NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 631
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért az azt jelentené, hogy legalább titeket megverünk 😉Ha már irónia. Azokban a szezonokban, amikor az alapszakaszt 12 W-vel zárta a Bengals Super Bowlt szokott😉játszaniveszíteni a csapat. Gondolom idén sem lesz ez másképp, legfeljebb a szokásos ellenfél személye lesz más.
munoz
vassadi
több mint 9 éve
Ha már irónia. Azokban a szezonokban, amikor az alapszakaszt 12 W-vel zárta a Bengals Super Bowlt szokott😉játszaniveszíteni a csapat. Gondolom idén sem lesz ez másképp, legfeljebb a szokásos ellenfél személye lesz más.
munoz
több mint 9 éve
Rájátszást meccseket Daltonnal szoktunk bukni nem McCarron-nal 😊
több mint 9 éve
Srácok! Jövő héten találkozunk! 😀Primetime, rájátszás, Steelers, ez a három szó egymás után elég erős egy Bengals szurkolónak, ha 25 év után sikerül nyerni, McCarronból legenda lesz. 😊
Klaci79
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Srácok! Jövő héten találkozunk! 😀
több mint 9 éve
Denver már eladott 3 lasztit, SD nek meglehet a meccs, csak most már pontokat kellene csinálniuk..
több mint 9 éve
Ezt a cards dolgot lehet kicsit rossz ütembe írtam be 😀
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Ha már irónia. Azokban a szezonokban, amikor az alapszakaszt 12 W-vel zárta a Bengals Super Bowlt szokott játszani a csapat. Gondolom idén sem lesz ez másképp, legfeljebb a szokásos ellenfél személye lesz más.
több mint 9 éve
Irónia akart lenni, úgy néz ki nem jött át. Ha Roxy a tv2-től nem küld rengeteg egészségenergiát Daltonnak, akkor a D-től az év játéka kell.Jön a liga legjobb offenze, ennyi volt nekünk.Limitálhatóak. Láttuk minden csoportmeccsükön. Meglátjuk, de hiába a hazai meccs, nem leszünk esélyesek.
megyerikrisz
btw szerintem januárra a Cards O jobb lett a Vasasnál.
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Jön a liga legjobbBocsánat.offenzecsapata, ennyi volt nekünk.
megyerikrisz
több mint 9 éve
Jön a liga legjobb offenze, ennyi volt nekünk.Limitálhatóak. Láttuk minden csoportmeccsükön. Meglátjuk, de hiába a hazai meccs, nem leszünk esélyesek.
megyerikrisz
btw szerintem januárra a Cards O jobb lett a Vasasnál.
több mint 9 éve
Jön a liga legjobb offenze, ennyi volt nekünk.
több mint 9 éve
Igazából majdnem tök mindegy. Bár ha összejönne a seed2 és felépülne Dalton, akkor lenne esély bárki ellen. McCarronnal azért kutyakemény lesz bárki ellen. Nem szimplán klasszis játék kell a D-től, hanem pontok. Nem hiszek benne, hogy Hue csak jegeli az igazi játékunkat a POra. Szerintem Dalton nélkül egyszerűen ennyit tud a O. Nem szar ez, de ebben a mezőnyben kevés.
több mint 9 éve
Hát jó lett volna elkerülni a Vasast, amire most már igen kicsi az esély, de lehet, hogy tényleg egy ilyen meccs megnyerése hozhatná el azt a katarzist, ami a PO-ban ennek a csapatnak kell. 😊
több mint 9 éve
Hewitt és Dalton out, mindenki más probable. Hewitt sérülése okán -- a Ravens ellen biztosan nem játszik -- Fisher fog tetszelegni az offense mindenese szerepkörében, és ezt a csapat annyira komolyan gondolja, hogy a hivatalos oldalon 44-es mezszám és Hewitthoz hasonlóan H-B poszt szerepel a neve mellett.Pedig komoly, hiszen egyrészt így minden játéknál automatikusan eligible receiver, másrészt viszont komolynak sejteti Hewitt sérülését, aminek nagyon nem örülök.
én viszont ezt nem tudom komolyan venni. 😄
Mikey
több mint 9 éve
“No question in our mind whether we can win a playoff game with AJ McCarron. He has enough leadership and character. The most important thing for a quarterback is how the guys feel in the huddle with him and confidence they have around him. There’s not a guy that doubts that he’s going to come in and give us the best he’s got and make good decisions and those kinds of things. That’s probably one of his strongest suits. He gets leadership.”
Andrew Whitworth
“He knew everybody. He had a word for everybody. From the highest to the lowest, he had a relationship with everybody who walked past. He knew them all by name, he’d have a chuckle or a comment. Those things tell you the guy’s invested in every level of the building. It says something about a guy and it’s very positive.”
Ken Zampese
---
Iloka full edzést teljesített tegnap, alakul hogy ő is visszatér majd Eifert mellett.
Dunlap és Marvin Jones limitált volt, de vasárnapi játékuk nincs veszélyben.
több mint 9 éve
Hewitt sérülése okán -- a Ravens ellen biztosan nem játszik -- Fisher fog tetszelegni az offense mindenese szerepkörében, és ezt a csapat annyira komolyan gondolja, hogy a hivatalos oldalon 44-es mezszám és Hewitthoz hasonlóan H-B poszt szerepel a neve mellett.én viszont ezt nem tudom komolyan venni. 😄
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
wild card és super bowl győzelemben gazdag boldog új évet kívánok minden bengals szurkolónak!Who Dey!
több mint 9 éve
Erről nem írnak semmit, de feltételezem, hogy nem szerződtették volna, ha nem múlt volna el.Kafka érkezett practice squadba. Anno suliban szerettem olvasni a műveit.A migrénes problémái elmúltak? Nehogy úgy járjunk vele, mint Dontay Mochhal.
Mikey
nasheem
- - -
“We can’t take any steps back. We can’t lose any more football games. That’s just the way it is.”Marvin Lewis
“Our mindset and our attitude is to go into this game and win it and be 12-4, have the best record we’ve had here in quite some time.”Andrew WhitworthMindenki azt mondja, hogy nem lesz semmiféle lazsálás a Bóltimóóór ellen, mert nyerni mindig jó, másrészt a 12 W új rekord lenne a Lewis-érában, és mutatná az előrelépést.
Azt már csak én teszem hozzá, hogy a frencsájz történetében eddig kétszer, '81-ben és '88-ban hozott a csapat 12-4-et az alapszakaszban, és mindkétszer Super Bowlt játszott, szóval előjelnek sem lenne rossz. 😛
Hát majd meglátjuk, reménykedem is abban hogy mindenki odateszi magát, legfőképpen azért mert Ravenst verni mindig jó, meg aztán saját szurkolók előtt illik is és kis szerencsével a bye is meglehetne.
Eifert bár konkrétan nem mondta ki, de egyértelműen utalt arra, hogy játszani fog. Ez azért jó, mert érdekel, mennyivel másabb lehet a McCarron-féle O ha van Eifert. S mivel azt olvasni, hogy Dalton több hétre van a visszatéréstől, nagyon alakul hogy AJ-vel kell kezdeni a rájátszást. Ahhoz pedig jó lenne, ha kicsit gyakorolhatna Eiferttel is, még ha nyilván óvatosan is lenne használva a BAL ellen. A jelenléte rengeteget számítana.
több mint 9 éve
Eifert végre cleared, úgyhogy hétvégén akár játszhat is. Dalton a sérülése óta először az oldalvonal mellett edzett.
több mint 10 éve
Kafka érkezett practice squadba. Anno suliban szerettem olvasni a műveit.A migrénes problémái elmúltak? Nehogy úgy járjunk vele, mint Dontay Mochhal.
Mikey
több mint 10 éve
Kafka érkezett practice squadba. Anno suliban szerettem olvasni a műveit.
több mint 10 éve
A Nugent mellét leszámítva nekem semmi gondom nem volt a meccesl. Az is csak azért zavar, mert nem az első volt. Az OL nagyon jól tartott, a DL is nyrte a maga csatáját és McCarron teljesen rendben volt. HA Green nem áll meg félúton az endzone felé, akkor simán meglett volna a hosszú passz és azzal a meccs is. De volt még pár ilyen "majdnem pillanat. Oké, a túloldalon is. De egy jó csapat ellen, idegenben, primetime meccsen játszottunk PO csapathoz méltó módon. Soha rosszabbat.
több mint 10 éve
Nugent, Nugent, a bánatért nem vagy képes 45-ről berúgni 14-0-nál..?Bengals vs Broncos: Mike Nugent's missed field goal swung momentum
Az első félidő nagyon rendben volt addig, közel tökéletesen játszott az O, onnantól viszont semmi.
Mikey
...
több mint 10 éve
@AlbertBreer: Bengals QB AJ McCarron's MRI revealed a strain in his left wrist. Should be fine to play this week.