NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
126
16
19:00, Netflix
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Mixon akár még a 3. kör elején is bent lehet szerintem. Előtte szerintem Dalvin Cook és Alvin Kamara is ki fog menni.Meglepne, ha Foreman a negyedik körben benn lenne, sztem már a második végén is kimehet.
Amúgy, ha a Bengalsnek egy workhorse RB kell, akkor jöhet D’Onta Foreman akit a 4. kör körülre válnak.
munoz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Mixon akár még a 3. kör elején is bent lehet szerintem. Előtte szerintem Dalvin Cook és Alvin Kamara is ki fog menni.Amúgy, ha a Bengalsnek egy workhorse RB kell, akkor jöhet D’Onta Foreman akit a 4. kör körülre válnak.
több mint 8 éve
Sziasztok szvsz is jó húzás a WR jobbnak tartom mintha pl kihúzták volna valamelyik sérült LB-t nekem igazán az tetszene ha következő körben kihúznánk Mixont . Ti erre mennyi esélyt láttok benn maradhat addig ?
Welcome To The Jungle
több mint 8 éve
Én egy pass rushernek jobban örültem volna. Ha már O, egy épkézláb C-t még nagyon kellene húzni.Nálam Thomason és Garretten kívül egyik sem ért 1/9-et,Barnettről és Allenről nagyon nem vagyok jó véleménnyel, a maradékból csak Ross és Howard volt csecse. Ettől függetlenül a needet adom, DT és DE is kell még, de szerintem 3-4. körben is jók vannak. C meg később, Tóth Jani benn lesz az ötödikben is. 😀
munoz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Én egy pass rushernek jobban örültem volna. Ha már O, egy épkézláb C-t még nagyon kellene húzni.
több mint 8 éve
A meglévő opciókból magasan Ross volt a legjobb. Megnyújtja a pályát, több hely lesz Greennek, Eifertnek, Giónak, Dalton pedig fegyverfüggő. Respect az előttünk húzóknak, hogy kivitték Fornettit és Mike Williamst, tőlük nagyon tartottam, de ez a pick nálam A. Állítólag nagyon alapos orvosi vizsgálatokat végeztek rajta, és mindent rendben találtak. Egy jó futó kell 41re, akkor az O rendben lesz, leszámítva persze a falat, de oda szvsz majd kései project playa jön.
több mint 8 éve
Én nemértem, vagy van valami Greennel, another language, so well....Ha már nincs fal, akkor legyen wr. 😁Ross azért lett nagy nagy szerelem, mert benne látják azt a játékos, aki miatt az ellenfél S nem tud folyamatosan Greenre állni. Plusz a boxot sem lehet emiatt telepakolni, ami a futást is új életre keltheti. A kérdés az, hogy a falban mennyi tartás lesz.
sutianap
több mint 8 éve
Én nemértem, vagy van valami Greennel, another language, so well....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Értem a logikát Ross húzásában, de én ezt azért reachnek érzem 😣
több mint 8 éve
A csapat állítólag első körös picket kér AJ-ért. Azt hiszem, így jövőre is McCarron lesz a csere QB a Bengalsnél:
több mint 8 éve
Hála a Brownsnak, a 29. legkönnyebb schedule a miénk (a tavalyi győzelmi ráták alapján).A Vasasé meg a 27. úgyhogy a Ravens panaszkodhat a balszerencséjére a 24-es sorszámmal 😊
Az egyébként milyen hülye sorsolás már, hog y2 hazaival nyitunk, majd az utolsó 6ból 4 hazai lesz. Közte meg 8 meccsen csak kettő.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Inkább ne lenne a Bengalsnak se. 😉Igazán fantáziadús főműsoridőre. Texans és Steelers.Örülj annak, hogy 2 is van. 😊 A Brownsnak meg a Jaguarsnak egy darab prime time meccse sem lesz idén.
Mikey
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Mert az nekünk olyan sok jót tartogatott mostanában. 😀Igazán fantáziadús főműsoridőre. Texans és Steelers.Örülj annak, hogy 2 is van. 😊 A Brownsnak meg a Jaguarsnak egy darab prime time meccse sem lesz idén.
Mikey
iktriad
Ma kijött, hogy Ruben Foster megbukott a combine drogtesztjén. Most azon kezdtem gondolkodni, hogy ha mindenki elengedi, mint anno Burfictet, Udfa-ként azért jöhetne 😊Néhány csapat boardjáról tuti kiesett, de ha azt nézzük, hogy olyan játékosokat is elhoznak 2-3. körben, akiknek mondjuk orvosi okok miatt előre tudhatóan fél évet-évet ki kell hagyniuk, kétlem, hogy a 3. körnél tovább csúszna.
munoz
Más. John Ross-szal volt interjú, kb gyomorig benyalt Marvinnak. Nem bánnám, az ő sebessége sokat jelenthetne.
több mint 8 éve
Igazán fantáziadús főműsoridőre. Texans és Steelers.8 év után először kezd otthon a csapat.
Nem egyszerű, nincs két könnyebbnek tűnő meccs egymás után.
több mint 8 éve
Az idei menetrend - a Texans elleni és a Steelers elleni otthoni derbik fő műsoridősök lesznek.
több mint 8 éve
Ma kijött, hogy Ruben Foster megbukott a combine drogtesztjén. Most azon kezdtem gondolkodni, hogy ha mindenki elengedi, mint anno Burfictet, Udfa-ként azért jöhetne 😊Mostantól egyértelműen Bengals szerzemény 😀
munoz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Ma kijött, hogy Ruben Foster megbukott a combine drogtesztjén. Most azon kezdtem gondolkodni, hogy ha mindenki elengedi, mint anno Burfictet, Udfa-ként azért jöhetne 😊
több mint 8 éve
Na, akkor hogy így megoldottuk az összes roster problémát az FAn, lehet BPAzni a drafton 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
...és esetleg valami saját vélemény? 😊Remélhetőleg keretre tud itt kerülni, akkor lehet belőle hasznos csereember. Voltak felvillanásai, de el is tudott tűnni hosszabb időre. Szinte biztos, hogy nem lesz belőle újabb Reggie Nelson.
Mikey
több mint 8 éve
Csak annyira váljon be, mint a legutóbbi jagses emberünk (Nelson), akkor már nem leszek szomorú. 😀
több mint 8 éve
...és esetleg valami saját vélemény? 😊
több mint 8 éve
A fontosabb tudnivalók Chris Smithről.Jaguars trade pass-rusher Chris Smith to Bengals@iktriad jelentkezz!
Rush
Mikey
Smith, 25, was a fifth-round pick by the Jaguars in 2014, but played in only 19 games over three years (no starts), totaling 4 1/2 sacks, 19 tackles and one forced fumble. He never appeared in more than seven games in a season.
In Cincinnati, Smith is expected to compete for playing time with a group that includes Michael Johnson, Will Clarke and Wallace Gilberry.
By season, Smith played 69 (2014), 153 (2015) and 89 (2016) defensive snaps. Last year, his role was reduced by the arrivals of Yannick Ngakoue and Dante Fowler and an eye injury sustained during practice in November. And last month, the Jaguars signed free agent Lerentee McCray, who is expected to be a part of the pass-rushing rotation.
több mint 8 éve
Jaguars trade pass-rusher Chris Smith to Bengals@iktriad jelentkezz!
Rush