Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Az idei WC-ben az összes csapat kikapott akinek szurkoltam, érik a PIT-CAR döntő...
megyerikrisz
Hohohó, lassan ezzel. Palmer papa majd megmutatja! Igaz utána a döntőben az első negyedben eltörik a térdét véletlenségből 😊
nasheem
Elore elnezest, de ha mar trash talk ez tulsagosan magaslabda, hogy ne csapjam le.
Nem lesz semmi baj a labaval, Burfict nem lesz ott, hogy ravetodjon.

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Az idei WC-ben az összes csapat kikapott akinek szurkoltam, érik a PIT-CAR döntő...
megyerikrisz
Hohohó, lassan ezzel. Palmer papa majd megmutatja! Igaz utána a döntőben az első negyedben eltörik a térdét véletlenségből 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Én inkább nem is írtam semmit eddig, mert biztosan nem tudtam volna higgadt maradni. Szerintem sem érdemes belemenni a személyeskedésbe, azt viszont mindenkinek látnia kell, hogy nem csak Burfict volt itt a ludas, a Steelers edző stábja méginkább benne volt itt a dolgokban. ezt ők is elismerték azzal, hogy Porternek adták a meccslabdát...
Ebben a vereségben mindenki ludas volt, saját magunkat okolhatjuk leginkább, de persze az ellen és a bírók is erősen benne voltak, az biztos, hogy nem kaptuk meg a hazai pályát, sőt. Remélem jövőre sikerül visszavágni, és újra PO lesz és a pályán vághatunk vissza a Steelersnek. Tegnap reggel még arra gondoltam, hogy soha többet nem nézek meccset, persze ez azóta már átalakult, de az biztos, hogy ez volt eddig a legfájóbb vereség amit láttam. Most irány a draft meg a szerződéshosszabbítások, azért hétvégén a Broncosnak szurkolok majd... 😊
rizanjn
képzeld mit érezhetnek a Vikes szurkolók...és akkor ők még a bírókra vagy az ellenfél edzőire se foghatnak semmit...na Vikes szurkolónak lenni most igazán pocsék érzés lehet
Klaci79
Majd megszépül idővel. Ragyogóan helyt álltak, egy erősebbnek tartott ellenféllel szemben. Nagyon sajnáltam Zimet. Az idei WC-ben az összes csapat kikapott akinek szurkoltam, érik a PIT-CAR döntő...

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Én inkább nem is írtam semmit eddig, mert biztosan nem tudtam volna higgadt maradni. Szerintem sem érdemes belemenni a személyeskedésbe, azt viszont mindenkinek látnia kell, hogy nem csak Burfict volt itt a ludas, a Steelers edző stábja méginkább benne volt itt a dolgokban. ezt ők is elismerték azzal, hogy Porternek adták a meccslabdát...
Ebben a vereségben mindenki ludas volt, saját magunkat okolhatjuk leginkább, de persze az ellen és a bírók is erősen benne voltak, az biztos, hogy nem kaptuk meg a hazai pályát, sőt. Remélem jövőre sikerül visszavágni, és újra PO lesz és a pályán vághatunk vissza a Steelersnek. Tegnap reggel még arra gondoltam, hogy soha többet nem nézek meccset, persze ez azóta már átalakult, de az biztos, hogy ez volt eddig a legfájóbb vereség amit láttam. Most irány a draft meg a szerződéshosszabbítások, azért hétvégén a Broncosnak szurkolok majd... 😊
rizanjn
képzeld mit érezhetnek a Vikes szurkolók...és akkor ők még a bírókra vagy az ellenfél edzőire se foghatnak semmit...na Vikes szurkolónak lenni most igazán pocsék érzés lehet
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Sziasztok!

Ne haragudjatok, most végigolvastam a Bengals és a Steelers topic termését is. És el vagyok borzadva.
Nem akarok új anyázásnak alapot adni, mert remélem tényleg véget ért, de néhány dolgot szeretnék leírni, és ha valamelyik szerkesztőnek nem tetszik, maximum törli.

1. Tök jogosan vagytok felháborodva néhány ítéleten és tetten (Porter), én is jogosnak érzem.
2. Viszont ezekről nem az itteni Steelers fanok tehetnek, én személy szerint csalódott is vagyok, mert szerettem volna, ha nyerünk, de nem így, és nem ilyen körülmények között. Az, hogy néhányan még büszkék is rá meg hergelnek titeket viszont már minket minősít itt a fórumon, és méltatlan nem csak az itteni Steelers fanokhoz, de az egész bowl.hu-hoz is. Én itt értelmes vitákhoz és beszélgetésekhez (illetve Sobrihoz) vagyok szokva, nem ehhez.
3. Mindkét fél abba hagyhatná egymás provokációját és a provokációnak felülést.

Annyit tennék még hozzá, hogy tényleg sajnálom (bár gondolom hova dughatom fel magamnak a sajnálkozásomat), én tényleg nektek szurkoltam az összes meccsen (kettő kivételével 😊 ) az alapszakaszban, és tudom milyen az, amikor a sérülések miatt egy nagy esély úszik el. Szar.

Üdv,
tenorx
tenorx
Így is hozzá lehet állni. És nem hergelve, nem nagypofával. Köszönjük.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Wisniewskin kívül nincs nagyon valid opció FA-n, maximum Tim Barnes aki még normál kezdőszint, utánuk már ilyen Ryan Wendell meg Ben Jones-szintű arcok jönnek.
empty taxi
A barnák centere nem lép ki a szerződéséből év végén?

megyerikrisz
Megteheti, rajta múlik, mondjuk nem hiszem h ha kilép is csopriválishoz igazol. Plusz sztem a Mike Pouncey-féle dealnél (5 év 44.75 millió $, 20 misi garantált) is többet akar, amit nem tudom Brown hogy tolerálna 😊
empty taxi
De ez pont, hogy elo szokott fordulni. Jellemzoen az egy csoportban jatszo csapatok egymashoz kozeli varosok. Ha van valami ami kot a jelenlegi varoshoz pl. csalad/baratno vagy haz amirol nem akarsz lemondani akkor ez szempont tud lenni a valasztasnal.
Nem is kell messze menni peldaert. Harrison is lehuzott 1 evet a Bengalsnal, de a csalad maradt otthon.
De bevallom nem tudok sokat rola, uh nala ez lehet nem donto tenyezo.
Roth
Tősgyökeres kaliforniai.
Egyébként meg ha sikerül békében elválni a régi munkaadóval (ez persze nincs mindig így), akkor ritkán szoktak a játékosok csoportriválishoz igazolni, tisztelik ennyire azt a csapatot, ahol éveken át bíztak benne.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
inkább az lehet benne, hogy ismerik jól az ellenfélnél, mire képes, már látták teljesíteni a csoportban, hasonló riválisok ellen.
mondjuk ez inkább a roster végén lévő játékosokra jellemző, akik vándorolnak akár mind a négy AFCN csoport tagja között. nagy sztár ritkán igazol a másikhoz.

Brown/Lewis nem is fog nagy pénzt adni FA-nak, úgyhogy mindegy is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Wisniewskin kívül nincs nagyon valid opció FA-n, maximum Tim Barnes aki még normál kezdőszint, utánuk már ilyen Ryan Wendell meg Ben Jones-szintű arcok jönnek.
empty taxi

megyerikrisz
Megteheti, rajta múlik, mondjuk nem hiszem h ha kilép is csopriválishoz igazol. Plusz sztem a Mike Pouncey-féle dealnél (5 év 44.75 millió $, 20 misi garantált) is többet akar, amit nem tudom Brown hogy tolerálna 😊
empty taxi
De ez pont, hogy elo szokott fordulni. Jellemzoen az egy csoportban jatszo csapatok egymashoz kozeli varosok. Ha van valami ami kot a jelenlegi varoshoz pl. csalad/baratno vagy haz amirol nem akarsz lemondani akkor ez szempont tud lenni a valasztasnal.
Nem is kell messze menni peldaert. Harrison is lehuzott 1 evet a Bengalsnal, de a csalad maradt otthon.
De bevallom nem tudok sokat rola, uh nala ez lehet nem donto tenyezo.

több mint 10 éve
Sziasztok!

Ne haragudjatok, most végigolvastam a Bengals és a Steelers topic termését is. És el vagyok borzadva.
Nem akarok új anyázásnak alapot adni, mert remélem tényleg véget ért, de néhány dolgot szeretnék leírni, és ha valamelyik szerkesztőnek nem tetszik, maximum törli.

1. Tök jogosan vagytok felháborodva néhány ítéleten és tetten (Porter), én is jogosnak érzem.
2. Viszont ezekről nem az itteni Steelers fanok tehetnek, én személy szerint csalódott is vagyok, mert szerettem volna, ha nyerünk, de nem így, és nem ilyen körülmények között. Az, hogy néhányan még büszkék is rá meg hergelnek titeket viszont már minket minősít itt a fórumon, és méltatlan nem csak az itteni Steelers fanokhoz, de az egész bowl.hu-hoz is. Én itt értelmes vitákhoz és beszélgetésekhez (illetve Sobrihoz) vagyok szokva, nem ehhez.

Annyit tennék még hozzá, hogy tényleg sajnálom (bár gondolom hova dughatom fel magamnak a sajnálkozásomat), én tényleg nektek szurkoltam az összes meccsen (kettő kivételével 😊 ) az alapszakaszban, és tudom milyen az, amikor a sérülések miatt egy nagy esély úszik el. Szar.

Üdv,
tenorx
tenorx
Korrekt, bár mindenki így állna hozzá!

több mint 10 éve
tenorx 14 101 — fő libsi
Sziasztok!

Üdv,
tenorx
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Plusz sztem a Mike Pouncey-féle dealnél (5 év 44.75 millió $, 20 misi garantált) is többet akar, amit nem tudom Brown hogy tolerálna 😊
empty taxi
Aha, azt sehogy sem. 😀 Marad a fekvenyomó bajnok.
megyerikrisz
Visszaigazoljuk Kyle Cookot? 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 048
7.5M
gabtsi
Atyaég.
Mikey
jó tárgyalási alap egy hosszabbításhoz.
gabtsi
Szerintem is: "figyu Dre, annyiról ne is álmodj, amennyit '16-ban kapsz."

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Plusz sztem a Mike Pouncey-féle dealnél (5 év 44.75 millió $, 20 misi garantált) is többet akar, amit nem tudom Brown hogy tolerálna 😊
empty taxi
Aha, azt sehogy sem. 😀 Marad a fekvenyomó bajnok.

több mint 10 éve
7.5M
gabtsi
Atyaég.
Mikey
jó tárgyalási alap egy hosszabbításhoz.

több mint 10 éve
empty taxi

megyerikrisz

Madden hates me.
több mint 10 éve
7.5M
gabtsi
Atyaég.
Mikey
Nem mondom, hogy nem sokallom. Én olyan 4M + opciókra gondoltam jó árként.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 048
7.5M
gabtsi
Atyaég.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
7.5M

több mint 10 éve
empty taxi

Dre egyébként nem FA, felcsíptük az opciót jövőre.
gabtsi
Nelson óccsóér maradhatna, ha más nem, a rotációba.
Mennyi pontosan Dre 5. éves opciója?

több mint 10 éve
Dre nem FA. majd csak jövőre.

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
A spotrac szerint 118M-nél vagyunk, a sapka 154 lesz. Tehát azért van mozgástér.
munoz
Igazán futhatná belőle egy normális centerre....
megyerikrisz
Futni, futná 😊
Ha nem vágunk ki senkit (jelöltek lennének: Peko, Hunt), akkor 35M lesz a sapi alatt amiből a draftra kb. 7-8 megy el. Ha a secondary visszaigazolásokra elköltünk 15-öt (Dre és Iloka mondjuk 5-5, plusz két ember összesen 5), akkor bő 10M marad még egyéb posztokra, tehát akár C-re is.
több mint 10 éve
A spotrac szerint 118M-nél vagyunk, a sapka 154 lesz. Tehát azért van mozgástér.
munoz
megyerikrisz

Madden hates me.
több mint 10 éve
Smith és Nelson mehet sztem, egyik sem volt olyan jó h megérje pénzt adni értük, és mindkettő mögött ott áll egy olcsóbb fiatal.

Dre egyébként nem FA, felcsíptük az opciót jövőre.

több mint 10 éve
munoz