NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
francba, hogy lecsúsztam a mixon témáról, elvesztegettem egy komoly trollkodási lehetőséget...
Pari
Köszönjünk, hogy ezt megosztottad velünk, mi is nagyon sajnáljuk, hogy nem jöttél korábban. Nem.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
francba, hogy lecsúsztam a mixon témáról, elvesztegettem egy komoly trollkodási lehetőséget...
Pari
Még előtted a pálya míg ki nem vágjákk, örülni fognak neked 😛 😉
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
több mint 8 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 330 — Patriots fan
Igazán jól sikerült a fotósnak elkapni az aláírás pillanatát.😊
Ross Wonderlic tesztjéről hallottatok valamit, mert ez a nézés és tollfogás nagyon "beteg".
 mobile.twitter.com/Bengals/status/861271277419495424/photo/2
Szipeter
16, Dez Bryant is ennyit írt anno 😉
empty taxi
A nagyobb baj hogy erőss rövidlátó a gyerek.
sutianap
Akkor majd fut az árnyak után vagy hegesztenek rá vmi szemcsit

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ross Wonderlic tesztjéről hallottatok valamit, mert ez a nézés és tollfogás nagyon "beteg".
Szipeter
empty taxi
A nagyobb baj hogy erőss rövidlátó a gyerek.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Szipeter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
több mint 8 éve
Nyilván csak idő kérdése volt, de azért jegyezzük fel: Ross és Lawson is aláírta a szerződését.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
De nem fog felsülni sem Fisher, sem Ogbuehi! 😊

(Fisher jó játékában jobban hiszek.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
A gond csak annyi ezzel a rövid release time-mal, hogy ha 2mp sincs, akkor cefet szar a rating-je. A konfortzónája 2 és 2, 5 között van. Ennyi idő kell neki, ráadásul a faltól, mert Andy nem tudja megnyújtani a játékot. A 3 mp feletti pontossága 50%ra esik, illetve 3.5mp felett azt hiszem ő a sack király.

A koncepciót értem. Ha van AJ, Ross, Eifert, Boyd, Bernard és Mixon, akkor szinte kizárt, hogy 2mp körül ne legyen célpont. De én jól működő támadósort nem láttam stabil OL nélkül. Igaz, Marvin régebben néz NFLt.
nasheem
Belevertek egy első és egy második kört a falba, várható volt, hogy nem húznak oda, amíg meg nem bizonyosodnak róla, hogy bust a két pali és új kell a helyükre. Rövid távon egyszerűbb volt fegyvereket hozni, mint falat építeni, ráadásul szerintem egy futóban/elkapóban nem feltétlenül van akkora kockázat, mintha a vakoldalra húzol first day starter tackle-t. Elég jól elosztottuk a pickeket, ha most felsül Fisher és Ogbuehi, jövőre simán belefér egy OL-nehéz draft.

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
A gond csak annyi ezzel a rövid release time-mal, hogy ha 2mp sincs, akkor cefet szar a rating-je. A konfortzónája 2 és 2, 5 között van. Ennyi idő kell neki, ráadásul a faltól, mert Andy nem tudja megnyújtani a játékot. A 3 mp feletti pontossága 50%ra esik, illetve 3.5mp felett azt hiszem ő a sack király.

A koncepciót értem. Ha van AJ, Ross, Eifert, Boyd, Bernard és Mixon, akkor szinte kizárt, hogy 2mp körül ne legyen célpont. De én jól működő támadósort nem láttam stabil OL nélkül. Igaz, Marvin régebben néz NFLt.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Miután kibeszéltétek a Mixon az ördög vagy a félisten témát, kiváncsi lennék mit vártok az OL-otok teljesítményétől.... mármint mindhárom csop. rivális hozta a passrushereket ezerrrel (persze zéró snappel nehéz ezt megítélni) van fosti vagy nincs?
Mert én is nyugost vagyok, mint kismókus az erdőtűzben ha a saját OL-re nézek, de a tiétek talán még gagyibb (persze most nem akartam senkitse mebántani)
malkav
Elöttem szólókhoz csatlakozva... Szmöre piszok gyorsan szabadul a bőrtől... Talán a leggyorsabban a ligában. Kb. van 3 mp-e lesz 5-6 kiváló célpontja meglátjuk mire jut. Legnagyobb probléma, hogy hamar elhasználódik.

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Csinálják csak, inkább derüljön ki most, ne úgy mint a cornereknél, ahol úgy hívtuk le Dennard ötödik éves opcióját, hogy fingunk sincs, mire képes. Az meg a ló túloldala.

több mint 8 éve
Ez olyan igaz ML féle konokság, fafejűség volt. Nem fogunk magas pickeket dobni 2 éven belül másodszor az OLbe, mert azzal gyakorlatilag kukáztuk volna a 2015-ös draftot. Mecsoda draft volt pedig: Ogbuehi, Fisher, Kroft, Dawson 😀

Szóval a "bocs, benéztük" helyett, kap még egy évet Paul Alexander, hogy ezekkel a srácokkal is bizonyítson. Sokadszor. Pont miatta nem tartom elképzelhetetlennek, hogy működni fog ligaátlag szinten az OL. Igazából csak a csodanéger a durva hibapont (mert Bodinenal már megtanultunk együtt élni 😊). Neki kell valami overall 21th-szerűséget mutatni és nem lesz az O-val gond. Látok rá esélyt.

több mint 8 éve
Miután kibeszéltétek a Mixon az ördög vagy a félisten témát, kiváncsi lennék mit vártok az OL-otok teljesítményétől.... mármint mindhárom csop. rivális hozta a passrushereket ezerrrel (persze zéró snappel nehéz ezt megítélni) van fosti vagy nincs?
Mert én is nyugost vagyok, mint kismókus az erdőtűzben ha a saját OL-re nézek, de a tiétek talán még gagyibb (persze most nem akartam senkitse mebántani)
malkav
Olyan szar, hogy nem merünk beszélni róla. 😀 És amúgy tényleg. Nem véletlenül jött az elkapásokban is remekül használható Mixon, a safetyket a boxtól távol tartó Ross. Dalton amúgy is gyorsan szabadul a labdától, ez most még inkább törekvés lesz, ezért kellene rettentően egy egészséges Eifert. Személy szerint Boling jó, Fisher jó lehet, Bodine már nem katasztrófa, de így is átlag alatti, Smith rejtély, Ogbuehi szót sem érdemel.

több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
TC-ben egyébként is a szertáros is future HOF formában tolja.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Persze, de ilyenkor még minden szép minden jó. Sőt a TCben majd még fokodik is a helyzet. Ott az már az is felsejlik majd, hogy Malone és Moss neve nem véletlenül kezdődik ugyanazzal a betűvel 😊

több mint 8 éve
Alapszabály: a draft sosem lehet rossz, csak a szezon 😊
nasheem
Azért ha 5 bust-od van, azt nehéz megmagyarázni. Tudom tudom az még odébb van.... Most még reménység mind.

több mint 8 éve
Alapszabály: a draft sosem lehet rossz, csak a szezon 😊

több mint 8 éve
Sajnos a hátsó körösöket nem ismerem. Vélemények?
meme
Carl Lawson:
Jóval előrébb várták, állítólag valami orvosi gond miatt csúszott. Pass rusher, nem tipikus bengals-méretű DE, de indulhat onnan is, vagy akár LB-ként. Ha egészséges tud maradni, nagy nyeremény lehet.
Josh Malone: 4.4-es 40-et futott, állítólag régóta figyeltük. A stáb szerint egy év kell neki, hogy felvegye a ritmust, az 53-ba jósolják, de a meccsek többségén várhatóan inaktív lesz.
Ryan Glasgow: Peko 2.0, fiatalabb és fehérebb kiadás. Leginkább runstopper, de azért összehozott 9.5 TFL-t és 4 sacket. Rotációban lehet, az 53 szinte biztos.
Jake Elliot:
Sok komment nem kell, ő lesz az új rúgó. 4 50 feletti field goalja is volt, PAT-et nem hibázott egyetemi évei alatt.
JJ Dielman:
Őt is jóval magasabbra taksálták, de tavaly sérülés miatt 5 meccse volt csak, ez lehet a csúszás oka. Alapvetően RT-t játszott, de elkezdték mozgatni centerbe is. Ennek megfelelően nálunk valószínűleg G lesz, a stáb szerint edzeni fog centerre is, Bodine-nal nem lesz hosszabbítás, ha fejlődik (vagy Bodine ultraszar lesz) már idén is szerepet kaphat középen.
Jordan Evans
Haslettnek frankón felállt a töke a csávóra, azt mondta, soha nem látott még ilyen jó cover LB-t, de óvatosan, ilyenkor még mindenki fHoF-er. Meglátjuk, először fogjon rostert, de ha tényleg ilyen tuti, Vigillel lehet harcban akár a kezdő pozícióért is.
Brandon Wilson
Cornert játszott Houstonban, nálunk állítólag RB lesz, de leginkább a kiváló visszahordói képességei miatt jött. Gyakorlatilag minden létező variációból van már visszahordott TD-je, az elkapóknál mutatkozó többlet alapján leginkább Ericcson helyét veszélyeztetheti, de szerintem idén még PS.
Mason Schreck
TE-ként 59 elkapása volt tavaly, ami nem rossz, de felépítése alapján inkább elkapó. Már megkereste a Philly az UDFA contracttal, mikor kiválasztottuk, én sokat nem látok benne, de hátha.
megyerikrisz
Köszi. Ezek alapján nem volt ez rossz draft😋

több mint 8 éve
meme
Carl Lawson:
Jóval előrébb várták, állítólag valami orvosi gond miatt csúszott. Pass rusher, nem tipikus bengals-méretű DE, de indulhat onnan is, vagy akár LB-ként. Ha egészséges tud maradni, nagy nyeremény lehet.
Josh Malone: 4.4-es 40-et futott, állítólag régóta figyeltük. A stáb szerint egy év kell neki, hogy felvegye a ritmust, az 53-ba jósolják, de a meccsek többségén várhatóan inaktív lesz.
Ryan Glasgow: Peko 2.0, fiatalabb és fehérebb kiadás. Leginkább runstopper, de azért összehozott 9.5 TFL-t és 4 sacket. Rotációban lehet, az 53 szinte biztos.
Jake Elliot:
Sok komment nem kell, ő lesz az új rúgó. 4 50 feletti field goalja is volt, PAT-et nem hibázott egyetemi évei alatt.
JJ Dielman:
Őt is jóval magasabbra taksálták, de tavaly sérülés miatt 5 meccse volt csak, ez lehet a csúszás oka. Alapvetően RT-t játszott, de elkezdték mozgatni centerbe is. Ennek megfelelően nálunk valószínűleg G lesz, a stáb szerint edzeni fog centerre is, Bodine-nal nem lesz hosszabbítás, ha fejlődik (vagy Bodine ultraszar lesz) már idén is szerepet kaphat középen.
Jordan Evans
Haslettnek frankón felállt a töke a csávóra, azt mondta, soha nem látott még ilyen jó cover LB-t, de óvatosan, ilyenkor még mindenki fHoF-er. Meglátjuk, először fogjon rostert, de ha tényleg ilyen tuti, Vigillel lehet harcban akár a kezdő pozícióért is.
Brandon Wilson
Cornert játszott Houstonban, nálunk állítólag RB lesz, de leginkább a kiváló visszahordói képességei miatt jött. Gyakorlatilag minden létező variációból van már visszahordott TD-je, az elkapóknál mutatkozó többlet alapján leginkább Ericcson helyét veszélyeztetheti, de szerintem idén még PS.
Mason Schreck
TE-ként 59 elkapása volt tavaly, ami nem rossz, de felépítése alapján inkább elkapó. Már megkereste a Philly az UDFA contracttal, mikor kiválasztottuk, én sokat nem látok benne, de hátha.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Tavaly mintha Maysnek lett volna egy 4 meccses büntije koksz miatt, de nem mernék megesküdni rá.
Annak mindenesetre örülök, hogy még ha nem is feltétlenül értünk egyet, értelmesen tudunk beszélni a Mixon-témáról és nem a szellemi képességeim megkérdőjelezése a tárgy, mint az elején a pecces jóembernél. 😀
megyerikrisz
Aki ismer az tudja, hogy gond van a fejeddel mindenféle kérdőjel nélkül. 😉
De mi már megszoktuk ugyebár 😀
Nem lógsz ki a sok karakter problémás szurker közül. 😀
Mixon jötte meg szerintem jót tesz a csapatnak. Hill retteghet ha idén is a tavalyit hozza.

Szerkesztette: meme

több mint 8 éve
😀 Azt nem is értettem. Pedig értelmes csávónak tűnt, csak kicsit nehezen viselte, hogy létezik olyan, hogy "más vélemény".