Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 twitter.com/pauldehnerjr/status/694982811602661376
Ilyenkor úgy érzem, kicsit túltolja a csapat a 'know the system' filozófiát.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 083 — Raiders fan
Mi lesz a sorsa a safety párosotoknak sztetek?
Kit tartotok meg?
Rolni
Iloka a prioritás, őt szvsz mindenképp, Nelson már nehezebb ügy. Idősödik, de carrier yeart tolt. Túlfizetni nem fogjuk, az tuti.
megyerikrisz
Köszi!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Kit tartotok meg?
Rolni
Iloka a prioritás, őt szvsz mindenképp, Nelson már nehezebb ügy. Idősödik, de carrier yeart tolt. Túlfizetni nem fogjuk, az tuti.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 083 — Raiders fan
Kit tartotok meg?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Biztos, ami biztos, Eifert megsérült a Pro Bowlon.
megyerikrisz
Azt mondják nem komoly, csak kisebb húzódás. Persze azért stílszerű befejezése az évének.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Biztos, ami biztos, Eifert megsérült a Pro Bowlon.

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
nem tudom, hogy álltok ilyesmivel, de ha van londoni fan club érdemes felvenni velük a kapcsolatot...voltunk egy olyan helyen, ahová ők szervezték a bulit és ott vacsorázott Ramon Foster is, akivel aztán vacsora után lehetett közös képet csinálni...
Klaci79
Köszi, de a tököm se akar Burfict mezben fotózkodni Fosterrel.
(amúgy meg tényleg köszi 😉)

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 701
nem tudom, hogy álltok ilyesmivel, de ha van londoni fan club érdemes felvenni velük a kapcsolatot...voltunk egy olyan helyen, ahová ők szervezték a bulit és ott vacsorázott Ramon Foster is, akivel aztán vacsora után lehetett közös képet csinálni...
több mint 9 éve
Jaja, egy kocsmázás erejéig össze kellene futni. Én viszek egy vasas szurkert is, hogy legyen kit baszogatni 😀

több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Amit linkeltél, az egy jegycserélő ügynöki oldal. Ha végigviszel egy vásárlást akkor lényegesen több költséget pakolnak rá. Jutalék, szállítási díj is sokkal magasabb mint a hivatalos forgalmazónál plusz még adó is van. Maga a jegy is drágább, a face value mutatja a tényleges árat. Ezért vettem végül a ticketm. -en. csomagba jegyet(Colts-Jaguars-val.), ami pl ezen az oldalon 200£/db áron fut. Hivatalos forgalmazónál már nincs jegy csak a Bengalsra, talán csomagban még lehet venni. Nasheem feletti szektorban leszek a "club" szinten jelentsen ez bármit is, a kapu mögött 214/ 7. Sor. Majd figyelem a taposó akcióját és könyörtelenül bedobom a "sárgát".
Szipeter
Én meg te fölötted 😊 Esetleg van kedvetek ahhoz hogy a meccs előtt találkozzunk valahol a wembley környékén ?

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Amit linkeltél, az egy jegycserélő ügynöki oldal. Ha végigviszel egy vásárlást akkor lényegesen több költséget pakolnak rá. Jutalék, szállítási díj is sokkal magasabb mint a hivatalos forgalmazónál plusz még adó is van. Maga a jegy is drágább, a face value mutatja a tényleges árat. Ezért vettem végül a ticketm. -en. csomagba jegyet(Colts-Jaguars-val.), ami pl ezen az oldalon 200£/db áron fut. Hivatalos forgalmazónál már nincs jegy csak a Bengalsra, talán csomagban még lehet venni. Nasheem feletti szektorban leszek a "club" szinten jelentsen ez bármit is, a kapu mögött 214/ 7. Sor. Majd figyelem a taposó akcióját és könyörtelenül bedobom a "sárgát".
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hogy hova érdemes jegyet venni, az szerintem azon múlik, hogy mit szeretnél élvezni a meccsből.

valószínűleg a hangulatot az oldallelátóról tudod a legjobban követni, meg a meccs alakulását, meg volt-e a first down stb. ha a stratégia érdekel, hogyan rotálnak a DB-k, milyen coverage vagy route kombinációk játszanak, akkor a kapuk mögötti lelátórészre érdemes menni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Sziasztok!

én még csak most vásárolnék jegyet... de azt nem értem, hogy miért írtátok, hogy már nincs jegy! van, csak qrva drága... 😊
innen:
 www.stubhub.co.uk/nfl-london-tickets-washington-london-wembley-stadium-30-10-2016/event/9466304/?GCID=chAFF89980-_-geoUK-_-partNFL+London+Tickets&source=aw&awc=4307_1453749443_1059c5638ae8f679c705650e07a87df4

azoktól kérdezném, akik voltak már, hogy hova "érdemes" venni, most ár/érték arányban kérdezem, illetve van e a meccs előtt vmi összeröffenés, mint kinn Amerikában, vagy csak "sima" angol bajnoki szinten mennek a dolgok...

köszi..
több mint 9 éve
Én az egyik endzone mögött (112es szektor) ülök majd a második sorban.
Balfasz mód lemaradtam a közvetlen jegyekről, mert persze hogy tegnap kellett vidékre utaznom 😕

Irodán keresztül meg rohadt drága lett, de ha valami ereklye repül a közelembe, akkor nincs az a 8 éves, tündibündi, szőke kislány, akinek ne taposnék majd a torkára, hogy megszerezzem 😊
nasheem
Ez kicsit Burfict-es hozzáállás 😀
malkav
Jaja, példakép!

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Balfasz mód lemaradtam a közvetlen jegyekről, mert persze hogy tegnap kellett vidékre utaznom 😕

Irodán keresztül meg rohadt drága lett, de ha valami ereklye repül a közelembe, akkor nincs az a 8 éves, tündibündi, szőke kislány, akinek ne taposnék majd a torkára, hogy megszerezzem 😊
nasheem
Ez kicsit Burfict-es hozzáállás 😀
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 786 — Steelers fan
Csomagba (Colts meccsel)lehet még 2db jegyet venni a középső karéjba kapu mögé 214 szektor. Ezek a jegyek nincsenek összekapcsolva, ugye? Akár eladhatnám az első meccses jegyeket? Ilyen jegyet látott már valaki?
Szipeter
Anno én is csomagban vettem a jegyeket, (Steelers v Vikings ill. Jaguars v 49ers) külön jegyek voltak és én spec. a kinti ismerőseimnek adtam a koszt, kvártély stb.. fejében.
De voltak olyanok akik pl. ott árulták, csereberélték a meccs előtt a jegyeket., vagy épp itt a fórumon kerestek rá vevőt.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Csomagba (Colts meccsel)lehet még 2db jegyet venni a középső karéjba kapu mögé 214 szektor. Ezek a jegyek nincsenek összekapcsolva, ugye? Akár eladhatnám az első meccses jegyeket? Ilyen jegyet látott már valaki?
több mint 9 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Talán 1 db jegyeket lehet még venni, én kettőt vettem egymás mellé, azért volt nehezebb. Máshol tényleg iszonyat drága.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Esetleg vett már jegyet valaki a Londoni meccsre? Melyik szektort érdemes becélozni? Hol érdemes megvenni? Köszi
Szipeter
Heló én 3 jegyet vettem az 541-s szektorba endzone mögé

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Én ma megvettem, itt: www.ticketmaster.co.uk/
Sok választás nincs. Lecsúsztam a 11 órai nyitásról, amikor elkezdték árulni a jegyeket. 3/4 12-kor már csak a fölső karéjba kaptam, valahol a gólvonal mögött nem sokkal.
több mint 9 éve
Esetleg vett már jegyet valaki a Londoni meccsre? Melyik szektort érdemes becélozni? Hol érdemes megvenni? Köszi
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Én is azt gondolom, hogy ha valaki WR1-es vagy ahhoz közeli fizetést ad, akkor Marvin Jones el fog menni. Az ő esetében szerintem a QB kérdés ami miatt a Browns különösen rizikós, ami ott nagyon nincs megoldva. A tippem egyébként az lenne, hogy elveszítjük, de a várakozásokkal szemben nem a Browns fogja elvinni.
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Valaki írna pár szót az új edzőkről? Lelkes amatőr szinten nem nagyon ismerem Őket. ki honnan jött, milyen eredményei vannak stb. Köszönöm

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Nem kell azért előre odaadni a Brownsnak. Mikor Zim elment, mindenki biztosra vette, hogy az összes ászt a defből viszi magával, aztán egyedül a kiöregedő Newman tartott vele.