NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
DB (!!) edző asszisztens volt Hue, most meg körbeszopkodja mindenki, és az egyik fő HC jelölt.Nem RB edző volt? Vagy az csak utána lett?
gabtsi
Van szabad, elismert O guru a piacon?
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Alexander OL guru, talán a liga legjobbja, de mindenképpen az egyik legjobban respektált edző. azért ass HC, hogy ne lehessen felkínálni, bár nem hiszem, hogy ez komolyan felmerülne.Zampesetől a jó isten mentsen meg, és ő is itt van már jó rég óta és se Bratkowski sem Gruden távozásánál nem volt komoly jelölt azt hiszem. OK utóbbinál egyértelmű volt, hogy Jackson jön.
egyébként vicces, hogy miután hozzánk került Oaklandből, DB (!!) edző asszisztens volt Hue, most meg körbeszopkodja mindenki, és az egyik fő HC jelölt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Ha már Guenther is szóba jött a Brownsszal... a játék kedvéért tegyük fel hogy ő is és Jackson is kap HC állást valahol... szerintetek kik lehetnének az utódaik?D oldalon szerintem egyértelmű esélyes lenne Vance Joseph, bár én Coyle visszahozatala ellen sem tiltakoznék. O részről passz, nekem Paul Alexander szimpatikus, több mint 20 éve van a csapatnál, assistant HC, OL coach, előtte a TE-kel foglalkozott. Bár pont tegnap olvastam, hogy kint sokan lehetőséget adnának Zampesének is.
Mikey
Persze a legjobb az lenne, ha mindketten maradnának, de erre vajmi kevés az esély.
több mint 9 éve
Vance Joseph venné át a D-t, az majdnem biztos, már tavaly el akarta vinni a Denver, de blokkoltuk. OC szerintem kívülről jön majd, ha megy Jackson.
több mint 9 éve
Ha már Guenther is szóba jött a Brownsszal... a játék kedvéért tegyük fel hogy ő is és Jackson is kap HC állást valahol... szerintetek kik lehetnének az utódaik?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Zimmernek is mit kellett rá várni... úgyhogy én azért bízom a csodában 😊ez durva!!!!Ez kérdés sem volt. Megdöbbentő lenne, ha Hue Jackson nem kapna HC-állást idén. Erre csak akkor látok esélyt, ha a Bengals SB-ba jut.
Browns requested permission for HC interview with Bengals OC Hue Jackson, per sources. Dolphins, 49ers also in on Jackson.
Klaci79
Soldados
több mint 9 éve
Kellynek idealis lenne 😊

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Szerintem a barnákhoz épeszű ember nem megy. Amennyire qb temető annyira igaz ez a hc posztra is...Viszont ha valaki abból várat épít, az tuti HoF HC. 😀
meme
több mint 9 éve
Szerintem a barnákhoz épeszű ember nem megy. Amennyire qb temető annyira igaz ez a hc posztra is...
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Sőt, jövő héten Guenther is megy interjúra a Brownshoz. Nagyon nem örülnék, ha mindkettőt vinné valaki. A Lions és a Titans pedig Tobint akarta GM-interjúra, de források szerint hosszútávon maradni akár Cincyben. Végre egy igazán jó hír.ez durva!!!!Ez kérdés sem volt. Megdöbbentő lenne, ha Hue Jackson nem kapna HC-állást idén. Erre csak akkor látok esélyt, ha a Bengals SB-ba jut.
Browns requested permission for HC interview with Bengals OC Hue Jackson, per sources. Dolphins, 49ers also in on Jackson.
Klaci79
Soldados
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
@LaurelPfahler: Dalton said he could thumb wrestle if he wanted. #Bengals😀
több mint 9 éve
nem az...az már tudott dolog, de hogy a Browns próbálja meg, azt tartom erősnek kissé...ők jól járnak többszörösen isez durva!!!!Ez kérdés sem volt. Megdöbbentő lenne, ha Hue Jackson nem kapna HC-állást idén. Erre csak akkor látok esélyt, ha a Bengals SB-ba jut.
Klaci79
Soldados
több mint 9 éve
ez durva!!!!Ez kérdés sem volt. Megdöbbentő lenne, ha Hue Jackson nem kapna HC-állást idén. Erre csak akkor látok esélyt, ha a Bengals SB-ba jut.
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
ez durva!!!!Browns requested permission for HC interview with Bengals OC Hue Jackson, per sources. Dolphins, 49ers also in on Jackson.
több mint 9 éve
Nem kell túlbonyolítani, kap egy Q betűt és kész. Egyértelmű, hogy nem segítik azzal az ellenfél dolgát, hogy kiadják az infót, melyik QB kezd majd.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
igen, de biztos h nem fog out jelzést kapni, max egy D-t, aztán majd eldől szombatig h mivan.dehogy kell.De Dalton az 53ban van jelenleg is, nem?
burfictet október 31-én tették aktív rosterre a november elsejei meccsre.
gabtsi
megyerikrisz
több mint 9 éve
az ok, de semmire nem kötelez, ha mondjuk D jelzést kap. game time decesion lesz vszleg és sztem emergency qb.
több mint 9 éve
dehogy kell.De Dalton az 53ban van jelenleg is, nem?
gabtsi
több mint 9 éve
dehogy kell.Az más, mert akkor ő nem volt az 53-as keret tagja. A végeleges injury reportot mindig 2 nappal a meccs előtt kell kihirdetni.
gabtsi
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
De. Viszont érdekes a helyzet, mert sztem így már ma is kell kiadni injury reportot, de pl a Steelers nem tudom mit ad ki, mivel a szombati meccs ellenére a szokásoknak megfelelően szerdán fogunk először edzeni.Dalton kapcsán szombat estig megy majd a ködösítés, hogy minél kevésbé tudjon a Steelers D készülni. Aztán meglátjuk, hogy ez segít-e majd bármit.Ilyenkor nem csütörtök este van végleges injury riport? Elvileg abból tudnunk kellene, hogy out vagy sem.
munoz
megyerikrisz

több mint 9 éve
dehogy kell.burfictet október 31-én tették aktív rosterre a november elsejei meccsre.
több mint 9 éve
Dalton kapcsán szombat estig megy majd a ködösítés, hogy minél kevésbé tudjon a Steelers D készülni. Aztán meglátjuk, hogy ez segít-e majd bármit.Ilyenkor nem csütörtök este van végleges injury riport? Elvileg abból tudnunk kellene, hogy out vagy sem.
munoz
több mint 9 éve
Dalton kapcsán szombat estig megy majd a ködösítés, hogy minél kevésbé tudjon a Steelers D készülni. Aztán meglátjuk, hogy ez segít-e majd bármit.
több mint 9 éve
@BobHoltzmanESPN: Bengals QB Andy Dalton is OUT of his cast, per multiple sources. But a team source tells me Dalton's status for Saturday is still unknown.Engem Williams arról győzött meg, hogy Ilonka újraigazolása must.
több mint 9 éve
Williams szerintem teljesen rendben volt. Egész jól olvasta a játékokat és rövid távokon még gyorsabbnak is tűnik, mint Iloka. Egyetlen lecsúszott szerelésére emlékszem csak. Remélem szombaton is leszed egy BB passzt. Akkor sem leszek szomorú, ha csúnyább INT lesz, mint a legutóbbi 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."