NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
mi a Bills-szel játszottunk, akikkel ők kétszer (2-0) és úgy 4-1 illetve 3-2 oda a közös ellenfél.

az persze más kérdés, hogy korrekt e a Bills és Steelers összevetés ebben a formában. de a tények makacs dolgok sajnos.

holnap nyerni kell és akkor nekünk jó lesz így, ha jön is a Steelers (sztem jönni fog), bármi lesz azon kívül Pats ágon lesznek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Ezt én épp értem, csak ugye mi egyszer nyertünk egyszer vesztettünk, ez hogy összehasonlítható?

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Valaki magyarázza már el, hogyan számít a Pitts be a közös ellenfelek elleni meccsekbe. A NE ennei összevetés érdekel.
laoce
Az év első meccse volt egy NE-PIT.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Valaki magyarázza már el, hogyan számít a Pitts be a közös ellenfelek elleni meccsekbe. A NE ennei összevetés érdekel.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
szerencsével még a 1. seed is meglehet
megyerikrisz
Sajnos a tiebreaker nem nekünk áll, igy két győztes meccsen kívül még egy hazai Pats zakó is kell a jobb draftcetlire hajtó Fins ellen. A lottó nagyobb esély 😀
nasheem
Igen, ezért írtam, hogy szerencsével. 😀
Amúgy semmivel sincs kevesebb esélye a Dolphinsnak a Pats ellen, mint a Ravensnek volt a vasas ellen. Hogy klasszikust idézzek, we'll see. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
szerencsével még a 1. seed is meglehet
megyerikrisz
Sajnos a tiebreaker nem nekünk áll, igy két győztes meccsen kívül még egy hazai Pats zakó is kell a jobb draftcetlire hajtó Fins ellen. A lottó nagyobb esély 😀

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A sors ugye időnként elvesz, máskor meg ad. Remélem, ez a csapatnak egy olyan momentumot ad, ami Denverben holnap segíteni fog 😊
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azért a Steelers szurkolókat ma is felengedték bírónak a pályára, de GODBen ellen ez is kevés volt. A legszebb hogy az a vereség totálisan az edzői stáb kudarca. Go Tomlin
laoce
Bár én is kíváncsi leszek Soldi elemzésére, de nem gondolom, hogy amennyiben bejutnak, a mai vereség miatt bármivel is könnyebb ellenfélnek számítanának. Megnyertük a Northot, ünnepeljük, ne a vasassal foglalkozzunk. Pláne úgy, hogy ő is szerencsével még a 1. seed is meglehet.
Egy szó mint száz, bármi is lesz a vége, büszke vagyok a csapatra!

Who Dey!
megyerikrisz
Nem lesz itt PO. Soldi majd megmondja a tutit, úgyis eltalált idén mindent. Nektek szurkolok McCarronnal a PO-ban.

több mint 10 éve
A steelers szerintem po-ban lesz. A jets megég a Bills ellen. A teljes afc po mezőnyre igaz lesz, hogy bárki bárkit bárhol.

több mint 10 éve
Azért a Steelers szurkolókat ma is felengedték bírónak a pályára, de GODBen ellen ez is kevés volt. A legszebb hogy az a vereség totálisan az edzői stáb kudarca. Go Tomlin
laoce
Bár én is kíváncsi leszek Soldi elemzésére, de nem gondolom, hogy amennyiben bejutnak, a mai vereség miatt bármivel is könnyebb ellenfélnek számítanának. Megnyertük a Northot, ünnepeljük, ne a vasassal foglalkozzunk. Pláne úgy, hogy ő is szerencsével még a 1. seed is meglehet.
Egy szó mint száz, bármi is lesz a vége, büszke vagyok a csapatra!

Who Dey!

több mint 10 éve

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
wow micsoda este!!

AFC North Champs!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Egyszer már majdnem beírtam, de most tényleg championship😀
nasheem
ennyi, innentől senki nem állíthat meg minket, SB 😀
több mint 10 éve
Istenem, de szép nap. Isten bizony egy hétig Jets szurkoló leszek 😊 Örök hála.

több mint 10 éve
Egyszer már majdnem beírtam, de most tényleg championship😀

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
 twitter.com/Rand_Getlin/status/679676312861057026
 twitter.com/Rand_Getlin/status/679676783008993280
De ne kívánd Mitchellnek, hogy a halál rakja belé a faszát.
Há' de.
Mikey
A Steelers meccs után a hardcore vasas fanok megmagyarázták, hogy nem durva a csapat meg ilyenek, kíváncsiságból belenéztem a Denver elleni meccsükbe, ahol folyamatosan provokálták a Broncost, akik bele is álltak a dologba. Wallace kései durvaságáról nem is beszélve. Szóval lehet mondani, hogy nem dirty a csapat, csak sajnos nem érdemes, mert az, Tomlinnal együtt...
rizanjn
nos ez már annyira szánalmas, hogy jót mulattam rajta 😀
Klaci79
Neked is boldog karácsonyt. 😊
rizanjn
Viszont kívánom, mindannyitoknak!!! 😀
több mint 10 éve
Megérte a mindig zseniális CLH - t viszzatenni az 53-ba, mert így legalább Troy Hillt - akiből még akár corner is lehet - el tudta vinni a Pats.
megyerikrisz
Sajna ijen a túltöltött roster, az a baj hogy nem tud visszatekeredni ahhoz az edzőhöz, aki meglátta benne a fényt, így van egy gurítása a kockával, de általában bedarálódnak a játrékosok. 😕
sutianap
Ez Marvin sajátja. Meggyőződésem, hogy Hillben sokkal több potenciál van, de CLH-t ismeri, és nálunk ez hatványozottan számít. Pedig Dennard kiesésével még néhány snapet is kapott volna, első évre teljesen jó lett volna. Na mindegy, ez van.
De hogy pozitívumot is említsek Marvinról, ez a harmadik szezonja, amikor elértük a 11 győzelmet. Előtte összesen háromszor volt rá példa.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Megérte a mindig zseniális CLH - t viszzatenni az 53-ba, mert így legalább Troy Hillt - akiből még akár corner is lehet - el tudta vinni a Pats.
megyerikrisz
Sajna ijen a túltöltött roster, az a baj hogy nem tud visszatekeredni ahhoz az edzőhöz, aki meglátta benne a fényt, így van egy gurítása a kockával, de általában bedarálódnak a játrékosok. 😕

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
megyerikrisz
Tapsolok.

Betegsége ellenére Atkins játszani fog Mile High Cityben.
Geno Atkins cleared despite sickle cell trait

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve

több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 786 — Steelers fan
Há' de.
Mikey
A Steelers meccs után a hardcore vasas fanok megmagyarázták, hogy nem durva a csapat meg ilyenek, kíváncsiságból belenéztem a Denver elleni meccsükbe, ahol folyamatosan provokálták a Broncost, akik bele is álltak a dologba. Wallace kései durvaságáról nem is beszélve. Szóval lehet mondani, hogy nem dirty a csapat, csak sajnos nem érdemes, mert az, Tomlinnal együtt...
rizanjn
Klaci79
Mert fél szemetek folyamatosan Mordorra vessétek ahol a Fekete vezér acélkohóiban vérből és sárból gyúrja már aljas seregét, hogy gyilkos háborúban visszavegye trónját a reája támadóktól...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Há' de.
Mikey
rizanjn
Klaci79
Neked is boldog karácsonyt. 😊
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
Há' de.
Mikey
rizanjn
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Há' de.
Mikey
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Troy Hill - CLH csere az ötvenhármak között, amit annyira nem értek, de kb. mindegy is.

Eifert -- és Dalton -- tuti nem játszik hétfőn, alakul hogy Iloka sem, mindenki más hadra fogható lesz. Jó lenne azért, ha no.43-t a PO-ra sikerülne kikúrálni ebből a groin sérülésből...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May