NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
267
26
22:30, Netflix
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Alapvetően nem is lenne rossz a draftról építkezés, ha nem sikerült volna tragikomikusra az utóbbi 3 draftunk. A 3 napos türelmi idő pedig azért volt a vezetőség részéről, hogy kiszűrjük a pénzéhes kutyákat. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Free agent Barwin to visit Bengals on MondayAz első fecske. 😊 4 nap után nekiállnak dolgozni Cincinnatiben is...
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Free agent Barwin to visit Bengals on Monday
több mint 8 éve
No azért 3 nappal a szezon indulása után ne kezdjünk nekrológot írni.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Minden évben tartalékolunk a cap alatt, hogy a következő évben lejáró kulcsembereket meg tudjuk fizetni. Aztán valahogy soha sem sikerül megtartani őket. Úgy mentünk neki az FA piacnak, hogy 16-18 milliót akartunk költeni, ebből is látszik, hogy a 3 nagy névből max egyet szándékoztunk megtartani. Nagyon rámegyünk a comp pickekre, sajnos ezt a spórolós és lutri utat jelölte ki a főni az utóbbi években. Ha a Browns talál egy középszerű QB-t, akkor még ők is elvernek oda vissza.
Szegény Andy meg próbálja meggyőzni az OL tagjait arról, hogy szuper tehetségek, csak egy kicsit gyakorolni kell majd a táborban és minden rendben lesz.
több mint 8 éve
Marvin kijelentése pedig megnyugtató a maga nemében, hiszen Whitworth kapcsán valami olyasmit mondott, hogy "deffinitely will back".Ugyan már, ez az egynapos szerződés lesz a visszavonulása előtt.
munoz
több mint 8 éve
Peko távozásának én örülök. Jó napjain is csak középszerű volt, miközben a fiatalok elől elvette a játékidőt. Marvin kijelentése pedig megnyugtató a maga nemében, hiszen Whitworth kapcsán valami olyasmit mondott, hogy "deffinitely will back".
több mint 8 éve
Peko is lépett. Az öltöző durván átalakul idén.Érte nem kár, évek óta vártuk ezt.
nasheem
több mint 8 éve
Lewist kérdezték arról, hogy fog kinézni a 2017-es csapat.Igazából Marvin megmondta mi lesz...
“We’ll be vastly different no matter what. We’ll have some of the same players, but we know every year there is going to be a change of players.”
Marvin Lewis
Vastly different. Ahha.
Mikey
több mint 8 éve
Peko is lépett. Az öltöző durván átalakul idén.
több mint 8 éve
Hééééé Krisz! Newhouse natürlich vicc volt. Borzalom az ember. Pont mint Roland.
több mint 8 éve
Yes! Winston egy évre marad😊 Épül a fal, épül. Tobin nem hiába hangoztatta, hogy MŰKÖDIK a teló az irodában.😊 Elképzelem, ahogy ül az asztalnál és várja-várja a hívásokat. McCarron marketingjét is elcseszték, a kutyának se kell, pedig szerintem nem rosszabb mint Garoppolo. (akiért Hue majd ad két első kört)
Senki nem számol velünk az FA piacon, tudják rólunk a játékosok is, hogy nagy pénz errefelé nincs.
több mint 8 éve
Az igazán szomorú számomra az, hogy még pletykákat sem nagyon lehet olvasni, hogy valaki iránt legalább érdeklődne a csapat. Teljes csend.
több mint 8 éve
azÉn nem hoznék most már senkit. Kezdő szintű OL ember (TJ Lang, Norwell vagy esetleg Ryan Groy) sokat kérne, Pasztor-féle középszar meg minek? Esetleg ha látunk még egy-két évet egy 80 éves veteránban (Mangold, Mathis vonulat) akkor ilyesmit el tudok képzelni, de sok teteje ennek sem lenne.Hát Newhouse inkább ne jöjjön, érte 1 cent is sok. Akkor inkább játszanak a fiatal tarcsik, szezon közben úgyis folyamatosan szopkodják őket (Trey Hopkins, TJ Johnson). Na jó, Westermannt még dícsérni sem dícsérik.
A fal széle a két harmadévesé lesz, guardban Westerman remélhetőleg használható, Bodine meg hozza a Bodine-szintet. Tarcsit vadásszunk a középső-hátsó körökbe, hátha belenyúlunk valami nagy jóba. Ha ez nem működik, akkor úgyis kuka a szezon. Majd draftolunk korai OT-t jövöre. Kettőt.
Roland mellett Újházityúkhúst tudnám még elképzelni a falunkban. Szerintem ő is FA lett az óriásoknál. Értük remélem nem sajnálja Brown a lét.
nasheem
Amúgy ez a cap space dolog is érdekes, nálunk sokkal gyengébb helyzetben lévő csapatok tudnak giga dealeket kötni, mi meg egy közepesen nagy és egy közepesnél jóval kisebb szerződés után befejezzük. Nem ezen múlik ez, hanem az akaraton. Meg azon, hogy ugyanakkora végösszegű szerződéshez nálunk harmadannyi garantált jár, mint mindenhol máshol. Sokat elmond a jelenlegi megítélésről, hogy egy rossz hangot nem hallottam a távozó játékosokkal kapcsolatban, csak a vezetőségre. Ennek néha előnye is van (Dalton kontra Osweiler szerződések), viszont így nagy nevet igazolni marha nehéz lenne.
megyerikrisz
Van olyan franchise, a Pats, akik ugyanazt (vagy nagyon hasonló) filozófiát követik, mint a Bengals. Akit nem tartanak ár érték arányban jónak, azt elengedik, vagy elcserélik. Elsősorban a draftról építkeznek, nagy neveket nem igazolnak, stb. Tehát nem feltétlenül sikertelen ez az út. Más kérdés, hogy mondjuk BB nélkül máshol vajon meg lehet-e azt valósítani?
több mint 8 éve
Én nem hoznék most már senkit. Kezdő szintű OL ember (TJ Lang, Norwell vagy esetleg Ryan Groy) sokat kérne, Pasztor-féle középszar meg minek? Esetleg ha látunk még egy-két évet egy 80 éves veteránban (Mangold, Mathis vonulat) akkor ilyesmit el tudok képzelni, de sok teteje ennek sem lenne.Hát Newhouse inkább ne jöjjön, érte 1 cent is sok. Akkor inkább játszanak a fiatal tarcsik, szezon közben úgyis folyamatosan szopkodják őket (Trey Hopkins, TJ Johnson). Na jó, Westermannt még dícsérni sem dícsérik.
A fal széle a két harmadévesé lesz, guardban Westerman remélhetőleg használható, Bodine meg hozza a Bodine-szintet. Tarcsit vadásszunk a középső-hátsó körökbe, hátha belenyúlunk valami nagy jóba. Ha ez nem működik, akkor úgyis kuka a szezon. Majd draftolunk korai OT-t jövöre. Kettőt.
Roland mellett Újházityúkhúst tudnám még elképzelni a falunkban. Szerintem ő is FA lett az óriásoknál. Értük remélem nem sajnálja Brown a lét.
nasheem
Amúgy ez a cap space dolog is érdekes, nálunk sokkal gyengébb helyzetben lévő csapatok tudnak giga dealeket kötni, mi meg egy közepesen nagy és egy közepesnél jóval kisebb szerződés után befejezzük. Nem ezen múlik ez, hanem az akaraton. Meg azon, hogy ugyanakkora végösszegű szerződéshez nálunk harmadannyi garantált jár, mint mindenhol máshol. Sokat elmond a jelenlegi megítélésről, hogy egy rossz hangot nem hallottam a távozó játékosokkal kapcsolatban, csak a vezetőségre. Ennek néha előnye is van (Dalton kontra Osweiler szerződések), viszont így nagy nevet igazolni marha nehéz lenne.
több mint 8 éve
Gyerekek, nyugi. Én sem vagyok boldog, de meglássátok, Alexander olyan falat rak össze, hogy ihaj! 😊 És még kapunk jó kis comp pickeket jövőre. 😊 Én már a darftra készülök, mert úgy néz ki az FA véget is ért.
több mint 8 éve
Én nem hoznék most már senkit. Kezdő szintű OL ember (TJ Lang, Norwell vagy esetleg Ryan Groy) sokat kérne, Pasztor-féle középszar meg minek? Esetleg ha látunk még egy-két évet egy 80 éves veteránban (Mangold, Mathis vonulat) akkor ilyesmit el tudok képzelni, de sok teteje ennek sem lenne. A fal széle a két harmadévesé lesz, guardban Westerman remélhetőleg használható, Bodine meg hozza a Bodine-szintet. Tarcsit vadásszunk a középső-hátsó körökbe, hátha belenyúlunk valami nagy jóba. Ha ez nem működik, akkor úgyis kuka a szezon. Majd draftolunk korai OT-t jövöre. Kettőt.
Szerkesztette: nasheem
több mint 8 éve
Ha ez a cikk igaz, akkor a Bengals számára a FA piac nagyjából véget is ért: www.cincyjungle.com/2017/3/10/14877174/bengals-2-3-million-left-spend-free-agency
több mint 8 éve
Szerintem Fisher még akár a vak oldalon is jó lehet, viszont Ogbuehi és Bodin helyett kellene más. Néhány FA még van a piacon, bár egy közép szar embert túl fizetni aligha fog a vezetőség.
több mint 8 éve
Láttok esélyt arra, hogy még a FA piacról valakit hozunk a OL-be? vagy a legnagyobb erősítésünk Winston újraigazolása lesz már csak..Látok rá esélyt, hogy Csöcsi visszajön, de 30 felett, IR-ről érkezve ki tudja, mekkora erősítést jelent valójában. Mondjuk Ogbuehihez képest mindenképpen hatalmasat, viszont akkor Fishert kell átrakni vakoldalra.
Szipeter
több mint 8 éve
Láttok esélyt arra, hogy még a FA piacról valakit hozunk a OL-be? vagy a legnagyobb erősítésünk Winston újraigazolása lesz már csak..
több mint 8 éve
Én mostan bizakodó lettem: Fisher, öreg FA, Bodine, Boling, Ogbuehi. Nyami-nyami. Lesz itt yard/carry, meg release time. Csak figyeljetek!
több mint 8 éve
Offensive line volt, offensive line nincs. 😕Azért azt nem vártam, hogy egyik OL embert sem tartják meg.
Ogbuehi LT-ben? Az fájdalmas lesz.
Aztán persze a végtelenül inkonzisztens Kirkpatricknek odaadják a nagy lóvét. Jó lesz nézni a jövőben is, ahogy az egyik playben szépen védekezik és úgy örül mint valami ripacs, majd a következőben TD-t csinálnak mellette.
több mint 8 éve
Dansby is megy, érte nem kár.
több mint 8 éve
A mai napról még annyit, hogy Bengals szurkolóként a FA piac eleje mindig szívás, vagy azért, mert lerabolják a csapatot, vagy csak mert semmi nem történik. Tehát emiatt kár idegeskedni 😉A tulaj szempontjából logikusan döntötések születtek, nem mentek bele finanszírozási problémát okozó üzletbe. Lehet, hogy ez nézőként ez elviselhetetlen, de a tulajt ez nem izgatja