Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
twitter.com/pauldehnerjr/status/694982811602661376Ilyenkor úgy érzem, kicsit túltolja a csapat a 'know the system' filozófiát.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Köszi!Mi lesz a sorsa a safety párosotoknak sztetek?Iloka a prioritás, őt szvsz mindenképp, Nelson már nehezebb ügy. Idősödik, de carrier yeart tolt. Túlfizetni nem fogjuk, az tuti.
Kit tartotok meg?
Rolni
megyerikrisz
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Mi lesz a sorsa a safety párosotoknak sztetek?Iloka a prioritás, őt szvsz mindenképp, Nelson már nehezebb ügy. Idősödik, de carrier yeart tolt. Túlfizetni nem fogjuk, az tuti.
Kit tartotok meg?
Rolni
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Mi lesz a sorsa a safety párosotoknak sztetek?Kit tartotok meg?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Biztos, ami biztos, Eifert megsérült a Pro Bowlon.Azt mondják nem komoly, csak kisebb húzódás. Persze azért stílszerű befejezése az évének.
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Biztos, ami biztos, Eifert megsérült a Pro Bowlon.
több mint 9 éve
nem tudom, hogy álltok ilyesmivel, de ha van londoni fan club érdemes felvenni velük a kapcsolatot...voltunk egy olyan helyen, ahová ők szervezték a bulit és ott vacsorázott Ramon Foster is, akivel aztán vacsora után lehetett közös képet csinálni...Köszi, de a tököm se akar Burfict mezben fotózkodni Fosterrel.
Klaci79
(amúgy meg tényleg köszi 😉)
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
nem tudom, hogy álltok ilyesmivel, de ha van londoni fan club érdemes felvenni velük a kapcsolatot...voltunk egy olyan helyen, ahová ők szervezték a bulit és ott vacsorázott Ramon Foster is, akivel aztán vacsora után lehetett közös képet csinálni...
több mint 9 éve
Jaja, egy kocsmázás erejéig össze kellene futni. Én viszek egy vasas szurkert is, hogy legyen kit baszogatni 😀
több mint 9 éve
Amit linkeltél, az egy jegycserélő ügynöki oldal. Ha végigviszel egy vásárlást akkor lényegesen több költséget pakolnak rá. Jutalék, szállítási díj is sokkal magasabb mint a hivatalos forgalmazónál plusz még adó is van. Maga a jegy is drágább, a face value mutatja a tényleges árat. Ezért vettem végül a ticketm. -en. csomagba jegyet(Colts-Jaguars-val.), ami pl ezen az oldalon 200£/db áron fut. Hivatalos forgalmazónál már nincs jegy csak a Bengalsra, talán csomagban még lehet venni. Nasheem feletti szektorban leszek a "club" szinten jelentsen ez bármit is, a kapu mögött 214/ 7. Sor. Majd figyelem a taposó akcióját és könyörtelenül bedobom a "sárgát".Én meg te fölötted 😊 Esetleg van kedvetek ahhoz hogy a meccs előtt találkozzunk valahol a wembley környékén ?
Szipeter
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Amit linkeltél, az egy jegycserélő ügynöki oldal. Ha végigviszel egy vásárlást akkor lényegesen több költséget pakolnak rá. Jutalék, szállítási díj is sokkal magasabb mint a hivatalos forgalmazónál plusz még adó is van. Maga a jegy is drágább, a face value mutatja a tényleges árat. Ezért vettem végül a ticketm. -en. csomagba jegyet(Colts-Jaguars-val.), ami pl ezen az oldalon 200£/db áron fut. Hivatalos forgalmazónál már nincs jegy csak a Bengalsra, talán csomagban még lehet venni. Nasheem feletti szektorban leszek a "club" szinten jelentsen ez bármit is, a kapu mögött 214/ 7. Sor. Majd figyelem a taposó akcióját és könyörtelenül bedobom a "sárgát".
több mint 9 éve
hogy hova érdemes jegyet venni, az szerintem azon múlik, hogy mit szeretnél élvezni a meccsből. valószínűleg a hangulatot az oldallelátóról tudod a legjobban követni, meg a meccs alakulását, meg volt-e a first down stb. ha a stratégia érdekel, hogyan rotálnak a DB-k, milyen coverage vagy route kombinációk játszanak, akkor a kapuk mögötti lelátórészre érdemes menni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Sziasztok!én még csak most vásárolnék jegyet... de azt nem értem, hogy miért írtátok, hogy már nincs jegy! van, csak qrva drága... 😊
innen:
www.stubhub.co.uk/nfl-london-tickets-washington-london-wembley-stadium-30-10-2016/event/9466304/?GCID=chAFF89980-_-geoUK-_-partNFL+London+Tickets&source=aw&awc=4307_1453749443_1059c5638ae8f679c705650e07a87df4
azoktól kérdezném, akik voltak már, hogy hova "érdemes" venni, most ár/érték arányban kérdezem, illetve van e a meccs előtt vmi összeröffenés, mint kinn Amerikában, vagy csak "sima" angol bajnoki szinten mennek a dolgok...
köszi..
több mint 9 éve
Jaja, példakép!Én az egyik endzone mögött (112es szektor) ülök majd a második sorban.Ez kicsit Burfict-es hozzáállás 😀
Balfasz mód lemaradtam a közvetlen jegyekről, mert persze hogy tegnap kellett vidékre utaznom 😕
Irodán keresztül meg rohadt drága lett, de ha valami ereklye repül a közelembe, akkor nincs az a 8 éves, tündibündi, szőke kislány, akinek ne taposnék majd a torkára, hogy megszerezzem 😊
nasheem
malkav
több mint 9 éve
Én az egyik endzone mögött (112es szektor) ülök majd a második sorban.Ez kicsit Burfict-es hozzáállás 😀
Balfasz mód lemaradtam a közvetlen jegyekről, mert persze hogy tegnap kellett vidékre utaznom 😕
Irodán keresztül meg rohadt drága lett, de ha valami ereklye repül a közelembe, akkor nincs az a 8 éves, tündibündi, szőke kislány, akinek ne taposnék majd a torkára, hogy megszerezzem 😊
nasheem
több mint 9 éve
Csomagba (Colts meccsel)lehet még 2db jegyet venni a középső karéjba kapu mögé 214 szektor. Ezek a jegyek nincsenek összekapcsolva, ugye? Akár eladhatnám az első meccses jegyeket? Ilyen jegyet látott már valaki?Anno én is csomagban vettem a jegyeket, (Steelers v Vikings ill. Jaguars v 49ers) külön jegyek voltak és én spec. a kinti ismerőseimnek adtam a koszt, kvártély stb.. fejében.
Szipeter
De voltak olyanok akik pl. ott árulták, csereberélték a meccs előtt a jegyeket., vagy épp itt a fórumon kerestek rá vevőt.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Csomagba (Colts meccsel)lehet még 2db jegyet venni a középső karéjba kapu mögé 214 szektor. Ezek a jegyek nincsenek összekapcsolva, ugye? Akár eladhatnám az első meccses jegyeket? Ilyen jegyet látott már valaki?
több mint 9 éve
Talán 1 db jegyeket lehet még venni, én kettőt vettem egymás mellé, azért volt nehezebb. Máshol tényleg iszonyat drága.
több mint 9 éve
Én az egyik endzone mögött (112es szektor) ülök majd a második sorban. Balfasz mód lemaradtam a közvetlen jegyekről, mert persze hogy tegnap kellett vidékre utaznom 😕
több mint 9 éve
Esetleg vett már jegyet valaki a Londoni meccsre? Melyik szektort érdemes becélozni? Hol érdemes megvenni? KösziHeló én 3 jegyet vettem az 541-s szektorba endzone mögé
Szipeter
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Én ma megvettem, itt: www.ticketmaster.co.uk/Sok választás nincs. Lecsúsztam a 11 órai nyitásról, amikor elkezdték árulni a jegyeket. 3/4 12-kor már csak a fölső karéjba kaptam, valahol a gólvonal mögött nem sokkal.
több mint 9 éve
Esetleg vett már jegyet valaki a Londoni meccsre? Melyik szektort érdemes becélozni? Hol érdemes megvenni? Köszi
több mint 9 éve
Én is azt gondolom, hogy ha valaki WR1-es vagy ahhoz közeli fizetést ad, akkor Marvin Jones el fog menni. Az ő esetében szerintem a QB kérdés ami miatt a Browns különösen rizikós, ami ott nagyon nincs megoldva. A tippem egyébként az lenne, hogy elveszítjük, de a várakozásokkal szemben nem a Browns fogja elvinni.
több mint 9 éve
Valaki írna pár szót az új edzőkről? Lelkes amatőr szinten nem nagyon ismerem Őket. ki honnan jött, milyen eredményei vannak stb. Köszönöm
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Nem kell azért előre odaadni a Brownsnak. Mikor Zim elment, mindenki biztosra vette, hogy az összes ászt a defből viszi magával, aztán egyedül a kiöregedő Newman tartott vele.