Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szerintem már most a legjobb futó nálatok, bár eddig csak 2-3 meccset láttam.
Klaci79
Szerintünk is a legjobb futó a csapatban Mixon, csak kár hogy fal nincs előtte.

Olvasom, hogy csomó szurkoló szemében WJIII a meccs pozitív hőse.
Aztán visszajön Jones és megint padozhat Jackson.
Bazzani
Nagyon jól játszott, szóval nálam is. Meg is érdemeljük a sorsunkat, ha nem fog kezdeni.
| Márpedig nem fog. |
Mikey
@PFF: Antonio Brown was shut out when targeted in William Jackson's coverage yesterday

bit.ly/2laXhaG  twitter.com/PFF/status/922474513601835008/photo/1
Bazzani
Tetszik a hozzáállása.
“I did OK. There is always room to get better, but we can go back to it and watch the film and see what I can do better. I made some good plays out there.”William Jackson III

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
"Marvin On Hill starting game and half: good chance for Mixon to watch and learn"

Sírok bazmeg
megyerikrisz
Nem tudtam, hogy olyan jól áll a csapat, hogy az eredmény csak másodlagos egy rookie "betörése" mögött.

Ross és Mixon már megvolt, következik Lawson és Willis?

Szerkesztette: Mikey

több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
"Marvin On Hill starting game and half: good chance for Mixon to watch and learn"

Sírok bazmeg
megyerikrisz
Valami becsípődött neki, mert mostanában még magához képest is fura dolgokat tesz, és meglepőket nyilatkozik. Érzi, hogy ez az utolsó szezon, frusztrált is de nagyon😏
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

Sírok bazmeg

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Ami szintén fontos, szerintetek Burfict hány meccset kap? 😊
Mikey
Szerintem ezt megússza pénzbüntivel.
Soldados
Ilyen meccsen ez simán benne van, pénzbünti és csókolom. A nagy botrány elmaradt, ennek örülök, de ezt leszámítva csak WJ3 és Clark Harris volt jó.

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mikey
Szerintem ezt megússza pénzbüntivel.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Klaci79

Bazzani
Nagyon jól játszott, szóval nálam is. Meg is érdemeljük a sorsunkat, ha nem fog kezdeni.
| Márpedig nem fog. |
Mikey
@PFF: Antonio Brown was shut out when targeted in William Jackson's coverage yesterday

bit.ly/2laXhaG  twitter.com/PFF/status/922474513601835008/photo/1

több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Mixon és a futás kapcsán meglepő volt a gameplan. Ok, hogy folyamatosan futottunk az eredmény után, de ha valaki látta coaching teamből a A Jax vagy a Bears elleni meccsét a Steelersnek, akkor logikus lett volna, hogy több futás legyen.
több mint 8 éve
Klaci79

Bazzani
| Márpedig nem fog. |

Szerkesztette: Mikey

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Miért nem próbálunk meg valakit igazolni?
Szipeter
Ilyenkor ugyan kit?

Amúgy mondtam hogy Kirkpatrick szerződése hatalmas hiba. A játékával eddig igazol. Teljesen homály a csávó.
Mikey

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Mixonnak azért kellett padoznia a 2. félidőben mert volt egy fumbleja? Jellemző Lewisra, hogy leszarja mennyire nem tud játszani Hill ezzel az OL-val, inkább erőlteti csak hogy betörjön egy rookiet.
Dre megfizetése és Whit elengedése cseszte el ezt a szezonunkat. Csak reménykedünk, hogy összeáll valahogy a fal, de ezt az anyagot képtelenség formálni, ezt ki kell dobni. Miért nem próbálunk meg valakit igazolni?
Szipeter
Csodálkoztam is, hogy a 2. félidőben nincs pályán...szerintem kurva jó játékos, nagyon meghatározó lesz nálatok és tulajdonképpen nekünk addig jó, amíg nem kap nagyobb terhelést. Szerintem már most a legjobb futó nálatok, bár eddig csak 2-3 meccset láttam.
több mint 8 éve
Mixon beszólt meccs után :
"It's frustrating. I feel like I'm seeing [Le'Veon Bell] got the ball 35 times, and I got it seven in the first half and then don't touch the ball again," Mixon said, via Katherine Terrell of ESPN
nasheem
Azért ez egyrészt a beszólástól messze van, másrészt a teljes interjú alapján én inkább csalódottságot véltem felfedezni benne, mint ugatást. Remélem, hogy így is van, ha valakinek, akkor neki kuss a neve és leszegett fejjel kellene megcsinálnia bármit, amit kérnek tőle.

Ez nem jelenti azt, hogy nincs igaza, hiszem majd hetes átlaggal futott az első félidőben, de egy rookie 6 meccs után ne pofázzon.

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Mixon beszólt meccs után :
"It's frustrating. I feel like I'm seeing [Le'Veon Bell] got the ball 35 times, and I got it seven in the first half and then don't touch the ball again," Mixon said, via Katherine Terrell of ESPN

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Miért nem próbálunk meg valakit igazolni?
Szipeter
Ilyenkor ugyan kit?

Amúgy mondtam hogy Kirkpatrick szerződése hatalmas hiba. A játékával eddig igazol. Teljesen homály a csávó.

több mint 8 éve
Mixonnak azért kellett padoznia a 2. félidőben mert volt egy fumbleja? Jellemző Lewisra, hogy leszarja mennyire nem tud játszani Hill ezzel az OL-val, inkább erőlteti csak hogy betörjön egy rookiet.
Dre megfizetése és Whit elengedése cseszte el ezt a szezonunkat. Csak reménykedünk, hogy összeáll valahogy a fal, de ezt az anyagot képtelenség formálni, ezt ki kell dobni. Miért nem próbálunk meg valakit igazolni?
több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Sztem a D egyáltalán nem volt szar, a második félidőben is csak FG-t engedélyeztek!!!
egyedül Dre, aki nagyon gyenge, csak a szája nagy, többi nulla! 😕

a második félidőben vártam a lefagyást, jött is, de ehhez nagyon kellett, hogy Pittsburgh oldalon a D nagyon beindult!

ez van sajnos, menni kell tovább!

üdv
több mint 8 éve
Lazor nagyon jót tett az offense játékunknak, de az OL korlátai a 2. félidőre egy jobb csapat ellen már egyértelműek. Jó volt látni hogy 4.re nekimegyünk és TD.
A védelmünk sajnos fejben már az elejétől nem volt a pályán, ezt jól jellemezte Burfict páros lábos rugása fejre a földön fekve. (lehet megint jön a bünti) Rengeteg misstackle volt végig, Krk megint nagyon szar volt, viszont WJ3-nak ezután tényleg a kezdőben lenne a helye.
Így nagy valószínűséggel a PIT behúzza a csoportot, nekünk meg max JAX, PIT, MIN meccset lehet elbukni, hogy esetleg odaérjünk a PO-ba, ami most már a csoda kategória lenne.
több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Hát ez megint nagyon harmatos teljesítmény volt. Az O a második félidőben konkrétan egy nagy nulla. Ahogy várható volt, esély sem volt rá, hogy Daltont megvédjék, egy félidőn keresztül futott az életéért.
Sajnos a D is nagyjából a garbage timeban ébredt fel. A DL súlytalan volt, az LB-k futószalagon gyártották a mistackle-eket, a secondary meg szépen nyelte a yardokat. Számomra a D-ből csak WJ3 volt, aki jó teljesítményt nyújtott, néhány középszer mellett a többség gyenge volt.
Nem kérdéses, hogy az OL-t újra kell építeni, hiszen a C és a T posztok is gyengék, viszont most, amikor a D-nek kellett volna meccsben tartania a csapatot, nem sok biztatót láttam.
Jön öt olyan meccs, amikor elvileg nem világverő csapatok jönnek szembe. Ha máshol nem a Browns ellen elhasalunk, bár a három idegenbeli meccs is lehet, hogy nagy falat lesz.
több mint 8 éve
Benwikere ma is aktív a Dallasban, így jött az eredetileg kondíciós 2019/6. pick.
megyerikrisz
A mai nap legpozitívabb eredménye Bengals szempontból. 😊

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Na ma ennyi elég volt. Reggel remélem arra kelek, hogy pár csodálatost eltörtünk a garbage timeban.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Benwikere ma is aktív a Dallasban, így jött az eredetileg kondíciós 2019/6. pick.

több mint 8 éve
Így-így.
 twitter.com/Bengals/status/922171709599506435

több mint 8 éve
Boyd, Hewitt és Adam Jones nem játszanak vasárnap, Ross és Derron Smith kérdésesek.

Sok-sok Dennard és Jackson várható, királyság. 😊
Mikey
Jonesnak nem örülök. Bár mindig benne van a játékában a zászló, de AB ellen nagyon jól megy neki általában.

több mint 8 éve
Boyd, Hewitt és Adam Jones nem játszanak vasárnap, Ross és Derron Smith kérdésesek.

Sok-sok Dennard és Jackson várható, királyság. 😊