Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Senki nem gyön arcoskodni, ha valaki megakarja higgadtan vitatni a meccset írjon privátba. Thnx
sutianap
Szerintem sem fog egy ilyen meccs után senki arcoskodni, meg is kérnék minden jóérzésű Steelers fan-t hogy ne tegye.
bcsarli
"Jóérzésű Steelers fan"

Muhahaha, már a szókapcsolat is.
Amadeus91
Te hülye vagy. Nézd vissza senki nem jött ide hőzöngeni, mert pontosan megértjük hogy milyen lehet így elbukni egy PO meccset. Úgy tűnik tőlünk mindenkiben van ennyi jóérzés. Te meg csak megpróbáltál lájkokat gyűjteni a kis hozzászólásodhoz, de amint látom nem jött be.

több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Nyilvánvaló passzokat nem dobott meg, túl sokáig var a passzal, es hat rendszerint nagyon rosszul passzolt. Nem rajta múlt de ha egy kicsit osszeszedettebb sima is lehetett volna. Ott voltak a lehetőségek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Sztem McCarron hozta ami nagyjából várható volt, a többieknek kellet volna többet hozzátenni. Nem volt érdemi futójáték, a védelem a végén átengedte a félpályán a kéz nélküli Big Bennel támadó Steelerst. Szóval sztem McCarront nem korrekt ilyenkor elővenni, a második félidőben vezetett 4 normális drive-ot, elég kellett volna legyen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Minden elkövetett ostobaság ellenére is a sors végtelenül igazságtalan és kezd az az érzés lenni, hogy soha nem adja már vissza, amit elvett az elmúlt években. O-fal hozta a szokásos playoff formát, McCarron homály volt 3 negyeden át és ez nem fért bele.
Steelers védelem és futójáték szépen játszott, de ennek ellenére tegyék össze a kezüket, mert ezért a győzelmükért sokat tett a Bengals is. Nagyon sokat.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Burfict, Pacman már a szabadügynök listán van, vagy még a csapatnál?
több mint 9 éve
 twitter.com/evilmiketomlin/status/686065778752278528

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Senki nem gyön arcoskodni, ha valaki megakarja higgadtan vitatni a meccset írjon privátba. Thnx
sutianap
Szerintem sem fog egy ilyen meccs után senki arcoskodni, meg is kérnék minden jóérzésű Steelers fan-t hogy ne tegye.
bcsarli
"Jóérzésű Steelers fan"

Muhahaha, már a szókapcsolat is.
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
krisz de ha ilyen szemüvegen nézed, akkor mennyenek sakkozni. Burkifli faultja sem volt durvább mint bármi..... És ráadásul vállal..- Mindegy ezt kár magyarázni, mi is elbasztuk..... de az utolsó 30 yard bünti nevetséges volt.
meme
Burfictet nekem a mai meccs után ne védd. Gusztustalan volt AB ellen, elment rajta a meccs.
megyerikrisz
nem védem..... csak azért nehéz úgy játszani, hogy ha te szólsz, csinálsz valamit sárga zászló. Ha meg neked szólnak ne csinálj semmit. Attól még egyetértünk hogy mocsok módon tolta...
meme
Az a baj, hogy nem szólt, hanem fejre ment, játék után. Én sem szeretem, ha utaznak valakire a bírók, Burfictnél ez a helyzet, de ki is érdemelte. A végletekig védtem, de kezd sok lenni.
megyerikrisz
Erről annyit, hogy a játék sipszoig megy... itt nem volt. Attol tenyleg gusztustalan volt. Csak hat ezt a masiknak nem fujjak az idegesito....

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Azt hittem, hogy megint a tavalyi évet nézem, ligaelit Oline az alapszakaszban, majd az első po meccsen felzabálja őket az ellen front sevenje.
peach
Hozzáteszem, az O fallal már az alapszakaszban is voltak gondok, különösen a vége felé, szóval sajnos nem volt meglepetés, hogy tegnap is kaki volt a játékuk. A két guard kifejezetten botrányos volt, de Bodine is amiket csinált... utóbbi betlije kb. papírforma.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Csak az összefoglalót néztem meg, de abból lejön, hogy szépen tökön rúgtátok magatokat.
ThundersNFL
Kösz, ha nem mondod el negyvenedikként, nem is tudom, honnan tudtuk volna meg.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 417 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Csak az összefoglalót néztem meg, de abból lejön, hogy szépen tökön rúgtátok magatokat.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Hue mondjuk, hogy honnan kapta össze az O-t azt nem tudom, de már-már csodaszámba ment. Azt hittem, hogy megint a tavalyi évet nézem, ligaelit Oline az alapszakaszban, majd az első po meccsen felzabálja őket az ellen front sevenje. A vége meg abszolút wtf, sérült irányító a túloldalon aki max 10 yardra tud eldobni, erre ahelyett, hogy küldenék az arcába mindenkit hagyom 5-8 yardokkal végigmenni a pályán. És ezt a DC-t akarják máshol HC-nak? Burfict meg pacman meg elképesztő, ilyet még nem láttam. Szavak nincsenek...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Ezzel a meccsel teljesen egyértelművé vált, hogy Marvin a bengals átka. Áll ott a vonalon fapofával, és néz bután. Az INT után az a min hogy összerántom az O t, Hill vel az élen, és beleordítom a csökött agyukba, hogy egy dolgotok van fogni azt a kuva labdát. 26 yardon voltunk, nem kell a nagy futás csak az időt öld!! Erre belemegy Hill a satuba egykézzel lobálva a lasztit. Nekünk egy TÖKÖS, keménykezü HC kell, mert irdatlan jó ez a csapat, csak vezetni kellene. Marvinnak is meg kell tenie az mint Coughlinnak, csak ő ahhoz is puha pöc@.
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Éjszaka 5 előtt ébresztett a gyerekem, hogy éhes, gyorsan megetettem, aztán ránéztem az eredményre. 15-7 volt a Steelersnek és a Bengals támad, Roethlisberger visszatérése meg kérdéses. Na mondom akkor bekapcsolom a stream-et a telón. Szépen haladt előre a Bengals, de sajnos FG lett "csak" a vége. Aztán gyorsan megfogtátok a Steelers-t és mondom itt még bármi is lehet. Szépen visszahordtátok a punt-ot, így még nagyobb lett az esély. TD is lett belőle, de sajnos a két pontos nagyon gyenge próbálkozás volt.
Na mondom a védelemnek kell már csak kitartania. Burfict INT-et is fogott egyből. Gondoltam, hogy ez már megvan. Erre jön egy hülye fumble és visszatér Roethlisberger... De mivel sok volt a táv amit meg kellett tenni, úgy éreztem meglehet. Amikor már csak 30 yardot kellett megtenniük és 3. és 7 volt, akkor lemerült a telóm és kikapcsolt. 10 perc múlva kapcsoltam vissza, de akkor már vége volt. Sajnos Steelers győzelemmel. Pedig nagyon szurkoltam, hogy meglegyen. Érdekes, hogy amíg néztem addig jól ment, aztán ahogy kikapcsolt a telefonom, meg egyből pontokat kaptatok...
Sajnálom még egyszer! De fel a fejjel!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon sajnálom nagyon nektek drukkoltam. Csak az utolsó egy percet sikerült látnom de az is elég volt.... Tez egy idióta, nem menti semmi de idáig el sem szabadott volna jutni.....
Most én is azt mondom egy huszárvágással meg kell köszönni Marv munkáját s átadni a csapatot Huenak. Mert különben Huet elviszik marad Marv s jövőre még nagyobb gondban lehettek. Kitartást!!!
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Rohadjak meg, én megköszönném Lewisnak.
A meccs előtt azt mondtam, hogy ettől a Steelerstől ha kikapnak csere QB-val, az benne van, de a vereség módja azért komoly kérdéseket vet fel. Adott egy bivalyerős keret, amelyik még a kezdőirányító hiányát is elviseli, és képtelen befejezni egy megnyert meccset a csapat. Mert volt itt minden, csak okos coaching nem a végén. Big Ben olyan erősen tudott passzolni, mint az unokhúgom, mégis haladtak 45 yardot a zászlókig. Szóval most nagyon az az érzésem, hogy ez a csapat ezzel a stábbal nem fog nyerni.
Marvin felépítette a rostert, de hiányzik az a plusz, ami az ilyen meccsek megnyeréséhez kell. Megnézném, hogy Jacksonban meg van-e, és akkor a kontinuitást sem érheti probléma.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Két dolog kell h nyerjel, ne veszitsd el se a labdát se a fejedet. Tessék..,

De hogy a béna kezű Big Ben ellen védjük a mely passzt es közben jonnek a rövidek es nyalják a faszt ahhoz is gratulalnek Marvin.

több mint 9 éve
Hat ez a bíráskodás is mi volt, édes istenem, de a legborzasztóbb h igy is megvolt nyerve, többször is...

Egyszerűen nem hiszem el…
gabtsi
Kurva sok bírói hiba volt, talán elfogult vagyok, de sztem pontok nem múltak rajta közvetlenül. Pl. a Bryant TD nálam is necces volt, de hát annyira nem volt egyértelmű, és akkor pályán hozott döntés... így is visszafújtak egy TD-t amúgy tök jogosan. De pl itt van a TD ünnepléses bünti ami megmaradt, meg az a hosszú DPI ami ugyan DPI volt de hát alig. Szóval nem mondom, h ez annyira egyoldalú volt, de tény h a bírók nagyon idióták voltak!!! Mondjuk ott volt az a nem befújt sisakos eset. Na állítólag az nem zászló. Személy szerint azonnal bedobtam volna, viszont ha tényleg nem szabálytalan, akkor ezt TD-re visszük vissza, ha nem fúj bele a bíró. Szóval ez relatív, de azt elismerem, h szívesebben nyerek egy olyan meccsen, ahol a zebrák nem balfaszkodnak bele.
04crapkat
Tényleg nem akarok birozni csak a tények kedvéért:
Bryant nem birtokolta a pályán belül a labdát
Williams szabályosan szerelte Wheatont
A Bernard-hit launching es hit w/ crown of the helmet 15 yardert asszem redzoneban
Joey Porterre az elmaradt zászló amivel 50 feletti FG lett volna a vegen
Óvatos becslésem szerint ez 10 ajándék pont a Steeelersnek.

Es ez is mind mindegy volt...

több mint 9 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
az a nagy büdös helyzet, hogy én itt és most fáradtam bele ebbe az egészben, hogy keressem a dolgok miértjét...
ki volt a hibás ki miért felelős kin ment el a meccs ki mit fújt hibásan..
itt nem egy két dolgon múlt, annyi mindenen. annyi minden közre játszott ebben, és nem csak a meccsen történtek.
felfoghatatlan.
kikapunk. újra.

Tippelde 25
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Burfict hülye volt, ez nem kérdés. Mondjuk nem tudom, hogy én milyen állapotban lettem volna, amikor egy play-jel korábban egy INT-et szedek és a csapattársak elbasszák. Az utolsó play miatt mindenki Tez-ről és Pacmanról fog beszélni, miközben az O-nak kellett volna végig a pályán maradni, és legalább egy FG-lal befejezni néhány másodperccel a vége előtt.
Arról nem is beszélve, hogy az OL megint a PO-ra lett kritikán aluli. Szóval mindenkinek lesz / lenne oka a saját részlegében szétnézni, nagy kérdés, hogy az edzők közül ki az aki marad ezek után.
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
krisz de ha ilyen szemüvegen nézed, akkor mennyenek sakkozni. Burkifli faultja sem volt durvább mint bármi..... És ráadásul vállal..- Mindegy ezt kár magyarázni, mi is elbasztuk..... de az utolsó 30 yard bünti nevetséges volt.
meme
Burfictet nekem a mai meccs után ne védd. Gusztustalan volt AB ellen, elment rajta a meccs.
megyerikrisz
nem védem..... csak azért nehéz úgy játszani, hogy ha te szólsz, csinálsz valamit sárga zászló. Ha meg neked szólnak ne csinálj semmit. Attól még egyetértünk hogy mocsok módon tolta...
meme
Az a baj, hogy nem szólt, hanem fejre ment, játék után. Én sem szeretem, ha utaznak valakire a bírók, Burfictnél ez a helyzet, de ki is érdemelte. A végletekig védtem, de kezd sok lenni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
meme
megyerikrisz

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
04crapkat Pittsburgh Steelers 39
a legrosszabb hogy jönnek a vasas fanok arcoskodni..... pedig a bírókon kívűl csak mi buktuk ezt a meccset. közüknem volthozzáa 4. negyedben.
meme
Ne általánosíts. Kurvára elbasztuk, őszintén ma egyikőnk se nagyon érdemelte meg... :/
több mint 9 éve
04crapkat Pittsburgh Steelers 39
Hat ez a bíráskodás is mi volt, édes istenem, de a legborzasztóbb h igy is megvolt nyerve, többször is...

Egyszerűen nem hiszem el…
gabtsi
Kurva sok bírói hiba volt, talán elfogult vagyok, de sztem pontok nem múltak rajta közvetlenül. Pl. a Bryant TD nálam is necces volt, de hát annyira nem volt egyértelmű, és akkor pályán hozott döntés... így is visszafújtak egy TD-t amúgy tök jogosan. De pl itt van a TD ünnepléses bünti ami megmaradt, meg az a hosszú DPI ami ugyan DPI volt de hát alig. Szóval nem mondom, h ez annyira egyoldalú volt, de tény h a bírók nagyon idióták voltak!!! Mondjuk ott volt az a nem befújt sisakos eset. Na állítólag az nem zászló. Személy szerint azonnal bedobtam volna, viszont ha tényleg nem szabálytalan, akkor ezt TD-re visszük vissza, ha nem fúj bele a bíró. Szóval ez relatív, de azt elismerem, h szívesebben nyerek egy olyan meccsen, ahol a zebrák nem balfaszkodnak bele.
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
sutianap