Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hogy a végén mi történt, az persze más kérdés. Burfict ilyen, ha nincs Hill elejtett labdája, akkor ő lett volna a hős a turnover miatt, sok nagy play, de benne van, hogy néha túlfutja.
gabtsi
Arra leszek kíváncsi, ez fog-e változni a jövőben. Az lehet Marvin egyik legfontosabb feladata, hogy erről leszoktassa Burfictet.

Ja és remélem Hillnél az idei forma csak sophomore slump volt, mert egyébként nagy lesz a baj...
Mikey
nem tudom, sztem egyik nincs a másik nélkül. kérdés, hogy annyival több e a pozitív játék, amennyivel kompenzálja a rosszakat.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
jöjjenek csak 😊 tanulnak legalább.
gabtsi
Tőled lehet tanulni az biztos😊. Mintha az rémlene, hogy te is részt veszel az oldal szerkesztésében, ugye? Ha így van akkor a többi szerkesztő társad biztos büszke rád😊.
pfefe8
Erről jut eszembe. A regisztrációnál van alsó korhatár? A fiam, ugyan még nincs 8 éves, de szülői engedéllyel regelhet ide?
nasheem
Jól megmondtad a tutit😊.

Steelers fan
több mint 10 éve
gabtsi
Tőled lehet tanulni az biztos😊. Mintha az rémlene, hogy te is részt veszel az oldal szerkesztésében, ugye? Ha így van akkor a többi szerkesztő társad biztos büszke rád😊.
pfefe8
ez a fórum, ahol kommentelek, nem egyenlő a szerkesztői munkásságommal, itt szurkolóként nyilvánulok meg, és igen néha a plafonon.

és igen, azt hiszem elismerik a munkámat. de te erről neked fogalmad sem lehet, mert általában a kérdést sem érted.
gabtsi
Persze , nem érthetem mert nem vagyok olyan génsebész mint te😊.
pfefe8
nem függ össze, agy kellene neked nem szakma.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 055
hogy a végén mi történt, az persze más kérdés. Burfict ilyen, ha nincs Hill elejtett labdája, akkor ő lett volna a hős a turnover miatt, sok nagy play, de benne van, hogy néha túlfutja.
gabtsi
Arra leszek kíváncsi, ez fog-e változni a jövőben. Az lehet Marvin egyik legfontosabb feladata, hogy erről leszoktassa Burfictet.

Ja és remélem Hillnél az idei forma csak sophomore slump volt, mert egyébként nagy lesz a baj...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
gabtsi
pfefe8
ez a fórum, ahol kommentelek, nem egyenlő a szerkesztői munkásságommal, itt szurkolóként nyilvánulok meg, és igen néha a plafonon.

és igen, azt hiszem elismerik a munkámat. de te erről neked fogalmad sem lehet, mert általában a kérdést sem érted.
gabtsi
Persze , nem érthetem mert nem vagyok olyan génsebész mint te😊.

Steelers fan
több mint 10 éve
gabtsi
pfefe8

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
gabtsi
pfefe8
Erről jut eszembe. A regisztrációnál van alsó korhatár? A fiam, ugyan még nincs 8 éves, de szülői engedéllyel regelhet ide?

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
De lányok, most komolyan. Mi fáj nektek? Továbbmentetek, nem? Miért jártok ide?
Nem nyalogathatjuk a sebeinket úgy ahogy akarjuk? Vagy csak akkor teljes a felláció, ha még az ellenfél is elismeri a nagyságotokat és áttér az igaz hitre?
nasheem
Ha ti így, mi is így. 😊

gabtsit idézve a Steelers topikból: és az a legjobb hogy nem tehetsz ellene semmit!
Soldados
😀 😀
Ez jó! A szöveg és az idézése is!

több mint 10 éve
gabtsi

Steelers fan
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem nyalogathatjuk a sebeinket úgy ahogy akarjuk? Vagy csak akkor teljes a felláció, ha még az ellenfél is elismeri a nagyságotokat és áttér az igaz hitre?
nasheem
Ha ti így, mi is így. 😊

gabtsit idézve a Steelers topikból: és az a legjobb hogy nem tehetsz ellene semmit!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
egyébként én sem küldeném el Lewis, ez most egészen új magasság volt a playoff meccseink tekintetében, én egyáltalán nem gondoltam, hogy erre képesek vagyunk.

hogy a végén mi történt, az persze más kérdés. Burfict ilyen, ha nincs Hill elejtett labdája, akkor ő lett volna a hős a turnover miatt, sok nagy play, de benne van, hogy néha túlfutja. Denver ellen és most is sokba került sajna, bár én azt gondolom, hogy ez nagy részt reputáció, a Denver ellen biztos az volt.. De ha ő nincs, valószínűleg el se jutunk eddig. ez benne van sajnos.

a végén meg hogy ránk dobnak zászló, a másikra nem az nem Lewis hibája, ő megnyerte a meccset, ahogy Zimmer is, csak végül emberek hibáztak a végén.

több mint 10 éve
legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.
gabtsi
Csakhogy olyan egysejtű barom, hogy még arra is alkalmatlan😊. inkább tönkretette a másik génsebész barátjával a társai teljes idényét😊. Mennyire szánalmas életed lehet, hogy ilyeneket írogatsz😊. Oszd meg még egyszerű gondolataidat velünk te génsebész😊.
pfefe8
Neked de jó. Irigyellek, de tényleg.
Ha hétvégén mentek a levesbe, mindig ott lesz még a Barca, a ManU, a Bayern és a Juventus. Mindig lesz kinek örülnöd. Nagyon érzed...
nasheem
Nem megyünk a levesbe, maximum kikapunk egy jó Denvertől. Benne van a pakliban, de még akár nyerhetünk is. Mi lesz ha kiesünk? Jön majd a draft és jövőre újra megpróbáljuk. Azt meg nem is értem ,hogy jön ide az európai foci?
pfefe8
Michael Schumachert akartam írni, csak ő most kevésbé aktuális. Na jó, akkor legyen Usain Bolt.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Jövőre a salute to service időszakára kellene időzíteni a meccset, mert ha így megy tovább, a hadsereg is kelleni fog, hogy rendet tegyenek a két csapat között.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
legalább végzett volna rendes munkát Burfict, ahogy a Steelersnél szokás, megtanulták volna.
gabtsi
Csakhogy olyan egysejtű barom, hogy még arra is alkalmatlan😊. inkább tönkretette a másik génsebész barátjával a társai teljes idényét😊. Mennyire szánalmas életed lehet, hogy ilyeneket írogatsz😊. Oszd meg még egyszerű gondolataidat velünk te génsebész😊.
pfefe8
Ha hétvégén mentek a levesbe, mindig ott lesz még a Barca, a ManU, a Bayern és a Juventus. Mindig lesz kinek örülnöd. Nagyon érzed...
nasheem
Nem megyünk a levesbe, maximum kikapunk egy jó Denvertől. Benne van a pakliban, de még akár nyerhetünk is. Mi lesz ha kiesünk? Jön majd a draft és jövőre újra megpróbáljuk. Azt meg nem is értem ,hogy jön ide az európai foci?

Steelers fan
több mint 10 éve
nasheem
Legbelül talán ők is érzik, hogy ez nem volt kerek. Itt nem csak a bírózásról beszélek, hanem hogy mit mutatott a ligalegjobboffenze, talán ők is érzik, hogy többet engedtek nekik felülről, mint nekünk. Aztán lehet, hogy ez csak vágyálom, és az arcoskodás áll mögötte.

több mint 10 éve

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Én sem gondolom, hogy el kellene küldeni Lewist, de főedzőként neki van a legnagyobb szerepe a játékosok szabályozásában. Legyen az új pszichomókus, erélyesebb fellépés, bármi. Szükség lesz rá, mert Burfict még sokáig itt lesz, Pacman visszaigazolása pedig must. Ezen a meccsen valóban sokat ártottak, de nélkülük nem jutottunk volna idáig.
A Steelersesektől pedig viccesen hangzik ez a fellengzős duma, mikor pár órája még az volt a téma odaát, hogy milyen szívesen látnák a mi játékosunkat törött lábbal. Persze, elítélendő dolog, amit Burfict tett, de ha folyamatosan piszkálod a medvét, ne csodálkozz, ha pofán fog vágni.

több mint 10 éve
gabtsi
Látom a színvonal mit sem emelkedett itt. 😊 Hosszú off-season lesz.
Soldados
legalább nem játsszuk meg magunkat 😊

több mint 10 éve
gabtsi
pfefe8

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
gabtsi
Gratulálok! Ezt nem is nagyon van értelme kommentálni. Szerint elég baj az a csapatnak, hogy van egy ilyen féreg játékosa, nem gondolom, hogy a rajongóknak is hasonló, vagy rosszabb féreg gondolkodásmóddal kellene ezt tetéznie.
Remélem majd a podcast is ezt tükrözi majd... (IRÓNIA!!!)

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
gabtsi

Steelers fan
több mint 10 éve
Visszatérve Lewisra. Természetesen van felelőssége a fegyelmezetlenségekben, de semmiképp nem küldeném el. Lehet akár hány elsőkörös zakónk, mi nem az a franchise vagyunk, akiknél a POban jutás még nem siker. Legalábbis én még így is sikerként élem meg az idei szezont is.
Ráadásul volt előrelépés, mert Daltonnal akkor is kivertül volna a Steelerst, ha a tét miatt lényegesen gyengébben játszik, mint tette az alapszakaszban. Egész jól elkerülték a sérülések a keretet, de pont a legfontosabb ember esett ki a legfontosabb meccsekről.

Persze soha nem lehet tudni, hogy ez egy soha vissza nem térő lehetőség volt-e, így marad hiányérzet és ideg bőven a szezon után, de az hogy Lewis egy hulladék franchiseból épített folyamatosan kontender csapatot, rendkívül komoly eredmény. Ráadásul nem is egy szarba nyúlós mákos történet, hanem szisztematikus meló eredménye. A Rendszer pedig működik és működni fog jövőre is. Előbb-utóbb a zebrák is észreveszik, hogy nem egy eltüntetendő sehonnai csapat van pályán a play offban. Sokkal bizakodóbb vagyok, mint voltam tavaly vagy tavaly előtt.

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
gabtsi
Látom a színvonal mit sem emelkedett itt. 😊 Hosszú off-season lesz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabtsi
Igen, ez kicsit engem is zavar. Nyugodtabban aludtam volna át a vasárnapot 😕