NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Brandon Thompson IR, (...)
megyerikrisz
Bár teljesen mindegy, de ő mégis miben sérült meg? Leesett a kispadról?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 703
így van, szomszéd topikban már úgyis a draft a téma 😊
gabtsi
persze hogy a draft a téma, úgyis simán nyer a Bengals 😛
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Brandon Thompson IR, DeShawn Williams jött a helyére a PS-ből. Sérülésnek nem örülök, de rá nagyon kíváncsi vagyok (még ha valószínűleg elenyésző lehetőséget fog kapni, akkor is).

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
gabtsi
Hm ráéreztek vagy mi a fene 😀

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
gabtsi
de széép! 😊 (nem, nem megyek át azért se... 😊
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
amennyiben még egyszer azt írja, hangoztatja, sugallja valaki, hogy kikapunk, kikapcsolom a netet az országban! 😀

csak a győzelem szó fejeződhet ki ebben a topicban, nincs más út, ez van megírva! 😉

LET'S ROAR!!!
több mint 9 éve
azt látni kell, hogy a Bengalsnál nincs klasszikus GM. Mike Brown a tulajdonos, elnök és a GM pozíciót is ellátja. de jó ideje (2011) már igazából csak formális szerepe van. A lánya Katie Blackburn viszi a szerződéseket és a cap menedzselést (elég jól azt gondolom), Duke Tobin látja el a pro personnel ügyeket, hozzá tartozik a scouting (pro és college egyaránt) és Marvinnal együtt alakítják a keretet.

nehéz lenne azt mondani, hogy ez vagy az az ember a siker felelőse, én azt gondolom, hogy sikerült egy olyan struktúrát találni, ami nagyon jól működik, nem lenne érdemes megbontani. mindenkinek meg van a maga szerepe, amiben úgy tűnik nagyon jó.

tervezek majd a holtszezonban erről egy hosszabb cikket írni.
gabtsi
Én ma is tanultam valamit Köszönöm, és kiváncsian várom 😉

több mint 9 éve
azt látni kell, hogy a Bengalsnál nincs klasszikus GM. Mike Brown a tulajdonos, elnök és a GM pozíciót is ellátja. de jó ideje (2011) már igazából csak formális szerepe van. A lánya Katie Blackburn viszi a szerződéseket és a cap menedzselést (elég jól azt gondolom), Duke Tobin látja el a pro personnel ügyeket, hozzá tartozik a scouting (pro és college egyaránt) és Marvinnal együtt alakítják a keretet.

nehéz lenne azt mondani, hogy ez vagy az az ember a siker felelőse, én azt gondolom, hogy sikerült egy olyan struktúrát találni, ami nagyon jól működik, nem lenne érdemes megbontani. mindenkinek meg van a maga szerepe, amiben úgy tűnik nagyon jó.

tervezek majd a holtszezonban erről egy hosszabb cikket írni.

több mint 9 éve
Én elismerem Marvin zsenialitását, sőt az Öreg Brown előtt is süvegelek, mert amennyire sóher, annyira türelmes is. Nem felejtem el, hogy a Barnák szerű mélységből mit építettek fel. Türelmesek és szisztematikusak voltak. Mindenesetre azért az előre mutat, hogy Marvint ha jól tudom csak 1 évre hosszabították meg. Valami nem biztos, hogy kerek. Ha nekem azt mondanák / Hue esetében/ egy csapatnál, ahol bizalmat kaptam és felépítettem magam, hogy 1 évet maradjak és meglátjuk, akkor maradnék azt gondolom. Bár ez a Gm attól is zseniális, hogy megtalálja a megfelelő szakembert a lelépők helyett. 2 éve hogy sírtunk mikor elment Zim és Gru. És lám csak azt mondom jobban jöttünk ki belőle, mint bárki remélni merte. Szerintem Ez is a Gm zsenije, hogy évente attól rettegünk kit visznek el HC-nek.

Szerkesztette: meme

több mint 9 éve
szinte kizárt h Lewis távozik, egy esélyét látom, ha megnyeri a gyűrűt és ellovagol a naplementébe.

és én azt mondom ne is menjen, felépítette az egyik legjobb csapatot a ligában és a klub történetében.

több mint 9 éve
Nem gondolom, hogy ki lenne rúgva Lewis ha idén is one-and-done lenne a vége. Sajnos (?) könnyen megmagyarázható lenne azzal hogy Dalton nélkül kapna ki a csapat és hogy a Steelers ellen ki lehet kapni még vele is, hát még nélküle.

De ezen kár polemizálni, mert nyerni fog a csapat.

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Nem lenne. Nem ML nem tud playoff meccset nyerni, hanem a Bengals. Sok múlik rajta, de messze nem minden. Olyan csapatott épített, amit előtt nagyon régen nem láttunk. Évről évre PO van. Ugyan volt pár ciki wild cardos zakó, de az idei semmiképp nem lesz az.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Most nem hiszem, hogy egy vereség után lapát lenne, Dalton sérülése felülír mindent.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kövezzetek meg, de mennyi esélye van hogy Hue marad nálunk azzal, hogy ha idén sincs PO győzelem akkor előléptetik? Az utóbbi 1-2 évben azt már lebegtetik, hogy ha Marvin nem nyer Po meccset akkor mennie kell. Tudom hosszabítottak vele, meg megerősítették a posztján, de mégis.....Lenne ennek értelme?

több mint 9 éve
off:
sose bírtam Coughlin-t, de ez maximális respect!!!!
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000618002/article/tom-coughlin-praises-eli-manning-during-farewell?campaign=fb-nf-sf18250673-sf18250673
nhm
én azt gondolom, hogy ő legjobb példa arra, hogy nagyon tévúton jár az, aki egy X&O guruban (jó koordinátorban) keresi a következő vezetőedzőt. egy igazi vezért nem ez teszi, hanem maga az ember. TC a legjobbak egyike. hatalmas respect neki. érdemes az egész sajtótájékoztatóját megnézni.

és szerintem Marvin is ilyen ember.
gabtsi
remélem!!!
több mint 9 éve
off:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000618002/article/tom-coughlin-praises-eli-manning-during-farewell?campaign=fb-nf-sf18250673-sf18250673
nhm
én azt gondolom, hogy ő legjobb példa arra, hogy nagyon tévúton jár az, aki egy X&O guruban (jó koordinátorban) keresi a következő vezetőedzőt. egy igazi vezért nem ez teszi, hanem maga az ember. TC a legjobbak egyike. hatalmas respect neki. érdemes az egész sajtótájékoztatóját megnézni.

és szerintem Marvin is ilyen ember.

több mint 9 éve
Rendben, ezt reméltem. 😊

több mint 9 éve
no fuckin way 😊

szimpla vicc volt.

több mint 9 éve
Van szabad, elismert O guru a piacon?
megyerikrisz
Chip Chip Csóka
gabtsi
Ha arra gondolsz akire gondolok, el tudnád őt itt képzelni? 😊

több mint 9 éve
off:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/q4sn1qvnyzm9ggjuwmsf
Tom Coughlin praises Eli Manning during farewell
Tom Coughlin is the only head coach Eli Manning has ever played for in the NFL. During a news conference on Tuesday, the outgoing Giants coach spoke highly of the quarterback: "Eli can handle it all."
több mint 9 éve
DB (!!) edző asszisztens volt Hue, most meg körbeszopkodja mindenki, és az egyik fő HC jelölt.
gabtsi
Nem RB edző volt? Vagy az csak utána lett?
megyerikrisz
Chip Chip Csóka

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
nem, előbb volt sec coach, majd miután Jim Anderson visszavonult 2013ban (29 évig volt RB edző a Bengalsnál), lett RB coach, majd Gruden távozásával OC.
gabtsi
Amikor tőlünk lelépett Chud, Shula és ő voltak a két OC jelölt, végül Shula mellett döntöttünk, mert ő már ismerte Camet két éve. Három év távlatából sztem kijelenthető, hogy mindegyik fél jól járt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 456 — Believelander
DB (!!) edző asszisztens volt Hue, most meg körbeszopkodja mindenki, és az egyik fő HC jelölt.
gabtsi
Nem RB edző volt? Vagy az csak utána lett?
megyerikrisz
DeFilippot mar hivja tolunk a Rams, szerintem ide is jo lenne. Nem volt olyan rossz ez az offense McCownnal, es ezzel mindent elmondtam 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
nem, előbb volt sec coach, majd miután Jim Anderson visszavonult 2013ban (29 évig volt RB edző a Bengalsnál), lett RB coach, majd Gruden távozásával OC.