NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 648
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
mi a Bills-szel játszottunk, akikkel ők kétszer (2-0) és úgy 4-1 illetve 3-2 oda a közös ellenfél.az persze más kérdés, hogy korrekt e a Bills és Steelers összevetés ebben a formában. de a tények makacs dolgok sajnos.
holnap nyerni kell és akkor nekünk jó lesz így, ha jön is a Steelers (sztem jönni fog), bármi lesz azon kívül Pats ágon lesznek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Ezt én épp értem, csak ugye mi egyszer nyertünk egyszer vesztettünk, ez hogy összehasonlítható?
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Valaki magyarázza már el, hogyan számít a Pitts be a közös ellenfelek elleni meccsekbe. A NE ennei összevetés érdekel.Az év első meccse volt egy NE-PIT.
laoce
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Valaki magyarázza már el, hogyan számít a Pitts be a közös ellenfelek elleni meccsekbe. A NE ennei összevetés érdekel.
több mint 10 éve
Igen, ezért írtam, hogy szerencsével. 😀szerencsével még a 1. seed is meglehetSajnos a tiebreaker nem nekünk áll, igy két győztes meccsen kívül még egy hazai Pats zakó is kell a jobb draftcetlire hajtó Fins ellen. A lottó nagyobb esély 😀
megyerikrisz
nasheem
Amúgy semmivel sincs kevesebb esélye a Dolphinsnak a Pats ellen, mint a Ravensnek volt a vasas ellen. Hogy klasszikust idézzek, we'll see. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
szerencsével még a 1. seed is meglehetSajnos a tiebreaker nem nekünk áll, igy két győztes meccsen kívül még egy hazai Pats zakó is kell a jobb draftcetlire hajtó Fins ellen. A lottó nagyobb esély 😀
megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
A sors ugye időnként elvesz, máskor meg ad. Remélem, ez a csapatnak egy olyan momentumot ad, ami Denverben holnap segíteni fog 😊
több mint 10 éve
Nem lesz itt PO. Soldi majd megmondja a tutit, úgyis eltalált idén mindent. Nektek szurkolok McCarronnal a PO-ban.Azért a Steelers szurkolókat ma is felengedték bírónak a pályára, de GODBen ellen ez is kevés volt. A legszebb hogy az a vereség totálisan az edzői stáb kudarca. Go TomlinBár én is kíváncsi leszek Soldi elemzésére, de nem gondolom, hogy amennyiben bejutnak, a mai vereség miatt bármivel is könnyebb ellenfélnek számítanának. Megnyertük a Northot, ünnepeljük, ne a vasassal foglalkozzunk. Pláne úgy, hogy ő is szerencsével még a 1. seed is meglehet.
laoce
Egy szó mint száz, bármi is lesz a vége, büszke vagyok a csapatra!
Who Dey!
megyerikrisz
több mint 10 éve
A steelers szerintem po-ban lesz. A jets megég a Bills ellen. A teljes afc po mezőnyre igaz lesz, hogy bárki bárkit bárhol.
több mint 10 éve
Azért a Steelers szurkolókat ma is felengedték bírónak a pályára, de GODBen ellen ez is kevés volt. A legszebb hogy az a vereség totálisan az edzői stáb kudarca. Go TomlinBár én is kíváncsi leszek Soldi elemzésére, de nem gondolom, hogy amennyiben bejutnak, a mai vereség miatt bármivel is könnyebb ellenfélnek számítanának. Megnyertük a Northot, ünnepeljük, ne a vasassal foglalkozzunk. Pláne úgy, hogy ő is szerencsével még a 1. seed is meglehet.
laoce
Egy szó mint száz, bármi is lesz a vége, büszke vagyok a csapatra!
Who Dey!
több mint 10 éve
Azért a Steelers szurkolókat ma is felengedték bírónak a pályára, de GODBen ellen ez is kevés volt. A legszebb hogy az a vereség totálisan az edzői stáb kudarca. Go Tomlin
több mint 10 éve
wow micsoda este!!AFC North Champs!!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Egyszer már majdnem beírtam, de most tényleg championship😀ennyi, innentől senki nem állíthat meg minket, SB 😀
nasheem
több mint 10 éve
Istenem, de szép nap. Isten bizony egy hétig Jets szurkoló leszek 😊 Örök hála.
több mint 10 éve
Egyszer már majdnem beírtam, de most tényleg championship😀
több mint 10 éve
Viszont kívánom, mindannyitoknak!!! 😀Neked is boldog karácsonyt. 😊nos ez már annyira szánalmas, hogy jót mulattam rajta 😀twitter.com/Rand_Getlin/status/679676312861057026A Steelers meccs után a hardcore vasas fanok megmagyarázták, hogy nem durva a csapat meg ilyenek, kíváncsiságból belenéztem a Denver elleni meccsükbe, ahol folyamatosan provokálták a Broncost, akik bele is álltak a dologba. Wallace kései durvaságáról nem is beszélve. Szóval lehet mondani, hogy nem dirty a csapat, csak sajnos nem érdemes, mert az, Tomlinnal együtt...
twitter.com/Rand_Getlin/status/679676783008993280
De ne kívánd Mitchellnek, hogy a halál rakja belé a faszát.
Há' de.
Mikey
rizanjn
Klaci79
rizanjn
több mint 10 éve
Ez Marvin sajátja. Meggyőződésem, hogy Hillben sokkal több potenciál van, de CLH-t ismeri, és nálunk ez hatványozottan számít. Pedig Dennard kiesésével még néhány snapet is kapott volna, első évre teljesen jó lett volna. Na mindegy, ez van.Megérte a mindig zseniális CLH - t viszzatenni az 53-ba, mert így legalább Troy Hillt - akiből még akár corner is lehet - el tudta vinni a Pats.Sajna ijen a túltöltött roster, az a baj hogy nem tud visszatekeredni ahhoz az edzőhöz, aki meglátta benne a fényt, így van egy gurítása a kockával, de általában bedarálódnak a játrékosok. 😕
megyerikrisz
sutianap
De hogy pozitívumot is említsek Marvinról, ez a harmadik szezonja, amikor elértük a 11 győzelmet. Előtte összesen háromszor volt rá példa.
több mint 10 éve
Megérte a mindig zseniális CLH - t viszzatenni az 53-ba, mert így legalább Troy Hillt - akiből még akár corner is lehet - el tudta vinni a Pats.Sajna ijen a túltöltött roster, az a baj hogy nem tud visszatekeredni ahhoz az edzőhöz, aki meglátta benne a fényt, így van egy gurítása a kockával, de általában bedarálódnak a játrékosok. 😕
megyerikrisz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Megérte a mindig zseniális CLH - t viszzatenni az 53-ba, mert így legalább Troy Hillt - akiből még akár corner is lehet - el tudta vinni a Pats.Tapsolok.
megyerikrisz
Betegsége ellenére Atkins játszani fog Mile High Cityben.
Geno Atkins cleared despite sickle cell trait
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Megérte a mindig zseniális CLH - t viszzatenni az 53-ba, mert így legalább Troy Hillt - akiből még akár corner is lehet - el tudta vinni a Pats.
több mint 10 éve
Mert fél szemetek folyamatosan Mordorra vessétek ahol a Fekete vezér acélkohóiban vérből és sárból gyúrja már aljas seregét, hogy gyilkos háborúban visszavegye trónját a reája támadóktól...nos ez már annyira szánalmas, hogy jót mulattam rajta 😀twitter.com/Rand_Getlin/status/679676312861057026A Steelers meccs után a hardcore vasas fanok megmagyarázták, hogy nem durva a csapat meg ilyenek, kíváncsiságból belenéztem a Denver elleni meccsükbe, ahol folyamatosan provokálták a Broncost, akik bele is álltak a dologba. Wallace kései durvaságáról nem is beszélve. Szóval lehet mondani, hogy nem dirty a csapat, csak sajnos nem érdemes, mert az, Tomlinnal együtt...
Há' de.
Mikey
rizanjn
Klaci79
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Neked is boldog karácsonyt. 😊nos ez már annyira szánalmas, hogy jót mulattam rajta 😀twitter.com/Rand_Getlin/status/679676312861057026A Steelers meccs után a hardcore vasas fanok megmagyarázták, hogy nem durva a csapat meg ilyenek, kíváncsiságból belenéztem a Denver elleni meccsükbe, ahol folyamatosan provokálták a Broncost, akik bele is álltak a dologba. Wallace kései durvaságáról nem is beszélve. Szóval lehet mondani, hogy nem dirty a csapat, csak sajnos nem érdemes, mert az, Tomlinnal együtt...
Há' de.
Mikey
rizanjn
Klaci79
több mint 10 éve
nos ez már annyira szánalmas, hogy jót mulattam rajta 😀twitter.com/Rand_Getlin/status/679676312861057026A Steelers meccs után a hardcore vasas fanok megmagyarázták, hogy nem durva a csapat meg ilyenek, kíváncsiságból belenéztem a Denver elleni meccsükbe, ahol folyamatosan provokálták a Broncost, akik bele is álltak a dologba. Wallace kései durvaságáról nem is beszélve. Szóval lehet mondani, hogy nem dirty a csapat, csak sajnos nem érdemes, mert az, Tomlinnal együtt...
Há' de.
Mikey
rizanjn
több mint 10 éve
twitter.com/Rand_Getlin/status/679676312861057026A Steelers meccs után a hardcore vasas fanok megmagyarázták, hogy nem durva a csapat meg ilyenek, kíváncsiságból belenéztem a Denver elleni meccsükbe, ahol folyamatosan provokálták a Broncost, akik bele is álltak a dologba. Wallace kései durvaságáról nem is beszélve. Szóval lehet mondani, hogy nem dirty a csapat, csak sajnos nem érdemes, mert az, Tomlinnal együtt...
Há' de.
Mikey
több mint 10 éve
Troy Hill - CLH csere az ötvenhármak között, amit annyira nem értek, de kb. mindegy is.Eifert -- és Dalton -- tuti nem játszik hétfőn, alakul hogy Iloka sem, mindenki más hadra fogható lesz. Jó lenne azért, ha no.43-t a PO-ra sikerülne kikúrálni ebből a groin sérülésből...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May