NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
ha ez a kettő szted ugyanaz, nincs miről beszélni. igazi rétinigger mentalitás. dehát ugye Tomlin fiaitól mit is várnánk.
gabtsi
Inkább nézd vissza Bőrflikt alakításait a meccsen. Aljadék az az ember. A meccs előtt még Harrisonnal is erősködik, pedig az ő szintje az lenne ha a punterünkkel vagy a rúgónkal kakaskodna😊.
pfefe8
Ne csináld, ezzel magadat minősíted.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
ha ez a kettő szted ugyanaz, nincs miről beszélni. igazi rétinigger mentalitás. dehát ugye Tomlin fiaitól mit is várnánk.
gabtsi
Inkább nézd vissza Bőrflikt alakításait a meccsen. Aljadék az az ember. A meccs előtt még Harrisonnal is erősködik, pedig az ő szintje az lenne ha a punterünkkel vagy a rúgónkal kakaskodna😊.

Steelers fan
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Pondert azert megkonnyezne Mikey szerintem.
gabtsi
Az tuti!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
gabtsi
Én mindegyiknél sírnék. 😀

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Kezdődik... Tryoutra hívtuk Mallettet és Pondert. Inkább legyen Wenning a padmelegítő, mint ezek a félnótások.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
gabtsi
Börfiktől is csak a zárt intézetet várhattyuk.
Macskanyúzás megvolt, ugyi
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Cincinnati Bengals - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

a többi..

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
remélem DeCastro is megkapja a Talib féle büntit, minimum:
 twitter.com/Goodberry2/status/676143774280589313

persze nincsenek illúzióim, micsoda paraszt, atya ég.
gabtsi
nyilván akkor a seggel fejre blokkot is kiszedted a Deangelo TD-nél, hamá nyivákolunk csináljuk rendesen

több mint 10 éve
remélem DeCastro is megkapja a Talib féle büntit, minimum:
 twitter.com/Goodberry2/status/676143774280589313

persze nincsenek illúzióim, micsoda paraszt, atya ég.

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 296 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
mindenesetre funny, hogy azok, akik szerint nem tudunk PO meccset nyerni Dalton miatt, most azt mondják, hogy nem nyerünk meccset mert nincs Dalton.
gabtsi
Szerintem ilyet senki sem írt. Arról volt szó, hogy McCarron leveszi a PO átkot .-)

több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Mc'Caronragadja'
meme
A heti nyelvművelő nyertese 😀
sutianap
meg a vicacerza😀 a másik kedvencem a "partiban voltunk az ellenféllel" Do you think grammer is a motherfucking game?😊
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
tartom a véleményem, hogy jelenleg mi vagyon a legjobb csapat a csoportban. Bocs Soldi 😊 meme
Játszottunk 2 meccset, de sztem egyiken sem derült ki egyértelműen, hogy melyik a jobb csapat. Az elsőn egy visszatérő Ben miatt, mi nem tudtuk a legjobbunkat hozni, most nálatok dőltek ki emberek, ami miatt ti nem tudtátok.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
mindenesetre funny, hogy azok, akik szerint nem tudunk PO meccset nyerni Dalton miatt, most azt mondják, hogy nem nyerünk meccset mert nincs Dalton.

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Mc'Caronragadja'
meme
sutianap
Köszi.... Igyekeztem Sütisre venni a figurát 😉
Nem is gondoltam, hogy olvas valaki és feltűnik eme szösszemény.

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Mc'Caronragadja'
meme

több mint 10 éve
mindenesetre érdekes, hogy semelyik meccsünkön nincs balhé sose, csak a Steelers ellen. ezt mondjuk ők nem mondhatják el magukról, de legyen az ő bajuk ez a "kultúra".
gabtsi
mér a Heintzen is ment a majomkodás, csak tik nem kaptatok negyvenöt yardot. most ez a divat idegenbe tarzanozni

több mint 10 éve
kis muníció sosem árt.

több mint 10 éve
 twitter.com/MarcusGilbert88/status/676260601035931648

Ahhoz előbb be kell jutni, bro.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha a Chiefs, Jets, Steelers trió megnyeri a hátralévő meccseit, ki jut be WC-n? (Feltéve, hogy mi hozzuk a csoportot.)
megyerikrisz
Akkor a Jets hullik ki.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
lehet hülyén fog hangozni, de ahogyan számolgatom, nekünk csak a Denver elleni meccset kell megnyernünk!!!

azért ez durva lesz!!!
nhm
elég a Ravens elleni győzelem a csoporthoz, a többi nem érdekes ebből a szempontból.

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Reméljük Mc'Caronragadja' a lehetőséget. Ebből a meccsből nem hozott ki sokat, de nem is mérvadó. Ha megkapja a bizalmat és az edzést a csapattól akkor lesz izgalmas a dolog, az adja a savát-borsát. Volt 1-2 szituáció mikor ha bátrabb akkor simán megfuthatta volna a firs-öt, de ez meg inkább a rutintalanság. Gyakorlatilag míg ki nem dőlt a fél O-csapat 15 percig, addig pariban voltunk, még a fél D csapat hiányát is csak abban éreztük meg, hogy 30 yardig úgy mentek át rajtunk mint a kés a vajon. Ott viszont már beszűkült a pálya, amit egész jól megoldottunk.Szerintem egy egészségesebb O-val hozható lehetett volna a meccs! Tegnap jobb, éhesebb volt a vasas, de ekkora érvágással sem mostak le minket, ezért tartom a véleményem, hogy jelenleg mi vagyon a legjobb csapat a csoportban. Bocs Soldi 😊 A csoport miatt nem aggódom, szerintem meglesz, és a vasas is bukik még egyett. Én attól jobban tartok ha az általam oly sokat kritizált /Hoppá idén még nem is fikáztam 😉 /Szmöre esetleg fel is épül, milyen formában tolja.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
lehet hülyén fog hangozni, de ahogyan számolgatom, nekünk csak a Denver elleni meccset kell megnyernünk!!!

azért ez durva lesz!!!

Szerkesztette: nhm
több mint 10 éve
aha 😊

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
mindenesetre érdekes, hogy semelyik meccsünkön nincs balhé sose, csak a Steelers ellen. ezt mondjuk ők nem mondhatják el magukról, de legyen az ő bajuk ez a "kultúra".
gabtsi
Nekünk se volt balhés meccsünk már jó rég óta, csak úgy mondom. 😉 Amúgy az AFC North-ban mindenkinek a Steelers a főriválisa, ami nyilván inkább az eredményességgel függ össze. De a div-en kívül nem szoktak balhés meccseink lenni. De a diven belül is csak legfeljebb azokkal, akik épp jók és fenik ránk a fogukat.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!