Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Én a Mixon pick után abba is hagytam az idei draft élő követését. Hihetetlen egy farok az FO. Ilyet...No offense, de akkor Pacman x. esete óta a meccseket sem nézed? Mert ő is ütött már nőt, köpött le női ápolót, ment neki rendőrnek, stb... Lehet, higy csak bemagyarázom magamnak, de nekem nagyon úgy tűnt, Lewisék tisztában vannak Mixon tettének súlyával és segíteni fognak neki, higy amennyire lehet, el tudja fogadtatni magát. Azt meg kétlem, higy csak Rice, Peterson és Mixon lenne f@sz,csak másokról nem derült ki. Kivéve Caleb Brantley-t, de ő is a Northba jött, ha nem is hozzánk.
Kib@szott rossz üzenet a rosternek, a mediának, a szurkolóknak, mindenkinek. Még Mixonnak is. Igazából azóta jókat huzogatunk, de nem tudok örülni.
nasheem
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Én a Mixon pick után abba is hagytam az idei draft élő követését. Hihetetlen egy farok az FO. Ilyet... Kib@szott rossz üzenet a rosternek, a mediának, a szurkolóknak, mindenkinek. Még Mixonnak is. Igazából azóta jókat huzogatunk, de nem tudok örülni.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
John RossJoe Mixon
Jordan Willis
Josh Malone
Jeffrey Dielman
Jordan Evans
Asszem megvan, higy mi volt a fő szempont az idei drafton. 😀
több mint 8 éve
Mindegy, csak ne Bodine. Bár ahogy marvint ismerjük, először csak backup lesz Dielman.Közben Dielman személyében megjött Bodine helyettese, remélem, már sz első játéknaptól.Tóth János kellett volna😕
megyerikrisz
Szipeter
több mint 8 éve
Közben Dielman személyében megjött Bodine helyettese, remélem, már sz első játéknaptól.Tóth János kellett volna😕
megyerikrisz
több mint 8 éve
Közben Dielman személyében megjött Bodine helyettese, remélem, már sz első játéknaptól.
több mint 8 éve
twitter.com/gmannVOLS/status/858373013913206784?s=09😀
több mint 8 éve
Talán erre gondolhatott:Van valami mixonnal....Most jött, mi van vele? Ilyenkor valami linket dobhatnál, mert ez így elég nesze semmi fogd meg jól.
laoce
megyerikrisz
Rapoport: Bengals owner signed off on drafting Mixon
NFL Network Insider Ian Rapoport discusses how the Cincinnati Bengals came to agree on drafting running back Joe Mixon.
több mint 8 éve
Van valami mixonnal....Most jött, mi van vele? Ilyenkor valami linket dobhatnál, mert ez így elég nesze semmi fogd meg jól.
laoce
több mint 8 éve
Zane Gonzalest vártam inkább K poszton, de remélem Elliott beválik.
több mint 8 éve
Meg a kormány 😂 (eme hozzászólásom Soros fizetett kommentje)MINDIG az asszony a hibás! 😀Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
De nem ragozom túl, elég hamar összefutunk, ráadásul az is könnyen elképzelhető, hogy pont Humphrey (akit egyébként az átlagnál jobban kedvelek, GM game-ben őt húztam 1/24re) lesz Rosson, majd ott elválik a szar a víztől.
megyerikrisz
En nem nezek egyetemi focit, de Steve Smith Sr-nak elhittem 2 Wr eri meg az 1/16-ot CD es Ross. A WR-CB-Edge legfobb hianyposztjainkra jo esellyel behuztuk volna ha ezen ket Wr kozul lecsuszik hozzank valamelyik.
no
megyerikrisz
Szerkesztette: meme
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
A legutóbbi picket valaki megmagyarázza?Igen. Core pont annyit mutatott tavaly, higy mehet idén a PS-be. Green, Ross, Boyd, Malone, Ericsson, LaFell lesz a WR corp. Segítség Daltonnak, ha már fal nem lesz előtte. Lawson pedig hatalmas fogás, ha egészséges tud maradni. Viszlát Clarke és Gilberry. Eddig nagyon tetszik. Jöhetnek az OL, LB és K posztok, BPA-nek megfelelő sorrendben.
laoce
több mint 8 éve
A legutóbbi picket valaki megmagyarázza?
Lou Anarumo for president
több mint 8 éve
Azért próbál a csapat pass rushban erősíteni. Kíváncsi vagyok, hogy Hunter vagy Dunlap lesz belőlük.
több mint 8 éve
Rice az elso ferde pillantas utan nem jott volna ki elve a liftbol 😊Ha kell akkor Ray Rice tudd neked tippeket adni hogyan is kell ezt megoldani 😀Nalunk is, csak kellene egy bator ember aki megmondja neki 😊MINDIG az asszony a hibás! 😀Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
De nem ragozom túl, elég hamar összefutunk, ráadásul az is könnyen elképzelhető, hogy pont Humphrey (akit egyébként az átlagnál jobban kedvelek, GM game-ben őt húztam 1/24re) lesz Rosson, majd ott elválik a szar a víztől.
megyerikrisz
En nem nezek egyetemi focit, de Steve Smith Sr-nak elhittem 2 Wr eri meg az 1/16-ot CD es Ross. A WR-CB-Edge legfobb hianyposztjainkra jo esellyel behuztuk volna ha ezen ket Wr kozul lecsuszik hozzank valamelyik.
no
megyerikrisz
no
(És ez még mindig csak vicc)
malkav
több mint 8 éve
Ha kell akkor Ray Rice tudd neked tippeket adni hogyan is kell ezt megoldani 😀Nalunk is, csak kellene egy bator ember aki megmondja neki 😊MINDIG az asszony a hibás! 😀Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
megyerikrisz
no
megyerikrisz
no
(És ez még mindig csak vicc)
több mint 8 éve
Reméljük Ross rámcáfol mert én is úgy gondolom, hogy magas volt érte a pick, nem láttom én benne azt a gigapotenciált. Ráadásul a sok sérülés miatt is vannak aggályaim vele szemben, de hát istenem majd kiderül. Ha Foster, Mixon lett volna a két korai pick akkor már át is nevezhettétek volna magatokat Cinci csontdarálóknak ....
Persze csak vicceskedni próbáltam No offens
több mint 8 éve
Nalunk is, csak kellene egy bator ember aki megmondja neki 😊MINDIG az asszony a hibás! 😀Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
megyerikrisz
no
megyerikrisz
több mint 8 éve
MINDIG az asszony a hibás! 😀Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
megyerikrisz
no
több mint 8 éve
Igazad van, de akkor is te vagy a hibas hogy nem vagy gondolat olvaso 😊 ( 3 rekesz sor mellett kijonne a vegen hogy a kormany es/vagy az asszony a hibas)Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
megyerikrisz
több mint 8 éve
Azt az egy véleményt láttam csak nálatok Rossról, úgyhogy elég egyöntetű. 😀nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
no
több mint 8 éve
nem egyontetu az az egyszem velemenySzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
több mint 8 éve
Mixon játéktudást tekintve tényleg nagyon jó. Emberileg viszont egy söpredék. Pacman is egy f@sz, de ő legalább rendőrökkel emberkedett. Az első két körben jött két playmaker az O-ba ami pozitív. Az OL-re kíváncsi leszek, mert hiába jönnek jó játékosok, ha a Los-on agyon vernek minket. Sajnos a D esetén a pass rusht továbbra sem látom megoldottnak, bár a 3. körös pick nyilván erre próbált reagálni. Nálam ez eddig egy B-
több mint 8 éve
Meg lehet talalni a topicban, hogy a Humphrey-picktol sem voltam tulsagosan elragadtatva..Valahol pedig az ő húzásukról olvasni vicceseket...Én azért nem fogok leülni nyugodtan a tv elé, ha van Eifert-Green-Ross és BoydSzerintem is jó húzás volt...Úgy néz ki, csak kettőnk szerint, a hollóknál "Bengals-szintű lolpick"-nek nevezik. 😀
Klaci79
megyerikrisz
Humphrey semmivel nem tűnik jobb húzásnak, sőt.
Klaci79
Ettol fuggetlenul en be fogom irni a velemenyem, plane ha a draftnikok/szurkolok 95%-a ugyse lep tul a teljes altalanos orom/remenykedesen, lasd "I like this pick" / "majd a mi edzonk biztos megtanitja, hiaba lassu/nincs technikaja/rendszeridegen"
Mixon pl sokkal jobb pick, tartom h Ross 1/9-re vicc..
De a puding probaja ugyis az eves lesz..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)