Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 887
nem tudom, hogy álltok ilyesmivel, de ha van londoni fan club érdemes felvenni velük a kapcsolatot...voltunk egy olyan helyen, ahová ők szervezték a bulit és ott vacsorázott Ramon Foster is, akivel aztán vacsora után lehetett közös képet csinálni...
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Jaja, egy kocsmázás erejéig össze kellene futni. Én viszek egy vasas szurkert is, hogy legyen kit baszogatni 😀

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Amit linkeltél, az egy jegycserélő ügynöki oldal. Ha végigviszel egy vásárlást akkor lényegesen több költséget pakolnak rá. Jutalék, szállítási díj is sokkal magasabb mint a hivatalos forgalmazónál plusz még adó is van. Maga a jegy is drágább, a face value mutatja a tényleges árat. Ezért vettem végül a ticketm. -en. csomagba jegyet(Colts-Jaguars-val.), ami pl ezen az oldalon 200£/db áron fut. Hivatalos forgalmazónál már nincs jegy csak a Bengalsra, talán csomagban még lehet venni. Nasheem feletti szektorban leszek a "club" szinten jelentsen ez bármit is, a kapu mögött 214/ 7. Sor. Majd figyelem a taposó akcióját és könyörtelenül bedobom a "sárgát".
Szipeter
Én meg te fölötted 😊 Esetleg van kedvetek ahhoz hogy a meccs előtt találkozzunk valahol a wembley környékén ?

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 044
Amit linkeltél, az egy jegycserélő ügynöki oldal. Ha végigviszel egy vásárlást akkor lényegesen több költséget pakolnak rá. Jutalék, szállítási díj is sokkal magasabb mint a hivatalos forgalmazónál plusz még adó is van. Maga a jegy is drágább, a face value mutatja a tényleges árat. Ezért vettem végül a ticketm. -en. csomagba jegyet(Colts-Jaguars-val.), ami pl ezen az oldalon 200£/db áron fut. Hivatalos forgalmazónál már nincs jegy csak a Bengalsra, talán csomagban még lehet venni. Nasheem feletti szektorban leszek a "club" szinten jelentsen ez bármit is, a kapu mögött 214/ 7. Sor. Majd figyelem a taposó akcióját és könyörtelenül bedobom a "sárgát".
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hogy hova érdemes jegyet venni, az szerintem azon múlik, hogy mit szeretnél élvezni a meccsből.

valószínűleg a hangulatot az oldallelátóról tudod a legjobban követni, meg a meccs alakulását, meg volt-e a first down stb. ha a stratégia érdekel, hogyan rotálnak a DB-k, milyen coverage vagy route kombinációk játszanak, akkor a kapuk mögötti lelátórészre érdemes menni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
Sziasztok!

én még csak most vásárolnék jegyet... de azt nem értem, hogy miért írtátok, hogy már nincs jegy! van, csak qrva drága... 😊
innen:
 www.stubhub.co.uk/nfl-london-tickets-washington-london-wembley-stadium-30-10-2016/event/9466304/?GCID=chAFF89980-_-geoUK-_-partNFL+London+Tickets&source=aw&awc=4307_1453749443_1059c5638ae8f679c705650e07a87df4

azoktól kérdezném, akik voltak már, hogy hova "érdemes" venni, most ár/érték arányban kérdezem, illetve van e a meccs előtt vmi összeröffenés, mint kinn Amerikában, vagy csak "sima" angol bajnoki szinten mennek a dolgok...

köszi..
több mint 10 éve
Én az egyik endzone mögött (112es szektor) ülök majd a második sorban.
Balfasz mód lemaradtam a közvetlen jegyekről, mert persze hogy tegnap kellett vidékre utaznom 😕

Irodán keresztül meg rohadt drága lett, de ha valami ereklye repül a közelembe, akkor nincs az a 8 éves, tündibündi, szőke kislány, akinek ne taposnék majd a torkára, hogy megszerezzem 😊
nasheem
Ez kicsit Burfict-es hozzáállás 😀
malkav
Jaja, példakép!

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Balfasz mód lemaradtam a közvetlen jegyekről, mert persze hogy tegnap kellett vidékre utaznom 😕

Irodán keresztül meg rohadt drága lett, de ha valami ereklye repül a közelembe, akkor nincs az a 8 éves, tündibündi, szőke kislány, akinek ne taposnék majd a torkára, hogy megszerezzem 😊
nasheem
Ez kicsit Burfict-es hozzáállás 😀
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Csomagba (Colts meccsel)lehet még 2db jegyet venni a középső karéjba kapu mögé 214 szektor. Ezek a jegyek nincsenek összekapcsolva, ugye? Akár eladhatnám az első meccses jegyeket? Ilyen jegyet látott már valaki?
Szipeter
Anno én is csomagban vettem a jegyeket, (Steelers v Vikings ill. Jaguars v 49ers) külön jegyek voltak és én spec. a kinti ismerőseimnek adtam a koszt, kvártély stb.. fejében.
De voltak olyanok akik pl. ott árulták, csereberélték a meccs előtt a jegyeket., vagy épp itt a fórumon kerestek rá vevőt.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Csomagba (Colts meccsel)lehet még 2db jegyet venni a középső karéjba kapu mögé 214 szektor. Ezek a jegyek nincsenek összekapcsolva, ugye? Akár eladhatnám az első meccses jegyeket? Ilyen jegyet látott már valaki?
több mint 10 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 615 — greenmedia10@gmail.com
Talán 1 db jegyeket lehet még venni, én kettőt vettem egymás mellé, azért volt nehezebb. Máshol tényleg iszonyat drága.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Esetleg vett már jegyet valaki a Londoni meccsre? Melyik szektort érdemes becélozni? Hol érdemes megvenni? Köszi
Szipeter
Heló én 3 jegyet vettem az 541-s szektorba endzone mögé

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 615 — greenmedia10@gmail.com
Én ma megvettem, itt: www.ticketmaster.co.uk/
Sok választás nincs. Lecsúsztam a 11 órai nyitásról, amikor elkezdték árulni a jegyeket. 3/4 12-kor már csak a fölső karéjba kaptam, valahol a gólvonal mögött nem sokkal.
több mint 10 éve
Esetleg vett már jegyet valaki a Londoni meccsre? Melyik szektort érdemes becélozni? Hol érdemes megvenni? Köszi
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
Én is azt gondolom, hogy ha valaki WR1-es vagy ahhoz közeli fizetést ad, akkor Marvin Jones el fog menni. Az ő esetében szerintem a QB kérdés ami miatt a Browns különösen rizikós, ami ott nagyon nincs megoldva. A tippem egyébként az lenne, hogy elveszítjük, de a várakozásokkal szemben nem a Browns fogja elvinni.
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Valaki írna pár szót az új edzőkről? Lelkes amatőr szinten nem nagyon ismerem Őket. ki honnan jött, milyen eredményei vannak stb. Köszönöm

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Nem kell azért előre odaadni a Brownsnak. Mikor Zim elment, mindenki biztosra vette, hogy az összes ászt a defből viszi magával, aztán egyedül a kiöregedő Newman tartott vele.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
nem a Browns az egyetlen azért ahol szóba jöhet, még ha Hue miatt természetesen valid opció, de van csapat bőven, ahol elkéne egy-két jó WR.

de pontosan tudja a vezetés, hogy Dalton akárkikkel nem lesz sikeres, és Marvin Jones az egyik legjobb draftpick volt az elmúlt években. csalódott lennék ha engednék elmenni.

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
egyszerűen annyi, hogy több labdát kapna, ha elsőszámú célpont lenne, így a nagy számok törvénye alapján jobb számokat is lenne képes hozni. egy jó védelemben a CB-ket ritkán rotálják egyik vagy másik oldalra, így az sem igaz, hogy mindig az első számú corner jutna rá máshol, mert annyira itt is jut rá jó corner.

egy WR-t meg nehéz egy DL-el összehasonlítani, hiszen jóval kevésbé van kitéve a társak jó teljesítményének/ sémának / feladatnak az egyén . egy WR kvázi egyedül van a cornerrel szemben (persze a séma segíthet szabaddá válni, de csak ideig óráig) és ott igazából az egyéni képességek döntenek. ebben kiváló Jones. a route-tree ugyanaz mindenhol, a labda is ugyanaz, és el kell kapni, és az se nagyon más mint itt.

Michael Johnson ráadásul sose volt kiemelkedő DE, főleg nem pass rusher. volt egy statisztikailag jó éve, ami után elvitték nagy pénzért, aztán gyorsan rájöttek, hogy ő sose fogja konstans terror alatt tartani az irányítót. itt sem teszi, idén se tette.

De például Justin Smith jó játékos volt itt is, és az is maradt Friscoban is. de kevés olyan DL van sztem, akit leigazoltak nagy pénzért és hozta is amit vártak tőle. WR inkább.

editke: de abban nincs vita, hogy egy FA igazolás mindig kockázatos, hiszen semmi sem garantálja, hogy egy sémában jól működő ember másik sémában is képes lehet ugyanarra a teljesítményre (ez persze senkit nem fog eltántorítani, hogy nagy pénzt kínáljon annak akinek akar). én azt gondolom, hogy a WR-nél talán a legkisebb a hibázás esélye, főleg ha az a WR képes saját maga nyerő helyzeteket kialakítani.
gabtsi
Egyetértek a fentiekkel csak megelőztetek 😀
Bár szerintem ebben a sémában sikeresebb lehet, ráadásul kevésbé sérülésveszélyes a dolog.... Bár amiket idén kapott néha.
Azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy így kevesebb a statszáma, de ennek ellenére könnyebb dolga is van, mivel itt a def.-nek több célpontot kell lokalizálni és megoldani. A kérdés az, hogy nagy lét akar, vagy N1-es pozit, vagy esetleg mind a 2-őt a Barnáknál egy bizonytalan 2 évre /ami alatt egy valamire való Qb-t sem tudnak felépíteni, aki meg is tudja dobni minden helyzetben/. Becsülöm Hue-t és ne legyen igazam ,de az ottani Gm eddig sem a türelméről volt híres!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
kérdés hogy ő mit akar, és esetleg mennyire csábító egy aranymackó QB-val játszani Dalton helyett.

de a teljesen neve sem lehet véletlenül Marvin Lewis Jones 😊

több mint 10 éve
Plusz Hue rohadtul ismeri, nem csak a meccsnapokról.
És viszont is igaz. Ha kölcsönösen bíznak a másikban, akkor baromi nehéz lesz megtartani.

több mint 10 éve
egyszerűen annyi, hogy több labdát kapna, ha elsőszámú célpont lenne, így a nagy számok törvénye alapján jobb számokat is lenne képes hozni. egy jó védelemben a CB-ket ritkán rotálják egyik vagy másik oldalra, így az sem igaz, hogy mindig az első számú corner jutna rá máshol, mert annyira itt is jut rá jó corner.

egy WR-t meg nehéz egy DL-el összehasonlítani, hiszen jóval kevésbé van kitéve a társak jó teljesítményének/ sémának / feladatnak az egyén . egy WR kvázi egyedül van a cornerrel szemben (persze a séma segíthet szabaddá válni, de csak ideig óráig) és ott igazából az egyéni képességek döntenek. ebben kiváló Jones. a route-tree ugyanaz mindenhol, a labda is ugyanaz, és el kell kapni, és az se nagyon más mint itt.

Michael Johnson ráadásul sose volt kiemelkedő DE, főleg nem pass rusher. volt egy statisztikailag jó éve, ami után elvitték nagy pénzért, aztán gyorsan rájöttek, hogy ő sose fogja konstans terror alatt tartani az irányítót. itt sem teszi, idén se tette.

De például Justin Smith jó játékos volt itt is, és az is maradt Friscoban is. de kevés olyan DL van sztem, akit leigazoltak nagy pénzért és hozta is amit vártak tőle. WR inkább.

editke: de abban nincs vita, hogy egy FA igazolás mindig kockázatos, hiszen semmi sem garantálja, hogy egy sémában jól működő ember másik sémában is képes lehet ugyanarra a teljesítményre (ez persze senkit nem fog eltántorítani, hogy nagy pénzt kínáljon annak akinek akar). én azt gondolom, hogy a WR-nél talán a legkisebb a hibázás esélye, főleg ha az a WR képes saját maga nyerő helyzeteket kialakítani.

Szerkesztette: gabtsi

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Marvin Jones kapcsán nem csak a pénz a faktor én szerintem, bár nem tudjuk, hogy miként gondolkodik.

az biztosra mondható, hogy ha kimegy a piacra, akkor abba a bidwarba mi nem fogunk beszállni, de kérdés, hogy a pénzen kívül mennyire érdekli a karrier. itt, tekintve, hogy elég sok a célpont, Green és Eifert mellett éri el azt a potenciált ami benne van, és ez sztem egy #1 WR. itt ami kinéz neki, egy 60 elkapás 800 yard 6-8 TD-s szezon, de ha első számú célpont lehet valahol, akkor simán lehet 90/1200/10 TD játékos is belőle.

kérdés, hogy ez utóbbi mennyire fontos neki, vagy jól érzi magát Cincinnatiben és inkább maradna.
gabtsi
Én ezt az "itt ennyi yard, ott annyi yard lenne" dolgot nem látom át annyira, mint te, de nem vagyok meggyőződve róla. Hiszen amellett, hogy Green és Eifert miatt limitáltan veszi csak célba Vöri, nem a nr1 CB jut rá, tehát elvileg a dolga is könnyebb. Emlékezzünk csak a névrokonára, MJ93(90)-ra, aki nem fogadta el az 5 év/40 misit (pedig ha jól tudom, neki ajánlották fel először és csak utána Dunlapnek), elment inkább Tampába, pedig ő is szerette Cincyt, jóban volt mindenkivel. Aztán ott nem feküdt neki a rendszer, a végén már csak epizódszerepeket kapott, jött is vissza az első offseasonben. Neki sem volt jó, nekünk sem. Remélem, tanul belőle Jones is. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Marvin Jones kapcsán nem csak a pénz a faktor én szerintem, bár nem tudjuk, hogy miként gondolkodik.

az biztosra mondható, hogy ha kimegy a piacra, akkor abba a bidwarba mi nem fogunk beszállni, de kérdés, hogy a pénzen kívül mennyire érdekli a karrier. itt, tekintve, hogy elég sok a célpont, Green és Eifert mellett éri el azt a potenciált ami benne van, és ez sztem egy #1 WR. itt ami kinéz neki, egy 60 elkapás 800 yard 6-8 TD-s szezon, de ha első számú célpont lehet valahol, akkor simán lehet 90/1200/10 TD játékos is belőle.

kérdés, hogy ez utóbbi mennyire fontos neki, vagy jól érzi magát Cincinnatiben és inkább maradna.