Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Esetleg Greg Hardy is jöhetne Új csapat nevet is ajánlok... Cincinnati Black Rednecks, vagy Cincinati Wifebeaters 😀
több mint 8 éve
hé srácok..Pedig milyen király lenne, jönne Pacman mellé Gordon, második körben behúznánk Mixont, meg is lenne a 3 előadó a családi napra. 😀Sorry benéztem. A cincyjungle-ön volt egy írás Gordonról és egy rövid fejtegetés, hogy érdemes lenne-e megpróbálni. De semmi konkrét. A tweet alapján azt hittem, hogy van vmi mögötte.Egyelőre Gordon jövője baromi bizonytalan. Bár beadta a papírokat, de szeretik elhúzni ezeket a procedúrákat, egy kis extra büntetést adni így is a játékosoknak. Mostanában kellett volta Martavis Bryant ügyével is foglalkozniuk az előírások szerint, de inkább azt mondtak, hogy a vezetői tárgyalások miatt ez is elhúzódik és nem kell pontos időpontot adniuk, hogy mikor születik döntés. És Gordonhoz képest Bryant ügye még mindig egyszerűbb, hiszen a 4 meccses eltiltás után ez volt a 2. eset. Gordon viszont más tészta, mert hosszabb a "bűnlajstroma". Amit olvastam róla, draft környékére várják a döntést nála. De megint egy olyan eset, amit sajnos addig húznak, amíg csak akarnak.
nasheem
Klaci79
megyerikrisz
www.youtube.com/watch?v=2V8dKUnf6Vc

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ha Mixon nem jönne össze, szerződtessétek Ray Rice-t 😉Pedig milyen király lenne, jönne Pacman mellé Gordon, második körben behúznánk Mixont, meg is lenne a 3 előadó a családi napra. 😀Sorry benéztem. A cincyjungle-ön volt egy írás Gordonról és egy rövid fejtegetés, hogy érdemes lenne-e megpróbálni. De semmi konkrét. A tweet alapján azt hittem, hogy van vmi mögötte.Egyelőre Gordon jövője baromi bizonytalan. Bár beadta a papírokat, de szeretik elhúzni ezeket a procedúrákat, egy kis extra büntetést adni így is a játékosoknak. Mostanában kellett volta Martavis Bryant ügyével is foglalkozniuk az előírások szerint, de inkább azt mondtak, hogy a vezetői tárgyalások miatt ez is elhúzódik és nem kell pontos időpontot adniuk, hogy mikor születik döntés. És Gordonhoz képest Bryant ügye még mindig egyszerűbb, hiszen a 4 meccses eltiltás után ez volt a 2. eset. Gordon viszont más tészta, mert hosszabb a "bűnlajstroma". Amit olvastam róla, draft környékére várják a döntést nála. De megint egy olyan eset, amit sajnos addig húznak, amíg csak akarnak.
nasheem
Klaci79
megyerikrisz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Pedig milyen király lenne, jönne Pacman mellé Gordon, második körben behúznánk Mixont, meg is lenne a 3 előadó a családi napra. 😀Sorry benéztem. A cincyjungle-ön volt egy írás Gordonról és egy rövid fejtegetés, hogy érdemes lenne-e megpróbálni. De semmi konkrét. A tweet alapján azt hittem, hogy van vmi mögötte.Egyelőre Gordon jövője baromi bizonytalan. Bár beadta a papírokat, de szeretik elhúzni ezeket a procedúrákat, egy kis extra büntetést adni így is a játékosoknak. Mostanában kellett volta Martavis Bryant ügyével is foglalkozniuk az előírások szerint, de inkább azt mondtak, hogy a vezetői tárgyalások miatt ez is elhúzódik és nem kell pontos időpontot adniuk, hogy mikor születik döntés. És Gordonhoz képest Bryant ügye még mindig egyszerűbb, hiszen a 4 meccses eltiltás után ez volt a 2. eset. Gordon viszont más tészta, mert hosszabb a "bűnlajstroma". Amit olvastam róla, draft környékére várják a döntést nála. De megint egy olyan eset, amit sajnos addig húznak, amíg csak akarnak.
nasheem
Klaci79
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Sorry benéztem. A cincyjungle-ön volt egy írás Gordonról és egy rövid fejtegetés, hogy érdemes lenne-e megpróbálni. De semmi konkrét. A tweet alapján azt hittem, hogy van vmi mögötte.Egyelőre Gordon jövője baromi bizonytalan. Bár beadta a papírokat, de szeretik elhúzni ezeket a procedúrákat, egy kis extra büntetést adni így is a játékosoknak. Mostanában kellett volta Martavis Bryant ügyével is foglalkozniuk az előírások szerint, de inkább azt mondtak, hogy a vezetői tárgyalások miatt ez is elhúzódik és nem kell pontos időpontot adniuk, hogy mikor születik döntés. És Gordonhoz képest Bryant ügye még mindig egyszerűbb, hiszen a 4 meccses eltiltás után ez volt a 2. eset. Gordon viszont más tészta, mert hosszabb a "bűnlajstroma". Amit olvastam róla, draft környékére várják a döntést nála. De megint egy olyan eset, amit sajnos addig húznak, amíg csak akarnak.
nasheem
több mint 8 éve
Sorry benéztem. A cincyjungle-ön volt egy írás Gordonról és egy rövid fejtegetés, hogy érdemes lenne-e megpróbálni. De semmi konkrét. A tweet alapján azt hittem, hogy van vmi mögötte.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Én sem találom.Hogy Pacman könnyen találjon cimbit, rápróbálunk Josh Gordonra. Nice!Ezt hol tetszett olvasni?
nasheem
Mikey
több mint 8 éve
Hogy Pacman könnyen találjon cimbit, rápróbálunk Josh Gordonra. Nice!Ezt hol tetszett olvasni?
nasheem
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Hogy Pacman könnyen találjon cimbit, rápróbálunk Josh Gordonra. Nice!
több mint 8 éve
FWIW, a QB-edzőnk elutazott Texasba egy privát gyakorlásra Patrick Mahomesszel.
több mint 8 éve
Én mondjuk azt a részt nem olvastam ahol kezdőnek nevezi, csak azt, hogy marad a csapattal. Mindenkinek jobb lett volna, ha a hülye sün nem áll a kamera elé, akkor látni lehetett volna a köpést, nem lenne kérdés hogy kivágjuk vagy sem.Úgy tűnik Jones marad a kezdő CB, Brown bácsi nem engedi, hogy bántsák a tékozló pici fiát.Vajon mit kellene ahhoz tenni, hogy ez a csapat kivágjon..?
Szipeter
Mikey
több mint 8 éve
Úgy tűnik Jones marad a kezdő CB, Brown bácsi nem engedi, hogy bántsák a tékozló pici fiát.Vajon mit kellene ahhoz tenni, hogy ez a csapat kivágjon..?
Szipeter
több mint 8 éve
Persze óvastátok a edzőbá nyilatkozatát?Az új repertoár:
"Speak another language...." Mármint az Adams videó részleteinél
Ahha

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Az egyébként simán benne van a pakliban, hogy az NFL ad egy 3-4 meccses eltiltást Pacman-nek, akkor pedig játszani fognak a fiatalok. Az OL esetén egyébként is megmutatták, hogy 1, 2. körös picket nem tartanak a padon a végtelenségig. 😊
több mint 8 éve
Depth chart még a kanyarban sincs. Meg ha lenne, akkor sem mutatna sokat. Majd a pre meccseken kiderül ki mikor mennyit és hol szotyizik.
több mint 8 éve
Úgy tűnik Jones marad a kezdő CB, Brown bácsi nem engedi, hogy bántsák a tékozló pici fiát. Nálunk mindenki megérdemel egy utolsó utáni esélyt. Nem baj, ha agyatlan, dühöngő alkoholista vagy, mi hiszünk benne, hogy meg tudsz változni. Ez a döntés is jól mutatja, hogy mennyire nem professzionális franchiseként működünk. Az egészben az a legfájóbb, hogy az első körös CB-ink a cserepadon szotyiznak majd a következő szezonban is.
több mint 8 éve
Azért látszik, hogy a Marvin Lewis coaching tree keretében komoly kommunikációs kultúra is fejlődött.Hue Jackson won't talk about a trade for AJ McCarron, either, but says: 'Anything's a possibility until it's not.'
Szóval akkor eltradeljük McCarront? We will see 😊
több mint 8 éve
Ő sajnos pont az előző pickkel ment ki, szóval mást kell választanod, de ha leírod, akkor beírom a nevedben 😀Hajrá Bengals szurkolók, ti következtek a szurkolói MOCK draft játékon 😊Mobilról nem tudok beleírni, de én Johnathan Allen-t mondanám.
Link
docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
GiantsMLBhunter
munoz
több mint 8 éve
Hajrá Bengals szurkolók, ti következtek a szurkolói MOCK draft játékon 😊Mobilról nem tudok beleírni, de én Johnathan Allen-t mondanám.
Link
docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
Hajrá Bengals szurkolók, ti következtek a szurkolói MOCK draft játékon 😊Link
több mint 8 éve
Bengals want to get 2nd-year LB Nick Vigil on the field. Mantra is to get younger on defense.
több mint 8 éve
Mau cut. Nocsak.Legyen már valami jó is az offseasonben.
nasheem
Azért az, hogy Mau, Peko, Hunt ki lettek takarítva iránynak nem rossz. Ha még upgrade is lesz, akkor legalább a labda egyik oldalán megleszünk.
több mint 8 éve
Mau cut. Nocsak.
több mint 8 éve
Na-na, Chykie Brown még hátravan. 😀Lol ő még a ligában van?😮
Mikey
több mint 8 éve
Nem Chykie Brown helyére jött Bené Benwikere?Állítólag de, de ennél a csapatnál már ki tudja... 😊
munoz