NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
még így, hogy aludtam rá egyet sem vagyok ideges, bár persze szar, hogy így lett vége.

de amit szerettem volna látni, hogy karaktere van a csapatnak és odateszik magukat azt láttam. jó csapat az ellenfél, a D főleg, és centikre voltunk, a csodától, ami lássuk e a meccs előtt McCarronnal csoda kategóriának tűnt volna, csak bízhattunk benne, hogy nem szarja össze magát, és nem szart. persze segítették Marvin Jones, Green és Sanu is szenzációs elkapásokat mutatott be, de a passzok is rendben voltak többnyire. futójáték az elején ült, aztán kiesett Hewitt és a Denver is jobban töltötte a boxot és ott már nem volt hova. Ez az egyetlen komoly negatívum, hogy az ilyen túltöltött boxok esetén Dalton simán kicsekkol a hívott futóplayből, és támadja valamelyik 1-1ben lévő CB-t. McCarron nem tette és jöttek sorra a nulla vagy minuszos futások, hátra estünk harmadikra, holott az elején rendszeresen menedzselhető harmadik kísérletekhez jutottunk és oldottuk meg sorra.

ennek köszönhetően estünk egyre hátrébb a mezőnypozíciós küzdelemben, és kezdhetett jó helyen a Broncos, tették is a pontokat fel szépen. de nekik is a legjobbjukra volt szükség, hogy nyerjenek, nagy playeket mutattak be a labda mindkét oldalán, Harris coverje mélyen, vagy DT egykezese a végén. és a hosszabbításban egy pici holding elfért, egy BS call és két szenzációs, centiken múló elkapás.

aztán persze elbalfaszkodtuk, de az pech, nem tudsz ki hibáztatni. McCarron tökéletesen hozta amit egy backup QB-től elvárhatsz (minusz a fumble) ha egy-két mélységi passza pontosabb, sima is lehetett volna.

ilyen meccse(ke)t játszunk majd a PO-ban is senkinek kétsége ne legyen, jó tapasztalat volt ez szerintem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nugent, Nugent, a bánatért nem vagy képes 45-ről berúgni 14-0-nál..?

Az első félidő nagyon rendben volt addig, közel tökéletesen játszott az O, onnantól viszont semmi.
Ami nagyon tetszett, hogy Dunlapet akkor sem tudták tartani, ha a nyakánál fogták.
Ami kevésbé, hogy a végén volt hogy három Bengals védő úgy akadályozta egymást, hogy Thomas (?) emiatt vígan first downt csinált. Jó dolog a lelkesedés, de azért ésszel kellene.

McCarron sérülése nagyon érdekes, mert a felvételeken ugyanúgy semmit nem láttam, mint Dalton sérülésénél. Remélhetőleg nem törés, és akkor szerintem játszani fog, mert a bal keze sérült, így talán nem akadályozná (annyira) a játékban.

Aztán ki tudja, klasszikus Bengals szezon vége lenne, ha Wenninggel kellene a rájátszásra megérkezni, tehát őszintén megvallva abszolút NEM lepődnék meg rajta.

De jobb lenne, ha csak nagyobb füstje lenne, mint lángja a dolognak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Én nagyon félek, hogy megint one and done lesz, tavaly a supporting cast esett ki, most meg az irányító... Azért remélem AJ nem sérült meg komolyan, egy wild card Wenninggel nem az álom kategória... Bízom a csapatban, bár hajnalban nagyon mérges voltam, hisz simán nyerhető meccset adtunk le, mint Arizonában.
több mint 10 éve
biepet San Francisco 49ers Michigan State Spartans 14
Szerintem is ez a lényeg. Sosem volt nagy kedvencem a Bengals, de ez az idei csapat tetszik, jól összerakott csapat. Nem kell félni a WC körtől sem, nem lesz könnyű meccs, de szerintem idén eljön várva várt PO győzelem is a Jets ellen. (Persze még változhat egy-két dolog a héten).

Tanulság hogy nem kell beszarni jo csapatunk van, ha igy javul meccsről meccsre akkor akar McCarronnal is. Egy két mely passza pontosabb es Nugent nem balfasz most egy sima winrol beszélnénk.

De kimunkálta a Denver O, kar érte, grat nekik de a playoffban máshogy lesz.
gabtsi
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 199 — Így remélem megfelelek nektek.....
😕 Remélem esetlegesen nem a KCval kerültök össze mert akkor nem tudon kinek drukkoljak...
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
McCarron keze is megsérült nagyon király...

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Egy éles PO ra felhozó meccsünk lesz így otthon, és szerintem a SD meg fogja szorongatni a most már bizos PO-s DEN-t. Nem temetném a byet
több mint 10 éve
Tanulság hogy nem kell beszarni jo csapatunk van, ha igy javul meccsről meccsre akkor akar McCarronnal is. Egy két mely passza pontosabb es Nugent nem balfasz most egy sima winrol beszélnénk.

De kimunkálta a Denver O, kar érte, grat nekik de a playoffban máshogy lesz.

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ez a hajó (bye week a PO-ban) elment sajnos. Ebből WC kör lesz.
több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Na akkor szurkolhatunk a SD nak

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Hát egy megnyert meccset engedtünk el, ez így elég bosszantó. De az első félidő mindenképpen biztató volt.
több mint 10 éve
Tavaly az elsőkörös gunner, Dre mutatta meg, hogy képes NFL kezdőjátékosként is játszani. Remélem idén a Denver ellen Bodin és Hill fog hasonlót mutatni.
Lehet, hogy nagy pofára esés lesz, és a brutál denveri védelem megeszi az OL-ünket és McC-t, de egy verhető ellenfélhez megyünk, még ha nem is mi vagyunk a favoritok. Ha az O képes lesz pályán maradni, és nem lesznek folyamatosan 3 and out-ok, akkor a Bengals D-t sem kell félteni. Bízom benne, hogy Gunter playbookja is kinyílik, és az elején agresszív játékkal tudjuk terrorizálni Osweilert.
több mint 10 éve
Valaki tudja hogy Höri jön e vagy keressek streamet

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
A zakót nagyjából bevéstem mára de sem nem zavar, sem nem kisebbíti az izgalmakat. Az lesz a nem mindegy, hogy miképp játszunk. Ha meccsben leszünk végig, akkor nem baj a zacsi. A Ravens meccset inkább nyerjünk meg, mint ezt, mert ha egy otthoni (vagy egy dupla) cumival megyünk a POra, akkor sok kérdés nem marad. Én nem hiszek Dalton visszatérésben. Ezért ma kifejezetten AJ2 játéka erdekel majd.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Azzal pedig egyáltalán nem értek egyet, hogy ez a meccs meghatározná a PO-nkat. Ha másodikmeccses QB-val, a legeredményesebb célpont nélkül, beteg legjobb védővel nem nyerünk idegenben a legjobb védelem ellen, akkor nincs keresnivalónk a PO-ban meg ennyi volt a januárunk? Bullshit.
megyerikrisz
Azt hiszem nem sikerült megérteni, mire gondoltunk. 😛

Arról van szó, hogy a komplett csapat betlizni szokott primetime-ban, edzői stábbal és teljes játékoskerettel együtt. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki sérült és ki nem játszik.
Mikey
Nem volt egyértelmű a megfogalmazás! :-P
Bar úgy sem értek egyet "a komplett csapat betlizni szokott primetimeban" megfogalmazással, túl faragóricsis, túl általános. Összegezve, sérülés ne legyen, a többit leszarom ma este.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Azzal pedig egyáltalán nem értek egyet, hogy ez a meccs meghatározná a PO-nkat. Ha másodikmeccses QB-val, a legeredményesebb célpont nélkül, beteg legjobb védővel nem nyerünk idegenben a legjobb védelem ellen, akkor nincs keresnivalónk a PO-ban meg ennyi volt a januárunk? Bullshit.
megyerikrisz
Azt hiszem nem sikerült megérteni, mire gondoltunk. 😛

Arról van szó, hogy a komplett csapat betlizni szokott primetime-ban, edzői stábbal és teljes játékoskerettel együtt. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki sérült és ki nem játszik.

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Szipeter üdv a dzsungelben 😊
Nem tudom fontos lesz-e ez a meccs annyira hogy mccaron lapjait kiteregessük. Ha igen az azt jelenti Smöre visszatér a Po-ra.Ha nem, akkor már nem lesz idén...

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
És az már túl sok pihenő lenne a wc kihagyásával együtt. Azért nagyon jó lenne ha AJ nagyot játszana és nyernénk, így tényleges opció lenne Dalton lassabb gyógyulása esetén.
több mint 10 éve
Sőt ha megvan ez a meccs akkor az utolsó már nem is kel
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Hát, én marhára nem izgulok. A PO megvan, a North megvan, jó lenne az extra pihenő, de nem létszükséglet. Azzal pedig egyáltalán nem értek egyet, hogy ez a meccs meghatározná a PO-nkat. Ha másodikmeccses QB-val, a legeredményesebb célpont nélkül, beteg legjobb védővel nem nyerünk idegenben a legjobb védelem ellen, akkor nincs keresnivalónk a PO-ban meg ennyi volt a januárunk? Bullshit.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Sziasztok ma nem tudom hogy tudok a meccs előtt elaludni de kb 100 a pulzusom már most ... Nagyon bízok a csapatban és Hue-ban nagyon remélem hogy az O fal meg tudja védeni AJ-t mert ha van ideje akkor még akár szép este elé is nézhetünk de ha folyamatos nyomás alatt lesz akkor lesznek gondok .. Denveri fal remélem nem lesz ma sem túl acélos az a baj nekik is élet halál meccs még jobban talán mint nekünk mert ők még el is bukhatják a Januárt

Szerkesztette: WhoDey83

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Borzasztóan bízom benne hogy Hue szándékosan és nem kényszerből nem McCaronra bízta a 49'ers meccset. Így ma lesz meglepetés.
Bár mindenképp meglepődünk, vagy így vagy úgy. Iloka szvsz hiányozni fog, de Eifert talán nem annyira mint ha Dalton irányítana.
na és nagyon kívácsi leszek hány pitts szurker szorít nekünk hogy megmaradjon a dupla sansz a PO ra. KAPJUNK ki 😊

Szerkesztette: laoce

több mint 10 éve
Akkor nem csak én gondolom úgy, hogy a mai meccs amolyan előzetese lehet a januárban várhatóaknak, jól van. 😊

több mint 10 éve
jaja, nemhogy primetime lényegében PO meccs lesz.

azaz megláthatjuk talán, hogy megint összefossa magát mindenki, vagy esetleg hajlandóak besegíteni az irányítónak, hogy menjenek a dolgok. ha nem látunk ma éjjel vmiféle karaktert, akkor sok reményünk januárra se legyen.

több mint 10 éve
Kíváncsian várom, az újabb primetime meccsen mit mutat majd a csapat.
Különösen az érdekel, McCarron hogyan játszik majd.
Amolyan daltonosan, vagy tökösen.
Persze legfőképp azon múlik, Jackson milyen taktikával küldi fel az offenzt, mert a múltheti az elég gagyi volt.
A védelem miatt egy gondolat erejéig sem aggódom, de az O hatalmas kérdőjel.
Az sem ártana, ha nem 1,9-es átlaggal futkorászna Hill és Bernard.