NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Ez a fenyegetéses történet abból a szempontból érdekes, hogy With' simán lebalfaszozta az NFL vezetését, akik azért ilyet nem nagyon szoktak szó nélkül hagyni. Most viszont semmi reakció. Mondjuk ez logikusan azt is jelentheti, hogy a szőnyeg alá lesz söpörve a dolog.
Munoz
Mi volt ez a halálos fenyegetés?
bcsarli
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25362460/steelers-lb-threatens-bengals-burfict-on-twitter-after-bell-injury

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez a fenyegetéses történet abból a szempontból érdekes, hogy With' simán lebalfaszozta az NFL vezetését, akik azért ilyet nem nagyon szoktak szó nélkül hagyni. Most viszont semmi reakció. Mondjuk ez logikusan azt is jelentheti, hogy a szőnyeg alá lesz söpörve a dolog.
Munoz
Mi volt ez a halálos fenyegetés?

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
jólvan, hétvégén kicsit izgulunk, megverjük a SF-t, aztán mindenki bekaphattya! 😊
több mint 10 éve
A playbook ismerete miatt jön fel Wenning a PS-ből.
Mikey
Know the system, ahogy azt már megszokhattuk. Szvsz ha McCarront is váltani kell bármi miatt, akkor már úgy is tökmindegy.

Update: Miután az igazság és becsületesség rendjének vezére, Sir BigBen elsírta bánatát Burfict low hitje miatt (ami egyébként tagadhatatlanul az volt), a liga vizsgálja Búrkiflit. Mekkora lúzer ez az 55-ös, low hitet csinál, mikor simán csak egy halálos fenyegetés is elég lett volna, azért úgy sem jár bünti.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Carterért kár 😕
nasheem
...lenne, ha mutatott volna bármit is az alapszakaszban. 😊

szerk.:
After exploring veteran options on the free agent market, league sources have indicated to The Enquirer that the Cincinnati Bengals are likely to promote practice squad quarterback Keith Wenning to the 53-man roster to back up AJ McCarron this week in San Francisco.Jim Owczarski
A Cincinnati Enquireres újságírók nem szoktak kacsákról írni, szóval szvsz biztosra vehetjük.
Azt is írja Jim -- a vezetéknevét azért sem írom le még egyszer... -- hogy ez még nem zárja ki azt, hogy jövő hétre érkezzen egy veterán backup. A playbook ismerete miatt jön fel Wenning a PS-ből.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Carterért kár 😕

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Kívágtuk a preseason-menő Chris Cartert. Hely az új QB-nak?

több mint 10 éve
Asszony megmondta a tutit.

"He could take us to the Super Bowl," Katherine told ESPN. "I thought about that [Sunday] for the first time and it just kind of gave me chills. And at the same time, I have Andy in the back of my mind. Andy has taken us through the whole season and in my mind, I'm like, 'I would love for AJ just to be able to do it for him and for the team.'"

"Here, in this household, we haven't really dealt with a lot of losses," Katherine McCarron said. "And we haven't really dealt with a lot of interceptions, either. He's definitely a perfectionist when it comes to his craft. So he wants everything to be on point, and he knows exactly what he has to do and whenever he makes a mistake, it's horrible. He takes it so bad. That's just the way he is. He's just super competitive. So you have to let him know: 'it's OK. People make mistakes.'"

"He probably feels like he has the weight of the world on his shoulders to carry the team the rest of the way through the season, and even into the playoffs," Katherine said. "But just what I've seen him go through in college and his confidence back then and how he responded then, I have no doubt in my mind that he will be able to do the same thing here."

Cincy Jungle

Innentől hátradőlve nézem a meccseket.

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
meglátjuk mint stevie wonder, de kedves tőled 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
steelers ellen, opening drive red zone int (de szép) után minden baj csak épp az ujjad nem sztem.
gabtsi
én csak próbállak a jobbik verzére tériteni, Hüvelyk az kurváranemjó, baszottnemjó - legyen csak kézközépcsont törés 3as vagy 4es - négyhét

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
steelers ellen, opening drive red zone int (de szép) után minden baj csak épp az ujjad nem sztem.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
nekem az volt még gyanús, hogy esetleg beakadt az ujja Tuitt térdénél (talán a térdvédőbe vagy zokniba) és ez okozta a bajt. másra nem is tudok tippelni. de a hüvelykujj valószínű, mert azt nem tudta mozgatni. te ehhez (is) jobban értesz, de gondolom ezt máshogy nem igen lehetett volna gipszelni.
gabtsi
Ezt hallottam mástól is, de nem látnám, hogy beakadna az ujja - esésnél szerintem valószínűbb, de az meg nincs rajt a felvételen. A hüvelykujjra esett, de az a bal keze. Na nézem az nfl.com-osat, elég jó. Tehát neki megy a tekkölnek behúzza a jobb könyökét, de mégse - ott lehet, hogy a Tyúk előrelendülő térde megütötte a kézfejét felül. Ez az amit nem érzett olyan nagy bajnak, mer simán lesétál.
sutianap
jaja találgatunk, de én más lehetőséget nem látok erre. és igen, mmqb-ban is volt róla szó, hogy lejött átbeszélték mi történt, utána vette észre hogy nem tudja mozgatni a hüvelykujját. ekkor jött a tréner és vitték röntgenre. már csak gipszben tért vissza.

sztem egy ilyen egymással szemben érkező erőhatásnál elég annyi hogy picit beakadjon az ujja és megrántsa.
gabtsi
ja deha kimegy az ujjad az azér egyből nem vidám, míg egy ijen boxjellegűnél, akkor kezd a gebasz mikor bedurran

több mint 10 éve
nanemá Withwort egész hadjáratot indított Búrkifli ártatlansága okán, úgyhogy jól fel van ez fújva a Cinci sajtó által
sutianap
Az Vince Williams halálos fenyegetésének szólt, pontosabban, hogy a liga ezt nem szankcionálta semmilyen formában, egy figyelmeztetéssel sem.

több mint 10 éve
nekem az volt még gyanús, hogy esetleg beakadt az ujja Tuitt térdénél (talán a térdvédőbe vagy zokniba) és ez okozta a bajt. másra nem is tudok tippelni. de a hüvelykujj valószínű, mert azt nem tudta mozgatni. te ehhez (is) jobban értesz, de gondolom ezt máshogy nem igen lehetett volna gipszelni.
gabtsi
Ezt hallottam mástól is, de nem látnám, hogy beakadna az ujja - esésnél szerintem valószínűbb, de az meg nincs rajt a felvételen. A hüvelykujjra esett, de az a bal keze. Na nézem az nfl.com-osat, elég jó. Tehát neki megy a tekkölnek behúzza a jobb könyökét, de mégse - ott lehet, hogy a Tyúk előrelendülő térde megütötte a kézfejét felül. Ez az amit nem érzett olyan nagy bajnak, mer simán lesétál.
sutianap
jaja találgatunk, de én más lehetőséget nem látok erre. és igen, mmqb-ban is volt róla szó, hogy lejött átbeszélték mi történt, utána vette észre hogy nem tudja mozgatni a hüvelykujját. ekkor jött a tréner és vitték röntgenre. már csak gipszben tért vissza.

sztem egy ilyen egymással szemben érkező erőhatásnál elég annyi hogy picit beakadjon az ujja és megrántsa.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
én most megértem a ködösítést Daltonnál...ha valóban törés akkor nem csak az a probléma, hogy mikor, hanem hogy milyen állapotban tér vissza....ha most tökéletesen meg is gyógyul, nagyon kellene az a 2. kiemelés, hogy 4 hét legyen hátra...viszont a Denvert megverni még Daltonnal is igencsak komoly fegyvertény lenne, nélküle szinte reménytelen...és akkor még mindig ott a faktor, hogy Dalton milyen formában tér vissza, hiszen ezt se lehet tudni még nem volt esetében erre példa. Big Ben-ről tudjuk, hogy általában sokat hibázik ha visszatér és nehéz elképzelni, hogy valaki jó formában tudjon visszatérni, de persze ez sem elképzelhetetlen. Szóval most annyi kérdőjel van, hogy a HC száméra se lehet ez tiszta állapot...
több mint 10 éve
😊 végigolvastam a délelőttöt 😊
Olyan emberrel aki minimum nyolcvan hozzászólásban értekezett és szólta le a csapatom a pass heavy offense miatt majd csorog pár évvel később a nyála hogy az ő csapata irányítója 55 öt passzol nem számolnék mint autentikus forrással.
Olyan edzővel aki rendszeresen hisztériázik és nem reklamál a pálya szálén, és a bírókat befolyásolva remél eredményt, mellesleg az idióta játékosa mellé áll, és emberként szerepel le a szabálytalanságnál szintén nem mint ellenféllel számolnék. Mert ebben egy normális csapat nem AKAR jobb lenni.
A sérülés és a vereség a hétvégében nem faktor, ha nyerünk, és mindenki egészséges marad akkor is az lenne a véleményem, hogy aki így engedi a csapatának nagy részét játszani nem való a sportba.
Ha a Bengalsból valaki bunkó módon szerel, nem látod az edzői stábot őrjöngve örülni a pálya szélén.
A szurkolókról meg annyit, hogy közülünk senki nem védte sem Pacmant sem Burfictet a bunkóságai után, kicsit tán helyettük és szégyelltük magunkat........
Apropó, szurkolókról, érdekes, hogy ebben a topicban osztjátok az észt arról rendszeresen hogy ti milyen jók vagytok
laoce
nanemá Withwort egész hadjáratot indított Búrkifli ártatlansága okán, úgyhogy jól fel van ez fújva a Cinci sajtó által
sutianap
Mert Piccbörgben nagy poén a halálos fenyegetés.

több mint 10 éve
Olyan emberrel aki minimum nyolcvan hozzászólásban értekezett és szólta le a csapatom a pass heavy offense miatt majd csorog pár évvel később a nyála hogy az ő csapata irányítója 55 öt passzol nem számolnék mint autentikus forrással.
Olyan edzővel aki rendszeresen hisztériázik és nem reklamál a pálya szálén, és a bírókat befolyásolva remél eredményt, mellesleg az idióta játékosa mellé áll, és emberként szerepel le a szabálytalanságnál szintén nem mint ellenféllel számolnék. Mert ebben egy normális csapat nem AKAR jobb lenni.
A sérülés és a vereség a hétvégében nem faktor, ha nyerünk, és mindenki egészséges marad akkor is az lenne a véleményem, hogy aki így engedi a csapatának nagy részét játszani nem való a sportba.
Ha a Bengalsból valaki bunkó módon szerel, nem látod az edzői stábot őrjöngve örülni a pálya szélén.
A szurkolókról meg annyit, hogy közülünk senki nem védte sem Pacmant sem Burfictet a bunkóságai után, kicsit tán helyettük és szégyelltük magunkat........
Apropó, szurkolókról, érdekes, hogy ebben a topicban osztjátok az észt arról rendszeresen hogy ti milyen jók vagytok
laoce

több mint 10 éve
nem feltétlenül, mert mindenkinél más a csonttörés gyógyulás ideje. van akinél pár hét, lehet hogy valakinél pár hónap. ez egyéni tulajdonság, de majd süti kijavít ha rosszul mondom. ezért nem lehet biztosat tudni még most.

amúgy persze h van távdiagnoszta, bármilyen sérülése van a tv-ben ők már nyomják is twitteren a diagnózist meg a várható felépülést, pl:
 twitter.com/jocktodoc/status/676500173342797824
gabtsi
beírtam má napok óta, hogy magát a sérülést sem látom, hiába nézem - bal kéz kitámaszt, ott lehet kifordult a hüvelykje, de a jobb kéz nem érintkezik a Tyúkkal. Nincs valakinek egy jobb verzéje?

Ha törés volt, ez ismét spekuláció, a pálya melletti kötésből ítélve kézközépcsont sérülés.
sutianap
gabtsi

több mint 10 éve
Beszéljünk a lényegről is. Rohadék Steelers... Hétvégén meccs van Friscóban. Újra visszanéztem a meccset, és azt mondom, nincs mitől tartanunk. A Browns szétfutotta őket, nekünk van egy fél Hillünk meg egy zseniális Bernardunk. AJ ott lesz AJ-nek, ő Vöri gyengébb időszakaiban is játszott nagy meccseket, bárki dobál felé, egy minimumot hoz. Ugyanez igaz MJonesra, csak kicsinyítve. Aztán az is egyértelműen látszott, hogy McCarron sokat gyakorolt Krofttal, nem csak Eifert hiánya miatt kereste többet, mint Vöri szokta. Még annak is bele kellene férnie, hogy Ilonkát és Pacmant pihentetjük, Nelson úgyis szed egy INT-et, ha pedig ezeket összeadogatjuk, nem lehet más kimenetel, mint a W. Persze lehet, hogy bődületes nagy pofont kapunk, de sokkal nyugodtabb vagyok, mint Vöri sérülésénél merni reméltem.

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Hue Jackson arról, hogy mennyiben változik majd a gameplan AJ-vel:

But even though he’s getting on late, Jackson says he’s not going to protect him by anointing him a game manager.

“If you guys think he's going to turn around and hand it off 70 times to win a game, then you guys are mistaken. That's not going to happen,” Jackson said. “That's not going to happen. That's not ... going .... to happen.

“There's a guy named A.J. Green and Marvin Jones and Tyler Eifert. We have too many good football players. So I'm not going to stymie our guys because of one position. Because I don't think we need to. This guy can play. Please. This guy can play. It's be different if we had a guy I thought couldn't play. Maybe the conversation we'd have would be different. I believe this guy can play.”
(...)
That is, though, the big question. What does a McCarron game plan look like as opposed to a Dalton game plan?

“It’s going to be somewhat different, but not too much,” Jackson said. “He’s run our system. It’s just a matter of locking down things with the staff about what we want to do with him and what I think is best. But it’s going to come from what we do. We’re not going to invent anything new.”
(...)
“We aren't going to stop being who we are. It's next man up here,” Jackson said. “You guys know how I am. It's next man up. He's the next man up. So he'll go play well. We'll do whatever we have to do. You might see a formation you've never seen this week. You never know . . . We're going to make some magic happen. That's all. We will.”
(...)
“It's not like he was throwing dink balls, he was throwing the ball down the field. So he knows he can do that now,” Jackson said. “It was a huge boost for him. It was a boost for his teammates to see him do that. So there's nobody walking around here concerned or worried about where we're going. Everybody knows where we're going. Nothing's changed. We're chasing the same goals, the same dreams. We've just got a little different leader right now and that's OK.”

Geoff Hobson

Nem kicsi a bizalom irányába. Nagy kíváncsisággal várom a vasárnap 22:25-öt.

több mint 10 éve
Szóval, ha félretesszük a álsportemberi, senkinek nem akarunk rosszat mázat, akkor ti soha nem éreztetek ilyet? Csak azért érdekel, hogy tudja mennyire kell szégyellnem magam 😊
nasheem
Szerintem lehetne sorolni néhány nevet a sport világából, akik megérdemelnék.

több mint 10 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Tényleg, de most őszintén...
Ti mindig minden sérülést sajnáltok? Biztos a hiányos neveltetésemből fakad, de én nagyon nem.
Garvin vagy Ward sérülésének pl tökre tudtam volna örülni. De rajtuk kívül is van néhány delikvens (nem csak a vasasból és nem csak az NFLből), akit nagyon utálok és nem is okvetlenül azért, mert Bengals játékost ütöttek ki. Pl klasszikusan ilyen Pepe a Realból.
Ugyanakkor Ben vagy Bell sérülését sajnáltam, de tényleg. Egyik sem genya, csak jó és rossz helyen van. Oké, ha fiatal, amerikai egyetemista lennék és lány, akkor valószínűleg Bent is a nemibeteggondozóban szeretném látni, de ez más téma 😊

Szóval, ha félretesszük a álsportemberi, senkinek nem akarunk rosszat mázat, akkor ti soha nem éreztetek ilyet? Csak azért érdekel, hogy tudja mennyire kell szégyellnem magam 😊

(pete vagy ki, ha erre jársz, légyszi te NE válaszolj)
Én például a Ravens elleni meccseinken annak örültem , ha Suggs , Ray Lewis és Ed Reed is a pályán volt mert akkor volt az igazi. Látszott a hétvégi meccsen is ,hogy amikor kiesett Dalton milyen "simán" hoztuk a meccset. Vele a fedélzeten azért korántsem biztos hogy ez lett volna a végeredmény. Nem örülök senki sérülésének az biztos, pláne ha fontos pozícióból esnek ki emberek(lásd Ravens idei kiesői). A csontzene viszont nálam simán belefér.nasheem

Steelers fan
több mint 10 éve
nem feltétlenül, mert mindenkinél más a csonttörés gyógyulás ideje. van akinél pár hét, lehet hogy valakinél pár hónap. ez egyéni tulajdonság, de majd süti kijavít ha rosszul mondom. ezért nem lehet biztosat tudni még most.

amúgy persze h van távdiagnoszta, bármilyen sérülése van a tv-ben ők már nyomják is twitteren a diagnózist meg a várható felépülést, pl:
 twitter.com/jocktodoc/status/676500173342797824
gabtsi
beírtam má napok óta, hogy magát a sérülést sem látom, hiába nézem - bal kéz kitámaszt, ott lehet kifordult a hüvelykje, de a jobb kéz nem érintkezik a Tyúkkal. Nincs valakinek egy jobb verzéje?

Ha törés volt, ez ismét spekuláció, a pálya melletti kötésből ítélve kézközépcsont sérülés.
sutianap