Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
Ez nem így működik, hogy kiesik a sztárfutó és akkor nem figyelünk a futásra. Érdemben nem különbözött a meccs képe attól, ami Bell-lel lett volna, nyilván tőle jött volna egy-két extra játék, ami nem volt, de sztem a Ravens a line of scrimmage kontrollálásával (mindkét oldalon) nyerte meg a meccset. Azon pedig Bell nem változtat.

És ez azért most is fontos lesz (hogy ne legyen totál off), ha sikerül nyerni a práharcokat a frontokon, akkor jó esélye lesz a Bengalsnak, mert a védelemben hátrébb komoly gondok vannak a Steelersnél és egy nem elit QB is tud gondot okozni, ha van ideje.
gabokocka
(Értem. Az egyik oldalról a liga legjobb all down back-je, aki passzjátékban is életveszély (szerintem stimmel), másik oldalról nem változtat a meccs képén a hiánya. Akkor leszek helikopter)

Szerintem két dolognak kell összejönnie: McCarron a végén hozzon jó teljesítményt és addig a vér ne borítsa el az agyakat (főleg Burfict-ét, már ha nála ez értelmezhető feltétel).
tomi-tomi
Socceres hasonlat: egész meccsen nincs nálad a labda, meg sem tudot játszani a csatárt. Ergo tök8 hogy Ibrahimovic, vagy Torghelle áll elöl, mert így is úgyis kikapsz. Lehet lenne Zlatan többet tenne hozzá a meccshez, de hogy annak a lefolyásán érdemben nem változtatna, hogy melyikük van ott, az biztos.
gabokocka
sztem ez nem jó érvelés... qrvára nem mindegy hogy ki álldogál elől...
hidd el ha lenne Bell, vagy Williams, teljesen más lenne a helyzet... sokkal nehezebb, sokkal!!!
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
Roethlisberger in 7 games vs non-AFC North teams: 14 TD, 7 INT
Roethlisberger in 5 games vs AFC North teams: 7 TDs, 9 INT

6 of Roethlisbergers 7 TDs vs AFC North teams were against Cleveland. Against Cincy this year, he's thrown 1 TD and 4 INTS.
gabtsi
ezt akarom látni!!!!
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Én szeretnék látni egy igazán pártatlan bírót is a meccsen... Félek, hogy nem így lesz. Nem lenne jó ha a bírók döntenék el. Egyik oldalról sem tetszene.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez nem így működik, hogy kiesik a sztárfutó és akkor nem figyelünk a futásra. Érdemben nem különbözött a meccs képe attól, ami Bell-lel lett volna, nyilván tőle jött volna egy-két extra játék, ami nem volt, de sztem a Ravens a line of scrimmage kontrollálásával (mindkét oldalon) nyerte meg a meccset. Azon pedig Bell nem változtat.

És ez azért most is fontos lesz (hogy ne legyen totál off), ha sikerül nyerni a práharcokat a frontokon, akkor jó esélye lesz a Bengalsnak, mert a védelemben hátrébb komoly gondok vannak a Steelersnél és egy nem elit QB is tud gondot okozni, ha van ideje.
gabokocka
(Értem. Az egyik oldalról a liga legjobb all down back-je, aki passzjátékban is életveszély (szerintem stimmel), másik oldalról nem változtat a meccs képén a hiánya. Akkor leszek helikopter)

Szerintem két dolognak kell összejönnie: McCarron a végén hozzon jó teljesítményt és addig a vér ne borítsa el az agyakat (főleg Burfict-ét, már ha nála ez értelmezhető feltétel).
tomi-tomi
A Ravens DL-Steelers OL csatát buktuk. Ezen nem változtat, hogy Bell az RB vagy Ben Tate.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding

gabokocka

tomi-tomi
Socceres hasonlat: egész meccsen nincs nálad a labda, meg sem tudot játszani a csatárt. Ergo tök8 hogy Ibrahimovic, vagy Torghelle áll elöl, mert így is úgyis kikapsz. Lehet lenne Zlatan többet tenne hozzá a meccshez, de hogy annak a lefolyásán érdemben nem változtatna, hogy melyikük van ott, az biztos.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

gabokocka

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Steelers Off. idén fejlődött annyit, hogy futás nélkül is hatékonyan operáljon (ld. Hawks ellen). Ez már nem a tavalyi banda, amelyik Bell nélkül lehalt a Ravens ellen. Szerintem nem Brown lesz a kulcs, sokkal inkább Heath (és Wheaton, Bryant) levédekezése.tomi-tomi
Tavaly nem Bell hiánya miatt estek ki, hanem mert szarul játszottak.

Ha úgy játszanak, mint a Hawks ellen, jó eséllyel nyerni fognak. Ha úgy, mint a Browns/Ravens páros ellen, akkor jó lehet a Bengals.
gabokocka
Ok-okozat. 😊 Szerintem Bell hiánya miatt játszottak szarul. Úgy érte őket, mint derült égből a villámcsapás. (Tudom, Soldi szerint semmit nem jelentett Bell hiánya, mert az alapszakasz meccsen se tudott futni a Ravens ellen. Csak szerintem nem mindegy, hogy azért nem tud futni, mert a Ravens tömi a boxot, vagy a Ravens-nek semmi figyelmet nem kell ráfordítani, s a korábbi erőket a passz ellen lehet bevetni. De én nem értek hozzá.) Idén viszont egy egész TC-t készülhettek erre Bell eltiltása miatt.

Ezzel sok újat nem mondtál. 😊 (Mindamellett, hogy nem tudom hova tenni a Steelers utolsó két meccsét.)
tomi-tomi

gabokocka
Így van. Tavaly mindkét oldalon vesztettünk a LoS-en. Ez az, ami más volt, mint az alapszakaszmeccsünkön. Ezen Bell semmit sem változtatott volna.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A Steelers Off. idén fejlődött annyit, hogy futás nélkül is hatékonyan operáljon (ld. Hawks ellen). Ez már nem a tavalyi banda, amelyik Bell nélkül lehalt a Ravens ellen. Szerintem nem Brown lesz a kulcs, sokkal inkább Heath (és Wheaton, Bryant) levédekezése.tomi-tomi

Ha úgy játszanak, mint a Hawks ellen, jó eséllyel nyerni fognak. Ha úgy, mint a Browns/Ravens páros ellen, akkor jó lehet a Bengals.
gabokocka
Ok-okozat. 😊 Szerintem Bell hiánya miatt játszottak szarul. Úgy érte őket, mint derült égből a villámcsapás. (Tudom, Soldi szerint semmit nem jelentett Bell hiánya, mert az alapszakasz meccsen se tudott futni a Ravens ellen. Csak szerintem nem mindegy, hogy azért nem tud futni, mert a Ravens tömi a boxot, vagy a Ravens-nek semmi figyelmet nem kell ráfordítani, s a korábbi erőket a passz ellen lehet bevetni. De én nem értek hozzá.) Idén viszont egy egész TC-t készülhettek erre Bell eltiltása miatt.

Ezzel sok újat nem mondtál. 😊 (Mindamellett, hogy nem tudom hova tenni a Steelers utolsó két meccsét.)
tomi-tomi

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem, azt elkapta. dropolt az endzone jobb oldala volt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Bryantnek volt egy a bal olalvonal mellett az elején 30+ért. az nagy passz volt, többre nem emlékszem.
gabtsi
Valóban, az volt a dropolt TD, ugye?

több mint 10 éve
Bryantnek volt egy a bal olalvonal mellett az elején 30+ért. az nagy passz volt, többre nem emlékszem.

több mint 10 éve
nagy mélységi játék nem volt mondjuk a második meccsen, Miller ült végig, screenek Brownnak, checkdown. talán két mélyebb passza volt. persze nem is szorult rá. éles meccsen talán más lett volna. remélhetőleg szombaton kiderül.
gabtsi
Ez igaz, 40 pluszos játék nem volt, talán két 20 pluszos volt AB és Wheaton felé. Akkor lett volna ez érdekes, ha a Bengalsnak lett volna válasza Millerre. Az egyetlen igazán mély játékból lett a punttal felérő INT.

több mint 10 éve

gabokocka

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
nagy mélységi játék nem volt mondjuk a második meccsen, Miller ült végig, screenek Brownnak, checkdown. talán két mélyebb passza volt. persze nem is szorult rá. éles meccsen talán más lett volna. remélhetőleg szombaton kiderül.

több mint 10 éve
igazat is adnék, ha nem láttunk volna hasonló mintát tőle az elmúlt egy-két hétben.

de tudod róla a véleményemet, csak érdekességként raktam be.
gabtsi
Persze, tudom. És magam is az elmúlt 2 hét miatt kételkedem. Csak a Bengalsra vonatkozóan csalókának éreztem a dolgot. De az elmúlt 2 hét miatt komoly kérdések vannak.

több mint 10 éve
igazat is adnék, ha nem láttunk volna hasonló mintát tőle az elmúlt egy-két hétben.

de tudod róla a véleményemet, csak érdekességként raktam be.

több mint 10 éve

6 of Roethlisbergers 7 TDs vs AFC North teams were against Cleveland. Against Cincy this year, he's thrown 1 TD and 4 INTS.
gabtsi
Az első meccs a visszatérése volt, az nekem nem mérvadó (mindig szar a többhetes visszatéréskor). A 2. meccsen pedig nagyon jól játszott BB. Persze a 0/1 TD/INT-ratio nem jól néz ki, de 39/30 volt a pontosság az INT pedig egy punt volt tulajdonképpen, a Bengals a 4 yardosról jöhetett. A TD-ket ugye DeWill futotta közelről.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Tavaly nem Bell hiánya miatt estek ki, hanem mert szarul játszottak. Most sem DeAngelo hiánya/limitáltsága lesz a fontos. Egyértelmű, hogy van olyan fegyverarzenál a Steelersnél, hogy ha megfelelően használják, akkor nagyon nehéz mit kezdeni velük. Viszont a legutóbbi két meccsen nem éppen a „jól használás” jelei látszódtak. Ha úgy játszanak, mint a Hawks ellen, jó eséllyel nyerni fognak. Ha úgy, mint a Browns/Ravens páros ellen, akkor jó lehet a Bengals.
gabokocka
Tavaly kb egyedüli Steelers-fanként mondtam, hogy nem Bell hiánya okozta a kiesést, mert a Ravens ellen amúgy sem tudtunk volna futni, az a plusz 20-30 yard, amit ő tudott volna szerezni az elkapásoknál, nem meccsbefolyásoló tényező.

Most viszont máshogy gondolom. A Bengals ellen igenis nagyon fog hiányozni egy jó futó, ugyanis a Bengals ellen lehet(ne) futni (a Bengals D 21. helyen van yd/carry-ben). Mindkét előző meccsünkön működött a futójátékunk és ez rohadt fontos lenne például, ha előnyben vagyunk és az órát akarnánk ölni. Az első meccsen 19 kísérletből 116 yardot hozott a Bell-DeWill páros. A másodikon DeWill 23-ból 76 yard, ami azért nem kiemelkedő, de előnyben a fáradó Bengals D ellen hozta a fontos yardokat és 1st downokat.

A Seahawks ellen megint azt mondanám, hogy nem meccsdöntő az RB-hiány, mert ellenük nem menne a futás amúgy sem, de a Bengals ellen ez nagy érvágás.

Kíváncsi vagyok mi lesz. Ha azt a Steelers O-t látjuk, amelyik a 9-14. héten játszott, akkor sztem nem nagyon kérdéses melyik csapat nyer. Ha viszont azt, amelyik az utolsó 2 héten, akkor sem, mert a Bengals nem lesz olyan balf.sz, mint a Browns, hogy nem tudja kihasználni a TO-kat.

Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
apropó.... megvannak már a jegyek Londonba?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Tavaly nem Bell hiánya miatt estek ki, hanem mert szarul játszottak. Most sem DeAngelo hiánya/limitáltsága lesz a fontos. Egyértelmű, hogy van olyan fegyverarzenál a Steelersnél, hogy ha megfelelően használják, akkor nagyon nehéz mit kezdeni velük. Viszont a legutóbbi két meccsen nem éppen a „jól használás” jelei látszódtak. Ha úgy játszanak, mint a Hawks ellen, jó eséllyel nyerni fognak. Ha úgy, mint a Browns/Ravens páros ellen, akkor jó lehet a Bengals.

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
Érdekes lesz, hogy a TE játékra mit próbál majd Gunther kitalálni. Bennem az van, hogy Burfict és Rey fog sokat játszani, ha tényleg nem lesz érdemleges futójáték, akkor nekik meg is kellene tudni oldani ezt. A secondaryben pedig három CB-vel és két S-sel felállva jó lenne, ha nem nyalnánk be se nagy játékokat, se hosszú drivokat.
Az O oldalon abban bízok, hogy az elején komolyan elkezdi Hue tesztelni a Steelers lyukas secondaryjét. Green hagyományosan jó szokott lenni a Steelers ellenében, és ha sikerül megnyújtani a pályát, akkor Bernard a szélen elkezdhet fickándozni.
több mint 10 éve
nem akartam én TB eredményességét lebecsülni, csak példának hoztam, hogy nem feltétlenül kell a QB-nak egyedül nyerni, ha a DST szállítja a TD-ket sorban. illetve van egy biztos rúgód (nekünk ez sincs ugye feltétlenül). persze ez már egy másik liga, mint 2001-ben volt. de ahogy Mikey is írta van egy halom jó játékosunk, akiknek az összteljesítménye inkább elvárható magas szinten, mintsem hogy McCarron megnyerje a meccset. ne adja el, neki ez a dolga.

futójáték nemtom, Ravens ellen nem nézett ki rosszul, Denver ellen is volt, hogy ment, 49ers ellen meg egyáltalán nem. Kell ahhoz is, hogy kicsit azért tartsanak McCarrontól. de a Steelers front7 közepe azért elég kemény. inkább Gio élhet sztem.
gabtsi
Egyetértek, össze lehet hasonlítani az akkori TB teljesítményt a mostani elvárással AMC felé. Skill posztokon egyértelműen jobb helyzetben van (2001-ben Brady sikongatott volna örömében egy Green-Jones-Eifert kaliberű névsort látva), ennyivel lehet kevesebb. Akár még a gyengébb futójátékot is ellensúlyozhatja ez az erősség, főleg ismerve a Steelers DB-ek minőségét.

Ami viszont talány, mennyire képes az utolsó 5-8 percben jó drive-ot vinni, akár a vezetésért, akár a vezetés megőrzéséért. Szerintem ez lesz a kulcs, emberi számítás szerint TD-n belüli eredmény lesz a végén.

A védelemnek meg az segíthet, hogy futójáték az nem lesz, hiába lép esetleg pályára DeWill, olyan bokával cutback, érdemi kitámasztás nem fog működni, max néhány cipelést kap majd. Ergo mehet a passrush, Brownt lehet duplázni, Big Ben az elmúlt hetekben erősen fixálódott rá, ha most is így lesz szépen ki lehet használni néhány okos coverrel. Érdekes meccs lesz, én ezt várom a legjobban a wild card körből.
gabokocka
A Steelers Off. idén fejlődött annyit, hogy futás nélkül is hatékonyan operáljon (ld. Hawks ellen). Ez már nem a tavalyi banda, amelyik Bell nélkül lehalt a Ravens ellen. Szerintem nem Brown lesz a kulcs, sokkal inkább Heath (és Wheaton, Bryant) levédekezése.

Nagy meccs lesz, az biztos!

több mint 10 éve
csak McCarronnak nincs igazán ritmusa, ami ehhez a gyors passzhoz kellene és vele így az O-nak sincs. vagyis eddig nem volt. pont ezek a közepes, ritmuspasszok nem mennek, és az anticipáció, hogy lássa, hogy open lesz az a WR, de már most meg kell dobja, nem nagyon megy (ezt bevallotta, hogy nem látja még olyan gyorsan a dolgokat), de ez is lehet annak az eredménye, hogy az elsőszámú feladata hogy ne adja el a labdát. presnapről írtam korábban.

WR-eket megfogtuk legutóbb is és most lesz Pacman is, viszont Millerre meg a 10 elkapására nem volt válasz, rengeteg harmadikat oldott meg. Burficttól megint nagy meccs kell.

több mint 10 éve
Én sztem ahol nyerhettek azok a rövid passzok, csak McCarronnak meg kell találni a jó matchupokat, illetve jó játékokat kell hívni. Gio, Eifert, a három WR, mindenkire nem lesz válasza ennek a Steelers védelemnek, csak jó döntéseket kell hozni. Nyilván az elején egy-két játéknál meg kell nyújtani a pályát hosszú passzkísérletekkel, hogy ne tömhessék a boxot, de utána gyors rövid passzokkal hosszú driveokat lehetne vezetni, lenn tartva Big Benéket. És ebben nem a passzok megdobása lesz a kulcs, hanem hogy a play elindítása előtt a védelmet olvasva megtalálja McCarron azt a célpontot, akire a legfogalmatlanabb védő jutott. Mert, hogy lesz druva missmatch, az biztos.

A védelemnek meg az segíthet, hogy futójáték az nem lesz, hiába lép esetleg pályára DeWill, olyan bokával cutback, érdemi kitámasztás nem fog működni, max néhány cipelést kap majd. Ergo mehet a passrush, Brownt lehet duplázni, Big Ben az elmúlt hetekben erősen fixálódott rá, ha most is így lesz szépen ki lehet használni néhány okos coverrel. Érdekes meccs lesz, én ezt várom a legjobban a wild card körből.