Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Soldi az új Sobri.Még szerencse, hogy Te megbízhatóan a régi Amadeus vagy. 😊
Amadeus91
több mint 10 éve
Soldi az új Sobri.
több mint 10 éve
Nekem tetszik Kirk. Nem prémiumkategória, de - mondjuk úgy - nekem megbízható. Eleinte azt gondoltam bust lesz (1. körös gunner 😊 ), mert alig játszott és 3. évére azt gondoltam, hogy azért már Lewisnál is több lehetőséget kell kapnia, ha tényleg jó. Aztán idén végre játszott. Minden meccseteket nem láttam, csak kb 10-et. Azokon emlékeim szerint big playeket nemigen engedett, nem maradt meg bennem, mint aki sokat, vagy nagyokat hibázna. Rendre ott van az elkapó közelében és ha meg is van a catch, megvan a tackle is. Nekem a playmaker ability hiányzik belőle az idei év alapján. Persze lehet, hogy ez még a rutintalanság miatt hiánycikk nála, hiszen először kapott komolyabb szerepet, de ha lenne legalább 2-3 pickje, vagy FF-je, az azért sokat dobna nemcsak a megítélésén, hanem nyilván az önbizalmán is. Jövőre ebben kellene szerintem előrelépnie ahhoz, hogy a Bengals hosszútávon számítson rá.sőt én próbáltam normálisan beszélni, de itt úgy tűnik, most nem ez a módi.Vannak akik nehezen viselik a kiesés módját, és vannak akik... hallgatnak. 😊
Soldados
Speciel azok a hsz-ek jobban érdekeltek, amikor pl. olvashattam néhány véleményt Kirkpatrickről. (Speciel a tiéd is érdekelt volna.)
Meg még sok minden mással kapcsolatban is megkérdezném az emberek véleményét, de mivel két hsz múlva úgyis az lesz hogy buzibírókköcsögsztílersz, így inkább nem.
Csak olvasgatom a hsz-eket és fogom a fejem...
Mikey

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Az ilyenek a kedvenceim. Ezért jó hogy mi nem vagyunk sokan. 😀
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Na ujjabb keleti bölcs..... Ez meg itt Betlehem....A Te értékrended Hines Ward, most meg itt papolsz a szentsegrol, nevetséges.
gabtsiEz egy nyilvános fórum tudtommal. 😉 És ha megszólítanak válaszolok. Ráadásul gabtsit idézve a Steels topikból: és nem tehettek ellene semmit. (Szóval nemcsak mi jártunk ám át ide trollkodni 😉 sőt én próbáltam normálisan beszélni, de itt úgy tűnik, most nem ez a módi.)Egyik-másik Bengals fan sötétségben és színvonalban vetekszik azzal a 2 agyhalott jómadárral. Anyáznak, meg fogyatékosoznak, mert nem tudnak veszíteni... Az ember próbálna értelmes beszélgetést folytatni, de itt nem mindenkinek tiszta, mi is az az "értelmes". Számukra az értelmes és követendő példa, vagy hogy is mondták, "értékrend" ez a Burfict gyerek, vagy a Pacman, akik nemcsak szimplán agyhalottak, de emberileg is a föld legmélyebb, legsötétebb bugyraiból előbújt köpedék férgek.
Tomlin állt, mivel edző. A feladata a felkészítés, a játékosai pedig koncentráltak voltak a legeslegvégén. A Bengals játékosai nem. Ez pedig - sztem - edzői kérdés.
Soldados
Hülyék a bírók?
1, Valószínűleg, ahogy mindenhol azok. Csak hogy a meccs 60 percből áll, és van időd korrigálni, ha jó vagy. Ja, hogy 45 percig nem csináltatok semmit? Úgy igen, nehéz.
2, A bíró is ember, nem játszom meg magam, nem vagyok naiv, biztos van, hogy nem pártatlan. Nem gondolom, hogy egy egész meccset akarna ő elcsalni. De ő is ember, ha balhét lát, az elhíresült köcsögre fog inkább zászlót dobni. Szokjatok hozzá, amíg nálatok ez a szint: vine.co/v/eFI6bExB1zm
www.nfl.com/news/story/0ap3000000620933/article/adam-jones-antonio-brown-was-faking-his-injury
04crapkat
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
A Te értékrended Hines Ward, most meg itt papolsz a szentsegrol, nevetséges.
gabtsi
Ez egy nyilvános fórum tudtommal. 😉 És ha megszólítanak válaszolok. Ráadásul gabtsit idézve a Steels topikból: és nem tehettek ellene semmit. (Szóval nemcsak mi jártunk ám át ide trollkodni 😉 sőt én próbáltam normálisan beszélni, de itt úgy tűnik, most nem ez a módi.)Egyik-másik Bengals fan sötétségben és színvonalban vetekszik azzal a 2 agyhalott jómadárral. Anyáznak, meg fogyatékosoznak, mert nem tudnak veszíteni... Az ember próbálna értelmes beszélgetést folytatni, de itt nem mindenkinek tiszta, mi is az az "értelmes". Számukra az értelmes és követendő példa, vagy hogy is mondták, "értékrend" ez a Burfict gyerek, vagy a Pacman, akik nemcsak szimplán agyhalottak, de emberileg is a föld legmélyebb, legsötétebb bugyraiból előbújt köpedék férgek.
Tomlin állt, mivel edző. A feladata a felkészítés, a játékosai pedig koncentráltak voltak a legeslegvégén. A Bengals játékosai nem. Ez pedig - sztem - edzői kérdés.
Soldados
Hülyék a bírók?
1, Valószínűleg, ahogy mindenhol azok. Csak hogy a meccs 60 percből áll, és van időd korrigálni, ha jó vagy. Ja, hogy 45 percig nem csináltatok semmit? Úgy igen, nehéz.
2, A bíró is ember, nem játszom meg magam, nem vagyok naiv, biztos van, hogy nem pártatlan. Nem gondolom, hogy egy egész meccset akarna ő elcsalni. De ő is ember, ha balhét lát, az elhíresült köcsögre fog inkább zászlót dobni. Szokjatok hozzá, amíg nálatok ez a szint:
több mint 10 éve
Mikey, mi a baj azzal hogy köcsög steelers? Szerintem itt nagyon is oldalhelyes, sőt inkább eufemisztikus 😉
több mint 10 éve
sőt én próbáltam normálisan beszélni, de itt úgy tűnik, most nem ez a módi.Vannak akik nehezen viselik a kiesés módját, és vannak akik... hallgatnak. 😊
Soldados
Speciel azok a hsz-ek jobban érdekeltek, amikor pl. olvashattam néhány véleményt Kirkpatrickről. (Speciel a tiéd is érdekelt volna.)
Meg még sok minden mással kapcsolatban is megkérdezném az emberek véleményét, de mivel két hsz múlva úgyis az lesz hogy buzibírókköcsögsztílersz, így inkább nem.
Csak olvasgatom a hsz-eket és fogom a fejem...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Ez egy nyilvános fórum tudtommal. 😉 És ha megszólítanak válaszolok. Ráadásul gabtsit idézve a Steels topikból: és nem tehettek ellene semmit. (Szóval nemcsak mi jártunk ám át ide trollkodni 😉 sőt én próbáltam normálisan beszélni, de itt úgy tűnik, most nem ez a módi.)Tomlin állt, mivel edző. A feladata a felkészítés, a játékosai pedig koncentráltak voltak a legeslegvégén. A Bengals játékosai nem. Ez pedig - sztem - edzői kérdés.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Soldados: miről beszélsz? "Tomlin felőlem lehet paraszt, gyökér, emocionális bandavezér, de amikor kellett, a játékosai kontrolláltan játszottak, kordában tudta tartani a játékosai indulatait, ezért voltak képesek meccsdöntő playeket csinálni egy már elveszett meccsen, míg Lewis képtelen volt ezt elérni."
tudod mit csinált Tomlin a végén? ugyanúgy állt, mint egy nagy darab fasz könnybe lábadt szemekkel, mint BB, tudták, hogy itt már csoda sem elég... persze aztán jött Hill ... 😕
nyertetek, de fejezd be itt a Steelers megérdemelte dumát... menj "haza" és ott zúgj dicshimnuszokat csapatodról, hidd el senki nem fog érte beszólni!
menj vissza kérlek, oktasd szurkolótársaidat! 😉
üdv:
egy szimpla Bengals szurkoló
+ megszólítottalak, de nem kérek választ, köszi! 😉
több mint 10 éve
Nem azt írtam, hogy választ várt. Hanem hogy megszólított. És ha már ezt tette, akkor normálisan leírtam neki az én véleményemet. 😉Ne hülyéskedj már. Meme pont arra kért, higy ne irogassatok erről a meccsről ide.Soldi, légyszíves...meme megszólított és összeszedetten, normálisan leírtam a gondolataimat. Ennyi történt.
Kinek akarsz és mit bizonyítani? Vagy ez valami egyetemi vizsgamunka lesz? Tényleg kibaszott unalmas. Teleszórod karakterrel a képernyőt, tudva hogy itt senkit nem érdekel, elhinni pedig még annyian sem fogják. Nyilván a tieidnek szól, meg kell mutatni hogy ideát is csak neked lehet igazad, de ezzel szétbaszod a bowl fórum legnagyobb értéket. Kezdjünk el mi is trollkodni nálatok? Fasza lesz. Hiába írsz kultúráltan ha totál öncélú és direkt idegesítő. Klasszikus troll mentalitás. Nem kellene. Szerintem
nasheem
gabtsi válaszait nem minősíteném, ahogy ő fogalmazott, az minősíti magát.
Soldados
nasheem

több mint 10 éve
Ne hülyéskedj már. Meme pont arra kért, higy ne irogassatok erről a meccsről ide.Soldi, légyszíves...meme megszólított és összeszedetten, normálisan leírtam a gondolataimat. Ennyi történt.
Kinek akarsz és mit bizonyítani? Vagy ez valami egyetemi vizsgamunka lesz? Tényleg kibaszott unalmas. Teleszórod karakterrel a képernyőt, tudva hogy itt senkit nem érdekel, elhinni pedig még annyian sem fogják. Nyilván a tieidnek szól, meg kell mutatni hogy ideát is csak neked lehet igazad, de ezzel szétbaszod a bowl fórum legnagyobb értéket. Kezdjünk el mi is trollkodni nálatok? Fasza lesz. Hiába írsz kultúráltan ha totál öncélú és direkt idegesítő. Klasszikus troll mentalitás. Nem kellene. Szerintem
nasheem
Soldados
több mint 10 éve
Soldi, légyszíves...meme megszólított és összeszedetten, normálisan leírtam a gondolataimat. Ennyi történt.
nasheem

több mint 10 éve
Soldi, légyszíves... Kinek akarsz és mit bizonyítani? Vagy ez valami egyetemi vizsgamunka lesz? Tényleg kibaszott unalmas. Teleszórod karakterrel a képernyőt, tudva hogy itt senkit nem érdekel, elhinni pedig még annyian sem fogják. Nyilván a tieidnek szól, meg kell mutatni hogy ideát is csak neked lehet igazad, de ezzel szétbaszod a bowl fórum legnagyobb értéket. Kezdjünk el mi is trollkodni nálatok? Fasza lesz. Hiába írsz kultúráltan ha totál öncélú és direkt idegesítő. Klasszikus troll mentalitás. Nem kellene. Szerintem
több mint 10 éve
Vagy csak nem dobtak ra zászlót, lásd Porter.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Magadrol állítasz ki bizonyítványt nekem ehhez semmi közöm.Ez Soldiról leírás, az kurva isten! 😀
Lennel akkor legalább következetes es ne szánalmas.
Elfelejted h itt embereknek memóriája is van es emlékszik arra miket hordtal ossze az elmúlt években, aminek most homlokegyenest ellent mondasz.
es en meg par emberrel egyutt ott voltam amikor fürdős kurva módra hisztizel a bírok miatt a champsben es mindenki az asztalnál rajtad röhögött mert annyira nem tudtál leállni mr soha nem birozok.
Szóval javaslom azállj le a földre es vakard ki a szemedbol a gerendát.
gabtsi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A Te értékrended Hines Ward, most meg itt papolsz a szentsegrol, nevetséges.Ha nem akarod érteni, amit írtam, akkor rendben. 😉 Nem mindegy, mikor csinálod, rohadtul nem.
gabtsi
És sokadszor is leírom, hogy Burfict-féle állat kell egy jó D-be. Van, amikor oda kell b.szni, de van, amikor ezt tilos. Burfict és Pacman nem érezte, hogy most nem az a pont van, amikor csak az esélyét is megadhatják a sárga zászlónak. Ezért voltak mérhetetlenül ostobák, ami a Bengals továbbjutásába került. Ward és Harrison csináltak kemény, vagy akár illegal hiteket, de nagyon nem mindegy mikor teszed. A keménykedésnek is megvan a helye és ideje. Ők amikor kellett, akkor csakis a játékra koncentráltak, ezért lettek azok, akik lettek, a keménységük és a dirtységük ellenére. az ő ostobaságuk miatt nm ment el ilyen fontos meccsünk.

több mint 10 éve
A Te értékrended Hines Ward, most meg itt papolsz a szentsegrol, nevetséges.
több mint 10 éve
Magadrol állítasz ki bizonyítványt nekem ehhez semmi közöm.Nos úgy látom nem értesz. Harrison azt mondta, hogy a szabályok szerint illegal hit volt, de szerinte nem az. Én többször leírtam Burfictre is, hogy kellenek hozzá hasonló állatok egy jó D-be. Csakhogy rohadtul nem mindegy, mikor nem tudsz uralkodni az indulataidon. Mikor van az, amikor a lehetőséget sem szabad adni arra, hogy 15 yarddal büntessenek. Harrison miatt így sosem buktunk meccset. Burfict azért volt hülye, mert akkor követte el, amikor nem kellett volna, ráadásul egy olyan playben, amikor a catch sem volt meg, tehát teljesen felesleges ütés volt fejre és késve.
Évekig eltetted Harrisont, meg ment a goodell takarodj, majd a mi játékosunk csinál hasonlót, akkor jössz azzal h micsoda fasz volt??
Harrison legalább elmondta h ez sima futball play volt, amivel en nem értek egyet de te most csak azert nem, mert nem JH vagy Shazier csinálta.
Elfelejted h itt embereknek memóriája is van es emlékszik arra miket hordtal ossze az elmúlt években, aminek most homlokegyenest ellent mondasz.
es en meg par emberrel egyutt ott voltam amikor fürdős kurva módra hisztizel a bírok miatt a champsben es mindenki az asztalnál rajtad röhögött mert annyira nem tudtál leállni mr soha nem birozok.
Es meg egy utolsó gondolat, lehet arról beszélni h a mi jatekosaink faszok voltak es igy is volt, el is ismerte mindenki, de a ti kispadotok legalább akkora fasz volt csak valamiert az nem lett szankcionalva, igy csak mi maradtunk ott hülyén.
gabtsi
Én szeretem a kemény játékot. Pl a Wheatonre mért ütésre az első reakcióm ugyanaz volt, mint bármelyik korábbi nagy hitre: "Goodell takarodj!" Az nem volt semmi. Arra én még a mai szabályok szerint sem dobtam volna zászlót. Burfict hitje a szabályok szerint illegal volt. De ott már az esélyét sem szabadott volna megadni, hogy zászlót dobhassanak rá. A Champs-es "bírózást" erősen félreértettétek, de ezt leírtam az előző, szerintem normális hangvételben írt HSZ-ben.
Arról pedig hogy ki milyen véleményt állít ki magáról, ne is beszéljünk, amit itt 2 napja művelsz, az az én értékrendem szerint vállalhatatlan. Trágár, sportszerűtlen (Burfict nem végzett teljes munkát) és személyeskedő (nemcsak velem), sértegető. Én ebbe nem megyek bele. Ezt a véleményt Te állítod ki magadról. 😉
Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Magadrol állítasz ki bizonyítványt nekem ehhez semmi közöm.Évekig eltetted Harrisont, meg ment a goodell takarodj, majd a mi játékosunk csinál hasonlót, akkor jössz azzal h micsoda fasz volt??
Harrison legalább elmondta h ez sima futball play volt, amivel en nem értek egyet de te most csak azert nem, mert nem JH vagy Shazier csinálta.
Es meg egy utolsó gondolat, lehet arról beszélni h a mi jatekosaink faszok voltak es igy is volt, el is ismerte mindenki, de a ti kispadotok legalább akkora fasz volt csak valamiert az nem lett szankcionalva, igy csak mi maradtunk ott hülyén.
Szerkesztette: gabtsi
több mint 10 éve
3 sort olvastam el, de tényleg ide jársz hazudni?A személyeskedést hagyjuk. Idáig én nem süllyednék. De szép napot neked is! 😊
Édes kenyér micsoda hipokrita vagy, eszem megáll.
gabtsi

több mint 10 éve
3 sort olvastam el, de tényleg ide jársz hazudni?Édes kenyér micsoda hipokrita vagy, eszem megáll.
több mint 10 éve
Megkérek minden jóérzésű vasas fant, huzzon a búsba trollkodni. Soldi egy ilyen meccs utan igen frusztrált vagyok, de tény hogy ezt kulso segitseg nelkul nem nyeritek meg. Es emlekeim szerint a kozos meccsnezes alatt vegig biroztad a meccset kevesebbert is. De nem akarlak megbantani. tudod mit? Annyival jobbak voltatok, hogy bar vegig nekunkk fujtak, ezt a csodas vasast nem tudtuk legyozni... Nem is ertem hogy miert csak ennyi buntit kaptunk, mikor az oly csodas csapatotok olyan fair volt egész meccsen... Reszemrol tenyleg off a tema... ui idén tiszteletbol vasas irant uj avatarral keszulok...😊
meme
Te mit vársz, de most tényleg? Kérjek elnézést? Vagy mit? Azt várod, hogy azt mondjam, hogy a csaló bírók miatt nyertünk? Nem, nem fogom ezt mondani. Mert szerintem nem így van. Azért kaptatok ki, mert Hill, Burfict és Pacman hibázott, eközben pedig ahelyett hogy a vereség miatt frusztrált lett volna, Shazier élete játékát mutatta be Hillen a forced fumble-lel. A bírók is hibáztak (főleg Shazier helmet hitjére gondolok), de hogy ezen múlt volna? Szerintem nem. Amíg a ti játékosaitok hibáztak, pedig már kézben volt a meccs, addig Shazier élete legnagyobb playét mutatta be. Ezek a döntőek. Nem a vesztésre álló, tulajdonképpen már kikapott csapat játékosai játszottak frusztráltan, s kezdtek el törleszteni, piszkoskodni a végén, ahogy az lenni szokott ilyen meccseken, hanem éppen ők játszottak akkor hihetetlen koncentráltan és csinálták meg az esélyt teremtő playeket (BB is az uccsó drive-ban), s kapaszkodtak az utolsó utáni, szinte már nem is létező szalmaszálba, s éppen a "győztes" nem tudott higgadt maradni. Én ebben a sportágban azt vallom évek, sőt több mint egy évtizede, hogy ha elég jó vagy, nyerni fogsz. Ezt most is így gondolom. Egy meccsen van nagyjából 70-70 támadó és védekező play. Hogy 1-2-ben tévednek a bírók, az nem ok arra, hogy ne csináld meg a következő playt. Azért mert befújnak egy jogtalan DPI-t, azért nem kell a köv. playből például TD-t engedni. Emlékszel a 2005-ös Colts-Steelers-re? Elvették Troy INT-jét videózás után - utólag a liga által elismerten tévesen. És? Nyertünk. Mert az a Steelers elég jó volt és felül tudott kerekedni a nehézségeken és igazságtalanságokon. Higgadt tudott maradni. Én először mindig azt nézem, hogy mi (az én csapatom) mit nem csinált jól, nem azt, hogy a bírók melyik 2 playben hibáztak. És a Bengals nagyon sok dolgot nem csinált jól. Nemcsak Hillre, Burfictre és Pacmanre gondolok. A line of scrimmage-t mindkét oldalon dominálta a Steelers, ezért hárult túl nagy teher MCC-ra, aki sokáig nem bírta ezt el. De Bengals-szempontból nem is szabadot volna engedni, hogy az ő kezében legyen a meccs. Ti magatok írtátok le itt esélyeket latolgatva, hogy a körülötte lévőknek kellene nagyot játszania és ez 3 negyeden át nem történt meg. Nem ment a futás és nyomás is állandó volt rajta. Ezért tudtunk 15 ponttal elhúzni. Azt pedig kifejezetten ironikusnak gondolom, hogy a "paraszt Steelers-kultúrát" szidjátok, miközben épp azért kaptatok ki, mert két játékosatok nem tudott uralkodni magán, ergó igazi paraszt volt. Tomlin felőlem lehet paraszt, gyökér, emocionális bandavezér, de amikor kellett, a játékosai kontrolláltan játszottak, kordában tudta tartani a játékosai indulatait, ezért voltak képesek meccsdöntő playeket csinálni egy már elveszett meccsen, míg Lewis képtelen volt ezt elérni. A Steelers-kultúra nálam inkább az a "never quit, never give up mentalitás", amit láttunk. Gondolok Shazier labdaszerzésére, majd a sérült Ben hősies küzdelmére. Steelers-szurkolóként nekem ez hidegrázó és felemelő, ahogy küzdött a csapat, amikor már én sem nagyon hittem a sikerben.
Én azt gondolom, hogy a Bengals megérdemelte a vereséget a crunch time-ban elkövetett nem mindennapi hibákért (Hill, Burfict, Pacman), de említhetném a korábbi hibákat is (McCarron INT, Bryant nagy end aroundja, AB 60 yardos elkapása, ellenfél futójátékának engedése, a saját működésképtelensége). De azt is gonolom, hogy az EGÉSZ meccset nézve a Steelers megérdemelte a győzelmet. A Steelers 90 yarddal többet csinált és közben kettővel több labdaszerzése volt. A Steelers 3 negyedben dominált, a Bengals 13 percet az utolsóban. 60 percet tekintve szerintem jobb volt a Steelers. Egyrészt kevesebbet hibázott, másrészt több pozitív playt mutatott be, mint riválisa. Azt viszont készségel elismerem, hogy a Steelers hiába dominált, vagy legalábbis irányított 3 negyedet, nem tudot ennek megfelelő mennyiségű pontot írni a táblára, s ez visszaütött.
A Bengals topikban rendszeres a bírózás - sokszor még győztes meccsek után is. (Lásd idei első Steelers-meccs) Én ezzel semmilyen szinte nem tudok azonosulni. A közös meccsnézésen valszeg féreértettél, én azért hoztam a példákat, hogy én/mi is bírózhatnánk, mert hidd el, nemcsak mindig szegény Bengals ellen tévednek, hanem ellenünk is szoktak, meghozzá pontokat érően. És? Hiába volt DPI Bryanten az end zone-ban. Nem azért kaptunk ki. Hanem azért, mert azon a meccsen a Bengals jobb volt. Amikor kellett a Bengals mutatott be kulcsfontosságú playt, lásd Williams csodálatos INT-je. Most ez nem így volt.
Ezzel én is lezártam. A Steelers topikban ma vagy holnap még írok egy hosszabbat franchise kultúráról, kicsit átültetve Steelers-re, Bengalsre és Ravensre, bár részben már ebben is érintettem a témát.
Uff.

több mint 10 éve
szerintem engedjük el ezt most már.
több mint 10 éve
Megkérek minden jóérzésű vasas fant, huzzon a búsba trollkodni. Soldi egy ilyen meccs utan igen frusztrált vagyok, de tény hogy ezt kulso segitseg nelkul nem nyeritek meg. Es emlekeim szerint a kozos meccsnezes alatt vegig biroztad a meccset kevesebbert is. De nem akarlak megbantani. tudod mit? Annyival jobbak voltatok, hogy bar vegig nekunkk fujtak, ezt a csodas vasast nem tudtuk legyozni... Nem is ertem hogy miert csak ennyi buntit kaptunk, mikor az oly csodas csapatotok olyan fair volt egész meccsen... Reszemrol tenyleg off a tema... ui idén tiszteletbol vasas irant uj avatarral keszulok...
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...