NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 315
Brandon Wilson-nak biztos lesz helye az 53-ban, nem nagyon szoktunk feltrédelni. Nagyon kiváncsi leszek rá mit tud, az eredményei alapján fura hogy 7. körig bent maradt. Fejedelem, Erickson, Peerman hármas közül valakit tuti kiszorít.
Szipeter
Volt már hasonló kísérletünk Ontario McCaleb személyében, tőle is el volt ájulva mindenki, aztán nem lett belőle semmi, úgyhogy óvatos duhaj vagyok Wilson esetében.

Erickson-nak hiába sikerült jól az első éve szerintem menni fog, mert nagyon jó ST emberek jöttek, és WR poszton amúgy is nagy a verseny.
Szipeter
Tate milyen szar volt, aztán mégis meddig megtartottuk.

Pacman bármit csinál nem dobjuk, pedig egyre gyengébb a pályán is. ML már megint kiállt mellette, pedig nem túl sikeres a indulatkezelési tréningje. Most egy 18 éves srácot üvöltött le, aki -igaz ami igaz- jól beleszállt a rolls royceába.
Szipeter
Szvsz már az hatalmas előrelépés, higy csak kiabált. Pacmant ismerve hatalmas haladás. Btw én is kurva mérges lennék, ha valaki összetörné a nem létező Rolls-Royce-omat. 😀
megyerikrisz
Ne legyel merges, a nem letezo automuhelyemben ingyen megjavitom neked 😊
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Brandon Wilson-nak biztos lesz helye az 53-ban, nem nagyon szoktunk feltrédelni. Nagyon kiváncsi leszek rá mit tud, az eredményei alapján fura hogy 7. körig bent maradt. Fejedelem, Erickson, Peerman hármas közül valakit tuti kiszorít.
Szipeter
Volt már hasonló kísérletünk Ontario McCaleb személyében, tőle is el volt ájulva mindenki, aztán nem lett belőle semmi, úgyhogy óvatos duhaj vagyok Wilson esetében.

Erickson-nak hiába sikerült jól az első éve szerintem menni fog, mert nagyon jó ST emberek jöttek, és WR poszton amúgy is nagy a verseny.
Szipeter
Tate milyen szar volt, aztán mégis meddig megtartottuk.

Pacman bármit csinál nem dobjuk, pedig egyre gyengébb a pályán is. ML már megint kiállt mellette, pedig nem túl sikeres a indulatkezelési tréningje. Most egy 18 éves srácot üvöltött le, aki -igaz ami igaz- jól beleszállt a rolls royceába.
Szipeter
Szvsz már az hatalmas előrelépés, higy csak kiabált. Pacmant ismerve hatalmas haladás. Btw én is kurva mérges lennék, ha valaki összetörné a nem létező Rolls-Royce-omat. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034

Wilson is a lesser-heralded, more athletic version of Michigan turned Browns player Jabrill Peppers. He’s an ultimate jack of all trades, who played offense, defense, and special teams. For comparison, Wilson ran a faster 40 yard dash (4.34 vs 4.46) than Peppers, had a much better vertical jump (41” vs 35.5”), a longer broad jump (133” vs 128”), and pumped out more repetitions on the bench press (24 vs 19).

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Bazza bold prediction:
WillJackIII kezdő lesz

több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Többnyire egyetértek, de azért nem mindenben.
A csapat azért magas pickeket nem szokott idő előtt feladni, Hunt is kitöltötte a rookie szerződését, így rendszeridegen lenne, ha Clark repülne. Hogy ki az aki helyett maradhatna, azt persze nehéz megmondani, és nagyon jó lenne, ha nem egy sérülés döntene a kérdésben.
RB poston, bár Peerman nagy kedvence Lewiséknak, még akár azt is el tudom képzelni, hogy az udfa Boom Williams kiszorítja. Hasonló a helyzet LB poszton, ahol hagyományosan bekerülnek a keretbe draftolatlan játékosok, itt Hardy Nickerson vagy Brandon Bell lehet a befutó, és szoríthatja ki Jordan Evanst. Ha csak nem történik valami nagy csoda, és P.J. Dawson nem kerül valahogy eléjük.
A roster kapcsán ami nálam nagy kérdés, hogy az FO által emlegetett 7 Wr-t be tudják-e valahogy szorítani a rendszerbe. Ebben az esetben valahol kockáztatni kell, ha Gio egészséges lesz, akkor itt lesznek 3-an, ha nem lesz teljes értékű (és Pup-on kezd), akkor Westerman vagy Dielman kesül a PS-be.
Ha 3 RB-vel indul neki a csapat, akkor Brandon Wilson lesz a 4. safty, így ha ég a ház, akkor ő is beugorhat futni.
több mint 8 éve
Maximálisan egyetértek Mikey-val, részemről a továbbiakban nem is reagálok a Mixon témára, míg legalább pályára nem lép.

És hogy valami content is legyen, próbálkoztam egy nagyon korai 53-as rosterrel:

OFFENSE

QB

Dalton, McCarron

Nincs kérdés, továbbra sem gondolom, hogy 3 irányítót kellene rosteren tartanunk.

RB

Bernard, Mixon, Hill, Peerman

Gio valószínűleg PUP-on kezd, Hill nem jó, Peermanbe pedig (a jó ST-teljesítmény miatt is) szerelmesek Lewisék. Ha Bernard egészséges lenne, könnyen lehet, hogy Ced helyett Brandon Wilsont tartanám rosteren, mert ő is lehetne 4. számú futó és állítólag a speciális egységben kiemelkedő szerepe lehetne.

WR

Green, Ross, Boyd, LaFell, Erickson, Malone

Általában pár év lehetőséget szoktunk hagyni a bizonyításra, de én Core-t nem tartanám itt. Semmi kiemelkedőt nem mutatott. Bár a stáb szerint Malone nagyobb upside-jának kiaknázására több időre lesz szükség, annyit 'tanulatlanul' is csinál, mint Core.

Tight end

Eifert, Uzsonna, Kroft, Hewitt

Sokat megkérdőjelezik Hewitt helyének a biztonságát, de egy sérült, egy gyenge és egy újonc futó mellé kell a blokkoló, jobban mint eddig bármikor.

OL

Ogbuehi, Fisher, Bodine, Boling, Smith, Westerman, Winston, Johnson, Dielman

A kezdő sem erős, de jajj, ha a cserékhez kell nyúlni. Nem ragozom tovább, mert álmatlan éjszakáim lesznek. #bringbackdennisroland

DEFENSE

DL

Geno, Billlings, Hardison, DeShawn Williams, Glasgow, Willis, Johnson, Dunlap, Gilberry

Totális őrségváltás, már ami a peremembereket illeti, de akár még a jó vallaszt is veszélyeztetheti egyik-másik rookie. Örülnék neki. Clarke, Thompson, Sims, mehetnek isten hírével, pár év múlva emlékezni sem fogunk rájuk.

CB

Kirk kapitány, Dennard, Pacman, Shaw, WJIII, Russel

Pacman összeveszhetne még valakivel, hogy ne húzzuk a cutot, akkor lennék igazán elégedett. Mélység van, lehet bizonyítani, hogy minőség is.

LB

Burfict, Rey, Evans, Vigil, Lawson, Minter

Végre középen szeretném látni Burfictet, mehet mellé Minter, Vigil vagy Evans coverbe, Lawson az irányító torkának, Rey meg éppen annak a helyére, aki sérült. Az idei offseasonben talán ez az egység erősödött leginkább (jó, ebben szerepe van Mau távozásának is).

S

Ilonka, Williams, Fejedelem, Smith

Nálam Fejedelem egyáltalán nem rossz, kap még egy esélyt, ha nem él vele, akkor jövőre Wilson.

ST

Elliott, Harris, Huber

Nyugodtan jöhetnek az ellenvélemények is, csak legalább valami értelmesről beszéljünk.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jól van, lassan Bengals topikot se kell olvasni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Továbbra sem értem, miért gerinctelenség, elvtelenség egy embernek második esélyt adni évekkel a gaztette után, amiért már megkapta és letöltötte a bíróság által kirótt büntetését...?
Soldados
Magával az emberrel és a tettével továbbra sem foglalkoznék, mert az már ki lett vesézve, illetve mert nekem is van lányom és pontosan tudom, mit tennék egy olyan emberrel, aki miatt hónapokig nem tudna beszélni, csak hatalmas fájdalmak közepette szívószálon keresztül tudna enni/inni, nem tudná elhagyni a lakást, nem tudna iskolába járni, bíróság ítélet ide, vagy oda (és itt még csak a nem maradandó sérüléskre utaltam).

A második esélyben is hiszek,de korlátozottan (egy gyors példa: szerintem Breivik nem érdemel második esélyt, Mixon igen). Nem az a gerinctelenség, hogy második esélyt kap, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egyes FO-knál, hol van az az erkölcsi pont, ahol azt mondják, hogy várható nyereség nagyobb, mint a kockázat és a erkölcsi presztízs veszteség együttesen. Egyes csapatok esetében nagyon magasan, ők vették le a boardjukról, egyes csapatoknál meg szubjektív véleményem szerint - "kirívóan!?" alacsonyan.
Illetve, hol az a pont, ahol úgy érzik, hogy a többi hasonlóan gondolkodó csapat megpróbálhat beelőzni eléjük és azt nem szabad hagyni. Részemről a téma egyfajta szociológiai/vállalat lélektani eszmefuttatásnak indult - trollkodási köntösben.

Vagy honnantól nem számít gerinctelenségnek? 4. körtől? Esetleg 6.-tól? (Költői a kérdés, kéretik így kezelni)
Soldados
Viszont akár költői, akár nem, ez egy jó kérdés, de a megoldást nem tudom. Elképzelésem lenne a szabályozásra, de az erősen szubjektív lenne, ami ugye meg kiszámíthatatlan és azzal tele a padlás az NFL-be (büntetések, eltiltások...FU Goodell)

Én amúgy az UDFA-t mondanám, mert attól az esélyt ugyanúgy megkapja a játékos, de a draft mégis megmaradna egyfajta "megtiszteltetésnek".
A Browns sem lett szimpi, attól, hogy behúzta a 6-ban Barntley-t, de közölte, hogy valószínűleg azért ki fogják rakni.
Pari
Tudod miért nem tudod megállapítani, hogy honnantól erkölcstelen? Mert nincs ilyen szint. És nincs jogod, de Goodellnek se kikötni, hogy csakis UDFA lehet. Ez megint csak kettős büntetés lenne, ami mint már írtam korábban, társadalomromboló szerepet tölt be. Egy olyan embert, aki megkapta és letöltötte a bíróság által kiszabott büntetést, senkinek sincs joga tovább büntetni.

Szóval a problémás arcok draftolásának helyét nem a gerinctelenség mértéke határozza meg, hanem a kockázati tényező. Mert ha holnap megüti a csaját, akkor a Bengals kivágja Mixont és ezzel kidobott egy 2. körös picket. Ez az egyedüli tényező. Mixon esetében a Bengals vállalta a legnagyobb kockázatot, Barntley-nál a Browns.

De elárulom, hogy a sikeres csapatok nem erkölcsi okokból nem húznak ilyen játékost, hanem azért, mert nekik felesleges kockázatot vállalni egy problémás playa draftolásával, hiszen enélkül is sikeresek. Az egyetlen amiben egyet tudok érteni veled, hogy jár némi imidzsvesztéssel, mert nem túl jó PR ilyen playát igazolni, erre megint csak nincs szüksége egy alapvetően sikeres csapatnak. Ezért nem ők vállalják a legnagyobb kockázatot. (Bár a Pats meg a hullarészegen vezető Michael Floydot berántotta tavaly, amikor kibaszta a Cards.)
Soldados
Annyit tennék hozzá, hogy....
- Minden csapat pénzgyár, eredményorientált, hozni kell a számokat, a többi mellékes.
- Nem biztos, hogy találnánk olyan csapatot, ami olyan mint a patyolat.
( Inkább nem, mint igen)
- Ha 4-5 évig top lesz, minden alűr, balhé nélkül, mutass egy olyan csapatot akinek nem kellene, mert anno megbotlott.
- Szerintem tisztában van vele, hogy most vagy soha évek jönnek a karrierjében.
- Az amerikai jogrendszer meg olyan amilyen. Kevés volt a büntije? IGEN!
Letöltötte, bevállalta? IGEN!
Jár-e neki újabb és újabb büntetés? NEM.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Bocsánat, én szítottam újra a tüzet, nem volt ez a szándékom, azt gondoltam érteni vélnek némi iróniát szavaim mögött.

Peace 😊
dande
érteni, csak nem komázni, van a vicc ami csak bundán belül jó, tollkabát

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocsánat, én szítottam újra a tüzet, nem volt ez a szándékom, azt gondoltam érteni vélnek némi iróniát szavaim mögött.

Peace 😊
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
De elárulom, hogy a sikeres csapatok nem erkölcsi okokból nem húznak ilyen játékost, hanem azért, mert nekik felesleges kockázatot vállalni egy problémás playa draftolásával, hiszen enélkül is sikeresek. Az egyetlen amiben egyet tudok érteni veled, hogy jár némi imidzsvesztéssel, mert nem túl jó PR ilyen playát igazolni, erre megint csak nincs szüksége egy alapvetően sikeres csapatnak. Ezért nem ők vállalják a legnagyobb kockázatot. (Bár a Pats meg a hullarészegen vezető Michael Floydot berántotta tavaly, amikor kibaszta a Cards.)
Soldados
Pontosan ez a lényeg. Ezért húztuk mi és ezért nem örültem neki. Volt már, hogy volt már?

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Továbbra sem értem, miért gerinctelenség, elvtelenség egy embernek második esélyt adni évekkel a gaztette után, amiért már megkapta és letöltötte a bíróság által kirótt büntetését...?
Soldados
Magával az emberrel és a tettével továbbra sem foglalkoznék, mert az már ki lett vesézve, illetve mert nekem is van lányom és pontosan tudom, mit tennék egy olyan emberrel, aki miatt hónapokig nem tudna beszélni, csak hatalmas fájdalmak közepette szívószálon keresztül tudna enni/inni, nem tudná elhagyni a lakást, nem tudna iskolába járni, bíróság ítélet ide, vagy oda (és itt még csak a nem maradandó sérüléskre utaltam).

A második esélyben is hiszek,de korlátozottan (egy gyors példa: szerintem Breivik nem érdemel második esélyt, Mixon igen). Nem az a gerinctelenség, hogy második esélyt kap, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egyes FO-knál, hol van az az erkölcsi pont, ahol azt mondják, hogy várható nyereség nagyobb, mint a kockázat és a erkölcsi presztízs veszteség együttesen. Egyes csapatok esetében nagyon magasan, ők vették le a boardjukról, egyes csapatoknál meg szubjektív véleményem szerint - "kirívóan!?" alacsonyan.
Illetve, hol az a pont, ahol úgy érzik, hogy a többi hasonlóan gondolkodó csapat megpróbálhat beelőzni eléjük és azt nem szabad hagyni. Részemről a téma egyfajta szociológiai/vállalat lélektani eszmefuttatásnak indult - trollkodási köntösben.

Vagy honnantól nem számít gerinctelenségnek? 4. körtől? Esetleg 6.-tól? (Költői a kérdés, kéretik így kezelni)
Soldados
Viszont akár költői, akár nem, ez egy jó kérdés, de a megoldást nem tudom. Elképzelésem lenne a szabályozásra, de az erősen szubjektív lenne, ami ugye meg kiszámíthatatlan és azzal tele a padlás az NFL-be (büntetések, eltiltások...FU Goodell)

Én amúgy az UDFA-t mondanám, mert attól az esélyt ugyanúgy megkapja a játékos, de a draft mégis megmaradna egyfajta "megtiszteltetésnek".
A Browns sem lett szimpi, attól, hogy behúzta a 6-ban Barntley-t, de közölte, hogy valószínűleg azért ki fogják rakni.
Pari
Tudod miért nem tudod megállapítani, hogy honnantól erkölcstelen? Mert nincs ilyen szint. És nincs jogod, de Goodellnek se kikötni, hogy csakis UDFA lehet. Ez megint csak kettős büntetés lenne, ami mint már írtam korábban, társadalomromboló szerepet tölt be. Egy olyan embert, aki megkapta és letöltötte a bíróság által kiszabott büntetést, senkinek sincs joga tovább büntetni.

Szóval a problémás arcok draftolásának helyét nem a gerinctelenség mértéke határozza meg, hanem a kockázati tényező. Mert ha holnap megüti a csaját, akkor a Bengals kivágja Mixont és ezzel kidobott egy 2. körös picket. Ez az egyedüli tényező. Mixon esetében a Bengals vállalta a legnagyobb kockázatot, Barntley-nál a Browns.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados
Szerintem meg a 47. pickig orbitális gerinctelenség, alpári, alávaló, köpedelem. Onnantól nincs vele gond.

több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Soldados

Soldados

Szerkesztette: Pari
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Továbbra sem értem, miért gerinctelenség, elvtelenség egy embernek második esélyt adni évekkel a gaztette után, amiért már megkapta és letöltötte a bíróság által kirótt büntetését...? Vagy honnantól nem számít gerinctelenségnek? 4. körtől? Esetleg 6.-tól? Arról nem is beszélve, hogy én inkább kockázatot látok benne, mert ha visszaesik, a franchise bukja el a belé fektetett magas picket. Szóval nem az viszi el, aki a leggerinctelenebb, hanem az, aki a legnagyobb kockázatot vállalja.

(Költői a kérdés, kéretik így kezelni)

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 315
hja és nem személyeskedtem...
Pari
Sajnos jött mailben értesítő a hozzáállásról a némítás ellenére, utána meg már kíváncsi voltam, úgyhogy elolvastam. 😀 A csapatot érintő dolgokba nem mennék bele, a gerinctelen pénzéhség meg a többi, arról Raidersesként nyilván neked is van tapasztalatod, hiszen valszeg nem a jobb vegasi klíma miatt szarta arcon a tulaj az oaklandi szurkolókat. De azért komolyan, idejössz a vita elcsitulása után napokkal és vidáman nekiállsz pocskondiázni, akkor mit vársz? Mi ez a "nem személyeskedtem" baromság? Te írtad a véleményedet, ne legyél már megsértődve, ha valaki ezek alapján ítél meg. Felénk ezt régen úgy mondták, higy aki házhoz jön a pofonért, az ne lepődjön meg, ha kap. Na részemről písz, a következő botrányunk után pár héttel újra várunk. 😀
megyerikrisz
ej te kis kivancsi 😊
több mint 8 éve
Pari
Sajnos jött mailben értesítő a hozzáállásról a némítás ellenére, utána meg már kíváncsi voltam, úgyhogy elolvastam. 😀 A csapatot érintő dolgokba nem mennék bele, a gerinctelen pénzéhség meg a többi, arról Raidersesként nyilván neked is van tapasztalatod, hiszen valszeg nem a jobb vegasi klíma miatt szarta arcon a tulaj az oaklandi szurkolókat. De azért komolyan, idejössz a vita elcsitulása után napokkal és vidáman nekiállsz pocskondiázni, akkor mit vársz? Mi ez a "nem személyeskedtem" baromság? Te írtad a véleményedet, ne legyél már megsértődve, ha valaki ezek alapján ítél meg. Felénk ezt régen úgy mondták, higy aki házhoz jön a pofonért, az ne lepődjön meg, ha kap. Na részemről písz, a következő botrányunk után pár héttel újra várunk. 😀

több mint 8 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
És most tényleg azt hiszed, hogy újat mondtál?

Ha olvastad volna a hozzászólásokat, akkor láthattad volna hogy tök ugyanez a kettősség került szóba. De egyszerűbb egyet ideböfögni és egy szép, látványos jelzős szerkezettel illetni a topik csapatát, mert az trollos. Ami troll, az meg trendi. Ja, az. Egészen 14 éves korig.
nasheem
Képzeld én végig olvastam minden hozzászólást...
Csak ti túlnyomó részt az emberről, a tettéről, megbocsátásról, a jóvátételről, a második esélyről, a pénzről vitatkoztatok, addig én az FO-tokról mondtam véleményt.
Mennyire kell elvtelennek, kétségbe esettnek, vagy gerinctelennek lenni ahhoz, hogy az ember az erkölcseit félredobva ezt meglépje és így próbáljon minimális "lépéselőnyt" szerezni a többi csapattal szemben.
Pari
Pari nincs közted és ZERO L között véletlenül rokoni kapcsolat ? 😂

Welcome To The Jungle
több mint 8 éve
több mint 8 éve

Ha olvastad volna a hozzászólásokat, akkor láthattad volna hogy tök ugyanez a kettősség került szóba. De egyszerűbb egyet ideböfögni és egy szép, látványos jelzős szerkezettel illetni a topik csapatát, mert az trollos. Ami troll, az meg trendi. Ja, az. Egészen 14 éves korig.
nasheem
Képzeld én végig olvastam minden hozzászólást...
Csak ti túlnyomó részt az emberről, a tettéről, megbocsátásról, a jóvátételről, a második esélyről, a pénzről vitatkoztatok, addig én az FO-tokról mondtam véleményt.
Mennyire kell elvtelennek, kétségbe esettnek, vagy gerinctelennek lenni ahhoz, hogy az ember az erkölcseit félredobva ezt meglépje és így próbáljon minimális "lépéselőnyt" szerezni a többi csapattal szemben.
több mint 8 éve

nasheem
Az internetes korszak előtt gyökérnek hívták, utána jött divatba a troll kifejezés. Emögé bújva nyugodtan idegesíthetsz bárkit, szíthatod az indulatokat, keverheted a szart, mert te csak trollkodsz, az olyan viccesen hangzik.
megyerikrisz
De vajon a szarkeverő a hibás, vagy aki felidegesíti magát egy idegen karakterhalmain? (magára a jelenségre viszont tűpontos a leírás)
dankodavid
A szarkeverő, én egyáltalán nem idegesítettem fel magam. 😀 Ment egy mute oszt csókolom.

több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491

nasheem
Az internetes korszak előtt gyökérnek hívták, utána jött divatba a troll kifejezés. Emögé bújva nyugodtan idegesíthetsz bárkit, szíthatod az indulatokat, keverheted a szart, mert te csak trollkodsz, az olyan viccesen hangzik.
megyerikrisz
De vajon a szarkeverő a hibás, vagy aki felidegesíti magát egy idegen karakterhalmain? (magára a jelenségre viszont tűpontos a leírás)

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve

nasheem

több mint 8 éve

több mint 8 éve
francba, hogy lecsúsztam a mixon témáról, elvesztegettem egy komoly trollkodási lehetőséget...
Pari
Még előtted a pálya míg ki nem vágjákk, örülni fognak neked 😛 😉
dande
csak a kedvedért😊
Troll on!
és most nem akarok kitérni, magára Mixon-ra, meg a változásra, meg a történtekre, mert azt már kivesézték itt jó páran. Arra se kérem fel az urakat, hogy gondolják át a videó alapján, hogy ők mit csinálnának azzal az emberrel, aki az Ő kislányukkal tette volna ugyan ezt!

Helyette, vizsgáljuk meg annak a csapatnak az értékrendjét, aki egy ilyen embert ledraftol.
Lehet itt olyan hangzatos kifejezéseket tenni, hogy megbocsátás, megváltozott, második esély, de mindenki tudja, hogy egy komoly erkölcsi értékkel rendelkező tulajdonos, gm, hc levenné a boradjáról, míg a gerinctelen, erkölcsi nulla franchise, kihasználva azt, hogy a legtöbb csapat nem vesz rohadt almát, nettó nyerészkedésből, kilátástalan helyzetéből szabadulván, jó korán kiválasztja, hogy a hozzá hasonló erkölcsi mélységű franchisék, be ne előzzék. Na ez a szomorú!😊

Szerkesztette: Pari