Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 twitter.com/Josh_Kirkendall/status/687331826763980801
Fájó, hogy div. riválishoz ment, de legalább közelről figyelhetjük a ténykedését.
Így azért nem teljesen vagyok őszinte, mikor azt írom hogy sok sikert neki.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 083 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/ProFootballTalk/status/687332875604103168

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Burfict személyesen Goodell-lel akarja megbeszéni ezt a 3-meccses eltiltást 😀
 www.sportingnews.com/nfl-news/4691120-vontaze-burfict-suspension-appeal-roger-goodell-antonio-brown-adam-jones?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
empty taxi
várom a híreket, miszerint csinált rajta egy helmet-to-head tackle-t. 😊

több mint 9 éve
Burfict személyesen Goodell-lel akarja megbeszéni ezt a 3-meccses eltiltást 😀
 www.sportingnews.com/nfl-news/4691120-vontaze-burfict-suspension-appeal-roger-goodell-antonio-brown-adam-jones?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ha nem elég neki az, hogy leülnek és beszélnek vele. Ha nem lehet megértetni vele, hogy hol a határ, vagy ha meg is érti meccsszituációban elfelejti, akkor régen rossz.
A pihentetés és a liga büntetése pont semmit nem ér.
(de csak poénból írtam be, mert ezek egyértelmű dolgok és gondolom zajlik is a trenírozása folyamatosan)

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Viccet félretéve ha így folytatná, akkor kihagyni 1-2 meccsre.
meme
ezt mondjuk a liga megoldotta Marvinék helyett. 😊

több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Lewis komoly kihívás előtt áll azért.
Mivel lehetne motiválni egy olyan játékost, aki egy szezonon belül IRre küldi a rivális és persze a liga legjobb futóját, elkapóját és irányítóját?
nasheem
Pl. azzal, hogy legközelebb nyerhet PO meccset is, és ehhez mindösszesen annyit kell tennie, hogy nem csinál f*szságot?
Mikey
betenni a spec teambe, hogy a puntert is elkaphassa....
Viccet félretéve ha így folytatná, akkor kihagyni 1-2 meccsre. ha ez sem segít, akkor átadó lista, bár ahhoz meg túl értékes.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Mivel lehetne motiválni egy olyan játékost, aki egy szezonon belül IRre küldi a rivális és persze a liga legjobb futóját, elkapóját és irányítóját?
nasheem
Pl. azzal, hogy legközelebb nyerhet PO meccset is, és ehhez mindösszesen annyit kell tennie, hogy nem csinál f*szságot?

több mint 9 éve
Burfict a csúcson 😉

Ez meg baromi jó lenne:
 www.cincyjungle.com/2016/1/13/10759096/bengals-searching-for-coaching-replacements-familiar-name-being?utm_campaign=cincyjungle&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
Hát ja, nem volt ez rossz szezon és a kiesés is könnyebben magyarázható, mint a korábbiak. Ami pedig a számoknál is fontosabb, az Dalton. Őt rendkívül megerősíthette mentálisan ez a szezon. Egyrészt megmutatta, másrészt amikor nem vagy pályán és mindenki megváltóként vár vissza, az az egekbe emelheti az önbizalmad.

A mérleg másik serpenyőjét meg majd meglátjuk. Vance Joseph szerintem pótolható, de Hue tuti nagyon fog hiányozni és az FA is alakulhat rosszul, de reménykedjünk. Én rég vártam ennyire pozitívan a következő szezont.

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
azért nem fest ez olyan rosszul: 😊
"
-Tied franchise best with 12 regular season wins
-AFC North Champions for the third time since 2009
-Led AFC in fewest points allowed, which is the franchise’s best rank ever
-With 13.5 regular season sacks, the NFL recognizes DE Carlos Dunlap as having the most single season sacks in team history (Dunlap now has the 4th most sacks in ‪#‎Bengals‬ history)
-Bengals were one of two teams to have two defensive players record 10 or more sacks this season (Dunlap 13.5, Atkins 10)
-S Reggie Nelson tied for the NFL lead in interceptions (8), including tying a #Bengals best five game streak recording an INT
-QB Andy Dalton led the AFC in passer rating this season (255-386, 3250 yds, 25 TDs, 7 INTs, 106.3 passer rating). His 106.3 rating is a new #Bengals record, passing the 101.1 passer rating set by Carson Palmer in 2005
-QB Andy Dalton and Peyton Manning are the only NFL quarterbacks to have thrown for 3,000 or more yards in each of their first five seasons
-WR A.J. Green and Randy Moss are the only two wide receivers to have eclipsed 1,000 receiving yards in each of their first five seasons
-On October, 11, 2015 the #Bengals rallied from a 24-7 fourth quarter deficit against the Seattle Seahawks to win 27-24 in OT
-Bengals finished 6-2 on the road this season, tying the best road winning percentage (.750) in team history
-The #Bengals stand as the only team in the 45-year history of the AFC Central/North divisions to start a season 8-0
"
több mint 9 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/687035933582061571

Madden hates me.
több mint 9 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Én is Hall helyén képzelném el inkább Dennardot.
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Lehet hogy nem oda való, de nekem akkor tetszett dennard, mikor hall sérülése miatt beljebb játszott.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Kezdhet Dennard, de azért legyen mögötte egy biztos ember. Szóval én pártolnám, hogy Pacman maradjon.
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mármint Pacman helyett ?

nemtom, azért elég jó volt Pacman idén, futás, passz/screen ellen is. Dennard kapcsán viszont nem lettünk okosabbak. de az biztos, hogy nem kell, hogy túlfizessük Jonest, mert opció van.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Mondhatni Sanu a wildcat és option playek miatt fontosabb, mint elkapóként. Kérdés hogy Hue távozásával mennyi ilyen lesz az új OC-nál, szvsz ennek függvénye lehet Mo újraigazolása is.

Mint elkapó, kiegészítő embernek persze fontos, meg a 'mi kölkünk' tehát szeressük, de bőven pótolható.

Arról mit gondoltok, hogy idén a másik szélső CB poszton is vált-e egyet a csapat, és megteszi Dennardot kezdőnek, á la Kirkpatricket tavaly? Merész lépés lenne, de szerintem éppen időszerű is.

Szerkesztette: Mikey

több mint 9 éve
akkor legalább kapunk egy jó comp picket. közel nem pótolhatatlan WR.

több mint 9 éve
Sanu tavaly, amikor Green kidőlt és MJ sem volt elő tudott lépni, és nagyon jó számokat hozott. Attól tartok, hogy lesz olyan elkeseredett csapat, amelyik bekínál neki egy nagy szerződést.
több mint 9 éve
Nem érzem, hogy Sanu annyira nehéz ügy lenne, elkapóként nem olyan nagyon különleges, a mi rendszerünkbe jól illik, de nem hiszem h más milliókat áldozna rá. persze volt már hogy nagy pénzt adtak nálunk kiegészítő emberért (hawkins), szóval bármi lehet, de én azért jó esélyét látom, hogy visszajön, ha akar.

Marvin Jones és Iloka a lényeg. többi könnyebben pótolható.

több mint 9 éve
Kizárt, hogy ennyi emberrel hosszabbítani tudjunk. De nem is kell.
Smith simán elengedhető. Kell a játéklehetőség az újaknak, Smith pedig máshonnan fog nagyon komoly ajánlatokat kapni. Nekünk annyit nem ér.
Nelson detto. Rohadt jó szezonja volt, de valószínűleg az utolsó ilyen. Safetyre felesleges sokat költeni, főleg hogy ott is lesz korrekt helyettes.
Lamur, Rey, Gilberry és Thompson nem lesz kapós, így nem túl drágán visszaigazolhatjuk.
Hallt nem tudom belőni, de szerintem ő sem fog már nagy pénzért ajánlatot kapni mástól.
Iloka, Pacman, M Jones és Sanu lesz kemény menet.

Sanut érzem bukónak.

több mint 9 éve
Burfict mellett kiállt Lewis, és felsorolta azt a három idei esetet, ami miatt ő lett az anti-hero ( www.nfl.com/news/story/0ap3000000621080/article/marvin-lewis-vontaze-burfict-didnt-go-over-the-edge)
Bízzunk benne, hogy az NFL következetes lesz, és a visszaesőként folyamatos Steelers edzői gárda is elnyeri méltó büntetését. 😊
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 533 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Burfictet elv elmeszelték 3 meccsre

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
A lejáró szerződésű játékosok sorsa, ha rajtam múlna:

Leon Hall CB 31 hosszabbítás, de nem többért mint Adam Jones
Andre Smith RT 28 hosszabbítás, de nem az eddigi pénzért
Reggie Nelson FS 32 mindenképpen hosszabbítás
Vincent Rey ILB 28 hosszabbítás, de kevés pénzért
Adam Jones CB 32 mindenképpen hosszabbítás
Emmanuel Lamur OLB 26 hosszabbítás, de minimumért
Wallace Gilberry DE 31 hosszabbítás, de kevés pénzért
Mohamed Sanu WR 26 hosszabbítás, de nem bármennyiért
George Iloka SS 25 első számú prioritás D oldalon
Eric Winston RT 32 mehet
Brandon Thompson DT 26 hosszabbítás, de minimumért
Marvin Jones WR 25 első számú prioritás O oldalon
Brandon Tate WR 28 MEHET, speedstar fiatal a draftról
Pat Sims DT 30 hosszabbítás, de minimumért
T.J. Johnson C 25 mehet
Davidka85
Sanun elgondolkodtam... A mi rendszerunkbe illik, jol hasznaltuk trukkos jatekokban. Nem szamoltam, de eleg sok dropja volt nem? Nem tudom ki kinalna meg egy komolyabb összeggel. Azert remélem mi sem...De nem bannam ha maradna. Gill es Lamur nem hiszem hogy marad kevesebbert.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Soldi az új Sobri.
Amadeus91
Még szerencse, hogy Te megbízhatóan a régi Amadeus vagy. 😊
somoskovig
Btw, én vagyok a kiszámíthatóság a fórumon. Értékeld inkább. 😊