Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Elaludtam a gyerek mellett és arra ébredtem, hogy sackelem BB-t, amiből ráadásul FF lett, de az ütközés fáj. Aztán persze kiderült, hogy csak a fiam fordult meg az ágyban és mellkason rúgott. De legalább Dunlap TD-t csinált álmomban 😊😊Tanulság....... Meccsnapon
munoz
1. nem alszunk el
2. Ha mégis, akkor egyedül
😊
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Elaludtam a gyerek mellett és arra ébredtem, hogy sackelem BB-t, amiből ráadásul FF lett, de az ütközés fáj. Aztán persze kiderült, hogy csak a fiam fordult meg az ágyban és mellkason rúgott. De legalább Dunlap TD-t csinált álmomban 😊😊
több mint 9 éve
miről maradtam le? Hue elmegy a barnákhoz?az erős lenne, ha divízión belül maradna, nagyon erős...
meme
BTW én azt olvastam, hogy San Francisco a fő esélyes.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
miről maradtam le? Hue elmegy a barnákhoz?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Kiváncsi leszek mi lesz McCarronnal ha nyer vele a csapat és jól is játszik. Vajon Jackson megpróbálja elcsábítani az új állomáshelyére?Marvin a preseasonben bejelenti, hogy McCarronnal számolnak kezdőként, majd jön Hue, és egy első és második körös pickért elviszi az új csapatához a visszavonulással fenyegetőző Daltont.
Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Hajrá ma, még akkor is, ha egy W nem jön olyan jól nekünk Hue miatt 😊Kiváncsi leszek mi lesz McCarronnal ha nyer vele a csapat és jól is játszik. Vajon Jackson megpróbálja elcsábítani az új állomáshelyére?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Amint kiesünk, bejelentik, hogy Joseph lesz a Miami új DC-je. Szomorúság van.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Na, itt a nap, meg lehet mutatni.Minden szavad adom, de mi történt Nugenttel? :-P
Írtam a beharangozóban is, három fő démonunkat lehet most egy ütéssel lerázni, és azt gondolom képes rá a csapat. Hatalmas, playmaker játék kell a D-től, és egy közepesnél jobb futójátékot kell feltennünk, és nagy hibákat ne vétsünk. Huber lehetőleg értékesítsen minden FG-t, ne ejtse el Bernard vagy Green az egy yardon, és ne passzoljon McCarron a redzone-ban az ellenfélnek. hány ilyet szoptunk az elmúlt években a PO-ban, össze se tudom számolni. összeszedett, koncentrált játékot szeretnék látni, verjen meg minket a Steelers ha jobb, de ne saját magunka alá szarjunk.
nem kell, hogy McCarronon múljon, ha mindenki úgy akarja NYERÜNK!!
gabtsi
több mint 9 éve
Na, itt a nap, meg lehet mutatni. Írtam a beharangozóban is, három fő démonunkat lehet most egy ütéssel lerázni, és azt gondolom képes rá a csapat. Hatalmas, playmaker játék kell a D-től, és egy közepesnél jobb futójátékot kell feltennünk, és nagy hibákat ne vétsünk. Huber lehetőleg értékesítsen minden FG-t, ne ejtse el Bernard vagy Green az egy yardon, és ne passzoljon McCarron a redzone-ban az ellenfélnek. hány ilyet szoptunk az elmúlt években a PO-ban, össze se tudom számolni. összeszedett, koncentrált játékot szeretnék látni, verjen meg minket a Steelers ha jobb, de ne saját magunka alá szarjunk.
nem kell, hogy McCarronon múljon, ha mindenki úgy akarja NYERÜNK!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Nem tudom mi történt idén Petersel nem ilyen volt sem a játéka sem emberileg....A játékát nem minősítem, ahhoz keveset láttam, de emberileg ez...
dande
Ráadásul ha jól olvastam, összesen egy szavazatot kapott, hatan végeztek előtte.
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
Nem tudom mi történt idén Petersel nem ilyen volt sem a játéka sem emberileg....
több mint 9 éve
Jason Peters nyilvánosan fikázza Big Whitet, amiért "helyette" került be az AllPro keretbe. Szánalom.
több mint 9 éve
Big Whit és Atkins beválasztást nyert az All-Pro csapatba. Hip-hip-hurrá!
több mint 9 éve
Dalton is hivatalosan outAmi zavar emellett, hogy Hewitt is.
Klaci79
Főleg mert róla sem tudni semmi konkrétat, hogy mikor játszhat idén, ha egyáltalán.
BTW ezzel a 'Fisher to H-B' dologgal húú de nem vagyok kibékülve.
Rajtuk kívül még Hall szerepel a listán, most éppen agyrázkódással és hátsérüléssel. Mondjuk belegondolva nem emlékszem, idén volt-e olyan játékhét az első kivételével, amikor Hall nem szerepelt a sérülésriporton...
több mint 9 éve
Dalton is hivatalosan out
több mint 9 éve
Touissaint.kb 20 futásuk alig volt idén, de a barnák ellen Toussaint vitte a prímet DWill kiese után, mondjuk a vitte a prímet az túlzás.
passzjátékban (elkapás és protection) lehet ez előny nekünk.
több mint 9 éve
Alulművelt vagyok vasasból, de kik maradtak RBben? Todman és?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
DWill out. pass protban ez hozhat nekik gondot, mondjuk sokat nem blitzelünk, de lehet ez így változik.
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/08/vontaze-burfict-fails-to-get-a-rise-out-of-his-hated-steelers/Meglepően korrekt válasz vasas részről. Mondjuk nem Mitchell vagy Vince Williams nyilatkozott. Ettől függetlenül az utolsó mondat bekövetkeztében kételkedem. 😀
több mint 9 éve
én még mindig teljesen biztos vagyok a győzelmünkben! probably ez nem is fog megváltozni!!! 😊
WhoDey!
több mint 9 éve
Arra gondoltam, hogy futójáték nélkül tuti a bukó. Ha a D hatalmasat játszik Rötyi ellen, akkor is fogunk pontokat kapni(megérzésem szerint 14-17 a minimum), de ha nincs futójáték, ami egyrészt tehermentesíti McCarront, másrészt Rötyit a pálya szélén tartja, akkor végünk van. Nem azt várom, hogy Hill fusson 300 yardot, hanem hogy segítse az előrehaladást, ne kelljen Macnek hajigálnia, mert azt egyikünk sem tudja, hogy menne neki.Holnap meccsnap, kezdek hangolódni. Rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy az egy hete itt emlegetett statok közül melyiket látjuk majd megvalósulni. Kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy lesz-e futójátékunk, azon elmehet a meccs.Pontosabban a meccs rengeteg dolgon elmehet, de futójátékkal nyerhető 😊
megyerikrisz
nasheem
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
itt a D vs Roethlisberger csatán múlik minden sztem. Ha ott nem tudunk nyerni, bármi lehet a labda másik oldalán.
több mint 9 éve
Holnap meccsnap, kezdek hangolódni. Rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy az egy hete itt emlegetett statok közül melyiket látjuk majd megvalósulni. Kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy lesz-e futójátékunk, azon elmehet a meccs.Pontosabban a meccs rengeteg dolgon elmehet, de futójátékkal nyerhető 😊
megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."