Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Nickerson helye bánta Burfict visszatérését. Kicsit tartottam tőle, hogy Evanst IR-re rakjuk, mert nagy a csend a sérülése körül, de akkor ezek szerint nem olyan komoly.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Mármint a Dielman igazolás? Az szépen kimaradt nekem :-o

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Dielmant meg visszaigazoltuk, mert ugyan szar volt a camp alatt, de a fal meg annyira ratyi, hogy ahhoz képest nem is tűnik már rossznak. Fontos a következetesség!
nasheem
Még szept. 14-én. 😊

He knows the system!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Dielmant meg visszaigazoltuk, mert ugyan szar volt a camp alatt, de a fal meg annyira ratyi, hogy ahhoz képest nem is tűnik már rossznak. Fontos a következetesség!

Szerkesztette: nasheem

több mint 8 éve
Hopkins újra edzett. 😊 Ez nagyon örömteli azon első hírek után, miszerint season-ending is lehet a sérülése.

Ross viszont nem edzett a térde miatt továbbra sem. Vagy csak Lewis ennyire haragszik rá a fumbli miatt, nem tudom.

több mint 8 éve
😀

twitter.com/FOX19Jeremy/status/913073205870514177

több mint 8 éve
Egy 0-3as csapatban, hogyan muzsikálhatna? FHoF. 😊

Semmi extra. Az offseason alapján többet reméltem tőle. Ugyanakkor stabil kezdő és a védelem jól is teljesít. Ami nekem fura, hogy elég sok elkapást enged, pedig elvileg a cover lenne a fő skillje. Futás ellen nekem még kicsit jobban is tetszik a játéka. Talán a Ravens ellen volt a legjobb, bár azon a meccsen majd szétb@szott az ideg, így lehet hogy rosszul emlékszem. 1 pickje mindenesetre volt és elég sokat volt labdaközelben.

A héten már lesz Burfict. Vele azért erősebb lesz az LB sor, így remélhetőleg Vigil teljesítménye is javul.

Szerkesztette: nasheem

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Vigil hogy muzsikál?

több mint 8 éve
Várhatóan a BYE weekig pihen. Aztán majd meglátjuk.
nasheem
Ja, de engem Schefter tweetjének at this time része elkezdett aggasztani, nagyon.

több mint 8 éve
Várhatóan a BYE weekig pihen. Aztán majd meglátjuk.

több mint 8 éve
Kommentár nélkül.
 twitter.com/AdamSchefter/status/912435439373623298

több mint 8 éve
 twitter.com/GeoffHobsonCin/status/912396544447414272
 twitter.com/GeoffHobsonCin/status/912396676614127617
Most komolyan, erre mit lehet reagálni egy "hogynebazmeg"-en kívül? 😡

több mint 8 éve
Bengals vs Packers: 4 things that changed with Bill Lazor at offensive coordinator
Overall, I’d give Lazor an A- grade for his first game as Bengals offensive coordinator. You could certainly argue he wasn’t aggressive enough in the second half, but really, if not for that 3rd-and-2 run where Mixon slipped and caused Cincinnati to settle for a field goal, this game probably ends in a Bengals win.
Igazából tényleg ennyin múlt, hogy a fene vigye el. 😕

több mint 8 éve
Igazából ami vicces, hogy mikor 21-7-nél bekapcsolódtam a meccsbe, is biztos voltam abban, hogy valahogy ki fog kapni a csapat. 😊

Lazornek jár a pacsi, amiért alig több mint egy hét alatt a totál reménytelen offense-ből összerakta a tegnap látottakat. Külön örömteli volt, hogy messze Mixon volt a legfoglalkoztatottabb RB. Ha ilyen rövid idő alatt ekkora változást ért el, akkor optimistán várom a továbbiakat. Csodát nem várok, de talán még vállalható offense-e is lesz idén a csapatnak. Ehhez amúgy tök jó lenne egy egészséges Eifert és Ross.

Ahogy az is örömteli, hogy Michael Johnson is csak névleg kezdő RDE, és Willis valamint Lawson is több lehetőséget kap nála.

S ne feledjük, ezen a héten már lesz Burfict, szóval Hue Jackson elkezdheti vakargatni a fejét. 😊

több mint 8 éve
Marvinék sok lovon ülnek fordítva sajnos. az offense koncepciót még körvonalakban sem lehet látni. Van egy pár "sexy" játékos a keretben, de hogy Zampese mit tervezett velük, az számomra kitalálhatatlan. Lazor a miami ténykedéséből kiindulva nem egy korszakos zseni, de annyi elég volt a korrekt meccsvezetéshez, hogy felfogta a fal korlátait. Aztán, hogy ebből összeáll-e vmi kerek, az majd elválig pár hét múlva.
Nem elsősorban Dalton miatt vagyok szkeptikus.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Igen, igazából ott dől el a dolog, hogynincs nála jobb. Hiába érzik AJ-t első körösnek Lewisék, ha nincs tapasztalata az első csapattal, akkor nem lehet jobb. Ő az első pár meccsén egy gamemanager lenne, ami csak akkor működhet, ha megy a futás. Greennel, Rossal, Eiferttel ne gamemedszeljünk. Ez a keret nem arra lett összerakva. Lehet, hogy lenne meccs, amit vele nyernénk, Daltonnal meg bukjuk, de a 16ból biztos többet hoz Andy.

Dalton koncentrációjával most nem volt gond. Párszor nem vette észre a tiszta WRt, a hosszúkat meg mindig túldobta, de ez gondolom annak is köszönhető, hogy az INTet mindenképp kerülnie kellett. Ezek engem kevésbé zavarnak. Attól kapok hülyét, hogy a nyomást mennyire nem tudja kezelni. És mivel már a 7. éve van a ligában, így nem is fogja megtanulni. Ha szorosabb a zseb, behúzza a nyakát és elindula lehető legrosszabb irányba. Tényleg érthetetlen. De vannak nála sokkal reménytelenebb QBk is fix kezdő pozícióban.

Mondjuk ha tényleg kuka a szezon, akkor kaphatna AJ 1-2 mecset kezdőként. Tudom nem így működik, de egyrészt megérdemelné, másrészt meg akkor azért nyugodtabban lehetne véleményt alkotni róla. Ha az NFLben is győztes típus, akkor a gyengébb alapképességei ellenére is nyerhetnénk vele, de ezt sem mi, se a stáb nem tudhatja róla biztosan.
nasheem
ezaz fordítva ül a lovon a stáb. Mi a fxér nem lehetett először összerakni a futást Mixonnal? majd aztán terhelni Daltont.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Sztem már rég el kellett volna pattintani McCarront jó lóvéért/pickekért"
úgy gondolom, azért nem "adtuk el" pl. CLE-be, mert akkor már lenne 2 győzelmük....

vagy biztos olyan lesz, mint Rodgers Favre mögött... 😊
több mint 8 éve
Igen, igazából ott dől el a dolog, hogynincs nála jobb. Hiába érzik AJ-t első körösnek Lewisék, ha nincs tapasztalata az első csapattal, akkor nem lehet jobb. Ő az első pár meccsén egy gamemanager lenne, ami csak akkor működhet, ha megy a futás. Greennel, Rossal, Eiferttel ne gamemedszeljünk. Ez a keret nem arra lett összerakva. Lehet, hogy lenne meccs, amit vele nyernénk, Daltonnal meg bukjuk, de a 16ból biztos többet hoz Andy.

Dalton koncentrációjával most nem volt gond. Párszor nem vette észre a tiszta WRt, a hosszúkat meg mindig túldobta, de ez gondolom annak is köszönhető, hogy az INTet mindenképp kerülnie kellett. Ezek engem kevésbé zavarnak. Attól kapok hülyét, hogy a nyomást mennyire nem tudja kezelni. És mivel már a 7. éve van a ligában, így nem is fogja megtanulni. Ha szorosabb a zseb, behúzza a nyakát és elindula lehető legrosszabb irányba. Tényleg érthetetlen. De vannak nála sokkal reménytelenebb QBk is fix kezdő pozícióban.

Mondjuk ha tényleg kuka a szezon, akkor kaphatna AJ 1-2 mecset kezdőként. Tudom nem így működik, de egyrészt megérdemelné, másrészt meg akkor azért nyugodtabban lehetne véleményt alkotni róla. Ha az NFLben is győztes típus, akkor a gyengébb alapképességei ellenére is nyerhetnénk vele, de ezt sem mi, se a stáb nem tudhatja róla biztosan.

több mint 8 éve
csak hogy Ti is idegeskedjetek ma, legalább egy picit:
And a replacement #Eagles kicker signed off the #Bengals practice squad just hit the longest FG of his life, 61 yards, to win. Wild.
Klaci79
Elég lerágott csont már ez az Eliott téma. Gyenge volt a campben, Bullock jobb volt, ennyi. MA is kihagyott egyet 50 körülről, az előző meccsen 30ról hibázott, a beatwriterek a meccs szünetében már arról beszéltek, ki jön majd kedden Phillybe tryoutra. Ha a gyenge camp ellenére is ő maradt volna, akkor meg azon menne a sírás, hogy csak kamu volt a competition, stb...

Faxom Daltonba.... Nem hogy a cserepadra, a csapatba nem való.
meme
Ja. Égessünk rituálisan Dalton-mezt és sózzuk be a felszántott PBS-t.
27/21, 2 td, 0 int. Nyilván a homályok megmaradtak, de jelentős a javulás az előző meccsekhez képest. Nyavalyoghatunk minden meccs után, hogy daltontakaroggy, de ez a szezon ilyen lesz,
megyerikrisz
Igazad van javult.... De az első 2 meccsen akár te vagy én is hoztam volna azt amit szmöre....0- ról nem nehéz javulni. Nincsenek tökei! Ha bomba formában tolná az is csak közepesnél picit jobb. Vele nem lehetnek vérmes reményeink...
meme
Vannak korlátai, ez tény. Ezért írtam, hogy ha top5-ben húzunk, akkor qb kell, mert akkor van reális esély az upgrade-re. De MOST McCarron sem lenne jobb, Driskleről ne is beszéljünk. Ezért felesleges ezen rágódni, csak magadat húzod fel. A közepesnél tud ő jobbat is, nem véletlenül emlegették MVP esélyesként két éve talán, mielőtt beletört az ujja a vasas védőjébe, de ez megítélés kérdése, ha szerinted max közepes, nem foglak győzködni, úgysem érek el vele semmit. 😀
Mindenesetre a mai játék után úgy érzem, mi vagyunk az esélyesek a barnák ellen. Az lesz az első lépés a rájátszásba vezető úton, akárki meglássa. 😀

több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
And a replacement #Eagles kicker signed off the #Bengals practice squad just hit the longest FG of his life, 61 yards, to win. Wild.
Klaci79
Elég lerágott csont már ez az Eliott téma. Gyenge volt a campben, Bullock jobb volt, ennyi. MA is kihagyott egyet 50 körülről, az előző meccsen 30ról hibázott, a beatwriterek a meccs szünetében már arról beszéltek, ki jön majd kedden Phillybe tryoutra. Ha a gyenge camp ellenére is ő maradt volna, akkor meg azon menne a sírás, hogy csak kamu volt a competition, stb...

meme
27/21, 2 td, 0 int. Nyilván a homályok megmaradtak, de jelentős a javulás az előző meccsekhez képest. Nyavalyoghatunk minden meccs után, hogy daltontakaroggy, de ez a szezon ilyen lesz,
megyerikrisz
Igazad van javult.... De az első 2 meccsen akár te vagy én is hoztam volna azt amit szmöre....0- ról nem nehéz javulni. Nincsenek tökei! Ha bomba formában tolná az is csak közepesnél picit jobb. Vele nem lehetnek vérmes reményeink...

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Navégre, megyerikrisz!!!

Nemtudom a többiek mit néztek, ha ennek a felét nyújtottuk volna az előző meccseken, most 2:1, és várjuk a CLE meccset...

mert azt ugye senki nem gondolta, a meccs előtt, h a Lambeau-n van keresnivalónk?!
Ennek ellenére egy nagyon jó meccsen kikaptunk, OT-ben, és nem játszottunk alárendelt szerepet!
Amíg a Def bírta szuflával, és volt nyomás! addig minden rendben volt...
Dre volt a kulcs, a végén Ő szopta a nagyobb play-eket...
meg Rodgers: minden idők egyik legjobb QB-ja!!!

Whodey!
nhm
A legycsúnyább az, hogy még mindig a saját kezünkben van a sorsunk. Tudom, hogy elenyésző a sansz, legutoljára a '98-as Bills jutott rájátszásba 0-3-as kezdés után, de amíg van remény, addig nem vagyok hajlandó lemondani a rájátszásról. 😀

több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Navégre, megyerikrisz!!!

Nemtudom a többiek mit néztek, ha ennek a felét nyújtottuk volna az előző meccseken, most 2:1, és várjuk a CLE meccset...

mert azt ugye senki nem gondolta, a meccs előtt, h a Lambeau-n van keresnivalónk?!
Ennek ellenére egy nagyon jó meccsen kikaptunk, OT-ben, és nem játszottunk alárendelt szerepet!
Amíg a Def bírta szuflával, és volt nyomás! addig minden rendben volt...
Dre volt a kulcs, a végén Ő szopta a nagyobb play-eket...
meg Rodgers: minden idők egyik legjobb QB-ja!!!

Whodey!
több mint 8 éve
Klaci79

meme
27/21, 2 td, 0 int. Nyilván a homályok megmaradtak, de jelentős a javulás az előző meccsekhez képest. Nyavalyoghatunk minden meccs után, hogy daltontakaroggy, de ez a szezon ilyen lesz, bele kell törődni.

Jó ez a csapat, csak egy tökös edző kellene, aki játszatja a rookekat, kidobja a veteránokat, ha szarok, és nem draftol ennyi bustot az első körben.
Szipeter
Mixon a legtöbbet futotta, a második legtöbb elkapása volt, 100 feletti scrimmage yarddal. Willis kezdő DE, Lawson 2.5 sacket jegyzett (a bünti nélkül 3.5 lett volna), mondjuk az tényleg g..iség volt Marvintól, hogy a sérült Rosst nem játszatta, takaroggyonőis.
A veterán MJ helyén javarészt tehetséges fiatalok játszanak, Ogbuehi és Fisher is egy-egy rossz járték után a padon találta magát.
Biztos elsőkörös bust pedig eddig csak Ogbuehi szerintem, de akkor biztos nem jól gondolom.

Összességében az idei legjobb meccsünk volt. Hosszabbításban ki lehet kapni a Lembau-n, még ha nem is ez volt az évtized legerősebb Packerse. Tetszett, hogy használtuk Greent (pont annyi elkapása volt, mint az előző 2 meccsen összesen), hogy Mixont kiemeltük a hármas rotációból, Lawson szenzációs volt, WJIII picksixet szerzett, Dennard az egyik legjobb meccsét játszotta, Lawson pedig egy szörny. A D egyben van, ehhez jön még Burfict jövő héten. Marvinnak a szezon végén tényleg mennie kellene, új impulzusok kellenek, ha pedig top5-ben választunk, akkor bűn lenne nem irányítót húzni. A következő 5 pickkel pedig egy komplett támadófalat.

több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Ez a csapat képtelen elhinni, hogy győzni tud, és ez Lewis hibája. Nincs egy ember, aki az éles szitukban fel tudná rázni a bandát. Dalton katasztrófa volt, mondjuk Lafellvel szerintem annyira utálják már egymást, hogy az egyik nem dobja neki, míg a másik a TD passzt meg se próbálja befutni.
Ha kikapunk jövő héten elküldik ML-t?
Jó ez a csapat, csak egy tökös edző kellene, aki játszatja a rookekat, kidobja a veteránokat, ha szarok, és nem draftol ennyi bustot az első körben. Ja és képes meccselni, nem csak videozni.
több mint 8 éve
Ha ez vigasztal Elliott is kihagyott egyet 52-ről 😊, ha azt berúgja, nincs szükség a 61-s re 😛
dande
Mondjuk 52-ről bőven elnézhető hogy kihagyja. 😊

---

Dalton mekkora homály, atyaúristen. Változatlanul értem, hogy ilyen O-line mögött retteg, én is rettegnék, de azért ilyeneket dobálni, húú.
Legalább Mixon egymaga 18 carryt kapott, míg Hill és Bernard összesen 10-et. Az élet apró örömei.
Ja és a második félidőt ha jól láttam végigülte Ogbuehi. Haladunk!!