Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Külön vicces, hogy az dumál gyengeségről meg puhányságról, aki pofázással akarja kizökkenteni az ellenfelet. Álljon fel vele szemben, döntsék el játékban, higy ki a jobb. Egy percig nem félteném Greent, megvert ő már sokkal jobb játékosokat is. (Nem szó szerint.)Én soha nem kívánok senkinek sérülést de remélem ennek a kis majomnak valaki rárepül a térdére. Akkor lehet puhányozni, gyengézni meg feleségezni.Max csak Ramsey szerint.A. J. végül egy 42000 $-ról szóló csekket kapott az NFL-től büntetés gyanánt a vasárnapiért.És mivel gyenge és puhány, még fellebbezni sem fog.
iktriad
megyerikrisz
iktriad
Lófaszt nem rakott le a ligában, de a pofája meg akkora mintha minden ujjára jutna bajnoki gyűrű.
Bazzani
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Én soha nem kívánok senkinek sérülést de remélem ennek a kis majomnak valaki rárepül a térdére. Akkor lehet puhányozni, gyengézni meg feleségezni.Max csak Ramsey szerint.A. J. végül egy 42000 $-ról szóló csekket kapott az NFL-től büntetés gyanánt a vasárnapiért.És mivel gyenge és puhány, még fellebbezni sem fog.
iktriad
megyerikrisz
iktriad
Lófaszt nem rakott le a ligában, de a pofája meg akkora mintha minden ujjára jutna bajnoki gyűrű.
több mint 8 éve
Max csak Ramsey szerint.A. J. végül egy 42000 $-ról szóló csekket kapott az NFL-től büntetés gyanánt a vasárnapiért.És mivel gyenge és puhány, még fellebbezni sem fog.
iktriad
megyerikrisz
több mint 8 éve
A. J. végül egy 42000 $-ról szóló csekket kapott az NFL-től büntetés gyanánt a vasárnapiért.És mivel gyenge és puhány, még fellebbezni sem fog.
iktriad
több mint 8 éve
A. J. végül egy 42000 $-ról szóló csekket kapott az NFL-től büntetés gyanánt a vasárnapiért.
több mint 8 éve
twitter.com/pauldehnerjr/status/928729355299246080
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Marvin Lewist védtem sokáig, de idénre teljesen elborult. Tipli.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
A CincyJungle-ön azt fejtegetik, higy Ogbuehit elkapóként kellene bevetnünk, mert ott több helye lenne a levegőt blokkolni. 😀Végignézve a cikkben lévő videókat, elképesztő hogy ezt az embert hogyan draftolhattuk, és tarthatjuk ennyi ideig a csapatban. Ilyen agyatlan, béna OL ember nincs még egy a ligában.
megyerikrisz
Ha ezt a szezont kitölti Lewis már az is nagy hiba, de ha a végén sem küldik el az nagy károkat fog okozni a jövőre nézve is. Már most problémák vannak az öltözőben, és Green kiborulásában is jelentős szerepe van ennek. Elengedni Whitworth-öt, ebből a szempontból is óriási hiba volt, nincs senki, aki össze tudná kapni a bandát. Lewisék a 2016-os PIT meccs óta nem tértek magukhoz, folyamatosan rossz döntéseket hoznak, és így hamarosan olyan szintre jutunk, amin már tényleg csak a teljes megújulás segíthet.
több mint 8 éve
Bullock sérült, nem tudsz ezzel mit csinálni.A kérdés inkább az, hogy biztos Smith-t kellett-e kirakni hogy a csererúgónak helyet csináljanak? Szerintem nem.
Idén én már semmin sem lepődöm meg. Még esetleg azt el tudom képzelni hogy kirakják Rosst, hogy helyet csináljanak Rolandnek.
több mint 8 éve
Ez a legalja. Derron Smitht elvitte a Browns a PS-ből, mi meg két rúgót tartunk rosteren. Tragikomikus, amit Lewisék csinálnak.
több mint 8 éve
Fisher, c nélkül. 😛Rosseb, mindig eltévesztem.
Mikey
több mint 8 éve
Fisher, c nélkül. 😛
több mint 8 éve
Közben kiderült, szívritmuszavara van Fischernek, még nem volt műtét, de lesz. Csóri gyerek.A CincyJungle-ön azt fejtegetik, higy Ogbuehit elkapóként kellene bevetnünk, mert ott több helye lenne a levegőt blokkolni. 😀
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 8 éve
Jaja, mielőbbi gyógyulást Fishernek. Vannak jóval fontosabb dolgok is a sportnál az életben.---
Vajon Ross szerepel a gameplanben ezen a héten?
több mint 8 éve
Jól elmentünk a lényeg mellett : mielőbbi felépülést Fischernek. Így a híreket olvasgatva már nem olyan vicces a történet. Senki sem mond konkrétat, de volt valamilyen beavatkozás, folyamatosan gyógyszert kell szednie, ami mellett tilos a contact sport. Ha már Lewis is azt mondja, hogy hosszú időre a pálya szélére kényszerül, akkor tényleg nem pár napról van szó. Ne legyen igazam, de szív lesz ebből....
több mint 8 éve
Fisher non football injury list-enHe knows the system. 😊 Amúgy mindegy, vele sem lesz szarabb az OL.
És érkezett Eric Winston...jó az öreg a háznál 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Fisher non football injury list-enÉs érkezett Eric Winston...jó az öreg a háznál 😊
több mint 8 éve
Nekem a Zidane - Materazzi esetet juttatja eszembe. Zidane egy igazi sportember volt egész pályafutása alatt, ügyek és allűrök nélkül tette a dolgát kiemelkedően.OFF. Ezt átgondolnám. Zidane-ból nem egyszer előjött a berber vér.
bcsarli
www.youtube.com/watch?v=HRUkydoqq_w
Ezektől eltekintve zseniális játékos volt.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
es Ramsey-nel meg, hogy vele volt a balhe. A kovetkezo legkisebb szarsagnal majd lesujt a gepezet. Akkor majd megint csodalkozva nezunk, hogy ezert igen a multkoriert nem.Greent nem tiltották el. Meglepő.Ahogy Ramseyt se. Szerintem Greennél belejátszik, hogy eddig makulátlan magatartása volt a pályafutása alatt.
Mikey
iktriad
több mint 8 éve
twitter.com/LanceMcAlister/status/927584958528544768Ezzel kéne valamit kezdeni, mert amíg ezek a világtalanok vannak a falban, lehet itt akármilyen QB, RB vagy WR, csak elpazaroljuk a karrierjüket.
több mint 8 éve
Vicc liga, vicc Goodell.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Greent nem tiltották el. Meglepő.Ahogy Ramseyt se. Szerintem Greennél belejátszik, hogy eddig makulátlan magatartása volt a pályafutása alatt.
Mikey
több mint 8 éve
Greent nem tiltották el. Meglepő.
több mint 8 éve
Nekem a Zidane - Materazzi esetet juttatja eszembe. Zidane egy igazi sportember volt egész pályafutása alatt, ügyek és allűrök nélkül tette a dolgát kiemelkedően. Erre ez a paraszt a legrosszabbkor ki tudta hozni a sodrából, ami miatt hosszú időre megváltozott a megítélése. Mostanra ezt kiköszörülte, mert edzőként is kiemelkedő, de ott és akkor nagyot hibázott. Ettől még Ő korszakos zseni, Materazzi meg örökre egy faszfej. 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló