Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
twitter.com/GeoffHobsonCin/status/921382156579913731gyerekkori álma volt Cincyben játszani, meg ilyenek
megyerikrisz
több mint 8 éve
twitter.com/GeoffHobsonCin/status/921382156579913731
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Jó anyagot tolhatsz. Ilyet haluzni... 😊Igazából eddig altatott a Bengals OL, de most megrázzák magukat, Dalton dob 400 yardot, ezenfelül lesz 200 futott yardunk. 😀Most miért ne lenne?Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
Mikey
megyerikrisz
Azért nem 1 és nem 2 olyan hsz született már a csapattopikokban h ha jobb lenne az OL simán nyertünk volna 😁
empty taxi
munoz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Igazából eddig altatott a Bengals OL, de most megrázzák magukat, Dalton dob 400 yardot, ezenfelül lesz 200 futott yardunk. 😀Most miért ne lenne?Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
Mikey
megyerikrisz
Azért nem 1 és nem 2 olyan hsz született már a csapattopikokban h ha jobb lenne az OL simán nyertünk volna 😁
empty taxi
több mint 8 éve
Most miért ne lenne?Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
Mikey
megyerikrisz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
Mikey
több mint 8 éve
Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊
több mint 8 éve
Egyértelmű, hogy hazai pályán papíron a Vasas a favorit. De ugye ezeket a meccseket szokta a Steelers kicsit lazábbra venni, ami fordíthat a dolgokon. Én az esélytelenek nyugalmával fogom nézni a meccset, ha valami jó mégis kijön belőle, akkor csak jobban fogok neki örülni.Így majd lehet dirty playerezni, amikor Tez legyalulja Belt és BB.Azért ha a realitást nézzük, nem vagyunk a szintjükön, upset lenne a győzelem. Továbbra is abban látom az esélyt, ha lebecsülnek minket.
A két csapat közül szerintem nekünk jóval kevesebb veszteni valónk van, a szezon eleje után. Ha viszont a Steelers veszít, akkor a két béna vetélytárs, a Ravens és a Bengals is beelőzheti, ami ugye egy contender csapat esetén elég kínos 😀
munoz
megyerikrisz
Az OL állapota nálunk kulcskérdés lesz, ha nem tudja megvédeni Dalton és a futást segíteni, akkor szinte elképzelhetetlen, hogy a D annyi TO-t csináljon, amivel nyerni tudunk.
több mint 8 éve
Így majd lehet dirty playerezni, amikor Tez legyalulja Belt és BB.Azért ha a realitást nézzük, nem vagyunk a szintjükön, upset lenne a győzelem. Továbbra is abban látom az esélyt, ha lebecsülnek minket.
A két csapat közül szerintem nekünk jóval kevesebb veszteni valónk van, a szezon eleje után. Ha viszont a Steelers veszít, akkor a két béna vetélytárs, a Ravens és a Bengals is beelőzheti, ami ugye egy contender csapat esetén elég kínos 😀
munoz
több mint 8 éve
Így majd lehet dirty playerezni, amikor Tez legyalulja Belt és BB.A két csapat közül szerintem nekünk jóval kevesebb veszteni valónk van, a szezon eleje után. Ha viszont a Steelers veszít, akkor a két béna vetélytárs, a Ravens és a Bengals is beelőzheti, ami ugye egy contender csapat esetén elég kínos 😀
több mint 8 éve
Innentől nekem ne mondja senki, hogy a liga konzekvens azzal kapcsolatban, hogy mit szabad és mit nem. Persze nem lepődtem meg.Nem Bengals, de érintettség okán...FakeNews volt, természetesen nem tiltották el.
twitter.com/RonCookPGH/status/919735865101996032
megyerikrisz
Állítólag csak meglökte a gonosz csapattársa és ettől esett 7 yardot egyenesen Smith lábára.
megyerikrisz
több mint 8 éve
Nem Bengals, de érintettség okán...FakeNews volt, természetesen nem tiltották el.
twitter.com/RonCookPGH/status/919735865101996032
megyerikrisz
Állítólag csak meglökte a gonosz csapattársa és ettől esett 7 yardot egyenesen Smith lábára.
Hatalmas teljesítmény kellene a D-től, szemben ligalegjobb offenz és csempionsip dífenz lesz, de ha szeretnénk még idén bármit, akkor itt az ideje. Marhára nem mi vagyunk az esélyesek, kicsit szerintem le is néznek minket, ebből még bármi lehet.
több mint 8 éve
Ross a végén még ebben a szezonban játszani fog!twitter.com/JimOwczarski/status/920698356946669571
több mint 8 éve
ez volt a legjobb csapatunk, míg Palmer meg nem sérült...Ez a mérkőzés volt az, ami feltett a Bengals vagonra, és persze a vasas utálat is innen datálódik. Szép emlékek😊.A hangulat fokozásához az NFL is hozzájárult:ki lehetne ezzel a videóval egészíteni. és teljes a történet korunk bengals-áról 'mennyből a pokolba' címszóval :/
sports.yahoo.com/grudge-match-bengals-vs-steelers-225456778.html
Ezt a meccset még mindig nagyon nehéz felfogni.
Szipeter
Rush
Ha most hétvégén sikerülne a W, az felérne egy PO győzelemmel, nagyon sokat jelentene Lazornak és az egész csapatnak.
Szipeter
nekem is ekkoriban kezdődött... 😉
viszont ezt azóta sem tudtam megemészteni... 😕
www.youtube.com/watch?v=9fxmppuw4cs
több mint 8 éve
Ez a mérkőzés volt az, ami feltett a Bengals vagonra, és persze a vasas utálat is innen datálódik. Szép emlékek😊.A hangulat fokozásához az NFL is hozzájárult:ki lehetne ezzel a videóval egészíteni. és teljes a történet korunk bengals-áról 'mennyből a pokolba' címszóval :/
Szipeter
Rush
Ha most hétvégén sikerülne a W, az felérne egy PO győzelemmel, nagyon sokat jelentene Lazornak és az egész csapatnak.
több mint 8 éve
A hangulat fokozásához az NFL is hozzájárult:ki lehetne ezzel a videóval egészíteni. és teljes a történet korunk bengals-áról 'mennyből a pokolba' címszóval :/
Szipeter
több mint 8 éve
A hangulat fokozásához az NFL is hozzájárult:Még mindig azt érzem mint akkor.... Mocskos nagy csalás volt..... Kb mint széllel szemben pisálni, esély sincs rá, hogy száraz maradj.
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
A hangulat fokozásához az NFL is hozzájárult:sports.yahoo.com/grudge-match-bengals-vs-steelers-225456778.html
Szerkesztette: Szipeter
több mint 8 éve
twitter.com/Bengals/status/920029107156602883twitter.com/caplannfl/status/920033112960241664
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Nem igazán látom hogy az O-line-unk tudna kezdeni bármit is a front 7-etekkel, szóval futójáték most sem lesz, ill. Daltonnak sem lesz nyugodt napja. Ami figyelembe véve, hogy Greenen kívül nincs elkapója, gáz. Viszont a secondaryben bízok, szerintem leszednek vagy két Roethlisberger passzt. És Atkins és Lawson is megfekteti párszor Bent.Akkor beszéljünk a jövőről. Kulcsmeccs lesz mindkét csapatnak, mert ha nyertek, egálba kerülünk, ha mi nyerünk 2 meccses fórunk lesz az egész divízióval szemben.(Példaként nem akarom feltépni a sebeket. 😉 )Már csak az kéne, hogy újra napokig ne lehessen olvasni a topikot. 😊
Soldados
Mikey
Mit vársz?
Soldados
Szerintem szoros lesz, ha az elején mi tudunk vezetést szerezni. Ha ti, főleg egy TD-vel, akkor szerintem sima lesz.
több mint 8 éve
Nem Bengals, de érintettség okán... twitter.com/RonCookPGH/status/919735865101996032
több mint 8 éve
A Steelers olyan hullámzó teljesítményt mutatott eddig, hogy kiszámíthatatlan milyenek lesznek vasárnap. A Bears vagy a Jags ellen a védelem is elfogyott, a támadó alakulat (hogy az OC vagy BB vagy más miatt) de teljesen fogalmatlan volt. A Steelers D tegnap tényleg odab@szott, és ha a Bengals OL-t nézem, akkor hasonló teljesítmény esetén széttépik Daltont. Az első hét bénázása után viszont OL nélkül is mutatott életjeleket a Bengals O, így most hétfőn még semmi esetre sem húznám be az L-t, bár mi vagyunk az underdogok 😊Nagyon fontos lesz, hogy melyik csapat hogy kezd, aki hátrányba kerül, az könnyen megveretheti saját magát (igaz ez mindkét csapatra) azáltal, hogy pass heavy játékba megy bele.
több mint 8 éve
Bakker nem hiszem el, hogy Hundley és Beathard kezdő irányító lesz jövő héttől, McCarront meg nem tudjuk elpasszolni...Szerintem dettó mint Garoppolo, egyik se er annyit, mint amennyire tartja őket a FO. Legalábbis masnak nem. Ha BB megsérülnek én is inkább a vak LJ-t választanám, mint őket mondjuk egy első korert. Persze ha LJ-ért valaki adna egy harmadik kort mehetne, de nem fog adni.
nasheem
több mint 8 éve
Szerintem meg szétszedjük a szátokat. Hadent égeti majd AJ, Burns meg égeti saját magát.Ezt már szeretem. 😊
Bell számomra nem tiszta. Láttam tegnap, de nem hiszem el, hogy ezt tudja konstansan (sem ő, sem a run blokkotok). Mert ha igen, akkor tényleg ... na de ebbe bele sem gondolok 😊
A lényeg, hogy ha őt limitáljuk, a többit Ben és a CBitek elintézik. Esetleg még csalhatnak a bírók és akkor nem sima 😉
nasheem
Amúgy Bell és a run blokk ezt tudja, legalábbis az évek tapasztalata alapján, csak idén a holdout miatt kellett egy kis idő, amíg összeállt. Persze nem lesz mindig KC elleni teljesítmény, de már az nagy limitálásnak számíthat, aki 100 yd alatt tartja.
Burns amúgy nem rossz, kevés yardot enged nagyon. Vannak hibái (sokszor nem tisztán játszik, emiatt sok a flag rá), de a passrush sokat segít neki és az egész sec-nek. Pl a Steelers front 7 darabjaira szedi a falatokat papíron. Haden is kezd belelendülni a kezdeti bizonytalanságok után. Az egyik legjobb pass D hidd el, nem a véletlen műve 6 meccs után. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Bakker nem hiszem el, hogy Hundley és Beathard kezdő irányító lesz jövő héttől, McCarront meg nem tudjuk elpasszolni...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."