NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
281
33
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
a hírek szerint Ogbuehi veszi át Dennard helyét a rosteren.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
sérülés nélkül ússzuk meg a Rams meccset, én csak ennyit szeretnék kérni.
több mint 10 éve
Sajnos a szezon előtt ezt a vereséget kalkuláltam szerintem megtettünk ez alkalommal mindent de ez egy peches meccs volt ! Sokkal jobbak voltunk mint a Texans ellen , ebből kell erőt meríteni ! Azt gondolom hogy a vasasnak nehezebb meccsei vannak mint nekünk ezt a csoportot már nagy blama lenne elveszíteni !
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
A Ramset a héten el kell verni, mert az utolsó két meccsen bőven maradt a csapatban. Büntetéshegyek megint, köztük jópár idiótaság, tízyardos sackek, dropok. Így együtt sok volt. Ráadásul D is benyelt olyan játékokat, ami korábban nem volt jellemző. Volt hiányzó, kiesők, de az nem magyarázat mindenre. És Palmert is megkergethették volna egy kicsit jobban a második félidőben, mert igencsak eltűnt róla a nyomás. Nincs még veszve semmi, menni kell tovább és biztos vagyok benne, hogy újra össze fog állni a játék.
több mint 10 éve
10 mp run off miatt egyből OT van ha false startra dobnak zászlót. Igy nem lett volna kísérlet sem, csak ezert nem mindegy.Ettől függetlenül megérdemelt győzelmet arattatok.
több mint 10 éve
Nyilván innen már marha nehéz igazságot tenni, de egyrészt eddig ilyesmi pletykaszinten sem hallatszott, másrészt meg aki csak az interjúk alapján is ismeri Pekót, annak különösen nehéz elképzelni.és szerinted süket az umpire? 😊 nem olyan nehéz meghallani, ha pár méterre tőled valaki pofázik (annyira nem volt hangos a stadionban). plusz Palmer még a védőfalat se akarta beugrasztani, egyszerűen spike-olni akart.Ennek a mimicingnek csak az mond ellent, hogy a Peko háta mögött álló bíró dobta a zászlót.ahogy olvasom a Cards OL tagjai is nehezen hitték el a meccs végén bírok megmentették a seggüket, miután False Start helyett mi kaptunk nevetséges zászlót és ezzel megnyerhették a meccset.twitter.com/Cardschatter/status/668862104707981313
remélem csak én vagyok paranoiás.
gabtsi
Löfli
munoz
vine.co/v/iznP1g2MIHw
| amúgy meg CatMan 47ről is bekúrta volna 😛 |
Löfli
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
és szerinted süket az umpire? 😊 nem olyan nehéz meghallani, ha pár méterre tőled valaki pofázik (annyira nem volt hangos a stadionban). plusz Palmer még a védőfalat se akarta beugrasztani, egyszerűen spike-olni akart.Ennek a mimicingnek csak az mond ellent, hogy a Peko háta mögött álló bíró dobta a zászlót.ahogy olvasom a Cards OL tagjai is nehezen hitték el a meccs végén bírok megmentették a seggüket, miután False Start helyett mi kaptunk nevetséges zászlót és ezzel megnyerhették a meccset.twitter.com/Cardschatter/status/668862104707981313
gabtsi
Löfli
munoz
| amúgy meg CatMan 47ről is bekúrta volna 😛 |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Dennard out for season.Vállsérülés. Pacman lábadozik, Dre vak...Hall sincs élete formájában. Remek lesz a steelers meccs.
megyerikrisz
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Dennard out for season.
több mint 10 éve
Ennek a mimicingnek csak az mond ellent, hogy a Peko háta mögött álló bíró dobta a zászlót.ahogy olvasom a Cards OL tagjai is nehezen hitték el a meccs végén bírok megmentették a seggüket, miután False Start helyett mi kaptunk nevetséges zászlót és ezzel megnyerhették a meccset.twitter.com/Cardschatter/status/668862104707981313
gabtsi
Löfli
több mint 10 éve
Hat ez elég bohóc magyarázat, miért csak az utolsó playben figyeltek? Arians azt mondja történetünk van ilyenekről, en viszont meg csak nem is hallottam soha ilyenről.ahogy olvasom a Cards OL tagjai is nehezen hitték el a meccs végén bírok megmentették a seggüket, miután False Start helyett mi kaptunk nevetséges zászlót és ezzel megnyerhették a meccset.twitter.com/Cardschatter/status/668862104707981313
gabtsi
nyilván a mi oldalunkról más a helyzet, de szerintem eléggé elképzelhetetlen, hogy egy spike-olásnál magától bemozduljon a támadófal, még Ted Larsen sem ennyire balfasz 😀
Löfli
több mint 10 éve
Hát abban messze nem értek egyet a többséggel, hogy ez bíztató Loss volt.laoceAmi miatt kikapott a csapat az az, hogy Shaw és Derron Smith az indokoltnál jóval többet kellett játsszon, ja és Kirkpatricknek ismét teljesen homály napja volt. Iloka érthetetlen elmozgására Nelson TD-jénél pedig reagálni sem tudok.
Igazából mindegy, idegenben a Cardinals ellen belefér az L betű. Inkább csak azért esik szarul, mert -14-ről visszajött a csapat, és csak egy utolsó mp-es FG-vel nyert az ellen.
Ja meg hát azért dropok most is akadtak szép számmal, én nem tudom mi volt pl. Marvin Jonesszal.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ahogy olvasom a Cards OL tagjai is nehezen hitték el a meccs végén bírok megmentették a seggüket, miután False Start helyett mi kaptunk nevetséges zászlót és ezzel megnyerhették a meccset.twitter.com/Cardschatter/status/668862104707981313
gabtsi
nyilván a mi oldalunkról más a helyzet, de szerintem eléggé elképzelhetetlen, hogy egy spike-olásnál magától bemozduljon a támadófal, még Ted Larsen sem ennyire balfasz 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Tudni valamit a sérülésekről? Állítólag Dennardé lehet komolyabb.
több mint 10 éve
ahogy olvasom a Cards OL tagjai is nehezen hitték el a meccs végén bírok megmentették a seggüket, miután False Start helyett mi kaptunk nevetséges zászlót és ezzel megnyerhették a meccset.remélem csak én vagyok paranoiás.
több mint 10 éve
Most Fogadtam éppen a vasasos kollegával..... Szerinte sem a csoport, sem a rájátszás nem lesz meg nekünk. 1-et már hoztak a fiúk, remélem ezt is behúzzák nekem azért 😊
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Hát abban messze nem értek egyet a többséggel, hogy ez bíztató Loss volt. A Texans ellen rossz felfogásban kifogtunk egy szar napot. Jó volt az ellen és kikaptunk. Van olyan egy hosszú szezon alatt. Ma nem tudtuk megnyerni a meccset. Nem tudta megnyerni az edzői stáb, az offense, vörös, meg a d sem. Ezért volt ez számomra sokkal nagyobb pofon.
több mint 10 éve
packaged play volt, lehetett volna futás, végül is így utólag nézve ott is volt a first down, de Dalton úgy döntött h rámegyünk a győzelemre, nem tudom kárhoztatni érte. legközelebb bejön.nem kell ennyire dramatizálni sztem. ha AJ 1 az egyben van egy gyengébb corner ellen (Peterson az oldalvonal mellett volt ekkor, ne feledjük), akkor arra általában rápróbál Dalton, ahogy történt most is, sajnos rossz volt a passz, de ettől az elv nem feltétlenül. főleg, hogy sztem a hosszabbításban nem nyertünk volna, ilyen lyuggatott secondary-vel, de ezt persze sose tudjuk meg.
Azt gondolom, hogy az Daltontól azért volt hiba mert éreztette a futókkal meg a D-vel is , hogy nem bízik bennük, Ő akar meccset nyerni. Az egész meccs fényében ez szerintem igenis nagy hiba volt
laoce
illetve nem kell a D-nek se egy perc alatt három passzból FG-ra engedni a Cards-t. preventív D, meg a faszom.
nem volt ez rossz, ha nem akarjuk feltétlenül megveretni magunkat, nyerhettünk is volna. meg persze volt néhány egészen döbbenetes zászló (vagy épp nem zászló).
több mint 10 éve
packaged play volt, lehetett volna futás, végül is így utólag nézve ott is volt a first down, de Dalton úgy döntött h rámegyünk a győzelemre, nem tudom kárhoztatni érte. legközelebb bejön.Azt gondolom, hogy az Daltontól azért volt hiba mert éreztette a futókkal meg a D-vel is , hogy nem bízik bennük, Ő akar meccset nyerni. Az egész meccs fényében ez szerintem igenis nagy hiba volt
több mint 10 éve
Ahogy nézem ez olyan vereség volt, ami belefér, nem a múltheti balfaszkodás. Nem a szokásos offense betli, hogy mindenki elbasz mindent, hanem a túloldalon egy elit ellenfél extrát csinál. Ezek után meggyőződésem, hogy a jövő héten visszatér a csapat a győzelmekkel kikövezett útra. Amúgy halkan jegyzem meg, lehet jobb lenne egy 3. kiemelés a playoffban, mert akárki jön be 6. helyen wildcardra, azt agyon kell verni, míg második kiemelés esetén, mondjuk egy Broncos ellen játszani az első playofmeccset 4 one and done után, hát sztem az csücskös volna.Ismerve a PO formánkat teljesen mind1 hogy jutunk be, és ki jön szembe 😕 Talán idén megugorjuk a szintet.... Egyenlőre ha így megy tovább, kezdhetünk izgulni a csoportelsőségért is ....
gabokocka
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Ahogy nézem ez olyan vereség volt, ami belefér, nem a múltheti balfaszkodás. Nem a szokásos offense betli, hogy mindenki elbasz mindent, hanem a túloldalon egy elit ellenfél extrát csinál. Ezek után meggyőződésem, hogy a jövő héten visszatér a csapat a győzelmekkel kikövezett útra. Amúgy halkan jegyzem meg, lehet jobb lenne egy 3. kiemelés a playoffban, mert akárki jön be 6. helyen wildcardra, azt agyon kell verni, míg második kiemelés esetén, mondjuk egy Broncos ellen játszani az első playoffmeccset 4 one and done után, hát sztem az csücskös volna.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Azért Hill ökörségben mindjárt az elején póbálta Adam Jonest pótolni. Sikerült. A bírók kétségtelenül dobálgattattak ellenünk furcsaságokat, de a felesleges szabálytalanságok tömege profiktól teljesen elfogadhatatlan.
több mint 10 éve
Én végignéztem élőben és a momentum hullámzását nem értettem. A negyedik negyedben az O végigvitt egy jó drivot, és a D hozta a momenumot, az O megtette hogy kiegyenlít. De ott el is vesztettük a meccset. Az a 3&2 az idei év legnagyobb offense playhivás hibája volt. Aztán egy perc alatt összeomlott az edzői stáb, és a szokásos prime time játékhívásokkal elkezdte engedni a yardokat, hogy csak lepörög az óra. Hát nem tette. Igen voltak egyéni hibák, de egy normális tökös D játékhívás nem volt. Elkeserítő volt AHOGY kikaptunk. Tökéletesen azt érzem ebből a meccsből, hogy SB-t kellene nyerni ezzel a csapattal, de megint nem lesz egy PO győzelem sem mert kulcsmomentumokban takarítónőtől ML-ig mindenkinél tele a gatya.
több mint 10 éve
Hozzáteszem, a buta büntetésekkel azért sokat hozzátett a csapat is a mai L-hez.packaged play volt, lehetett volna futás, végül is így utólag nézve ott is volt a first down, de Dalton úgy döntött h rámegyünk a győzelemre, nem tudom kárhoztatni érte. legközelebb bejön.
Amit nagyon nem értettem, hogy az utolsó drive-nál 3 és 2-re miért hívták ezt a passzt. Majdnem INT lett, és az órát is megállítottuk. Azt a 2 yardot simán meg lehetett volna futni, és akkor az Cards már nem kapja vissza a labdát. Ha meg nem sikerül a 1st down, akkor 60 helyett csak 30 mp maradt volna az órán. Az utóbbi egy-két szezonban ilyen buta time management hibát nem vétett az edzői kar.
munoz
a Texans elleni vereség után jóval idegesebb voltam, nagy meccset játszottunk és komoly erényeket mutatott a csapat, mégha nem is sikerült nyerni a végén. Egészséges corner nélkül nehéz amúgy is.