NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
72
13
19:00, Netflix
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Mixon-background azoknak, akik csak a médiában olvasták, hogy asszonyverő:Abszolút egyetértek, nézve a filmet róla egy Bellbe oltott David Johnson a gyerek. Sajnálatos az eset ami vele történt, és elítélendő, de azóta már közös nyilatkozatot is adtak ki a lánnyal, hogy letudták az ügyet.
Gyerekként még 18 évesen megütött egy egyetemista társát (vele egykorú fehér csaj), amit után az egész szezonra felfüggesztették a foci alól, kapott 1 év felfüggesztettet+100 óra közmunkát. Majd 2 évre!!!! az eset után bepereli a lány, ami után Mixon hivatalosan is bocsánatot kér és megegyeznek peren kívül. Ezután kikerül a videó is az esetről decemberben, és ekkor kapják fel nagyon az esetet (amit közben már lerendeztek).
Abszolút elítélem a nők elleni erőszakot, de azt elfelejtik, hogy ez 2014 júliusában történt, azóta csóró gyereknek egy parkolójegyes balhéja volt pályán kívül | és nekem nagyon gyanús, hogy a csaj miért csak 2 évvel az eset után áll a média elé újból és pereli be 75 ezer dollárra Mixont draft előtt és miért draft előtt lesz nyilvános a videó - biztos nem volt benne egy ügyvéd jóbarát keze sem... |
Rossz példát azzal statuálunk majd, ha bármi off-field ügye lesz addig, ameddig velünk van - pont ezért kellene Pacmant mielőbb eltakarítani innen - és nem azzal, hogy adunk neki egy esélyt, amit tehetsége alapján megérdemel.
Amúgy nagy ász lesz a srác, mert 6 évvel utánam született napra pontosan, legalább így megjegyzem a szülinapját 😀.
MarioAna
Én kifejezetten örülök, hogy nálunk kötött ki, remélhetőleg megjött az esze, és tudja, hogy mennyi vesztenivalója van. Egyébként tetszett a draft, jó értéken hoztunk jó játékosokat, kíváncsi leszek az edzői stáb mit hoz ki belőlük. Egy igazi Tacklet hiányolok csak, de bízom benne, hogy Ogbuehi tényleg jobban játszik majd LT ként, mint a jobb oldalon és akkor nem lesz gond. 😊
több mint 8 éve
MarioAna
1 997
Mixon-background azoknak, akik csak a médiában olvasták, hogy asszonyverő:Gyerekként még 18 évesen megütött egy egyetemista társát (vele egykorú fehér csaj), amit után az egész szezonra felfüggesztették a foci alól, kapott 1 év felfüggesztettet+100 óra közmunkát. Majd 2 évre!!!! az eset után bepereli a lány, ami után Mixon hivatalosan is bocsánatot kér és megegyeznek peren kívül. Ezután kikerül a videó is az esetről decemberben, és ekkor kapják fel nagyon az esetet (amit közben már lerendeztek).
Abszolút elítélem a nők elleni erőszakot, de azt elfelejtik, hogy ez 2014 júliusában történt, azóta csóró gyereknek egy parkolójegyes balhéja volt pályán kívül | és nekem nagyon gyanús, hogy a csaj miért csak 2 évvel az eset után áll a média elé újból és pereli be 75 ezer dollárra Mixont draft előtt és miért draft előtt lesz nyilvános a videó - biztos nem volt benne egy ügyvéd jóbarát keze sem... |
Rossz példát azzal statuálunk majd, ha bármi off-field ügye lesz addig, ameddig velünk van - pont ezért kellene Pacmant mielőbb eltakarítani innen - és nem azzal, hogy adunk neki egy esélyt, amit tehetsége alapján megérdemel.
Amúgy nagy ász lesz a srác, mert 6 évvel utánam született napra pontosan, legalább így megjegyzem a szülinapját 😀.
Szerkesztette: MarioAna
Burrow > Luck valaha is
több mint 8 éve
A draft végén egy szép trade-vel feltettük az "i"-re a pontot. Úgy tűnik tudatosan nem mentünk rá az OL építésre, ehelyett sebességet hoztunk, így Dalton egy lépés után szabadulni fog a labdától. Az UDFA-ban is ez az irány, az OL embereket mindenki viszi, mint a cukrot mi meg 2 RB, 1 FB 1 WR-t igazolunk. Kiváncsi vagyok a TC-re, nagy verseny lesz a 53-ért. Ja és a K pick is rendben volt, remélem megoldja a problémánkat.
több mint 8 éve
John RossJo
Joe Mixon
Jordan Willis
Josh Malone
Jeffrey Dielman
Jordan Evans
Asszem megvan, higy mi volt a fő szempont az idei drafton. 😀
megyerikrisz
Jo
Jozsefváros

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Pont azért nem húztam volna, mert Pacman miatt amúgyis elég sok támadás éri a csapatot. Az hogy mellé jön egy szintén már nem egyszer botló rookie, csak felerősíti, hogy nálunk szarnak a karakterre. Ezt gondolom nagyon rossz üzenetnek.Szerintem pedig hülyeség lett volna, hogy ha már bevállalják a karakterproblémás játékosokat, akkor megtartják a leszállóágon lévő balhés, kiöregedő cornert és nem hozzák el a potenciálisan klasszis futót. Ne érts félre, eszem ágában sincs mentegetni Mixont vagy megmondani, higy mit gondolj róla, csak úgy gondolom, hogy egy második esély nem lehet probléma. A bírósági úgy lezárult, ha pedig happy finish lesz (nem olyan!!!), akkor sokkal többet adhat vissza a közösségnek.
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Igen köszönömTalán erre gondolhatott:Van valami mixonnal....Most jött, mi van vele? Ilyenkor valami linket dobhatnál, mert ez így elég nesze semmi fogd meg jól.
laoce
megyerikrisz
Rapoport: Bengals owner signed off on drafting Mixon
NFL Network Insider Ian Rapoport discusses how the Cincinnati Bengals came to agree on drafting running back Joe Mixon.
Chad76
Lou Anarumo for president
több mint 8 éve
Pont azért nem húztam volna, mert Pacman miatt amúgyis elég sok támadás éri a csapatot. Az hogy mellé jön egy szintén már nem egyszer botló rookie, csak felerősíti, hogy nálunk szarnak a karakterre. Ezt gondolom nagyon rossz üzenetnek.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Én a Mixon pick után abba is hagytam az idei draft élő követését. Hihetetlen egy farok az FO. Ilyet...No offense, de akkor Pacman x. esete óta a meccseket sem nézed? Mert ő is ütött már nőt, köpött le női ápolót, ment neki rendőrnek, stb... Lehet, higy csak bemagyarázom magamnak, de nekem nagyon úgy tűnt, Lewisék tisztában vannak Mixon tettének súlyával és segíteni fognak neki, higy amennyire lehet, el tudja fogadtatni magát. Azt meg kétlem, higy csak Rice, Peterson és Mixon lenne f@sz,csak másokról nem derült ki. Kivéve Caleb Brantley-t, de ő is a Northba jött, ha nem is hozzánk.
Kib@szott rossz üzenet a rosternek, a mediának, a szurkolóknak, mindenkinek. Még Mixonnak is. Igazából azóta jókat huzogatunk, de nem tudok örülni.
nasheem
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 8 éve
Én a Mixon pick után abba is hagytam az idei draft élő követését. Hihetetlen egy farok az FO. Ilyet... Kib@szott rossz üzenet a rosternek, a mediának, a szurkolóknak, mindenkinek. Még Mixonnak is. Igazából azóta jókat huzogatunk, de nem tudok örülni.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
John RossJoe Mixon
Jordan Willis
Josh Malone
Jeffrey Dielman
Jordan Evans
Asszem megvan, higy mi volt a fő szempont az idei drafton. 😀
több mint 8 éve
Mindegy, csak ne Bodine. Bár ahogy marvint ismerjük, először csak backup lesz Dielman.Közben Dielman személyében megjött Bodine helyettese, remélem, már sz első játéknaptól.Tóth János kellett volna😕
megyerikrisz
Szipeter
több mint 8 éve
Közben Dielman személyében megjött Bodine helyettese, remélem, már sz első játéknaptól.Tóth János kellett volna😕
megyerikrisz
több mint 8 éve
Közben Dielman személyében megjött Bodine helyettese, remélem, már sz első játéknaptól.
több mint 8 éve
twitter.com/gmannVOLS/status/858373013913206784?s=09😀
több mint 8 éve
Talán erre gondolhatott:Van valami mixonnal....Most jött, mi van vele? Ilyenkor valami linket dobhatnál, mert ez így elég nesze semmi fogd meg jól.
laoce
megyerikrisz
Rapoport: Bengals owner signed off on drafting Mixon
NFL Network Insider Ian Rapoport discusses how the Cincinnati Bengals came to agree on drafting running back Joe Mixon.
több mint 8 éve
Van valami mixonnal....Most jött, mi van vele? Ilyenkor valami linket dobhatnál, mert ez így elég nesze semmi fogd meg jól.
laoce
több mint 8 éve
Zane Gonzalest vártam inkább K poszton, de remélem Elliott beválik.
több mint 8 éve
Meg a kormány 😂 (eme hozzászólásom Soros fizetett kommentje)MINDIG az asszony a hibás! 😀Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
De nem ragozom túl, elég hamar összefutunk, ráadásul az is könnyen elképzelhető, hogy pont Humphrey (akit egyébként az átlagnál jobban kedvelek, GM game-ben őt húztam 1/24re) lesz Rosson, majd ott elválik a szar a víztől.
megyerikrisz
En nem nezek egyetemi focit, de Steve Smith Sr-nak elhittem 2 Wr eri meg az 1/16-ot CD es Ross. A WR-CB-Edge legfobb hianyposztjainkra jo esellyel behuztuk volna ha ezen ket Wr kozul lecsuszik hozzank valamelyik.
no
megyerikrisz
Szerkesztette: meme
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
A legutóbbi picket valaki megmagyarázza?Igen. Core pont annyit mutatott tavaly, higy mehet idén a PS-be. Green, Ross, Boyd, Malone, Ericsson, LaFell lesz a WR corp. Segítség Daltonnak, ha már fal nem lesz előtte. Lawson pedig hatalmas fogás, ha egészséges tud maradni. Viszlát Clarke és Gilberry. Eddig nagyon tetszik. Jöhetnek az OL, LB és K posztok, BPA-nek megfelelő sorrendben.
laoce
több mint 8 éve
A legutóbbi picket valaki megmagyarázza?
Lou Anarumo for president
több mint 8 éve
Azért próbál a csapat pass rushban erősíteni. Kíváncsi vagyok, hogy Hunter vagy Dunlap lesz belőlük.
több mint 8 éve
Rice az elso ferde pillantas utan nem jott volna ki elve a liftbol 😊Ha kell akkor Ray Rice tudd neked tippeket adni hogyan is kell ezt megoldani 😀Nalunk is, csak kellene egy bator ember aki megmondja neki 😊MINDIG az asszony a hibás! 😀Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
De nem ragozom túl, elég hamar összefutunk, ráadásul az is könnyen elképzelhető, hogy pont Humphrey (akit egyébként az átlagnál jobban kedvelek, GM game-ben őt húztam 1/24re) lesz Rosson, majd ott elválik a szar a víztől.
megyerikrisz
En nem nezek egyetemi focit, de Steve Smith Sr-nak elhittem 2 Wr eri meg az 1/16-ot CD es Ross. A WR-CB-Edge legfobb hianyposztjainkra jo esellyel behuztuk volna ha ezen ket Wr kozul lecsuszik hozzank valamelyik.
no
megyerikrisz
no
(És ez még mindig csak vicc)
malkav
több mint 8 éve
Ha kell akkor Ray Rice tudd neked tippeket adni hogyan is kell ezt megoldani 😀Nalunk is, csak kellene egy bator ember aki megmondja neki 😊MINDIG az asszony a hibás! 😀Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
megyerikrisz
no
megyerikrisz
no
(És ez még mindig csak vicc)
több mint 8 éve
Reméljük Ross rámcáfol mert én is úgy gondolom, hogy magas volt érte a pick, nem láttom én benne azt a gigapotenciált. Ráadásul a sok sérülés miatt is vannak aggályaim vele szemben, de hát istenem majd kiderül. Ha Foster, Mixon lett volna a két korai pick akkor már át is nevezhettétek volna magatokat Cinci csontdarálóknak ....
Persze csak vicceskedni próbáltam No offens