Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Ramsey neki akart menni az öltözőkbe menet..... szerintem jobban járt hogy nem engedték oda. Kb. letépték volna a fejét. Ha bebizonyosodik az erőszakolásról szóló nyilatkozat nagy eltiltás vár Ramsey-re. Nem mellesleg az NFL társadalom is kiközösíti szerintem. Nem mentegetem Zöldet, megérdemelne 1 meccset, hogy lehiggadjon, de még abban sem vagyok biztos, hogy eltiltják. Ha eltiltanák az ügyvédei helyében arra hivatkoznék, hogy....
-Te Green! Megb......ám az asszonyt!
-Ne már baszki Ramsey nem véd a sisakod, agykárosodást szenvedtél?
-Hát nem 'tom, nem vagyok hülye, ezért is q.......ám meg az asszonyt.
-Nézzük meg azt a sisakot, mert fa....-okat beszélsz.
Ne fuss, had csapjak már oda..... ezt érezted????

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Green tényleg hülye volt, hogy ököllel verte a sisakos Ramsey-t. Eltörhetett volna egy kézfej csontja. Remélem tanul az esetből.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Nem vagyok felétek elfogult, de, ha igaz amit Ramsey művelt a balhé előtt, akkor remélem eltiltják vagy 4 meccsre, mint visszaesőt. Rühellem a bully-kat.
AJ max 1-et érdemel (azt is felfüggesztve).
De általában a liga, ilyen esetekben a létező legröhejesebb döntéseket hozza.
Pari
Akárhogy is csípem Greent, az nem megengedhető, higy valaki ököllel üsse a másik fejét, azért eltiltás jár. Csak az nem tetszik, hogy sokan próbálják Ramsey szerepét bagatellizálni, pedig ő már korábban is megmutatta, higy nem egy korrekt játékos. Csak a szokasosat tudom mondani, ha ez Burfict lett volna, már a meccs után 10 perccel eltiltják akár csak a pletykák alapján is.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Nem vagyok felétek elfogult, de, ha igaz amit Ramsey művelt a balhé előtt, akkor remélem eltiltják vagy 4 meccsre, mint visszaesőt. Rühellem a bully-kat.
AJ max 1-et érdemel (azt is felfüggesztve).
De általában a liga, ilyen esetekben a létező legröhejesebb döntéseket hozza.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 twitter.com/FOX19Jeremy/status/927298661800914945
What’s funny about this is Kirkpatrick is easily one of the worst starters on either side of the ball, so for him to take shots at Lewis speaks to how much disarray this team is in.

On the same day A.J. Green was ejected for punching Jalen Ramsey, it’s clear Lewis is losing this team, if he hasn’t already.Cincy Jungle
Vannak bajok.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Green WTF. Belőle néztem volna ki legkevésbé, hogy elszáll az agya. 😮😮😮
Mikey
Állítólag Ramsey egész félidőben ecsetelte, mit csinálna a feleségével. Mind a ketten kaptak figyelmeztetést már a bunyót megelőzően, ezért is rakták ki Ramseyt is az eset után. Brad Allen, a főzebra magyarázata:
 twitter.com/ryanohalloran/status/927302003902107649
 twitter.com/ryanohalloran/status/927301919202250753

Egy megjegyzés Greentől:
 twitter.com/ryanohalloran/status/927299995228868608

Ramseyt annyira felhúzta A:J UFC-s megmozdulása, hogy be akart jutni Greenhez az öltözőbe, de mindkét játékos szerencséjére a helyi rendfenntartók közbeléptek és elvezették onnan Jalent.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Green WTF. Belőle néztem volna ki legkevésbé, hogy elszáll az agya. 😮😮😮

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Összejött egy negatív rekord ma.
 twitter.com/Eric_Edholm/status/927305197910675456

ezt láttátok? én még így Green-t nem láttam... 😕
nhm
Majd a haterek jöhetnek, hogy ez is Burfict volt, csak felvette a 18-as mezt 😊
munoz
Remélem nem lesz komoly folytatása az ügynek, és mindkét játékos a pályán lehet jövő héten. Sok sikert a szezon hátralévő részében. A Titanst valahogy győzzétek le, please!
iktriad
Hány csapatot kérsz még meg, hogy verje meg a Titanst? Kimondottan örülök, hogy ennyire tényezők lettünk a ligában, és hogy ennyire tartanak tőlünk, de azért na. Nyeritek a meccseket, és ahelyett, hogy ennek örülnél, ellenünk uszítasz. Nem értem én ezt. Amúgy a sorsolást elnézve semmi akadályát nem látom, hogy mindkét csapat PO-ban legyen.

Bocs az offért mindenkitől!
Nandito
Még az is előfordulhat, hogy igazad lesz (mindkét csapat a playoffba kerül). De tudod amikor a legjobb csapatunk volt Coughlin alatt 1999-ben, 3-szor kaptunk össz-vissz ki, és mindháromszor a Titans ellen. CoughlinJagsjei ellen nagyon megy nektek. És ezért tartok tőletek annyira.
Bocsi én is az offért.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 279 — Titans fan
nhm
munoz
Remélem nem lesz komoly folytatása az ügynek, és mindkét játékos a pályán lehet jövő héten. Sok sikert a szezon hátralévő részében. A Titanst valahogy győzzétek le, please!
iktriad
Hány csapatot kérsz még meg, hogy verje meg a Titanst? Kimondottan örülök, hogy ennyire tényezők lettünk a ligában, és hogy ennyire tartanak tőlünk, de azért na. Nyeritek a meccseket, és ahelyett, hogy ennek örülnél, ellenünk uszítasz. Nem értem én ezt. Amúgy a sorsolást elnézve semmi akadályát nem látom, hogy mindkét csapat PO-ban legyen.

Bocs az offért mindenkitől!

Music City Miracle
több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Driskel nem NFL szint, még ha van is olyan, aki nála lehet, hogy gyengébb, és mégis játszik. És AJ is inkább egy nagyon jó csere, mint egy stabil kezdő. Dalton nem sztár, nem is lesz az, de korábban hozott egy stabil középszert, idén fal nélkül nulla. De amíg nincs fal, addig lehet itt bárki, csak az életéért fog futni.
több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Az a nagy baj, hogy az egész AFC bénázik, így hiába vagyunk teljesen homályok még mindig van esély a wc helyre, pedig sürgősen el kellene kezdenünk a jövőt építeni. Driskelt hozzuk vissza IR-ről, Daltont ültessük le, és versenyeztessük a két back up QB-t. Év végén cseréljük el Daltont pl a Redskins-vel, és építsünk falat a draftról végre, de a legfontosabb Marvin nyugdíjazása.
Egyébként Dalton pont annyira gátja ennek a csapatnak, mint Lewis. Átlagos QB akinek van egy top WR-e, aki a szar labdáit is behúzza. Nem mobilis, nyomás alatt katasztrófa, futni nem tud.
Green kiborulása azt is jelzi, hogy az öltözőben sincs minden rendben a csapatnál, az O kilátástalan játéka komoly frusztrációt szül még a halvérüeknél is.
több mint 8 éve
Ez a mai teljesítmény megint nagyon gyenge volt, kiemelni is nehéz lenne bárkit, aki tényleg figyelemre méltó teljesítményt nyújtott volna.
Nagyjából az első három meccs után látszódott, hogy ez a szezon kuka. Sajnos a D is leengedett, az O meg teljesen impotens. Az OL miatt egyértelműen az FO a felelős, kérdés tényleg az, hogy Marvint nyugdíjazzák-e, vagy az öreg ezzel a gyenge eredménnyel is elégedett, amíg csörög a kassza. Mindenesetre a korábban mágusnak mondott OL coachunk számára is kezd lefőni a kávé, ennyi pickből azért ennél sokkal jobb felet össze kellett volna rakni.
Mondjuk, ha repül ML, akkor innentől jobb lenne egy nagy tankolás, mint, hogy megint lehozzuk a szezont 6-7 győzelemmel, de amilyen gyenge csapatok vannak, ez is simán összejöhet.
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Van baj. A szezont végképp elengedhetjük. A csapatot is. Az új stáb majd épít egyet. Remélem gyorsan és ügyesen. Alap éppenséggel van. De lyuk is rengeteg. Ez van. Volt jobb, volt rosszabb.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
nhm
munoz
több mint 8 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Nagyon nagy gáz van a csapatnál. Én most már totális váltást szeretnék, mert ennek semmi értelme így. 😕 Edzői stábban mindenképpen kell szerintem, mert visszafelé fejlődünk, katasztrófa ami zajlik, és pont az 50. szezonban. 😕
több mint 8 éve
Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀
kristóf17
Kristof..... Nem bántásból, de Dalton mint kedvenc? Bocs de ez számomra röhej.....😂
meme
Miért? A héten kezdő irányító Brisett, Keenum, Bathard, Stanton, Moore, Bortles, Osweiler, Savage, Hundley...
Nyilván nem elit Dalton, de azért túlzás hulladéknak beállítani.
megyerikrisz
micsoda névsor, atyaég. 😂😂😂

btw hogy ki kedvenc és ki nem, annak nem mindig van köze a teljesítményhez. sőt.
Mikey
Nyilván, ez is az egyik fele amiért nem értettem, hogy miért olyan röhejes ez. A teljesítmény a másik.
megyerikrisz
Az első emberi részét megkövettem azonnal, de ha nézed a mai meccset szmöre teljesen homály még a középszert sem üti meg.... tudom nincs fal előtte, de könyörgöm ha meg tudják védeni akkor sincs egy értékelhető labdája. MJ nagyon elbaxta az évet,a két legjobb falember elengedésével, de ezt a szintet bármely irányító lehozná a lentebb felsoroltakból, és tartom, hogy idén csak röhögni tudok rajt, mert bosszankodni már az előző években volt időm.....

több mint 8 éve
nhm
több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
több mint 8 éve
McCarron beperelte közben a csapatot.
meme
Azért ez költői túlzás. Inkább amolyan állásfoglalási kérelem, hogy egy független szakértő megállapítsa a szezon utáni státuszát. A "közben" is elég tág fogalom, hónapokkal ezelőtti dologról beszélünk, ami jelenleg is folyamatban van.
megyerikrisz
Csak jobb lett volna elcserélni a picsába. Komolyan megkérdőjelezem a barnák back office hozzáértését.
meme
A cserében egyetértünk, viszont Szási Brán akár tudhatott is erről, és akkor kiadtak volna egy 2+3-at egy olyan irányítóért, aki 6 hónap múlva FA. Bár akkor sem így kellett volna intézni.

több mint 8 éve
meme
Azért ez költői túlzás. Inkább amolyan állásfoglalási kérelem, hogy egy független szakértő megállapítsa a szezon utáni státuszát. A "közben" is elég tág fogalom, hónapokkal ezelőtti dologról beszélünk, ami jelenleg is folyamatban van.
megyerikrisz
Csak jobb lett volna elcserélni a picsába. Komolyan megkérdőjelezem a barnák back office hozzáértését.

több mint 8 éve
meme

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Fournette 0 yardon fogjuk tartani. Inaktív lesz...
Szipeter
Hill is inaktív, úgyhogy 1-1. 😀
Ross szintén, megint nem része a gameplannek.

Update: Fornetti a csapatfotózáson felejtett el megjelenni, ezért a bünti.
Hill a bemelegítésnél csinált valamit a bokájával, ő nem healthy scratch.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Fournette 0 yardon fogjuk tartani. Inaktív lesz, mert valami nem publikus csunya dolgot csinált. Burfict taktikája a végén még összejön😊. Nagyon nem hittem ebben a W-ben, de így a végén még meg lehet.

Szerkesztette: Szipeter
több mint 8 éve
Hoppá! Waive-eltük Derron Smitht, egy Koehn nevű kicker jött a helyére.
megyerikrisz
Akkor ezek szerint nem lesz Bullock a hétvégén. Mondjuk erről a Koehnról sose hallottam.

Smithért sajnos nem kár.