NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 620
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Brandon Thompson IR, (...)Bár teljesen mindegy, de ő mégis miben sérült meg? Leesett a kispadról?
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
így van, szomszéd topikban már úgyis a draft a téma 😊persze hogy a draft a téma, úgyis simán nyer a Bengals 😛
gabtsi
több mint 9 éve
Brandon Thompson IR, DeShawn Williams jött a helyére a PS-ből. Sérülésnek nem örülök, de rá nagyon kíváncsi vagyok (még ha valószínűleg elenyésző lehetőséget fog kapni, akkor is).
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
így van, szomszéd topikban már úgyis a draft a téma 😊Hm ráéreztek vagy mi a fene 😀
gabtsi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
így van, szomszéd topikban már úgyis a draft a téma 😊de széép! 😊 (nem, nem megyek át azért se... 😊
gabtsi
több mint 9 éve
így van, szomszéd topikban már úgyis a draft a téma 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
amennyiben még egyszer azt írja, hangoztatja, sugallja valaki, hogy kikapunk, kikapcsolom a netet az országban! 😀csak a győzelem szó fejeződhet ki ebben a topicban, nincs más út, ez van megírva! 😉
LET'S ROAR!!!
több mint 9 éve
azt látni kell, hogy a Bengalsnál nincs klasszikus GM. Mike Brown a tulajdonos, elnök és a GM pozíciót is ellátja. de jó ideje (2011) már igazából csak formális szerepe van. A lánya Katie Blackburn viszi a szerződéseket és a cap menedzselést (elég jól azt gondolom), Duke Tobin látja el a pro personnel ügyeket, hozzá tartozik a scouting (pro és college egyaránt) és Marvinnal együtt alakítják a keretet.Én ma is tanultam valamit Köszönöm, és kiváncsian várom 😉
nehéz lenne azt mondani, hogy ez vagy az az ember a siker felelőse, én azt gondolom, hogy sikerült egy olyan struktúrát találni, ami nagyon jól működik, nem lenne érdemes megbontani. mindenkinek meg van a maga szerepe, amiben úgy tűnik nagyon jó.
tervezek majd a holtszezonban erről egy hosszabb cikket írni.
gabtsi
több mint 9 éve
azt látni kell, hogy a Bengalsnál nincs klasszikus GM. Mike Brown a tulajdonos, elnök és a GM pozíciót is ellátja. de jó ideje (2011) már igazából csak formális szerepe van. A lánya Katie Blackburn viszi a szerződéseket és a cap menedzselést (elég jól azt gondolom), Duke Tobin látja el a pro personnel ügyeket, hozzá tartozik a scouting (pro és college egyaránt) és Marvinnal együtt alakítják a keretet. nehéz lenne azt mondani, hogy ez vagy az az ember a siker felelőse, én azt gondolom, hogy sikerült egy olyan struktúrát találni, ami nagyon jól működik, nem lenne érdemes megbontani. mindenkinek meg van a maga szerepe, amiben úgy tűnik nagyon jó.
tervezek majd a holtszezonban erről egy hosszabb cikket írni.
több mint 9 éve
Én elismerem Marvin zsenialitását, sőt az Öreg Brown előtt is süvegelek, mert amennyire sóher, annyira türelmes is. Nem felejtem el, hogy a Barnák szerű mélységből mit építettek fel. Türelmesek és szisztematikusak voltak. Mindenesetre azért az előre mutat, hogy Marvint ha jól tudom csak 1 évre hosszabították meg. Valami nem biztos, hogy kerek. Ha nekem azt mondanák / Hue esetében/ egy csapatnál, ahol bizalmat kaptam és felépítettem magam, hogy 1 évet maradjak és meglátjuk, akkor maradnék azt gondolom. Bár ez a Gm attól is zseniális, hogy megtalálja a megfelelő szakembert a lelépők helyett. 2 éve hogy sírtunk mikor elment Zim és Gru. És lám csak azt mondom jobban jöttünk ki belőle, mint bárki remélni merte. Szerintem Ez is a Gm zsenije, hogy évente attól rettegünk kit visznek el HC-nek.
Szerkesztette: meme
több mint 9 éve
szinte kizárt h Lewis távozik, egy esélyét látom, ha megnyeri a gyűrűt és ellovagol a naplementébe.és én azt mondom ne is menjen, felépítette az egyik legjobb csapatot a ligában és a klub történetében.
több mint 9 éve
Nem gondolom, hogy ki lenne rúgva Lewis ha idén is one-and-done lenne a vége. Sajnos (?) könnyen megmagyarázható lenne azzal hogy Dalton nélkül kapna ki a csapat és hogy a Steelers ellen ki lehet kapni még vele is, hát még nélküle.De ezen kár polemizálni, mert nyerni fog a csapat.
több mint 9 éve
Nem lenne. Nem ML nem tud playoff meccset nyerni, hanem a Bengals. Sok múlik rajta, de messze nem minden. Olyan csapatott épített, amit előtt nagyon régen nem láttunk. Évről évre PO van. Ugyan volt pár ciki wild cardos zakó, de az idei semmiképp nem lesz az.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Most nem hiszem, hogy egy vereség után lapát lenne, Dalton sérülése felülír mindent.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kövezzetek meg, de mennyi esélye van hogy Hue marad nálunk azzal, hogy ha idén sincs PO győzelem akkor előléptetik? Az utóbbi 1-2 évben azt már lebegtetik, hogy ha Marvin nem nyer Po meccset akkor mennie kell. Tudom hosszabítottak vele, meg megerősítették a posztján, de mégis.....Lenne ennek értelme?
több mint 9 éve
remélem!!!off:én azt gondolom, hogy ő legjobb példa arra, hogy nagyon tévúton jár az, aki egy X&O guruban (jó koordinátorban) keresi a következő vezetőedzőt. egy igazi vezért nem ez teszi, hanem maga az ember. TC a legjobbak egyike. hatalmas respect neki. érdemes az egész sajtótájékoztatóját megnézni.
sose bírtam Coughlin-t, de ez maximális respect!!!!
www.nfl.com/news/story/0ap3000000618002/article/tom-coughlin-praises-eli-manning-during-farewell?campaign=fb-nf-sf18250673-sf18250673
nhm
és szerintem Marvin is ilyen ember.
gabtsi
több mint 9 éve
off:én azt gondolom, hogy ő legjobb példa arra, hogy nagyon tévúton jár az, aki egy X&O guruban (jó koordinátorban) keresi a következő vezetőedzőt. egy igazi vezért nem ez teszi, hanem maga az ember. TC a legjobbak egyike. hatalmas respect neki. érdemes az egész sajtótájékoztatóját megnézni.
sose bírtam Coughlin-t, de ez maximális respect!!!!
www.nfl.com/news/story/0ap3000000618002/article/tom-coughlin-praises-eli-manning-during-farewell?campaign=fb-nf-sf18250673-sf18250673
nhm
és szerintem Marvin is ilyen ember.
több mint 9 éve
Rendben, ezt reméltem. 😊
több mint 9 éve
no fuckin way 😊szimpla vicc volt.
több mint 9 éve
Ha arra gondolsz akire gondolok, el tudnád őt itt képzelni? 😊Van szabad, elismert O guru a piacon?Chip Chip Csóka
megyerikrisz
gabtsi
több mint 9 éve
Chip Chip CsókaDB (!!) edző asszisztens volt Hue, most meg körbeszopkodja mindenki, és az egyik fő HC jelölt.Nem RB edző volt? Vagy az csak utána lett?
gabtsi
Van szabad, elismert O guru a piacon?
megyerikrisz
több mint 9 éve
nem, előbb volt sec coach, majd miután Jim Anderson visszavonult 2013ban (29 évig volt RB edző a Bengalsnál), lett RB coach, majd Gruden távozásával OC.Amikor tőlünk lelépett Chud, Shula és ő voltak a két OC jelölt, végül Shula mellett döntöttünk, mert ő már ismerte Camet két éve. Három év távlatából sztem kijelenthető, hogy mindegyik fél jól járt.
gabtsi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
DeFilippot mar hivja tolunk a Rams, szerintem ide is jo lenne. Nem volt olyan rossz ez az offense McCownnal, es ezzel mindent elmondtam 😊DB (!!) edző asszisztens volt Hue, most meg körbeszopkodja mindenki, és az egyik fő HC jelölt.Nem RB edző volt? Vagy az csak utána lett?
gabtsi
Van szabad, elismert O guru a piacon?
megyerikrisz
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
nem, előbb volt sec coach, majd miután Jim Anderson visszavonult 2013ban (29 évig volt RB edző a Bengalsnál), lett RB coach, majd Gruden távozásával OC.