Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Hoppá! Waive-eltük Derron Smitht, egy Koehn nevű kicker jött a helyére.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
ugyanabban a cipoben rohad a labunk. Es a lista nem is teljes a stabjaink valahogy kepesek megis szopoagra tenni a csapatainkat. 😕Miért? A héten kezdő irányító Brisett, Keenum, Bathard, Stanton, Moore, Bortles, Osweiler, Savage, Hundley...Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Kristof..... Nem bántásból, de Dalton mint kedvenc? Bocs de ez számomra röhej.....😂
kristóf17
meme
Nyilván nem elit Dalton, de azért túlzás hulladéknak beállítani.
megyerikrisz
több mint 8 éve
Nyilván, ez is az egyik fele amiért nem értettem, hogy miért olyan röhejes ez. A teljesítmény a másik.micsoda névsor, atyaég. 😂😂😂Miért? A héten kezdő irányító Brisett, Keenum, Bathard, Stanton, Moore, Bortles, Osweiler, Savage, Hundley...Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Kristof..... Nem bántásból, de Dalton mint kedvenc? Bocs de ez számomra röhej.....😂
kristóf17
meme
megyerikrisz
btw hogy ki kedvenc és ki nem, annak nem mindig van köze a teljesítményhez. sőt.
Mikey
több mint 8 éve
micsoda névsor, atyaég. 😂😂😂Miért? A héten kezdő irányító Brisett, Keenum, Bathard, Stanton, Moore, Bortles, Osweiler, Savage, Hundley...Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Kristof..... Nem bántásból, de Dalton mint kedvenc? Bocs de ez számomra röhej.....😂
kristóf17
meme
megyerikrisz
btw hogy ki kedvenc és ki nem, annak nem mindig van köze a teljesítményhez. sőt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Miért? A héten kezdő irányító Brisett, Keenum, Bathard, Stanton, Moore, Bortles, Osweiler, Savage, Hundley...Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Kristof..... Nem bántásból, de Dalton mint kedvenc? Bocs de ez számomra röhej.....😂
kristóf17
meme
több mint 8 éve
Ebben az aspektusban jogos...Szimpatikus figura. Sokat nyom a latban nagyon nálam, hogy rendes srác legyen. Többet, mint, hogy mennyire jó játékos 😀 A köcsög, de iszonyat nagy sportolókra sosem tudtam felnézni. Illetve csak irányítókra szűkítettem, mert valahogy sosem kedveltem túl sokat közülük. Más posztokért vagyok oda. (Pl. WR, tehát én is alig várom Ross teljesítményét)Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Kristof..... Nem bántásból, de Dalton mint kedvenc? Bocs de ez számomra röhej.....😂
kristóf17
meme
kristóf17
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Szimpatikus figura. Sokat nyom a latban nagyon nálam, hogy rendes srác legyen. Többet, mint, hogy mennyire jó játékos 😀 A köcsög, de iszonyat nagy sportolókra sosem tudtam felnézni. Illetve csak irányítókra szűkítettem, mert valahogy sosem kedveltem túl sokat közülük. Más posztokért vagyok oda. (Pl. WR, tehát én is alig várom Ross teljesítményét)Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Kristof..... Nem bántásból, de Dalton mint kedvenc? Bocs de ez számomra röhej.....😂
kristóf17
meme
több mint 8 éve
Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Kristof..... Nem bántásból, de Dalton mint kedvenc? Bocs de ez számomra röhej.....😂
kristóf17
több mint 8 éve
Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Hát látod, a special team fontosabb.
kristóf17
több mint 8 éve
Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀Mi igen, a stábunk nem.....
kristóf17
több mint 8 éve
Én már csak egyszerűen látni szeretnék végre egy igazi elérhetetlenül hosszú passzt az egyik kedvenc irányítómtól, amit végül elér a gyerek. Nem hiszem el, hogy a stábotok nem kíváncsi a gyerekre élesben 😀
több mint 8 éve
So, what the [bleep] is going on with John Ross?No comment.
Isn’t that the question we are all asking? At least, that’s the question Lance McAlister asked former Bengal and current analyst Dave Lapham.
“I think they just need to see him practice more,” Lapham responded. “I think they feel like he’s in the early stages of training camp and everyone else is at midseason.”
“There’s shape and then there’s football shape,” continues Lapham, “he just hasn’t been doing enough football to be in the same shape that, you know, everybody else is in that has played a lot of snaps into the mid-season.”
“If you’re the fifth receiver of those five guys, you better be doing a lot of special teams things, and he’s not.” Lapham said. “Core and Malone can be gunner, they can play all the special teams. So, in terms of total number of snaps to effect a game, they’re higher on the totem pole than he [Ross] is right now until he shows that he’s exactly where he needs to be physically and mentally to be included in a rotation of just wide receiver play.”
“Until he shows that, [Core’s and Malone’s] special teams snaps are going to out do him.”Cincy Jungle
több mint 8 éve
Csak annyiból nem mindegy, hogy kedvelem AJ-t, így szeretném ha -- elnézést a Browns szurkolóktól, de -- nem egy totál reménytelen csapathoz kerülne.Csak én nem értem, minek akarta a Browns McCarront?Nem mindegy? Nagy win lett volna érte a 2+3. Nekünk.
Mikey
megyerikrisz
A 2. és 3. körös pick ugyanakkor nagyon jól jött volna, kellene a tehetség a csapatba.
több mint 8 éve
Még az is lehet, hogy PIT-ben köt ki jövőre, szóval ráérsz majd akkor magasztalni. Szerintem a Vasasban, a jelenlegi fal mögött jól tolná, igazán szép arculcsapás lenne a Bengalsnak a töketlenkedésért. Így vagy úgy, de mi nagyot szívtunk ezzel, már zsebben éreztük a két tuti cetlit, erre most jó ha egy 3. kört kapunk érte.Jó lecke ez...ha a Brownsal akarsz üzletet, figyelj hogy legyen valaki az irodában náluk és tudja a szabályokat is. Ha valamit nyélbe akarsz ütni, akkor legjobb ha személyesen odamész és csak annyit mondasz: itt írd alá, a többit intézem 😊
Szipeter
több mint 8 éve
Dunlap lett az AFC-ben a hét védőjátékosa.
több mint 8 éve
Még az is lehet, hogy PIT-ben köt ki jövőre, szóval ráérsz majd akkor magasztalni. Szerintem a Vasasban, a jelenlegi fal mögött jól tolná, igazán szép arculcsapás lenne a Bengalsnak a töketlenkedésért. Így vagy úgy, de mi nagyot szívtunk ezzel, már zsebben éreztük a két tuti cetlit, erre most jó ha egy 3. kört kapunk érte.AJ 4 meccset játszott. Azokon nem volt rossz. Kicsi a mintavétel, de a 4 meccs alapján ha úgy alakulna, elfogadnám, egy próbát sztem mindenképpen megér kezdőként, mert valszeg normális áron lehetne elhozni a QB-khoz képest. Mögötte pedig 1-2 évet tanulhatna egy 1-2. kör végi rookie.
Szipeter

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
végül is ez volt a terv szerintem... kibaszni a másik ohioi csapattal
több mint 8 éve
Még az is lehet, hogy PIT-ben köt ki jövőre, szóval ráérsz majd akkor magasztalni. Szerintem a Vasasban, a jelenlegi fal mögött jól tolná, igazán szép arculcsapás lenne a Bengalsnak a töketlenkedésért. Így vagy úgy, de mi nagyot szívtunk ezzel, már zsebben éreztük a két tuti cetlit, erre most jó ha egy 3. kört kapunk érte.
Szerkesztette: Szipeter
több mint 8 éve
Sztem ideális game manager. (legalábbis az eddig látottak alapján) Már azzal sokkal beljebb lennétek, ha nem vállalná túl magát és így csak felére csökkene az INT- és sack-szám.Ezen most lehetne vitázni mennyire versenyképes, de felesleges a besült üzlet miatt, szerintem nem annyira jó mint amekkora a hype, meg a fő probléma amúgy is az lenne hogy szép és jó hogy tehetséges, de dobálni még mindig nincs kinek.Nem hinném. A Browns rosterén nincs versenyképes QB, még egy game manager se, így képtelenség nyerni. McCarron viszont az, és vele már a védelmetek elég lenne néhány W-re.Vele is meglenne.Csak én nem értem, minek akarta a Browns McCarront?El akarták kerülni a 0-16-t.
Mikey
Soldados
P@trik
Soldados
P@trik

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ezen most lehetne vitázni mennyire versenyképes, de felesleges a besült üzlet miatt, szerintem nem annyira jó mint amekkora a hype, meg a fő probléma amúgy is az lenne hogy szép és jó hogy tehetséges, de dobálni még mindig nincs kinek.Nem hinném. A Browns rosterén nincs versenyképes QB, még egy game manager se, így képtelenség nyerni. McCarron viszont az, és vele már a védelmetek elég lenne néhány W-re.Vele is meglenne.Csak én nem értem, minek akarta a Browns McCarront?El akarták kerülni a 0-16-t.
Mikey
Soldados
P@trik
Soldados
több mint 8 éve
Nem hinném. A Browns rosterén nincs versenyképes QB, még egy game manager se, így képtelenség nyerni. McCarron viszont az, és vele már a védelmetek elég lenne néhány W-re.Vele is meglenne.Csak én nem értem, minek akarta a Browns McCarront?El akarták kerülni a 0-16-t.
Mikey
Soldados
P@trik

több mint 8 éve
Csak én nem értem, minek akarta a Browns McCarront?Nem mindegy? Nagy win lett volna érte a 2+3. Nekünk.
Mikey
több mint 8 éve
Vele is meglenne.Csak én nem értem, minek akarta a Browns McCarront?El akarták kerülni a 0-16-t.
Mikey
Soldados
több mint 8 éve
Csak én nem értem, minek akarta a Browns McCarront?El akarták kerülni a 0-16-t.
Mikey

több mint 8 éve
Csak én nem értem, minek akarta a Browns McCarront?