NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 631
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
szerintem 17- 13 lesz....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
nem lehettek ennyire pesszimisták.... 😊simány nyerünk 20:17-re!
hellóóó!!! 😀
több mint 9 éve
Nagyon borúlátó ez a 25-35% esélylatolgatás magatoknak. Szerintem kifejezetten ki-ki mérkőzés lesz.ja persze, csak azért kicsit kevés ahhoz, hogy optimisták legyünk, hogy majd megmutatja. mert mit is ? eddig is mutathatta volna. és nem csak arról van szó hova, hogyan passzol, hanem, hogy mi történik a snap előtt. ez a Bengals (Dalton) erőssége, ez most nem lesz. más erősséget, meg amivel kompenzálna nem lehetett látni. szóval lennénk mi optimisták ha lenne mire.
McCarron meg... Ne így legyen, de ennél nagyobb esély nem kell neki, hogy megmutassa mit tud. Bennem legalábbis (az Ő helyében) biztos plusz motivációt jelentene, hogy Daltonnal ellentétben PO győzelemre tudja vezetni a csapatot.
kittli
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
AJMc három kezdő meccsén nem volt INT, cserébe volt három meccsen 9 sack + 3 a Steelers ellen. mert inkább fogja a labdát minthogy eleresztené.
több mint 9 éve
Nagyon borúlátó ez a 25-35% esélylatolgatás magatoknak. Szerintem kifejezetten ki-ki mérkőzés lesz.McCarron meg... Ne így legyen, de ennél nagyobb esély nem kell neki, hogy megmutassa mit tud. Bennem legalábbis (az Ő helyében) biztos plusz motivációt jelentene, hogy Daltonnal ellentétben PO győzelemre tudja vezetni a csapatot.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
TB 3 meccs 1 INT, Dalton 1 meccs 3 INT.Reméljük McC tényleg TB-t követi. 😊
több mint 9 éve
na keressük a reményt ebben az egy hétben:www.pro-football-reference.com/players/D/DaltAn00/gamelog/post/
igazából ennél rosszabbul nem igen tud McCarron és vele együtt a passzjáték teljesíteni.
ha már McCarron felhozta korábban, beidézném Tom Brady első három PO meccsét:
vs Raiders: 61.5% 312 yard 0 TD 1 INT 16-13 win
@ Steelers: 66.7% 115 yard 0 TD 0 INT 24-17 win
vs Rams (SB) 59.3% 145 yard 1TD 0 INT 20-17 win
baszó D, erős futójáték, pontképes DST. csak ennyi kell. csak ennyi.
több mint 9 éve
Jó lesz ez!PIT meccsre mindig vért iszunk, és van törleszteni való rendesen. Ismerjük őket, nem lesz Dalton PO görcs. BB 60 passzából le fogunk szedni párat, a DEFünk lendülettel megy a PO-ba, Tez rég játszott ilyen jól. Következő körbe pedig sokkal jobban járunk a Pats-val mert náluk a fal egyre gyengébb, és Brady is lesérült. PM a Denverrel fel fog pörögni és ott a magasban Atkins nélkül nagyon nehéz lene nekünk nyerni. KC viszont megcsapja őket, és hazai döntő lesz. Ennyi, én már látom magam az SB os pólómban a londoni meccsen. A válogatottnak (gurulós foci) összejött a Bengalsnak is most fog.
több mint 9 éve
And now it starts.The season that will determine The Season. The truth and its consequences. Good enough is no longer good enough in Cincinnati. A 12-4 regular season is fine. It's a big notch on a normal belt. Not our belt, which has been cinched to snapping by 25 years of postseason famine, including the previous four seasons. Only a playoff win will release the pressure.
We approach the next game with equal parts worship and dread. It's a conflicted attitude that only Cincinnati can understand. Nothing will matter if everything is lost next weekend.
It's fitting then, in ways both competitive and dramatic, that the opponent be the Pittsburgh Steelers, fixtures in our nightmares, the bullseye of every local sling and arrow. Before becoming a Jedi, one must face Darth Vader.
www.cincinnati.com/story/sports/columnists/paul-daugherty/2016/01/03/paul-daugherty-bengals-ravens/78228508/
ennyikeh.
vagy ahogy Marvin mondta: jöhet az ördögűzés!
több mint 9 éve
Én is azt gondolom, hogy egy első győzelem hiányzik csak a végső győzelemhez. Egyszerűen az a görcs gúsba köt minket ami az első miatt van.
több mint 9 éve
igazából ez az egyetlen sanszunk, hogy vért isznak, mert tudják, hogy ki kell segíteni McCarront.azért azt jó volt látni, hogy Tez hatalmas formában van, Dunlap, Geno, Green Eifert és az OL nagy meccsére van szükség. és az edzőktől is kell egy jó plan. nem lehetetlen, de kutya nehéz lesz.
amúgy is, mi lenne jobb alkalom lezárni ezt a one and done mizériát/átkot, mint egy Steelers elleni meccs.amíg ez nem megy, nem is fognak komolyan venni minket. aztán Foxborogh-ban már lehetne felszabadultan játszani.
több mint 9 éve
Én vérbeli, elvetemült szurkoló vagyok 😊 99% hogy továbbjutunk 😛 reméljük a fiúk is inkább így állnak hozzá, nem úgy mint ti 😉
több mint 9 éve
Én speciel a 2. alapszakaszmeccsünket elég magabiztosan vártam és nem is okozott csalódást.Az hogyan okozhatott volna csalódást? 😀
Soldados
Az első drive végére a lényegi kérdések eldőltek (Dalton sérülése, Eifert kiütése), a maradékból szerintem semmi lényegeset nem lehetett kiolvasni.
65-35-öt adok a vasas javára.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Én speciel a 2. alapszakaszmeccsünket elég magabiztosan vártam és nem is okozott csalódást. Most sokkal mértéktartóbb vagyok, mert az elmúlt két hétben nagy csalódás volt az Offense-ünk, úgy szórtuk el a labdákat, mintha kötelező lenne, Ben a megszokottnál több rossz döntést hozott és a pontosságával is baj volt, továbbá a playcalling is komoly kívánnivalót hagyott maga után, MArtavis Bryantet meg mintha elfelejtettük volna...Szóval 55-45-nél most nem tartom magunkat esélyesebbnek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
DéAngyalom egyenlőretwitter.com/DeAngeloRB/status/683813348228644865/video/1
Bár elég jól mozog, lehet kamucsimma...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
ezért nagyon fájó az a Texans zakó, meg a múlt heti. mert simán lehettünk volna #1 ha bármelyik megvan.
több mint 9 éve
Nem lesz Dalton...... 😕ti se vagytok a szerencse fiai. ..
több mint 9 éve
ha lenne Dalton (nem a mostani, ha esetleg lejönne ma a gipsz, hanem az egészséges) kicsit inkább magunkat tartanám esélyesnek, de macaronnal csoda kell.
több mint 9 éve
...BB immár RB nélkül játszva...DeWill játszani fog, csak szimulált, hogy megtévessze Güntit. 😀
munoz
több mint 9 éve
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt leírom egyszer, de 40 százalékkal több esélyünk lenne a győzelemre, ha Dalton játszana. A vasas gyengéje a sec, ezt az idei Dalton kegyetlenül ki tudná használni Eiferttel, Greennel és MJonesszal. Viszont Mac nem igazán tud passzolni, futni senki ellen nem tudunk, tehát egy dolog maradt: bízni a védelemben.
több mint 9 éve
persze nem esélytelen, de 25-30%nál többet nem adnék neki. emberfeletti kellene a D-től.
több mint 9 éve
Gabtsival kell egyetértenem, McCarron nem fogja megnyerni a meccset. Ahhoz, hogy a Bengals menjen tovább az kellene, hogy BB immár RB nélkül játszva eszetlenül dobálja a labdákat. Ha a D ezeket jó százalékkal le tudja védekezni, illetve pontokat tud feltenni a táblára, akkor érdekes lehet. Egyébként nehéz elképzelni, hogy két olyan félidőt hozzon le az O, mint a DEN elleni első volt.
több mint 9 éve
esélytelennek érzem 😕hihetetlen h semmi szerencsénk nincs...