek után még mindig a vasast dicséred. Van amihez már nekem sincs gyomrom, az ünneplést ne itt, ne kelljen már leiratkoznom a saját csapatom fórumáról.Győzelmet nem szokás mentegetni. Nem is kell. Nekem speciel tetszett, hogy olyan trauma után felállt a csapat és küzdött becsülettel.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájjal Burfictezők mivel fogják mentegeti Jujut.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset..
megyerikrisz
Rush
Soldados
több mint 8 éve
Győzelmet nem szokás mentegetni. Nem is kell. Nekem speciel tetszett, hogy olyan trauma után felállt a csapat és küzdött becsülettel.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájjal Burfictezők mivel fogják mentegeti Jujut.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset..
megyerikrisz
Rush

több mint 8 éve
Sztem jobbak voltunk...Nem is kell Grudennek lenni, hogy lássa ill. ne lássa meg azt a holdingot. Ha ez lenne a neve ennek a mozdulatnak.
Green harmadik TD-jének visszavonása volt a kulcs!
(én nyilván nem értek hozzá, de gondolom Gruden látott már pár meccset!)
WhoDey!
nhm
Ettől függetlenül még akkor is a Ti kezetekben volt szerintem a meccs.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 8 éve
Sztem jobbak voltunk...Green harmadik TD-jének visszavonása volt a kulcs!
(én nyilván nem értek hozzá, de gondolom Gruden látott már pár meccset!)
WhoDey!
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájjal Burfictezők mivel fogják mentegeti Jujut.Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájú steelers fanok mivel fogják mentegeti ezt az újabb elcsalt meccset..
megyerikrisz
több mint 8 éve
Sok mindenről nem lesz emlékezetes az idei év, de a leolvadások éve jelzőt szerintem ráaggathatjuk. egy percig nem volt kétséges számomra hogy nyerni fog a Steelers.Szerintem itt mindenki ezt szeretné. JuJu-t nem mentegette senki, és nem is fogja. Egyértelmű paraszt volt, ráadásul ha kap 2 meccset akkor a PO helyünket is nagyban befolyásolja.
S tök jó lenne, ha kevesebb suttyóság jellemezné mindkét csapatot.
Mikey
több mint 8 éve
Sok mindenről nem lesz emlékezetes az idei év, de a leolvadások éve jelzőt szerintem ráaggathatjuk. egy percig nem volt kétséges számomra hogy nyerni fog a Steelers.S tök jó lenne, ha kevesebb suttyóság jellemezné mindkét csapatot.
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, hogy a habzó szájjal Burfictezők mivel fogják mentegeti Jujut.Semmivel. Olvass bele az eredménykövetőbe. Suttyó, gyökér volt. És utána a taunting volt a leggusztustalanabb.
megyerikrisz