NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Kár volt a nagy vasasozás a meccs előtt. Bevonzotta a bajt. 😊
Az meg a napnál is világosabb, hogy odaát mindenki híró. Ott keménység van, küzdés, hamvakból feltámadás, újjászületés és minden ami csak magasztos lehet. Nem is értem, miért nem ők Amerika csapata. Annyira megénekelendő és filmvászonra való ott minden egyes év. Gyanús, hogy Vörösmarty is róluk írhatta a Szózatot. Az SB meg előre odaadható nekik, mert az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta vért...
nasheem
Még a végén megtérsz. 😊
Soldados
Kizárt. Én mindig a lúzer csapatoknak szurkolok. A Vasas túl trendi nekem. Olyan realmadridos 😉

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az meg a napnál is világosabb, hogy odaát mindenki híró. Ott keménység van, küzdés, hamvakból feltámadás, újjászületés és minden ami csak magasztos lehet. Nem is értem, miért nem ők Amerika csapata. Annyira megénekelendő és filmvászonra való ott minden egyes év. Gyanús, hogy Vörösmarty is róluk írhatta a Szózatot. Az SB meg előre odaadható nekik, mert az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta vért...
nasheem
Még a végén megtérsz. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Watt paraszt, de ezt a meccset ő hozta. Amikor el kellett volna döntenünk, akkor Daltont teljesen elbizonytalanította. Folyamatosan siettette és tök egyértelmű célpontokat sem vett észre. Idén nem ez volt a jellemző. A droppok meg annak szóltak, hogy éles lett egy olyan meccs, amit nem vártunk annak.
Van ilyen mindenkivel. A most még 9-0ások sem sétálnak végig a teljes szezonon überszar meccs nélkül.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A szanaszét szopkodott megtestesült sportszerűség, jj watt (így, csupa kisbetűvel) első mondata a meccs után:

"Our goal was to come out here and make the Red Rifle look like a Red Ryder BB Gun,”

Teljesen megérdemelten nyertek, de tudni kellene kezelni. Azért a két tackle, egy sack nem volt földöntúli teljesítmény. Törődjön csak a saját csapatával, 4-5-ről még van hova fejlődni.
megyerikrisz
Wattnak a statja azért becsapos szerintem. Eléggé dominálta az az O falat nem kicsit de nagyon. Az hogy 1 sack meg 2 tacklie az nem mutatja hányszor menekült Dalton elöle vagy dobta a labdát izibe mert jött Watt plussz a futóknak is kellet párszor irányt váltania miatta. Amit meg meccs után nyilatkozott teljesen más tészta
ParadSEC
Persze, de igazából nem is erre akartam kihegyezni. 20 sack után sem szabadna parasztkodni.
De igazából már leszarom, csak a következő közvetítésnél (ami már teljesen biztos, hogy nem magyar kommentárral fogok nézni) megint az lesz, hogy watt a szuperhíró, Pacman meg a köcsög, mert ő pl nem olyan higgadtan reagált rá, mint Dalton.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 330 — Patriots fan
A szanaszét szopkodott megtestesült sportszerűség, jj watt (így, csupa kisbetűvel) első mondata a meccs után:

"Our goal was to come out here and make the Red Rifle look like a Red Ryder BB Gun,”

Teljesen megérdemelten nyertek, de tudni kellene kezelni. Azért a két tackle, egy sack nem volt földöntúli teljesítmény. Törődjön csak a saját csapatával, 4-5-ről még van hova fejlődni.
megyerikrisz
Wattnak a statja azért becsapos szerintem. Eléggé dominálta az az O falat nem kicsit de nagyon. Az hogy 1 sack meg 2 tacklie az nem mutatja hányszor menekült Dalton elöle vagy dobta a labdát izibe mert jött Watt plussz a futóknak is kellet párszor irányt váltania miatta. Amit meg meccs után nyilatkozott teljesen más tészta

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274

megyerikrisz
Teljesen semlegesként: Nem vagyok Watt rajongó,sőt,ki nem állhatom a köré felépített kultuszt,de ebben én sem találok semmi sportszerűtlent...ennél durvább trash talk megy a meccsen.
Ez egy vicces megjegyzés volt,sokkal jobban elítélem pl. cam newton táncikálását,meg ahogy körbefut az egész stadionban egy TD után,és azt képzeli,hogy ő az isten.
Nelson87
Húú, de ellenszenves nekem is...
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ébresztőnek jó meccs volt. Másnak nem nagyon.

Dennardnak nagyon örültem. Nem volt sokat pályán, de akkor villogott. És vele a pozitívumokat a meccsről, kb. fel is soroltam.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot

megyerikrisz
Teljesen semlegesként: Nem vagyok Watt rajongó,sőt,ki nem állhatom a köré felépített kultuszt,de ebben én sem találok semmi sportszerűtlent...ennél durvább trash talk megy a meccsen.
Ez egy vicces megjegyzés volt,sokkal jobban elítélem pl. cam newton táncikálását,meg ahogy körbefut az egész stadionban egy TD után,és azt képzeli,hogy ő az isten.
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Egyik szemem sír a másik haj.... ahogy az emo mondaná. Szerintem kellett ez a pofon. Bár ez egy nem kalkulált L volt, de ha észbe kapnak ennek hatására és hozzák a jövőheti meccset, akkor nagy gáz nincs! Reméljük most egy picit magukba szállnak, és rendezik a sorokat. Hill-hez annyit, hogy szerintem a tavalyi év után tulságossan megnyugodott, így lehet én 2-3 meccsen kihagynám had húzza fel magát egy picit. Nem is az a baj, hogy nem megy neki, inkább az, hogy nem látom rajta az akarást, azt hogy márpedig megszakadok a pályán.
Megaáramról megcsak annyit, hogy bár jól ment neki, de azért ők még nagyon messze vannak tőlünk... Remélem a PO-ban összefutunk, és akkor megmutathatjuk neki mit is tud ez az O, ha nem fuccsol be minden. Minden szezonban van 2 ilyen meccsünk.... Sajnos az egyik mindig PO-ban. Én remélem mégegyszer kijön ez belőlünk addig, és utána nyomjuk tovább. Egy mondatban összefoglalva.... Egy csatát most nagyon bebuktunk,de jól állunk és bőven nyerhetjük a háborút!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Valahogy az az érzésem volt végig a meccsen hogy úgy játszottak a támadok hogy 6-3 ezt a védelem már lehozza aztán jött a TD és a kapkodás ezzel együtt a hibák ... Nincs természetesen világvége de nem szabad senkit sem lebecsülni és úgy érzem mi ma lebecsültük a Texanst .. Cards ellen fejben remélem mindenki ott lesz és helyrerakjuk ezt az eredményt !

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
keserves volt. szerencsére nem sok olyan nap van, ahol ennyi mindenki szar egyszerre.

az eddigi legjobbjaink Hue, Dalton, Eifert és Green is bőven kivette a részét ebből a zakóból, mert ha vki azt mondja h 13 pontot kapunk és nem nyerünk eme rém gyenge Texans ellen, körberöhögöm. de egy play-jel többet csináltak tegnap. egyetlen értelmes emberrel. azért ez is művészet.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Hill idén egy álruhába bújt Ced Benson. 😕
megyerikrisz
Még rosszabb 😕
több mint 10 éve
Hill idén egy álruhába bújt Ced Benson. 😕

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A playhívásoknál szerintem azért nehéz ezeket számon kérni, mert a játékokat megcsinálta a csapat, ott volt az elkapó kezében a labda, de mégsem lett meg a play (dropok miatt). Persze lehet azzal próbálkozni, hogy akkor hívnak egy trükkös playt, de Hue, vagy akár Dalton nem tudja Eifert, Jones vagy Green helyett elkapni a labdát.
Mondjuk Hill (megint) hulladék volt, az egyetlen épkézláb futását is visszafújták egy kamu szabálytalanság miatt. Vele valamit nagyon kellene kezdeni, mert év elején, amikor haladt, akkor sok volt fumble, most mondjuk nem szór el labdákat, de yardokat sem tud hozni. Dalton a korábbi évek szintjét hozta azzal, hogy többségében pontatlanok voltak a hosszú labdái (ami meg jónak tűnt, azt nem kapták el), így a Texans betömörülő védelmével sem tudtak mihez kezdeni.
Az O kapcsán egyébként valahogy azt éreztem, hogy nagy a mellény, nincs meg a fókuszáltság, mindenki abban bízott, hogy egy-két normális drive (TD) valahogy úgyis összejön, és akkor nincs gond. Ahogy viszont telt az idő mindenki egyre görcsösebb lett a társaság, és egy idő után meg már ezért nem sikerült semmi.
több mint 10 éve
Esküszöm nem értem! 😊
Sokoldalú: 1 QB, 1 WR, 1RB : ennyi az offense-etek!!! Az lehet, hogy statokban, meg fantasyben ez jól fizet, de ez nem komplex, sokoldalú...

Najó, de most megyünk a 9:0-ért, majd utàna beszélünk!!! 😀
nhm
Ha ez valóban így lenne, akkor tényleg nem lenne sokoldalú a Steelers O. De ahogy leírtam, a sokoldalúságot abban mérem egy teljes egységet nézve, hogy a játék minden elemében (futás, rövidpassz, mély játék) ligaelit szinten teljesít. Mindenben. Persze Bennel a center mögött, de ez ismét adott.
Soldados
Rendben!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Esküszöm nem értem! 😊
Sokoldalú: 1 QB, 1 WR, 1RB : ennyi az offense-etek!!! Az lehet, hogy statokban, meg fantasyben ez jól fizet, de ez nem komplex, sokoldalú...

Najó, de most megyünk a 9:0-ért, majd utàna beszélünk!!! 😀
nhm
Ha ez valóban így lenne, akkor tényleg nem lenne sokoldalú a Steelers O. De ahogy leírtam, a sokoldalúságot abban mérem egy teljes egységet nézve, hogy a játék minden elemében (futás, rövidpassz, mély játék) ligaelit szinten teljesít. Mindenben. Persze Bennel a center mögött, de ez ismét adott.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

megyerikrisz
Én ebben nem látok semmi extra nagy bunkóságot. Más sokkal durvább baromságokat hord össze akkor, amikor kb 500/400 a vérnyomása.
TheBerzerker
Akkor nem látjuk egyformán. Attól nem lesz valaki kevésbé bunkó, hogy vannak nála sokkal bunkóbbak is. Ő a franchise arca, a sztár, az isten, foglalkozzon csak a saját csapatával. Nálunk az elvesztett veretlenség okozta csalódás után is tudott mindenki normálisan nyilatkozni, a saját csapatával foglalkozni. Nem baj, remélem összeakadunk a rájátszásban, ott visszavágunk. Ha bejutnak.
megyerikrisz
Nemtudom mit vársz egy játékostól, aki egy győztes meccs után extra felfokozott állapotban van. És itt nem arról van szó, hogy behúztak egy sima meccset, hanem arról, hogy a Texansnak ez egy hatalmas győzelem volt. Azt gondolom te sem vártad, hogy glóriával a feje felett összetett kézzel kimérten nyilatkozik. Cousins pl sokkal nagyobb gyökér volt, amikor a redskins lenyomta a tampát. Érted Cousins, akiből egy tökéletesen hulladék (saints) és egy aznap iszonyatosan vállalhatatlanul szarul játszó (tampa) def 2 meccsre elit irányítót csinált.
TheBerzerker
Az előbb írtam le, hogy mit várok tőle. Kuzinsz egy paraszt, volt egy jó meccse, arra verte a nyálát. Ez feljogosítja Wattot bármire? "Beszólok a vörhenyesnek, de ne szóljon rám senki semmit, mert Kuzinsz nagyobb paraszt, mint én?" Na mindegy. (Daltonnak szintén a meccs után felolvasták Watt nyilatkozatát, ő mégis tudott arról beszélni, hogy mennyire tiszteli. Pedig simán nekiállhatott volna nyóceggyezni.)

több mint 10 éve

megyerikrisz
Én ebben nem látok semmi extra nagy bunkóságot. Más sokkal durvább baromságokat hord össze akkor, amikor kb 500/400 a vérnyomása.
TheBerzerker
Akkor nem látjuk egyformán. Attól nem lesz valaki kevésbé bunkó, hogy vannak nála sokkal bunkóbbak is. Ő a franchise arca, a sztár, az isten, foglalkozzon csak a saját csapatával. Nálunk az elvesztett veretlenség okozta csalódás után is tudott mindenki normálisan nyilatkozni, a saját csapatával foglalkozni. Nem baj, remélem összeakadunk a rájátszásban, ott visszavágunk. Ha bejutnak.
megyerikrisz
Nemtudom mit vársz egy játékostól, aki egy győztes meccs után extra felfokozott állapotban van. És itt nem arról van szó, hogy behúztak egy sima meccset, hanem arról, hogy a Texansnak ez egy hatalmas győzelem volt. Azt gondolom te sem vártad, hogy glóriával a feje felett összetett kézzel kimérten nyilatkozik. Cousins pl sokkal nagyobb gyökér volt, amikor a redskins lenyomta a tampát. Érted Cousins, akiből egy tökéletesen hulladék (saints) és egy aznap iszonyatosan vállalhatatlanul szarul játszó (tampa) def 2 meccsre elit irányítót csinált.
TheBerzerker
Én azt várnám, hogy az első mondata ne az ellenfél megalázása legyen... mondjuk! (oda lehet bökni, de nem egyből...😊
de ez intelligencia kérdése, semmi más. 😊
több mint 10 éve
Na most én is beszállok a farokméricskélésbe. A vasas lenne a legjobb O ha.... nem lenne egy Green, Eifert, MJ Sorunk speékelve a Hill-dernard parossal.
meme
Hill nálam az egyik legnagyobb rejtéj. Szerintem az egyik leginkább túlhájpolt futó a ligában. Bernard rendre jobb nála mind az átlagokat, mind az elkapásokat nézve. Annyi, hogy Hillnek több a TD-je, de ha jól sejtem ez is főleg a redzone szituk miatt van. Hill-Bernard duó nagyon nincs pariban Bell-el, de még Williams-el sem. AJ Green már más tészta.
TheBerzerker
amennyiben ez Neked számít, ebben teljesen egyetértek Veled, bár azt nem mondanám, hogy "túlhájpolt", ilyen szó nem létezik, ha Bengals játékosról van szó! 😊

visszatérve a meccsre, én egy pozitívumot véltem felfedezni, hogy a végkifejletben már nem Daltonon múlt... Ő oda dobta ahova kell.... (nyilván előtte Ő is balfék volt párszor, mint mindenki...)
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com

megyerikrisz
TheBerzerker
megyerikrisz

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Na most én is beszállok a farokméricskélésbe. A vasas lenne a legjobb O ha.... nem lenne egy Green, Eifert, MJ Sorunk speékelve a Hill-dernard parossal.
meme
Hill nálam az egyik legnagyobb rejtéj. Szerintem az egyik leginkább túlhájpolt futó a ligában. Bernard rendre jobb nála mind az átlagokat, mind az elkapásokat nézve. Annyi, hogy Hillnek több a TD-je, de ha jól sejtem ez is főleg a redzone szituk miatt van. Hill-Bernard duó nagyon nincs pariban Bell-el, de még Williams-el sem. AJ Green már más tészta.

több mint 10 éve

megyerikrisz
TheBerzerker

több mint 10 éve

megyerikrisz

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Hulladék meccs letudva, el kell felejteni az egészet. Ami nem működhetett ma, nem is sikerült. Egy nagyon lelkes és iszonyat éles Texans nyert ma, a védelme miatt. Sajnos az offense ma elképesztően gyenge volt. Mindenki, de tényleg mindenki ugyakkora 0 produkciót nyújtott, ráadásul a szezon nagy részén látottaktól eltérően igen konzervatív volt a játék, hiányoztak a trükkök, a meglepetés, a kiszámíthatatlanság. Védelem odatette magát egy erősen közepes támadósor ellen, voltak nagy játékok is, de sajnos nem tudtak azt a kis pluszt hozzáteeni, hogy felhúzzák a 0.0-s támadókat. Sajnos special team sem hozta az eddig megszokottat, a kiváló pozíciókat (egy visszafújt Pacman visszahordás kivételével). Összességében az talán jó, hogy a média újra leszáll a csapatról, veretlenség nyomása már nem lesz. Összességében egy kicsit szomorú vagyok, mert egy nem erős csapat ellen lett meg az első vereség. Bízom benne, hogy vasárnapra mindenki összeszedi magát. Bár ennél rosszabbul nem hiszem, hogy tudnak játszani és a Cards ellen megmutatják mindenkinek, hogy a mai teljesítmény kisiklás volt csak.