NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 655
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Tényleg, de most őszintén...Én sérülésnek például sosem tudok örülni. Legfeljebb olyan van nálam, akit nem sajnálok.
Ti mindig minden sérülést sajnáltok? Biztos a hiányos neveltetésemből fakad, de én nagyon nem.
Garvin vagy Ward sérülésének pl tökre tudtam volna örülni. De rajtuk kívül is van néhány delikvens (nem csak a vasasból és nem csak az NFLből), akit nagyon utálok és nem is okvetlenül azért, mert Bengals játékost ütöttek ki. Pl klasszikusan ilyen Pepe a Realból.
Ugyanakkor Ben vagy Bell sérülését sajnáltam, de tényleg. Egyik sem genya, csak jó és rossz helyen van. Oké, ha fiatal, amerikai egyetemista lennék és lány, akkor valószínűleg Bent is a nemibeteggondozóban szeretném látni, de ez más téma 😊
Szóval, ha félretesszük a álsportemberi, senkinek nem akarunk rosszat mázat, akkor ti soha nem éreztetek ilyet? Csak azért érdekel, hogy tudja mennyire kell szégyellnem magam 😊
(pete vagy ki, ha erre jársz, légyszi te NE válaszolj)
nasheem

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tényleg, de most őszintén...Magát a sérülést, hogy hetekre vagy egész idényre kidőljön valaki tényleg nem kívánom senkinek.
Ti mindig minden sérülést sajnáltok? Biztos a hiányos neveltetésemből fakad, de én nagyon nem.
Garvin vagy Ward sérülésének pl tökre tudtam volna örülni. De rajtuk kívül is van néhány delikvens (nem csak a vasasból és nem csak az NFLből), akit nagyon utálok és nem is okvetlenül azért, mert Bengals játékost ütöttek ki. Pl klasszikusan ilyen Pepe a Realból.
Ugyanakkor Ben vagy Bell sérülését sajnáltam, de tényleg. Egyik sem genya, csak jó és rossz helyen van. Oké, ha fiatal, amerikai egyetemista lennék és lány, akkor valószínűleg Bent is a nemibeteggondozóban szeretném látni, de ez más téma 😊
Szóval, ha félretesszük a álsportemberi, senkinek nem akarunk rosszat mázat, akkor ti soha nem éreztetek ilyet? Csak azért érdekel, hogy tudja mennyire kell szégyellnem magam 😊
nasheem
De hogy fájjon, nagyon fájjon... Na azt sokszor.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
nem feltétlenül, mert mindenkinél más a csonttörés gyógyulás ideje. van akinél pár hét, lehet hogy valakinél pár hónap. ez egyéni tulajdonság, de majd süti kijavít ha rosszul mondom. ezért nem lehet biztosat tudni még most.beírtam má napok óta, hogy magát a sérülést sem látom, hiába nézem - bal kéz kitámaszt, ott lehet kifordult a hüvelykje, de a jobb kéz nem érintkezik a Tyúkkal. Nincs valakinek egy jobb verzéje?
amúgy persze h van távdiagnoszta, bármilyen sérülése van a tv-ben ők már nyomják is twitteren a diagnózist meg a várható felépülést, pl:
twitter.com/jocktodoc/status/676500173342797824
gabtsi
Ha törés volt, ez ismét spekuláció, a pálya melletti kötésből ítélve kézközépcsont sérülés.
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Tényleg, de most őszintén... Ti mindig minden sérülést sajnáltok? Biztos a hiányos neveltetésemből fakad, de én nagyon nem.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
nem feltétlenül, mert mindenkinél más a csonttörés gyógyulás ideje. van akinél pár hét, lehet hogy valakinél pár hónap. ez egyéni tulajdonság, de majd süti kijavít ha rosszul mondom. ezért nem lehet biztosat tudni még most.Ennyit azért én is tudok, de abban is biztos vagyok, hogy bárki mással történik, az azóta már IR-en pihegne.
gabtsi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/tweet_video/CTGKjR9UEAA5wMO.mp4ez már nem az a korszak, és épp azért sikeres mert más a kultúra. itt nem az a cél, hogy megsemmisítsük a másikat és a magunk fiait is. ez Tomlin filozófiája, ahogy az a gifen is látható amit betettem. van különbség keménység, és szükségtelen erőfitogtatás, pusztítás között. ti utóbbit valljátok minden lehetséges helyzetben.Ha követted volna a vasárnapi meccs közben a kommenteket amiket írogattunk, akkor tudnád, hogy szinte én voltam az első aki abban reménykedett, hogy Dalton sérülése nem komoly és csak elővigyázatosságból pihentetik. Sose örülök senki sérülésének legyen akármelyik csapat tagja. Nem hiszem ,hogy írtam volna olyan gyűlölködő kommenteket akármelyik csapatról , mint amit te a Steelers-el kapcsolatban megengedsz magadnak. Leparasztozod a csapatot és ezáltal a szurkolóit is, ami igen komoly jellemre utal veled kapcsolatban. Idehozol bizonyítéknak egy gifet, ilyent hozhatnál a te csapatodtól is nem egyet, de ez már nem az a korszak szerinted nálatok és ezzel el is intézed. Komolytalan vagy egyszerűen. Nem sok embertől olvastam ezen a fórumon olyat, hogy valaki leparasztoz egy komplett csapatot és büszkén hirdeti is avéleményét. Nevetséges vagy.
ez nem picsogás ezek tények, és ha megkérdezzük a 30 másik csapat szurkolóját, akkor ne lepődj meg ha nem neked adnak igazat.
nincs azzal baj ha a legparasztabb csapatnak szurkolsz, és neked ez szimpatikus de legalább vállaljad önmagad, és ne járjatok ide hazudni, magatoknak se érdemes. hosszútávon nem előnyös. köszöntem a szót.
gabtsi
pfefe8

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
rendben, kösziez már nem az a korszak, és épp azért sikeres mert más a kultúra. itt nem az a cél, hogy megsemmisítsük a másikat és a magunk fiait is. ez Tomlin filozófiája, ahogy az a gifen is látható amit betettem. van különbség keménység, és szükségtelen erőfitogtatás, pusztítás között. ti utóbbit valljátok minden lehetséges helyzetben.Ha követted volna a vasárnapi meccs közben a kommenteket amiket írogattunk, akkor tudnád, hogy szinte én voltam az első aki abban reménykedett, hogy Dalton sérülése nem komoly és csak elővigyázatosságból pihentetik. Sose örülök senki sérülésének legyen akármelyik csapat tagja. Nem hiszem ,hogy írtam volna olyan gyűlölködő kommenteket akármelyik csapatról , mint amit te a Steelers-el kapcsolatban megengedsz magadnak. Leparasztozod a csapatot és ezáltal a szurkolóit is, ami igen komoly jellemre utal veled kapcsolatban. Idehozol bizonyítéknak egy gifet, ilyent hozhatnál a te csapatodtól is nem egyet, de ez már nem az a korszak szerinted nálatok és ezzel el is intézed. Komolytalan vagy egyszerűen. Nem sok embertől olvastam ezen a fórumon olyat, hogy valaki leparasztoz egy komplett csapatot és büszkén hirdeti is avéleményét. Nevetséges vagy.
ez nem picsogás ezek tények, és ha megkérdezzük a 30 másik csapat szurkolóját, akkor ne lepődj meg ha nem neked adnak igazat.
nincs azzal baj ha a legparasztabb csapatnak szurkolsz, és neked ez szimpatikus de legalább vállaljad önmagad, és ne járjatok ide hazudni, magatoknak se érdemes. hosszútávon nem előnyös. köszöntem a szót.
gabtsi
pfefe8
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
nem feltétlenül, mert mindenkinél más a csonttörés gyógyulás ideje. van akinél pár hét, lehet hogy valakinél pár hónap. ez egyéni tulajdonság, de majd süti kijavít ha rosszul mondom. ezért nem lehet biztosat tudni még most.amúgy persze h van távdiagnoszta, bármilyen sérülése van a tv-ben ők már nyomják is twitteren a diagnózist meg a várható felépülést, pl:
twitter.com/jocktodoc/status/676500173342797824
több mint 10 éve
ez már nem az a korszak, és épp azért sikeres mert más a kultúra. itt nem az a cél, hogy megsemmisítsük a másikat és a magunk fiait is. ez Tomlin filozófiája, ahogy az a gifen is látható amit betettem. van különbség keménység, és szükségtelen erőfitogtatás, pusztítás között. ti utóbbit valljátok minden lehetséges helyzetben.Ha követted volna a vasárnapi meccs közben a kommenteket amiket írogattunk, akkor tudnád, hogy szinte én voltam az első aki abban reménykedett, hogy Dalton sérülése nem komoly és csak elővigyázatosságból pihentetik. Sose örülök senki sérülésének legyen akármelyik csapat tagja. Nem hiszem ,hogy írtam volna olyan gyűlölködő kommenteket akármelyik csapatról , mint amit te a Steelers-el kapcsolatban megengedsz magadnak. Leparasztozod a csapatot és ezáltal a szurkolóit is, ami igen komoly jellemre utal veled kapcsolatban. Idehozol bizonyítéknak egy gifet, ilyent hozhatnál a te csapatodtól is nem egyet, de ez már nem az a korszak szerinted nálatok és ezzel el is intézed. Komolytalan vagy egyszerűen. Nem sok embertől olvastam ezen a fórumon olyat, hogy valaki leparasztoz egy komplett csapatot és büszkén hirdeti is avéleményét. Nevetséges vagy.
gabtsi
Steelers fan
több mint 10 éve
bírom ezeket az orvosokat amúgy, akik látnak TV-n egy meccset és beírja twitterre h szerinte nem fog már idén játszani, hiába nem kell műteni. ő komolyan gondolja magát vajon ilyenkor vagy csak szenzációt hajhász ?Van ilyen, hogy tévé elől diagnosztizálja? Ne már. Bár igaz, tévén keresztül gyógyítók is vannak...
gabtsi
Nekem NAGYON NEM tetszik ez a ködösítés Dalton körül. Műteni nem kell, de pontosan nem tudjuk mikor játszhat. Anyátok hogy van? Ez nekem pont úgy tűnik, hogy season ending, csak nem akarják egyértelműsíteni az ellenfeleknek, hogy McCarronra kell készülniük, hanem inkább belógatják a lehetőséget, hogy lehet lesz Dalton.
több mint 10 éve
bírom ezeket az orvosokat amúgy, akik látnak TV-n egy meccset és beírja twitterre h szerinte nem fog már idén játszani, hiába nem kell műteni. ő komolyan gondolja magát vajon ilyenkor vagy csak szenzációt hajhász ?
több mint 10 éve
Engedjük el a témát végre.... Úgy sem tudjuk meggyőzni őket, ahogy Ők sem minket, és ez jól is van így.... Nem akarnék vasasos lenni 😊Konkrét, hogy nem kell műteni. Nem rakták IR-re, elvileg valami veteránt fogunk hozni addig backupnak.
Várjuk inkább az utcsó meccseket, és reménykedjünk, hogy betudunk menni a 2. helyen. Vöriről van már valami teljesen konkrét, vagy csak tippelde?
meme
Találgatás, hogy mikor tér vissza. Ő a 17. hetet célozta meg. Egyik doki szerint simán meglehet, másik szerint kizárt, hogy idén játszani fog. Ahogy Marvint ismerem, tőle sem tudunk majd meg többet, week-to-weeknek mondta az állapotát. Meccseken az oldalvonalnál fogja osztani a nagyon jó tanácsokat.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Burfict és Adam Jones az, hát aztán. Szerintem bármelyik csapat szurkolója összetenné a kezeit, ha ilyen LB-je és CB-je lenne kedvenc csapatának, a pittsburghiek szvsz még meg is könnyeznék.Látod, itt az igazság. És nincs ezzel semmi gond. Igen, én mindkettőt szívesen tudnám a Steelers-ben. És egyébként nem azért, mert gyökerek, hanem mert jó játékosok és igenis kell 1-2 ilyen vezérbika egy jó D-be. Csak akkor nem kell fikázódni az ellenfélre és picsogni sem egy vereség után. Na ez a frusztráció. 😉
Mikey

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Engedjük el a témát végre.... Úgysem tudjuk meggyőzni őket, ahogy Ők sem minket, és ez jól is van így.... Nem akarnék vasasos lenni 😊Várjuk inkább az utcsó meccseket, és reménykedjünk, hogy betudunk menni a 2. helyen. Vöriről van már valami teljesen konkrét, vagy csak tippelde?
Szerkesztette: meme
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Jaj, hagyjátok szegény pittsburghieket. Én megértem hogy frusztráltak, amiért három meccsel a vége előtt kettővel le vannak maradva, és mutogatniuk kell hogy de ti is köcsögök vagytok!Burfict és Adam Jones az, hát aztán. Szerintem bármelyik csapat szurkolója összetenné a kezeit, ha ilyen LB-je és CB-je lenne kedvenc csapatának, a pittsburghiek szvsz még meg is könnyeznék.
Úgyse fogtok meggyőzni egyet sem közülük, hiszen a Steelers sportszerű csapat, minden utálkozás feléjük pedig csak abból fakad, hogy olyan jók.
Vagy bennem van a probléma, hogy magasról tojok rájuk? 😊
több mint 10 éve
Nézőpont kérdése. Ha aljas módon, takarásból kell kiütni a puntert, még egy szutyok csere corner/lb (nem érdemli meg, hogy emlékezzek a posztjára) is számíthat hard hitternek.Soldi, ez csak azért szól a meccsről, mert most is volt ok elővenni. az eredmény olyan amilyen. hidd el, nem olyan nehéz ezt megemészteni. Azért sem, ahogy kialakult és azért sem, mert mi nem vagyunk (még) hozzászokva a konstans dicsőséghez és ragyogáshoz.Még hard hitterünk is alig van.
A Steelers-ről kialakult kép ilyen. Nem csak nálunk vagy a többi north csapatnál. Ligaszerte. És a Tomlin érában lett ilyen. BB csal, Tomlin paraszt, Bengals one&done, stb. Sztereotípiák, de ahogy mi is rászolgáltunk, úgy ti is. Avagy nem zörög a haraszt.
Edzőbátok most is kenetteljesen vigyorgott, amikor ment a hirig. Ez az ti játékotok. Fel lehet venni a kesztyűt, de nyerni ebben nem lehet. A többiek leírták miért.
nasheem
Soldados
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
erről vagy híres 😊Olvasd el a te HSZ-ed és az enyémet, hogy melyikben mennyi tartalom van. 😊
gabtsi

több mint 10 éve
nem mi szoktunk itt nevetségessé válni, gabtsiÉn tényeket hoztam, Te semmit. 😉

több mint 10 éve
Soldi, ez csak azért szól a meccsről, mert most is volt ok elővenni. az eredmény olyan amilyen. hidd el, nem olyan nehéz ezt megemészteni. Azért sem, ahogy kialakult és azért sem, mert mi nem vagyunk (még) hozzászokva a konstans dicsőséghez és ragyogáshoz.A sztereotípiákat dobd kukába, semmi értelmük. Csak mellesleg jegyzem meg, hogy a mi esetünkben különösen félrevezető. A Cowher-érában volt igazán kemény a Steelers, a Tomlin-érában sokat puhult a játékfilozófia és az emberanyag is. Még hard hitterünk is alig van.
A Steelers-ről kialakult kép ilyen. Nem csak nálunk vagy a többi north csapatnál. Ligaszerte. És a Tomlin érában lett ilyen. BB csal, Tomlin paraszt, Bengals one&done, stb. Sztereotípiák, de ahogy mi is rászolgáltunk, úgy ti is. Avagy nem zörög a haraszt.
Edzőbátok most is kenetteljesen vigyorgott, amikor ment a hirig. Ez az ti játékotok. Fel lehet venni a kesztyűt, de nyerni ebben nem lehet. A többiek leírták miért.
nasheem

több mint 10 éve
másnak egy élet is kevés hozzá hogy ilyet csináljon 😀ez már nem az a korszak, és épp azért sikeres mert más a kultúra. itt nem az a cél, hogy megsemmisítsük a másikat és a magunk fiait is. ez Tomlin filozófiája, ahogy az a gifen is látható amit betettem. van különbség keménység, és szükségtelen erőfitogtatás, pusztítás között. ti utóbbit valljátok minden lehetséges helyzetben.LOL 2.0 😊 Kinevettetitek magatokat. Főleg egy ilyen meccs után, amikor legalább olyan gyökerek voltak a ti játékosaitok. Pl Burfict Benre mért low hitjére, ami akár season ending is lehetett volna én is hozzak videót? Elég régóta nézem a Steelers-t, de ez a Steelers már évek óta nem a pusztításról szól. Nincs is meg hozzá az alapanyag Mirchellen és Harrisonon kívül még igazi hard hitterünk sincs. Nem is tudom, mikor volt utoljára balhés meccsünk ezt megelőzően.
gabtsi
A Tomlin-os rész meg kifejezetten vicces. Nem tudom hogy jön ide a sideline-affér. Az is pusztítás, vagy mi? Hibázott, megbüntették. Van még valami vele kapcsolatban, amit fel tudtok hozni, hogy sportszerűtlen? Csak azért kérdem, mert ez 9 év alatt nem túl sok...
Soldados
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
nem mi szoktunk itt nevetségessé válni, de részemről vége 😊
több mint 10 éve
ez már nem az a korszak, és épp azért sikeres mert más a kultúra. itt nem az a cél, hogy megsemmisítsük a másikat és a magunk fiait is. ez Tomlin filozófiája, ahogy az a gifen is látható amit betettem. van különbség keménység, és szükségtelen erőfitogtatás, pusztítás között. ti utóbbit valljátok minden lehetséges helyzetben.LOL 2.0 😊 Kinevettetitek magatokat. Főleg egy ilyen meccs után, amikor legalább olyan gyökerek voltak a ti játékosaitok. Pl Burfict Benre mért low hitjére, ami akár season ending is lehetett volna én is hozzak videót? Elég régóta nézem a Steelers-t, de ez a Steelers már évek óta nem a pusztításról szól. Nincs is meg hozzá az alapanyag Mirchellen és Harrisonon kívül még igazi hard hitterünk sincs. Nem is tudom, mikor volt utoljára balhés meccsünk ezt megelőzően.
gabtsi
A Tomlin-os rész meg kifejezetten vicces. Nem tudom hogy jön ide a sideline-affér. Az is pusztítás, vagy mi? Hibázott, megbüntették. Van még valami vele kapcsolatban, amit fel tudtok hozni, hogy sportszerűtlen? Csak azért kérdem, mert ez 9 év alatt nem túl sok...

több mint 10 éve
ennek semmi köze az eredményhez, le lettünk simázva de nem ezért. teljesen más kávéház amiről beszélünk.
több mint 10 éve
Soldi, ez csak azért szól a meccsről, mert most is volt ok elővenni. az eredmény olyan amilyen. hidd el, nem olyan nehéz ezt megemészteni. Azért sem, ahogy kialakult és azért sem, mert mi nem vagyunk (még) hozzászokva a konstans dicsőséghez és ragyogáshoz.A Steelers-ről kialakult kép ilyen. Nem csak nálunk vagy a többi north csapatnál. Ligaszerte. És a Tomlin érában lett ilyen. BB csal, Tomlin paraszt, Bengals one&done, stb. Sztereotípiák, de ahogy mi is rászolgáltunk, úgy ti is. Avagy nem zörög a haraszt.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."