Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Végre egy vasárnap, amelyen nem játszott kiábrándítóan a csapat. 😊végre lehetne egy olyan hétfő is!!! 😉
Mikey
több mint 8 éve
Végre egy vasárnap, amelyen nem játszott kiábrándítóan a csapat. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Ez viszont annyira nem kapcsolódik Vigilhez, hiszen alapvetően Burfict mellett Minter van, Vigil a cover LB.Eddig is kevés három LB-s felállást használt Guenther, szóval azzal nem lesz sok probléma. A probléma ott kezdődik, hogy most Minter lesz a második kezdő Burfict mellett. Bár az igaz, hogy Evans és Nickerson keveset lesz pályán a védelemben.Vigil hiánya odabasz 😕Az a baj, hogy egyszerre estek ki Rey-jel, így base-ben Evans lesz a harmadik kezdő. Nickerson pedig az első csere. Mondjuk sokat nem fogjuk ezt a felállást látni, sok lesz a nickel CB.
nasheem
megyerikrisz
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Eddig is kevés három LB-s felállást használt Guenther, szóval azzal nem lesz sok probléma. A probléma ott kezdődik, hogy most Minter lesz a második kezdő Burfict mellett. Bár az igaz, hogy Evans és Nickerson keveset lesz pályán a védelemben.Vigil hiánya odabasz 😕Az a baj, hogy egyszerre estek ki Rey-jel, így base-ben Evans lesz a harmadik kezdő. Nickerson pedig az első csere. Mondjuk sokat nem fogjuk ezt a felállást látni, sok lesz a nickel CB.
nasheem
megyerikrisz
több mint 8 éve
Vigil hiánya odabasz 😕Az a baj, hogy egyszerre estek ki Rey-jel, így base-ben Evans lesz a harmadik kezdő. Nickerson pedig az első csere. Mondjuk sokat nem fogjuk ezt a felállást látni, sok lesz a nickel CB.
nasheem
több mint 8 éve
Vigil hiánya odabasz 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Vigil, Williams és Rey biztosan nem játszanak hétfőn, Michael Johnson kérdéses.KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 8 éve
AB nem edzett odaát. Lehet féltik és inkább pihentetik ellenünk?😉 Mondjuk a Green féle fojtogatásos TD örömködésük nem volt szép, de remélm nem lesz genyázás, csak csodával határos módon lefocizzuk őket. Ha a jelenlegi állapotunkban MNF en nyernénk a PIT ellen azt én beírnám egy tiszteletbeli PO győzelemnek.
több mint 8 éve
kicsit off:Inkább nézném Whitworthöt járókerettel LT-ben, mint akár Ogbuehit, akár Csöcsit egészségesen. 😕
látjátok közben Goff milyen számokat hoz?
ki az OT?
on
nhm
több mint 8 éve
Jordan mondjuk pont agyonverte legutóbb.
több mint 8 éve
Ja nem, az hidegen hagy. Arra gondoltam, hogy a nemdivat az új divat.Én szerintem lemaradtam valamiről. 😮Csak a szokásos vasas- cica harc....
Mikey
meme
több mint 8 éve
Én szerintem lemaradtam valamiről. 😮Csak a szokásos vasas- cica harc....
Mikey
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Ezt az érvrendszert évek alatt dolgoztad ki magadnak, vagy van egy titkos FAQ-tok és ott olvastad?Ó nem.
nasheem
Csuklóból és saját kútfőből. 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 8 éve
Én szerintem lemaradtam valamiről. 😮
több mint 8 éve
Ezt az érvrendszert évek alatt dolgoztad ki magadnak, vagy van egy titkos FAQ-tok és ott olvastad?
több mint 8 éve
Nekem nincs gondom a burfictezéssel. Agyban nem erős az ember, így jogosan támadható. Az más kérdés, hogy a sok rinyagép is konstans recskázna, ha ilyen UDFAt húzna a csapatuk.Ha anno a divatra mentem volna akkor Pecc, ha bármikor a divat ellenében akkor meg Cica szurkoló lettem volna. 😀
No meg egyébként is. Inkább legyen egy-két gyökér játékosunk, mint egy full gyökér klubunk.
És ennél csak az rosszabb, ha nem csak gyökér, hanem még divat is . 😉
nasheem
Bár visszás a helyzet mivel manapság divat lett nem divatcsapatnak drukkolni, igy pont a nem divatcsapat drukkerek a divatszurkolók.😉
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 8 éve
Nettó túlkapás hogy léteztek. 😊Goodell nincs rászállva Burfictre, ez egyértelmű. A bírók annál inkább, minden kétséges esetet azonnal szankcionálnak nála, viszont eltiltást egyikért sem kap, amivel a liga gyakorlatilag elismerni, hogy túlkapások voltak a varjak részéről. Azzal egyébként nincs bajom, ha Burfict vagy Pacman ellen megy a szájkarate, mert egyiket sem kell félteni. Viszont Greenért ölök, ha őt basztatják, akkor azt sem bánom, ha valamelyik nagydarab elkapja és kitöri a nyakát a Ramsey - kategóriás féregnyúlványoknak.Most mi mit csináltunk ???
megyerikrisz
malkav
több mint 8 éve
Goodell nincs rászállva Burfictre, ez egyértelmű. A bírók annál inkább, minden kétséges esetet azonnal szankcionálnak nála, viszont eltiltást egyikért sem kap, amivel a liga gyakorlatilag elismerni, hogy túlkapások voltak a varjak részéről. Azzal egyébként nincs bajom, ha Burfict vagy Pacman ellen megy a szájkarate, mert egyiket sem kell félteni. Viszont Greenért ölök, ha őt basztatják, akkor azt sem bánom, ha valamelyik nagydarab elkapja és kitöri a nyakát a Ramsey - kategóriás féregnyúlványoknak.Most mi mit csináltunk ???
megyerikrisz
több mint 8 éve
Alakul hogy Vigil nem fog játszani az MNF-en. Azért fasz kivan, hogy valakinek mindig el kell lennie tiltva vagy sérülés miatt kell kihagynia meccset a top4 linebacker közül. Először Burfict, aztán Minter, legutóbb Rey, most Vigil... 😡
több mint 8 éve
Nekem szintén csak akkor van bajom a burfictezéssel, amikor olyan csapat szurkolója jön burfictezni, amely csapatban ugyanúgy megtalálható ugyanakkora, ha nem nagyobb suttyó, mint amekkora maga Vontaze barátunk. Először mindenki a saját portáján sepregessen, aztán ha már ott minden rendben van, akkor lehet jönni. 😊
több mint 8 éve
Goodell nincs rászállva Burfictre, ez egyértelmű. A bírók annál inkább, minden kétséges esetet azonnal szankcionálnak nála, viszont eltiltást egyikért sem kap, amivel a liga gyakorlatilag elismerni, hogy túlkapások voltak a varjak részéről. Azzal egyébként nincs bajom, ha Burfict vagy Pacman ellen megy a szájkarate, mert egyiket sem kell félteni. Viszont Greenért ölök, ha őt basztatják, akkor azt sem bánom, ha valamelyik nagydarab elkapja és kitöri a nyakát a Ramsey - kategóriás féregnyúlványoknak.
több mint 8 éve
Nekem nincs gondom a burfictezéssel. Agyban nem erős az ember, így jogosan támadható. Az más kérdés, hogy a sok rinyagép is konstans recskázna, ha ilyen UDFAt húzna a csapatuk. No meg egyébként is. Inkább legyen egy-két gyökér játékosunk, mint egy full gyökér klubunk.
És ennél csak az rosszabb, ha nem csak gyökér, hanem még divat is . 😉
Szerkesztette: nasheem
több mint 8 éve
A gyöpön is tudják, nyugodj meg ABn meg nem fog múlni, hogy megnyomogassa a Börfikt gombot, de most Má Greenek is lehet osztani a lapokat, ez ijen ha tuggyák, hogy szájkaratéval ki lehet hozni a sodrából tövig nyomják neki.Nem tudom ki hogy van vele, de én baromira unom ezt a "börfiktezést".Annyira azért nem vagyunk szarok, hogy titeket leverjünk. Sima zakó. És Zimmer Feriéktől is. Ha a többi jön akkor 8-8. Reálisan 6-9.Tippverseny: kit üt ki Burfict?
Úgyhogy legyenek csak sérülések 😉
nasheem
bcsarli
A Bengals szurkolók örülnének neki a legjobban, ha csak a képességei lenne a beszédtéma nem pedig a büntetései, stb...
Azt gondolom egy idő után ez már
nem a vicces hergelés szintje.
kittli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak