Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
legalább nem játsszuk meg magunkat 😊legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.Látom a színvonal mit sem emelkedett itt. 😊 Hosszú off-season lesz.
gabtsi
Soldados
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Neked de jó. Irigyellek, de tényleg.legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.Csakhogy olyan egysejtű barom, hogy még arra is alkalmatlan😊. inkább tönkretette a másik génsebész barátjával a társai teljes idényét😊. Mennyire szánalmas életed lehet, hogy ilyeneket írogatsz😊. Oszd meg még egyszerű gondolataidat velünk te génsebész😊.
gabtsi
pfefe8
Ha hétvégén mentek a levesbe, mindig ott lesz még a Barca, a ManU, a Bayern és a Juventus. Mindig lesz kinek örülnöd. Nagyon érzed...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.Gratulálok! Ezt nem is nagyon van értelme kommentálni. Szerint elég baj az a csapatnak, hogy van egy ilyen féreg játékosa, nem gondolom, hogy a rajongóknak is hasonló, vagy rosszabb féreg gondolkodásmóddal kellene ezt tetéznie.
gabtsi
Remélem majd a podcast is ezt tükrözi majd... (IRÓNIA!!!)
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.Csakhogy olyan egysejtű barom, hogy még arra is alkalmatlan😊. inkább tönkretette a másik génsebész barátjával a társai teljes idényét😊. Mennyire szánalmas életed lehet, hogy ilyeneket írogatsz😊. Oszd meg még egyszerű gondolataidat velünk te génsebész😊.
gabtsi
Steelers fan
több mint 9 éve
Visszatérve Lewisra. Természetesen van felelőssége a fegyelmezetlenségekben, de semmiképp nem küldeném el. Lehet akár hány elsőkörös zakónk, mi nem az a franchise vagyunk, akiknél a POban jutás még nem siker. Legalábbis én még így is sikerként élem meg az idei szezont is. Ráadásul volt előrelépés, mert Daltonnal akkor is kivertül volna a Steelerst, ha a tét miatt lényegesen gyengébben játszik, mint tette az alapszakaszban. Egész jól elkerülték a sérülések a keretet, de pont a legfontosabb ember esett ki a legfontosabb meccsekről.
Persze soha nem lehet tudni, hogy ez egy soha vissza nem térő lehetőség volt-e, így marad hiányérzet és ideg bőven a szezon után, de az hogy Lewis egy hulladék franchiseból épített folyamatosan kontender csapatot, rendkívül komoly eredmény. Ráadásul nem is egy szarba nyúlós mákos történet, hanem szisztematikus meló eredménye. A Rendszer pedig működik és működni fog jövőre is. Előbb-utóbb a zebrák is észreveszik, hogy nem egy eltüntetendő sehonnai csapat van pályán a play offban. Sokkal bizakodóbb vagyok, mint voltam tavaly vagy tavaly előtt.
több mint 9 éve
legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.Látom a színvonal mit sem emelkedett itt. 😊 Hosszú off-season lesz.
gabtsi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.Igen, ez kicsit engem is zavar. Nyugodtabban aludtam volna át a vasárnapot 😕
gabtsi
több mint 9 éve
legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Tök egyértelmű, hogy szokás szerint a nagyobb franchise felé sodródtak a bírók. Bernard kiütése totál ellentétes volt a szabályok szellemével és mindennel, ami felé a liga igyekszik. Ráadásul olyan eset, ahol van lehetősége mérlegelésre a bíróknak. Hogy hogy nem, most mégis szó szerint értelmezték az egyébként fasz szabályleírást.Taps..
Williamstól viszont elvárható lett volna, hogy ugorjon el a WR útjából. Baromság ez úgy ahogy van. És pont ezek miatt szállt el az ideggyengéink agya. Burfictet pl végig provokálták. De persze ez most nem számít.
Rossz hír a Vasasnak, hogy innentől kb egyenlő mércével fognak mérni. Meglátjuk mire megy úgy a grállovag és bandája.
nasheem
több mint 9 éve
Tök egyértelmű, hogy szokás szerint a nagyobb franchise felé sodródtak a bírók. Bernard kiütése totál ellentétes volt a szabályok szellemével és mindennel, ami felé a liga igyekszik. Ráadásul olyan eset, ahol van lehetősége mérlegelésre a bíróknak. Hogy hogy nem, most mégis szó szerint értelmezték az egyébként fasz szabályleírást.Semmire alapból nem lenne helyük a következő kőrben...
Williamstól viszont elvárható lett volna, hogy ugorjon el a WR útjából. Baromság ez úgy ahogy van. És pont ezek miatt szállt el az ideggyengéink agya. Burfictet pl végig provokálták. De persze ez most nem számít.
Rossz hír a Vasasnak, hogy innentől kb egyenlő mércével fognak mérni. Meglátjuk mire megy úgy a grállovag és bandája.
nasheem
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Tök egyértelmű, hogy szokás szerint a nagyobb franchise felé sodródtak a bírók. Bernard kiütése totál ellentétes volt a szabályok szellemével és mindennel, ami felé a liga igyekszik. Ráadásul olyan eset, ahol van lehetősége mérlegelésre a bíróknak. Hogy hogy nem, most mégis szó szerint értelmezték az egyébként fasz szabályleírást. Williamstól viszont elvárható lett volna, hogy ugorjon el a WR útjából. Baromság ez úgy ahogy van. És pont ezek miatt szállt el az ideggyengéink agya. Burfictet pl végig provokálták. De persze ez most nem számít.
Szerkesztette: nasheem
több mint 9 éve
A gond az, hogy ez Szombaton nagyon egyoldalúan értelmezték a zebrák!ez is igaz, de hát változik a játék, meg a felfogás...akkor még ugye messze nem védték ennyire az irányítókat, meg egy-egy fejreütés után se jött a zászló...de ugye az nfl nem akar milliókat fizetni kártérítésnek és most így gondolja, mindent megtesz a testi épség óvásáértEz nyilvánvaló. Azóta kicsit eltolódtak a dolgok. Amit 8-10 éve csináltak, azért most kb játszanának a hasonló arcok mint az akkori Harrison 2-3 meccset, utána pár meccs eltiltás. Viszont az is tény, hogy amennyit holdingot kaptak, annak is csak töredékére repült a zászló. Innentől a frusztráció bennük is meg volt rendesen, hogy ha csak egyszer oda tudnak érni akkor ütnek akkorát, ami pótolja az oda nem érés pár alkalmát is (amikor nem feltétlenül szabályosan lettek távol tartva).egyébként amikor JH pályája csúcsán volt és aprította a jónépet akkoriban sokkal több meg volt engedve és nem dobáltak mindenre zászlót...nem volt ez a nagy agyrázkódás mizéria sem...most már mindenre megy vagy a sárga vagy a csekkEgy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Nem tudom kitől olvastam már, de: bohócliga.
Mikeytöbbszörösen visszaesőBurfict.
Soldados
Mikey
Soldados
Bár a liga konzekvenciáját mindenki ismeri. Odell Beckham és Cody Wallace esetei ismerősek ugye? Ezért lenne nonszensz Burfict eltiltása... Mitchell vs Eifert ügyről ne is beszéljünk.
És félreértés ne essék nem akarom védeni Burfictet, mert sokszor tényleg hülyeség, amit csinál, sőt túlzás és teljesen felesleges, de az undorító, ami folyik ellene, mert nem hinném, hogy ő az első hasonló karakter a ligában, viszont valamiért ellene nagyon megy a boszorkányüldözés.
Davidka85
Az eltiltás nem ennek a hitnek szólna, hanem hogy folyamatosan ezt csinálja.
Soldados
Blevi
Davidka85
Klaci79
Davidka85
holdingból amúgy most is van sok olyan amire nem dobnak semmit
Klaci79
Én még most is tartom, hogy a legkevésbé a vasas tehet róla, hogy kikaptunk. Nálam valahogy a sorrend. Magunkat vertük meg, egy erősen részrehajló bírói segítséggel, egy 3 negyedig kítűnő de aztán egy nagyon gyenge steelers ellen.
Azt gondolom aki látta a meccset bárkinek is szurkólt ezzel egyet tud érteni.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Jelenleg nincs. Volt, csak elengedtük a Vikingshez. Am Marvinnak maradnia kell, de tökösebb Db coach kell, ráadásul mielőbb, hogy a drafton már magának választhasson CB-t. CLH kuka, Dre mehet isten hírével, Hall öreg és lassú, Dennard ki tudja hogy jön vissza IR-ről, Pacman szerződése pedig lejárt. Lesz baj.Miután a secondary nagy része FA lesz, szerintem sok embert megpróálbnak visszaigazolni, mert draftról és FA piacról nem lehet ennyi embert pótolni.
megyerikrisz
Dre képességei limitáltak, de aligha fér bele, hogy mindenkit szélnek eresszenek. Szerintem még Pacmant is megpróbálják visszahozni.
több mint 9 éve
Basszátok meg, tényleg most és itt kell építeni a Steelers emlékművet?Speciel a Denverben rengeteg játékost bírok. 😊 Pont az ex-Steeler Sanders talán az egyetlen, akit kifejezetten nem kedvelek onnan. (Nem azért mert elhagyott minket, már nálunk sem kedveltem)
Csak szólok, hogy Denver topik a soros. Ott kell meggyőzni most a népet, hogy csak a Vasas az igazi. Bónuszként pedig arról, hogy a Denver játékosok mind köcsögök. Ja, nem mind. A long snaper egész jó arc. Pofám leszakad....
nasheem

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Basszátok meg, tényleg most és itt kell építeni a Steelers emlékművet? Csak szólok, hogy Denver topik a soros. Ott kell meggyőzni most a népet, hogy csak a Vasas az igazi. Bónuszként pedig arról, hogy a Denver játékosok mind köcsögök. Ja, nem mind. A long snaper egész jó arc. Pofám leszakad....
Szerkesztette: nasheem
több mint 9 éve
ez is igaz, de hát változik a játék, meg a felfogás...akkor még ugye messze nem védték ennyire az irányítókat, meg egy-egy fejreütés után se jött a zászló...de ugye az nfl nem akar milliókat fizetni kártérítésnek és most így gondolja, mindent megtesz a testi épség óvásáértEz nyilvánvaló. Azóta kicsit eltolódtak a dolgok. Amit 8-10 éve csináltak, azért most kb játszanának a hasonló arcok mint az akkori Harrison 2-3 meccset, utána pár meccs eltiltás. Viszont az is tény, hogy amennyit holdingot kaptak, annak is csak töredékére repült a zászló. Innentől a frusztráció bennük is meg volt rendesen, hogy ha csak egyszer oda tudnak érni akkor ütnek akkorát, ami pótolja az oda nem érés pár alkalmát is (amikor nem feltétlenül szabályosan lettek távol tartva).egyébként amikor JH pályája csúcsán volt és aprította a jónépet akkoriban sokkal több meg volt engedve és nem dobáltak mindenre zászlót...nem volt ez a nagy agyrázkódás mizéria sem...most már mindenre megy vagy a sárga vagy a csekkEgy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Bár a liga konzekvenciáját mindenki ismeri. Odell Beckham és Cody Wallace esetei ismerősek ugye? Ezért lenne nonszensz Burfict eltiltása... Mitchell vs Eifert ügyről ne is beszéljünk.
És félreértés ne essék nem akarom védeni Burfictet, mert sokszor tényleg hülyeség, amit csinál, sőt túlzás és teljesen felesleges, de az undorító, ami folyik ellene, mert nem hinném, hogy ő az első hasonló karakter a ligában, viszont valamiért ellene nagyon megy a boszorkányüldözés.
Davidka85
Soldados
Blevi
Davidka85
Klaci79
Davidka85
holdingból amúgy most is van sok olyan amire nem dobnak semmit
több mint 9 éve
Jó hát ez pont olyan, mint a touchdown újabban: touchdown az, amit a zebrák annak ítélnek. Hogy olykor meccsen belül változik, mi az és mi nem, az már a mi bajunk.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Ha üzembiztosan menne a megítélése az illegális ütközéseknek, és konzekvensen eltiltanák azt aki megérdemli, nem zavarna a dolog. De így zavar. Nagyon.
Persze aludni azért nyugodtan fogok.
Megjegyzem, a tegnapi meccse után még azt sem biztos hogy bánnám, ha örökre eltiltanák, még akkor sem, ha azzal nem maradna értelmes linebackere a csapatnak. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ez nyilvánvaló. Azóta kicsit eltolódtak a dolgok. Amit 8-10 éve csináltak, azért most kb játszanának a hasonló arcok mint az akkori Harrison 2-3 meccset, utána pár meccs eltiltás. Viszont az is tény, hogy amennyit holdingot kaptak, annak is csak töredékére repült a zászló. Innentől a frusztráció bennük is meg volt rendesen, hogy ha csak egyszer oda tudnak érni akkor ütnek akkorát, ami pótolja az oda nem érés pár alkalmát is (amikor nem feltétlenül szabályosan lettek távol tartva).egyébként amikor JH pályája csúcsán volt és aprította a jónépet akkoriban sokkal több meg volt engedve és nem dobáltak mindenre zászlót...nem volt ez a nagy agyrázkódás mizéria sem...most már mindenre megy vagy a sárga vagy a csekkEgy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Davidka85
Soldados
Blevi
Davidka85
Klaci79
több mint 9 éve
Nem vagy, hanem és...egyébként amikor JH pályája csúcsán volt és aprította a jónépet akkoriban sokkal több meg volt engedve és nem dobáltak mindenre zászlót...nem volt ez a nagy agyrázkódás mizéria sem...most már mindenre megy vagy a sárga vagy a csekkEgy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Davidka85
Soldados
Blevi
Davidka85
Klaci79
több mint 9 éve
na ez is könnyen lehet 😀Mert JH miatt megszaporodtak az agyrázkódások. 😀egyébként amikor JH pályája csúcsán volt és aprította a jónépet akkoriban sokkal több meg volt engedve és nem dobáltak mindenre zászlót...nem volt ez a nagy agyrázkódás mizéria sem...most már mindenre megy vagy a sárga vagy a csekkEgy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Davidka85
Soldados
Blevi
Davidka85
Klaci79
megyerikrisz
több mint 9 éve
Mert JH miatt megszaporodtak az agyrázkódások. 😀egyébként amikor JH pályája csúcsán volt és aprította a jónépet akkoriban sokkal több meg volt engedve és nem dobáltak mindenre zászlót...nem volt ez a nagy agyrázkódás mizéria sem...most már mindenre megy vagy a sárga vagy a csekkEgy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Davidka85
Soldados
Blevi
Davidka85
Klaci79
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Ezt ki vitatta? Mert szerintem senki. Teljesen felesleges volt, mert teljesen homály volt a passz, esélytelen lett volna elkapni. De nem is ez a vita tárgya.azt ne mond már, hogy az az ütközés szabályos volt és szükségszerű szerinted.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Davidka85
kapitnono
több mint 9 éve
egyébként amikor JH pályája csúcsán volt és aprította a jónépet akkoriban sokkal több meg volt engedve és nem dobáltak mindenre zászlót...nem volt ez a nagy agyrázkódás mizéria sem...most már mindenre megy vagy a sárga vagy a csekkEgy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Davidka85
Soldados
Blevi
Davidka85
több mint 9 éve
Dr. Dre simán jöhetne Amerson mellé a raiders secbe.Jelenleg nincs. Volt, csak elengedtük a Vikingshez. Am Marvinnak maradnia kell, de tökösebb Db coach kell, ráadásul mielőbb, hogy a drafton már magának választhasson CB-t. CLH kuka, Dre mehet isten hírével, Hall öreg és lassú, Dennard ki tudja hogy jön vissza IR-ről, Pacman szerződése pedig lejárt. Lesz baj.Adam Schefter @AdamSchefterÉrtelme se lenne. Momentán házon belül senki nincs, aki alkalmas lenne, a piacon dettó.
Issue of Marvin Lewis' future really isn't much of an issue. Bengals have no plans to make any HC change at this time, per sources.
Beki
Amadeus91
megyerikrisz
több mint 9 éve
Egy meccs eltiltása volt pályafutása során, Colt McCoy lemészárlásáért.Ja mint anno JH... Csak öt ugye üldözte a köcsög Komiszár....Még egyszer. Mitchellnek idén asszem 2 illegal hitje volt összesen. Burfictnek? Csak én emlékszem legalább 5-re, pedig nem néztem minden meccseteket, csak kb 10-et láttam.Ez akkor is vicc. Ha ezt meg merik csinálni, akkor remélem jövőre kerítenek egy embert csak arra, hogy minden meccset végignézzen és küldje a ligának a fordulóban összegyűjtött illegal hit, late hit és minden egyéb aljasnak minősített eseteket. Mert ha Burficttel megcsinálták a példastatuálást, akkor tessék mindenkire ugyanúgy konzekvensen alkalmazni és ne legyen az, hogy vannak egyenlőek, meg vannak, akik a kinevezett rosszfiúk és nekik bármit tesznek többszörös büntetést kapnak.LOL... Csak idén sztem legalább 3-4-5 meccs után kapott büntit illegal hit miatt. 😉(...)twitter.com/AdamSchefter/status/686176810313367552Nem azért lesz eltiltva, mert most csinált egy illegal hitet, hanem azért mert
Soldados
Mikey
Soldados
Davidka85
Soldados
Blevi