Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Holnap meccsnap, kezdek hangolódni. Rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy az egy hete itt emlegetett statok közül melyiket látjuk majd megvalósulni. Kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy lesz-e futójátékunk, azon elmehet a meccs.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
AJ Green számai mióta McCarron a QB (4 meccs):
26 target 16 catch (61%) 260 yard 16.26 y/c 3 TD

érdekességként Antonio Brown számai a csere QB-val, szintén 4 meccs:
31 target, 17 catch (55%) 235 yard 13.8 y/c 0 TD

ezúttal is kellenek a nagy játékok. remélem nem felejtik el megint félidőkre, mint ahogy korábbi PO meccseken volt rá példa.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
ezt nem bírom kihagyni, odaát meg nem akartam trollkodni 😀
(...)

meme
a mai nap tanulsága: ne olvass Bengals topikot, miközben épp eszel.
broááf.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
persze tudom, meg amúgy is a Heinz van a képen.

több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Itt a sírás a lényeg 😊

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
azért azt remélem, hogy nem Steelers szurkolókkal lesz tele a PBS, mint legutóbb.

több mint 9 éve
és előrevetítve a hétvégét.....
 bloximages.newyork1.vip.townnews.com/ellwoodcityledger.com/content/tncms/assets/v3/editorial/9/7d/97de25eb-4453-5f3f-8eee-091703a93734/50d888070a331.image.jpg

több mint 9 éve
ezt nem bírom kihagyni, odaát meg nem akartam trollkodni 😀
 boston.barstoolsports.com/files/2013/11/Screen-Shot-2013-11-03-at-2.10.22-PM.png
2016-os draft Center posztra befutó 😊 Csak tudná Big-Ben Hol jön a laszti..... 😀

Szerkesztette: meme

több mint 9 éve
De ettől még görény egy csapatod van 😉
nasheem
Üdv az AFC North-ban. 😊 Itt három görény csapat van, meg a Browns. 😉
Soldados
Én a Browns is utálom, csak átmenetileg szüneteltetem az érzéseimet 😊
nasheem
Nekem az unszinpátiám átment már szánalomba velük kapcsolatban..., nem tudnak építkezni, kapkodnak, és ez egyőnlőre nem akar változni....

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
nasheem
Üdv az AFC North-ban. 😊 Itt három görény csapat van, meg a Browns. 😉
Soldados
Én a Browns is utálom, csak átmenetileg szüneteltetem az érzéseimet 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nasheem
Üdv az AFC North-ban. 😊 Itt három görény csapat van, meg a Browns. 😉 Én Burfictet (és Pacmant) sem fikázom, minden jó védelembe kell egy (vagy több) hentes, aki attitüdöt ad az egységnek. Én nem bánnám, ha lenne még pár Mitchellünk. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
(én például Palmer sérülését nem tudom elfelejteni, és nem is akarom! 😉
nhm
Az például szabályos volt, akkor még nem volt szabálytalan a low hit. Ráadásul érdemes megnézni utána Kimo reakcióját. Abban semmi de semmi szándékos nem volt. az egynagyon szerencsétlen play volt.
Soldados
Lemészárolta, mert akkor még szabályos volt. Steelers way 😉
nasheem
Kimótól ez nagyon távol állt. 😉 Mondom, nézd meg a play után a reakcióját, ahogy lent maradt Palmer. Elég árulkodó.
Soldados
A reakciójára nem emlékszem ugyan, de a jelenet előttem van. Hidd el nagyon beégett. Az első bengalsos NFL szezonom volt. Gyűrték egymást a guarddal (talán Steinbach volt akkor?) és dobás után az emberünk elengedte a kontaktot, ő meg beborult pont Palmer kitámasztó lábra. Egy szép 40-50 yardos catch volt... és jött a zseniális Kitna.

Csak cseszegetés volt. Nem volt szándékos, az akkor is nyilvánvaló volt. De ettől még görény egy csapatod van 😉

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nhm
Az például szabályos volt, akkor még nem volt szabálytalan a low hit. Ráadásul érdemes megnézni utána Kimo reakcióját. Abban semmi de semmi szándékos nem volt. az egynagyon szerencsétlen play volt.
Soldados
nasheem
Kimótól ez nagyon távol állt. 😉 Mondom, nézd meg a play után a reakcióját, ahogy lent maradt Palmer. Elég árulkodó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
nhm
Soldados

több mint 9 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
nhm
Soldados
tudom, de attól még nagyon fájt.. én akkoriban kezdtem el foglalkozni az NFL-lel, és az a Bengals qrva jó volt!!! mint a mostani!!!
WhoDey!
több mint 9 éve
nhm

több mint 9 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
A Steelers ellen baromi nehéz volt/van/lesz tiszta fejjel játszani. A patkányságot a pályán elég nehéz lehet elviselni, feldolgozni. A játékosokba nevelt mentalitás is inkább arról szól, hogy ha megütnek állj fel és üss vissza keményebben. vagy még inkább mérj megelőző csapást, ha tudod, hogy jönni fog az ütés.
Az viszont biztos, hogy az ilyen szempontból kritikus játékosainkat Lewisék nagyon készítik az indulatmentes reakciókra. Remélem eredményes lesz.

Persze jó lenne játékkal elvenni a kedvüket a "férfias" küzdelemtől, de tartok tőle, hogy megint megy majd a hirig.
nasheem
ha nem menne az qrva nagy baj lenne!!!
(szét kell b...ni mindenkit, de nem sportszerűtlenül! pont ez szép ebben a sportban, agyon lehet ütni bárkit úgyis, hogy még csak nem is szabálytalan! csak a győzelem számít!

több mint 9 éve
Azért van ahol szart sem adnak a VASASNAK 😉
 www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.html

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 702
A magyar oldalakon jól leírnak minket... Ha kint is ez megy, - gyanítom igen- akkor vért fogunk inni. Én nem hiszem, hogy ezek után teli gatyával megyünk ki a pályára. Egyre jobban az az érzésem, hogy meglesz ez, és még csak nem is szorossan.
meme
Tegnap hallgattam ezt a war room adást és ott nekem úgy tűnt inkább a Bengals győzelmét várják, mert hogy mekkora show ha most Dalton nélkül sikerül megtörni a PO átkot és 25 év után újra meccset nyerni PO-ban. Mindössze 2 pontos favorit a Steelers, úgyhogy az FK című oldalon kívül szerintem mindenhol 50-50 körül van a meccs, de ha valahol le kell írnod, hogy kit látsz esélyesebbnek nyilván azt fogod mondani hogy az akit 2 ponttal jobban tartanak, hiszen 10-ből 6szor az nyer!
több mint 9 éve
A Steelers ellen baromi nehéz volt/van/lesz tiszta fejjel játszani. A patkányságot a pályán elég nehéz lehet elviselni, feldolgozni. A játékosokba nevelt mentalitás is inkább arról szól, hogy ha megütnek állj fel és üss vissza keményebben. vagy még inkább mérj megelőző csapást, ha tudod, hogy jönni fog az ütés.
Az viszont biztos, hogy az ilyen szempontból kritikus játékosainkat Lewisék nagyon készítik az indulatmentes reakciókra. Remélem eredményes lesz.

Persze jó lenne játékkal elvenni a kedvüket a "férfias" küzdelemtől, de tartok tőle, hogy megint megy majd a hirig.

több mint 9 éve
A magyar oldalakon jól leírnak minket... Ha kint is ez megy, - gyanítom igen- akkor vért fogunk inni. Én nem hiszem, hogy ezek után teli gatyával megyünk ki a pályára. Egyre jobban az az érzésem, hogy meglesz ez, és még csak nem is szorossan.

több mint 9 éve
de írtam ott is, hogy a Denver elleni BS zászló, amit a hosszabbításban dobtak rá, eredményes volt. egészen tiszta fejjel játszott a Ravens ellen, többször is ő vitte el a veszekedő játékost az ellenféltől. igazi vezér volt. nem mellesleg az egyik legjobb meccsét hozta. ez kell most is.

több mint 9 éve
inkább szedjen két INTet 😊

több mint 9 éve
Látom odaát megint megy a picsogás Burfict miatt. Remélem jól odab@sz a csúnya gonosz fiú megint párszor. Törjön, aminek törnie kell 😉
Aztán jöhet a sírás-rívás, hogy mi a különbség a tomlini férfias küzdelem és az aljasság között. Szeretni fogom 😀

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Brandon Thompson IR, (...)
megyerikrisz
Bár teljesen mindegy, de ő mégis miben sérült meg? Leesett a kispadról?
Mikey
Nem számít, a lényeg, hogy Williamsnek lesz 4 meccse a bizonyításra. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.