Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
twitter.com/JimOwczarski/status/916041926712979458Ez mondjuk magyarázza miért annyira tré idén.
Boyd autója drogügybe keveredett :-o
nasheem
---
twitter.com/FieldYates/status/916043288582459392
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
twitter.com/JimOwczarski/status/916041926712979458Boyd autója drogügybe keveredett :-o
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Kroft meg annyit kapott, hogy el sem tudja dönteni milye fáj.Szinte már látom magam előtt, ahogy Cethan Carter utolsó perces touchdownjával nyer a Bills ellen a csapat...
nasheem
több mint 8 éve
Már Kroft is.KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 8 éve
Játsszon akárhogy, azt jó látni hogy ilyeneket csinál. 😊twitter.com/Bengals/status/914923038189244416
több mint 8 éve
Matthews lesérült, nem játszik ellenünk. Kirkpatrick kedveli ezt.
több mint 8 éve
Ami engem bosszant, hogy hiába Lazor kinevezése, az offense a második félidőben ugyanúgy nem csinál semmit, mint azelőtt. Bár legalább az első félidő jó volt Green Bayben és Clevelandben is, ami azért haladás.Kroftnak és a két TD-jének nagyon örülök, lehet hogy végül mégis potens TE lesz belőle?
Továbbra is örömteli, hogy Lazor eldöntötte, Mixon a no.1 futó és ennek megfelelően messze ő kapja a legtöbb carryt, na de hogy az O-line annyira okádék, hogy valami 1.6-os átlaga volt... az O-line minden tagja -- kivétel Boling -- helyében azonnal visszavonulnék szégyenemben.
Burfict personal foulját ma sem értem, pedig aludtam rá egyet, úgy látszik most már az van, hogy ha ő az ellenfél irányítójához hozzáér, akkor az automatikus -15 yard lesz.
Ami számomra érthetetlen, az Michael Johnson kezdetése DT-ben. Oké, Sims semmit nem csinált az első három meccsen (sem), de miért MJ kezdett a helyén? Még akkor sem értem, ha így Lawson kezdett RDE poszton. Glasgow-t kezdőnek!
több mint 8 éve
Fél OFF. Egyszerűen nem értem, hogy Hue miért nem tud csapatot építeni. A koncepció kívülről úgy tűnik, hogy jó. Hue szerintem nagyon jól felkészült és érett ember. Amit a pályán láttam, az tragédia. Komolyan sajnáltam a szurkolóikat. Így nehéz értékelni a mieinket is. A playhívás valóban biztató, de a OLt simán cserélném egy az egyben a barnákéra. A védelem szerintem nem játszott jól, de 7 kapott pontnál ez elég hülyén hangzik 😊
több mint 8 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/20887001/cincinnati-bengals-carl-lawson-loses-teeth-win-cleveland-browns😮
Béczkó
"I sacrificed my teeth for it." Ez jó. 😊
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
több mint 8 éve
Nyertünk!! Ollé. Sőt agyonvertük a Barnákat. Azt az egy Td-t is csak azért engedtük, hogy ezzel a -5 ponttal bukjam a fantasymet. Bodine-ra kellene valami megoldás, és akkor talán a futásunk is beindulna. Nagyon jól használtuk Kroftot, ment passz Hewittnak és Uzsonnának is. Jövő héten a Bills iszonyat nehéz lesz, de meg tudjuk csinálni, csak egy kicsit még rá kell gyúrni a 2. félidei játékra.
több mint 8 éve
MarioAna
1 997
Burfict rá sem nézhetett Kizer-re, már ment a zászló. Vicc, hogy fekete bárányként kezelik, és semmit nem csinálhat.Nem sokat néztem a meccsből, de volt egy elég csúnya late hite. Amúgy meg valóban persze, hogy pikkelnek rá a zebrák, sokat tett érte. A problémám az egyébként a helyzettel, hogy mivel "monitorozzák" rengeteg olyan hitet is szabálytalannak ítélnek, ami egyébként szabályos és így az egész védelem szív minden erősebb/legit ütközésénél is.
A meccsből amúgy sok nem derült ki. Daltonnak voltak hibái, de nem izzasztották meg a csapatot. Mind a D, mind az O sokkal jobb volt, mint a Browns egységei.
munoz
Amúgy az OC váltás jót tett a lelkekben, még ha Lazor nem is egy géniusz, legalább érzik a csapaton belül, hogy most már talán nem félnek váltani akár szezon közben is, így teljesítménykényszer van minden szinten.
Az OL viszont továbbra is katasztrófa...
Burrow > Luck valaha is
több mint 8 éve
Burfict rá sem nézhetett Kizer-re, már ment a zászló. Vicc, hogy fekete bárányként kezelik, és semmit nem csinálhat. A meccsből amúgy sok nem derült ki. Daltonnak voltak hibái, de nem izzasztották meg a csapatot. Mind a D, mind az O sokkal jobb volt, mint a Browns egységei.
több mint 8 éve
Trevathan kaptt két meccs eltiltást Adams kivégzéséért, ez egy vicc. Burfict 5 majd 3 meccses eltiltása ennek fényében pedig felháborító.
több mint 8 éve
Oké, de előtte egy tréd McCarronért. Egy első és egy második kör elég lesz. Hue csak nálunk működik. Rájöhetne végre 😊
több mint 8 éve
Igen, de nem nekünk! Pusztítani fog a védelmünk, Green, Mixon +100 yard fejenként 2TD, és végre elindulunk a King of the North címért. Hue 1-18 eddig a Barnákkal, nem ellenünk lesz meg a 2. W-jeés akár 1-19-el el is küldhetnék, és visszajöhetne hozzánk!
Szipeter
több mint 8 éve
Igen, de nem nekünk! Pusztítani fog a védelmünk, Green, Mixon +100 yard fejenként 2TD, és végre elindulunk a King of the North címért. Hue 1-18 eddig a Barnákkal, nem ellenünk lesz meg a 2. W-je
több mint 8 éve
Utálom az ilyen szezonban azokat a meccseket, amelyeknek tétje van. Ennek meg lesz. Ilyenkor mindig rossz előérzeteim vannak 😊Azt mondod 0-4 lesz?
nasheem
több mint 8 éve
Utálom az ilyen szezonban azokat a meccseket, amelyeknek tétje van. Ennek meg lesz. Ilyenkor mindig rossz előérzeteim vannak 😊
több mint 8 éve
Vissza is jött, emiatt Toner lett kirakva onnan.Én sem bánnám.Nickerson helye bánta Burfict visszatérését.Remélem visszajön PS-be.
megyerikrisz
Mikey
megyerikrisz
több mint 8 éve
twitter.com/pauldehnerjr/status/913805952477999105
több mint 8 éve
Én sem bánnám. Am elnézve az LB-ket, csalódás lenne, ha jövőre újraigazolnánk Mintert. Nem kirívóan szar vagy ilyesmi, de Burfict és Vigil mellett jövőre már simán kezdhet Evans, cserének ott van Rey, Nickerson, és jövőre is fogunk húzni legalább egyet a drafton. Hadd játszanak a fiatalok.Nickerson helye bánta Burfict visszatérését.Remélem visszajön PS-be.
megyerikrisz
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Nickerson helye bánta Burfict visszatérését.Remélem visszajön PS-be.
megyerikrisz