Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A. J. végül egy 42000 $-ról szóló csekket kapott az NFL-től büntetés gyanánt a vasárnapiért.
iktriad
És mivel gyenge és puhány, még fellebbezni sem fog.
megyerikrisz
Max csak Ramsey szerint.
iktriad
Én soha nem kívánok senkinek sérülést de remélem ennek a kis majomnak valaki rárepül a térdére. Akkor lehet puhányozni, gyengézni meg feleségezni.
Lófaszt nem rakott le a ligában, de a pofája meg akkora mintha minden ujjára jutna bajnoki gyűrű.
Bazzani
Külön vicces, hogy az dumál gyengeségről meg puhányságról, aki pofázással akarja kizökkenteni az ellenfelet. Álljon fel vele szemben, döntsék el játékban, higy ki a jobb. Egy percig nem félteném Greent, megvert ő már sokkal jobb játékosokat is. (Nem szó szerint.)

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
A. J. végül egy 42000 $-ról szóló csekket kapott az NFL-től büntetés gyanánt a vasárnapiért.
iktriad
megyerikrisz
Max csak Ramsey szerint.
iktriad
Én soha nem kívánok senkinek sérülést de remélem ennek a kis majomnak valaki rárepül a térdére. Akkor lehet puhányozni, gyengézni meg feleségezni.
Lófaszt nem rakott le a ligában, de a pofája meg akkora mintha minden ujjára jutna bajnoki gyűrű.

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
megyerikrisz
Max csak Ramsey szerint.
több mint 8 éve
iktriad

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 twitter.com/pauldehnerjr/status/928729355299246080

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Marvin Lewist védtem sokáig, de idénre teljesen elborult. Tipli.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
A CincyJungle-ön azt fejtegetik, higy Ogbuehit elkapóként kellene bevetnünk, mert ott több helye lenne a levegőt blokkolni. 😀
megyerikrisz
Végignézve a cikkben lévő videókat, elképesztő hogy ezt az embert hogyan draftolhattuk, és tarthatjuk ennyi ideig a csapatban. Ilyen agyatlan, béna OL ember nincs még egy a ligában.
Ha ezt a szezont kitölti Lewis már az is nagy hiba, de ha a végén sem küldik el az nagy károkat fog okozni a jövőre nézve is. Már most problémák vannak az öltözőben, és Green kiborulásában is jelentős szerepe van ennek. Elengedni Whitworth-öt, ebből a szempontból is óriási hiba volt, nincs senki, aki össze tudná kapni a bandát. Lewisék a 2016-os PIT meccs óta nem tértek magukhoz, folyamatosan rossz döntéseket hoznak, és így hamarosan olyan szintre jutunk, amin már tényleg csak a teljes megújulás segíthet.
több mint 8 éve
Bullock sérült, nem tudsz ezzel mit csinálni.

A kérdés inkább az, hogy biztos Smith-t kellett-e kirakni hogy a csererúgónak helyet csináljanak? Szerintem nem.

Idén én már semmin sem lepődöm meg. Még esetleg azt el tudom képzelni hogy kirakják Rosst, hogy helyet csináljanak Rolandnek.

több mint 8 éve
Ez a legalja. Derron Smitht elvitte a Browns a PS-ből, mi meg két rúgót tartunk rosteren. Tragikomikus, amit Lewisék csinálnak.

több mint 8 éve
Fisher, c nélkül. 😛
Mikey
Rosseb, mindig eltévesztem.

több mint 8 éve
Fisher, c nélkül. 😛

több mint 8 éve
Közben kiderült, szívritmuszavara van Fischernek, még nem volt műtét, de lesz. Csóri gyerek.

A CincyJungle-ön azt fejtegetik, higy Ogbuehit elkapóként kellene bevetnünk, mert ott több helye lenne a levegőt blokkolni. 😀

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 8 éve
Jaja, mielőbbi gyógyulást Fishernek. Vannak jóval fontosabb dolgok is a sportnál az életben.

---

Vajon Ross szerepel a gameplanben ezen a héten?

több mint 8 éve
Jól elmentünk a lényeg mellett : mielőbbi felépülést Fischernek. Így a híreket olvasgatva már nem olyan vicces a történet. Senki sem mond konkrétat, de volt valamilyen beavatkozás, folyamatosan gyógyszert kell szednie, ami mellett tilos a contact sport. Ha már Lewis is azt mondja, hogy hosszú időre a pálya szélére kényszerül, akkor tényleg nem pár napról van szó. Ne legyen igazam, de szív lesz ebből....

több mint 8 éve
Fisher non football injury list-en
És érkezett Eric Winston...jó az öreg a háznál 😊
Klaci79
He knows the system. 😊 Amúgy mindegy, vele sem lesz szarabb az OL.

több mint 8 éve
Klaci79
Nagyjából tökmindegy, remélem Fischer azért volt szar, mert ez a rejtélyes sérülés hátráltatta.

Amúgy meg 😀

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nekem a Zidane - Materazzi esetet juttatja eszembe. Zidane egy igazi sportember volt egész pályafutása alatt, ügyek és allűrök nélkül tette a dolgát kiemelkedően.
bcsarli
OFF. Ezt átgondolnám. Zidane-ból nem egyszer előjött a berber vér.

www.youtube.com/watch?v=HRUkydoqq_w

Ezektől eltekintve zseniális játékos volt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 310
Greent nem tiltották el. Meglepő.
Mikey
Ahogy Ramseyt se. Szerintem Greennél belejátszik, hogy eddig makulátlan magatartása volt a pályafutása alatt.
iktriad
es Ramsey-nel meg, hogy vele volt a balhe. A kovetkezo legkisebb szarsagnal majd lesujt a gepezet. Akkor majd megint csodalkozva nezunk, hogy ezert igen a multkoriert nem.
több mint 8 éve
 twitter.com/LanceMcAlister/status/927584958528544768

Ezzel kéne valamit kezdeni, mert amíg ezek a világtalanok vannak a falban, lehet itt akármilyen QB, RB vagy WR, csak elpazaroljuk a karrierjüket.

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Vicc liga, vicc Goodell.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Mikey
Ahogy Ramseyt se. Szerintem Greennél belejátszik, hogy eddig makulátlan magatartása volt a pályafutása alatt.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 292 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nekem a Zidane - Materazzi esetet juttatja eszembe. Zidane egy igazi sportember volt egész pályafutása alatt, ügyek és allűrök nélkül tette a dolgát kiemelkedően. Erre ez a paraszt a legrosszabbkor ki tudta hozni a sodrából, ami miatt hosszú időre megváltozott a megítélése. Mostanra ezt kiköszörülte, mert edzőként is kiemelkedő, de ott és akkor nagyot hibázott. Ettől még Ő korszakos zseni, Materazzi meg örökre egy faszfej. 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló