Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
 twitter.com/GeoffHobsonCin/status/921382156579913731
megyerikrisz
gyerekkori álma volt Cincyben játszani, meg ilyenek
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
 twitter.com/GeoffHobsonCin/status/921382156579913731

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊
Mikey
Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
megyerikrisz
Most miért ne lenne?
Azért nem 1 és nem 2 olyan hsz született már a csapattopikokban h ha jobb lenne az OL simán nyertünk volna 😁
empty taxi
Igazából eddig altatott a Bengals OL, de most megrázzák magukat, Dalton dob 400 yardot, ezenfelül lesz 200 futott yardunk. 😀
munoz
Jó anyagot tolhatsz. Ilyet haluzni... 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Mikey
Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
megyerikrisz
Most miért ne lenne?
Azért nem 1 és nem 2 olyan hsz született már a csapattopikokban h ha jobb lenne az OL simán nyertünk volna 😁
empty taxi
Igazából eddig altatott a Bengals OL, de most megrázzák magukat, Dalton dob 400 yardot, ezenfelül lesz 200 futott yardunk. 😀
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Mikey
megyerikrisz
Most miért ne lenne?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mikey

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Így majd lehet dirty playerezni, amikor Tez legyalulja Belt és BB.
A két csapat közül szerintem nekünk jóval kevesebb veszteni valónk van, a szezon eleje után. Ha viszont a Steelers veszít, akkor a két béna vetélytárs, a Ravens és a Bengals is beelőzheti, ami ugye egy contender csapat esetén elég kínos 😀
munoz
Azért ha a realitást nézzük, nem vagyunk a szintjükön, upset lenne a győzelem. Továbbra is abban látom az esélyt, ha lebecsülnek minket.
megyerikrisz
Egyértelmű, hogy hazai pályán papíron a Vasas a favorit. De ugye ezeket a meccseket szokta a Steelers kicsit lazábbra venni, ami fordíthat a dolgokon. Én az esélytelenek nyugalmával fogom nézni a meccset, ha valami jó mégis kijön belőle, akkor csak jobban fogok neki örülni.
Az OL állapota nálunk kulcskérdés lesz, ha nem tudja megvédeni Dalton és a futást segíteni, akkor szinte elképzelhetetlen, hogy a D annyi TO-t csináljon, amivel nyerni tudunk.
több mint 8 éve
A két csapat közül szerintem nekünk jóval kevesebb veszteni valónk van, a szezon eleje után. Ha viszont a Steelers veszít, akkor a két béna vetélytárs, a Ravens és a Bengals is beelőzheti, ami ugye egy contender csapat esetén elég kínos 😀
munoz
Azért ha a realitást nézzük, nem vagyunk a szintjükön, upset lenne a győzelem. Továbbra is abban látom az esélyt, ha lebecsülnek minket.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Nem Bengals, de érintettség okán...

twitter.com/RonCookPGH/status/919735865101996032
megyerikrisz
FakeNews volt, természetesen nem tiltották el.
Állítólag csak meglökte a gonosz csapattársa és ettől esett 7 yardot egyenesen Smith lábára.
megyerikrisz
Innentől nekem ne mondja senki, hogy a liga konzekvens azzal kapcsolatban, hogy mit szabad és mit nem. Persze nem lepődtem meg.

több mint 8 éve

megyerikrisz
FakeNews volt, természetesen nem tiltották el.
Állítólag csak meglökte a gonosz csapattársa és ettől esett 7 yardot egyenesen Smith lábára.

Hatalmas teljesítmény kellene a D-től, szemben ligalegjobb offenz és csempionsip dífenz lesz, de ha szeretnénk még idén bármit, akkor itt az ideje. Marhára nem mi vagyunk az esélyesek, kicsit szerintem le is néznek minket, ebből még bármi lehet.

több mint 8 éve
Ross a végén még ebben a szezonban játszani fog!
 twitter.com/JimOwczarski/status/920698356946669571

több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
A hangulat fokozásához az NFL is hozzájárult:
 sports.yahoo.com/grudge-match-bengals-vs-steelers-225456778.html
Ezt a meccset még mindig nagyon nehéz felfogni.
Szipeter
ki lehetne ezzel a videóval egészíteni. és teljes a történet korunk bengals-áról 'mennyből a pokolba' címszóval :/
Rush
Ez a mérkőzés volt az, ami feltett a Bengals vagonra, és persze a vasas utálat is innen datálódik. Szép emlékek😊.
Ha most hétvégén sikerülne a W, az felérne egy PO győzelemmel, nagyon sokat jelentene Lazornak és az egész csapatnak.
Szipeter
ez volt a legjobb csapatunk, míg Palmer meg nem sérült...

nekem is ekkoriban kezdődött... 😉

viszont ezt azóta sem tudtam megemészteni... 😕
 www.youtube.com/watch?v=9fxmppuw4cs
több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Szipeter
ki lehetne ezzel a videóval egészíteni. és teljes a történet korunk bengals-áról 'mennyből a pokolba' címszóval :/
Rush
Ez a mérkőzés volt az, ami feltett a Bengals vagonra, és persze a vasas utálat is innen datálódik. Szép emlékek😊.
Ha most hétvégén sikerülne a W, az felérne egy PO győzelemmel, nagyon sokat jelentene Lazornak és az egész csapatnak.
több mint 8 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
Szipeter

Tippelde 25
több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Szipeter
Még mindig azt érzem mint akkor.... Mocskos nagy csalás volt..... Kb mint széllel szemben pisálni, esély sincs rá, hogy száraz maradj.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034

Szerkesztette: Szipeter
több mint 8 éve
 twitter.com/Bengals/status/920029107156602883
 twitter.com/caplannfl/status/920033112960241664

Szerkesztette: Mikey

több mint 8 éve
(Példaként nem akarom feltépni a sebeket. 😉 )
Soldados
Már csak az kéne, hogy újra napokig ne lehessen olvasni a topikot. 😊
Mikey
Akkor beszéljünk a jövőről. Kulcsmeccs lesz mindkét csapatnak, mert ha nyertek, egálba kerülünk, ha mi nyerünk 2 meccses fórunk lesz az egész divízióval szemben.

Mit vársz?
Soldados
Nem igazán látom hogy az O-line-unk tudna kezdeni bármit is a front 7-etekkel, szóval futójáték most sem lesz, ill. Daltonnak sem lesz nyugodt napja. Ami figyelembe véve, hogy Greenen kívül nincs elkapója, gáz. Viszont a secondaryben bízok, szerintem leszednek vagy két Roethlisberger passzt. És Atkins és Lawson is megfekteti párszor Bent.

Szerintem szoros lesz, ha az elején mi tudunk vezetést szerezni. Ha ti, főleg egy TD-vel, akkor szerintem sima lesz.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
A Steelers olyan hullámzó teljesítményt mutatott eddig, hogy kiszámíthatatlan milyenek lesznek vasárnap. A Bears vagy a Jags ellen a védelem is elfogyott, a támadó alakulat (hogy az OC vagy BB vagy más miatt) de teljesen fogalmatlan volt. A Steelers D tegnap tényleg odab@szott, és ha a Bengals OL-t nézem, akkor hasonló teljesítmény esetén széttépik Daltont. Az első hét bénázása után viszont OL nélkül is mutatott életjeleket a Bengals O, így most hétfőn még semmi esetre sem húznám be az L-t, bár mi vagyunk az underdogok 😊
Nagyon fontos lesz, hogy melyik csapat hogy kezd, aki hátrányba kerül, az könnyen megveretheti saját magát (igaz ez mindkét csapatra) azáltal, hogy pass heavy játékba megy bele.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Bakker nem hiszem el, hogy Hundley és Beathard kezdő irányító lesz jövő héttől, McCarront meg nem tudjuk elpasszolni...
nasheem
Szerintem dettó mint Garoppolo, egyik se er annyit, mint amennyire tartja őket a FO. Legalábbis masnak nem. Ha BB megsérülnek én is inkább a vak LJ-t választanám, mint őket mondjuk egy első korert. Persze ha LJ-ért valaki adna egy harmadik kort mehetne, de nem fog adni.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerintem meg szétszedjük a szátokat. Hadent égeti majd AJ, Burns meg égeti saját magát.
Bell számomra nem tiszta. Láttam tegnap, de nem hiszem el, hogy ezt tudja konstansan (sem ő, sem a run blokkotok). Mert ha igen, akkor tényleg ... na de ebbe bele sem gondolok 😊
A lényeg, hogy ha őt limitáljuk, a többit Ben és a CBitek elintézik. Esetleg még csalhatnak a bírók és akkor nem sima 😉
nasheem
Ezt már szeretem. 😊

Amúgy Bell és a run blokk ezt tudja, legalábbis az évek tapasztalata alapján, csak idén a holdout miatt kellett egy kis idő, amíg összeállt. Persze nem lesz mindig KC elleni teljesítmény, de már az nagy limitálásnak számíthat, aki 100 yd alatt tartja.

Burns amúgy nem rossz, kevés yardot enged nagyon. Vannak hibái (sokszor nem tisztán játszik, emiatt sok a flag rá), de a passrush sokat segít neki és az egész sec-nek. Pl a Steelers front 7 darabjaira szedi a falatokat papíron. Haden is kezd belelendülni a kezdeti bizonytalanságok után. Az egyik legjobb pass D hidd el, nem a véletlen műve 6 meccs után. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Bakker nem hiszem el, hogy Hundley és Beathard kezdő irányító lesz jövő héttől, McCarront meg nem tudjuk elpasszolni...

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."