NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Bengals drukker ismerősöm a végén csak annyit mondott hogy "cincinkes"...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Ennél szarabb meccset már régen láttam... végig az volt, hogy úgyis nyerünk! Aztán ez a mentalitás visszaütött... 😕
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Szégyen volt ma az O, remélem idénre letudtuk a dropokat, a fumblikat, meg cserélünk egy pelenkát a fal tagjain.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Eifert, Eifert, ez ma elkeserítő volt. Ilyen mecset bukni. B@ssza meg 😕
több mint 10 éve
😕
több mint 10 éve
Esküszöm nem értem! 😊
Sokoldalú: 1 QB, 1 WR, 1RB : ennyi az offense-etek!!! Az lehet, hogy statokban, meg fantasyben ez jól fizet, de ez nem komplex, sokoldalú...

Najó, de most megyünk a 9:0-ért, majd utàna beszélünk!!! 😀
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem tudom a játék melyik elemet tudod felhozni amiben jobb lenne a Steelers mint a Bengals. Szerintem nincs ilyen.
gabtsi
Futójáték? De-Will például 5-ös átlaggal futkorászik. Passzjáték Bennel. Tehát úgy a komplett O-nkat jobbnak, komplettebbnek, sokoldalúbbnak gondolom. (A statokat ez esetben kár nézni, Ben 2 meccset játszott, visszatérés utáni 1-2-3 meccs mindig rozsdás, ritmustalan, nagyon szépen látszik is az ív a legutóbbi 3 meccs fejlődésében.)

A Def-ek teljesen máshogy működnek, mások az erősségek és gyengeségek, de a Steelers D még egyszer mondom, 5. scoring-ban pedig legalább 5 jónak tartott O volt az ellenfele.
Soldados
Nem akartam beleszólni ebbe, mert nem gondolom olyan nagy szaktekintélynek magam, mint a kedves vasas főszurkolók, de....
Te most komolyan miről beszélsz? Az O sokoldalúbb lenne, mint a mienk? ezt azért nem tudom lenyelni... 😊 mitől sokoldalúbb egy O, ezt kifejthetnéd, mert én pont ebben látom most a mi Offense-ünk erejét...
köszi!
nhm
Pont ezen akadtál fent? Pedig ez a legegyértelműbb. A Steelersnél nincs sokoldalúbb, komplexebb támadójáték a ligában jelenleg. A tietek inkább kiegyensúlyozott.

Hogy mire is gondolok. A Steelers futójátéka a legjobb a ligában 4,9 yd/carryvel. A Bengalsé 4,0, elég markáns különbség. És a Steelers átlagát nem Bell húzza fel, amíg volt, ugyanis DeAngelo Williams átlaga 5,0. Ennyit a futójátékról. A passzjátéknál egyszerűen matchelhetetlen a Ben-AB páros. Szerintem ez is eléggé vitán felül áll. Mintahogy az is, hogy a ligában a legjobb a Steelers mély passzjátéka: Ben dobta a legtöbb sikeres +40 yardos passzt, mindezt úgy, hogy a szezon felében sérült volt. (ez amúgy elég durva stat, hogy fele annyi meccsből is ligaelső mély passzokban...) Szóval összegezve: van egy brutális futójáték, egy jól működő rövidpasszos és egy ligaelső mélypasszos játék. Na ezt tartom sokoldalúnak, hogy minden működik és mindegyik ligaelit szinten. És a Ben-AB kapcsolat felülmúlhatatlan más páros számára, illetve foghatatlan a védelmek számára.

A Bengals piszkosul erős, kiegyensúlyozott csapat, mindenben jók és a labda mindkét oldalán. A játék minden elemében. Ez az ereje. A Steelers Offense viszont kiemelkedő, ezt nem hiszem, hogy bármely szakértő vitatná, sem itt, sem máshol. Vagy legalábbis én még nem találkoztam ellenvéleménnyel semmilyen formában.
Soldados
Na most én is beszállok a farokméricskélésbe. A vasas lenne a legjobb O ha.... nem lenne egy Green, Eifert, MJ Sorunk speékelve a Hill-dernard parossal. Ami nalatok jobb az Ben papa. Jöttök a 16 ponttal, hogy fasza a D-tek. Csakhogy a mienk csak 10 pontot kapott az "elit" offenztől. Igen tudom óra sérült volt....Azon kívűl többet kergették mint a szűzlányt az arabok. Azon a meccsen akkor éreztem hogy gáz lehet, mikor büntiket gyűjtöttünk... Magunkra nézve veszélyesebbek voltunk mint ti. Egyszóval kár méricskélni a farkat, mert hol az enyém, hol a tied, hol másé a hosszabb. 😉 Majd az idő megadja a választ.
meme
Mikor láttad legutóbb Bent annyira szarul játszani, mint ellenetek a visszatérésekor? Én se nagyon emlékszem rá. 😊 És nem mondhatjátok, hogy utólag okoskodok, mert én előre megmondtam, hogy ez lesz. Ha kihagy 2-3-4 hetet, mindig ilyen szarul tért vissza. Tapasztalat. Ahogy írtam már, gyönyörű íve van a visszatérés óta lejátszott 3 meccsnek, érdemes megvizsgálni.

Az általam felsorolt számok tények. Kérdezték, hogy mit jelent nálam a sokoldalúság, hát leírtam. Támadó oldalon nincs olyan eleme a játéknak (legfeljebb apró kis részegységek), amiben a Steelers ne lenne jobb Bennel a center mögött. Se futójáték, se rövidpasszos játék, se vertikális mély játék.

Ettől viszont a Bengals nem lesz rosszabb csapat. Sőt, nem kisebbíti az érdemeit sem a 8-0-ban, sem a Steelers elleni W-ben. Azt kell megverni, aki szembejön. És ezt minden esetben megtette a Bengals. Ez viszont nem jelenti azt, hogy körülmények változása esetén ne fordulhatna a kocka. És most bizony erről beszélünk, hogy ez a Steelers életveszélyes Bennel a center mögött. Legalábbis erről kezdődött a diskurzus és ez az amit én állítok.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
És a legnagyobb különbség még csak nem is a pályán van a két O-ban. Úgy hívják Hue. Fasza firnyákos egy muki... Úgy nyer meccset, hogy nem gáncsolja el az ellen fufóját... 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Nem tudom a játék melyik elemet tudod felhozni amiben jobb lenne a Steelers mint a Bengals. Szerintem nincs ilyen.
gabtsi
Futójáték? De-Will például 5-ös átlaggal futkorászik. Passzjáték Bennel. Tehát úgy a komplett O-nkat jobbnak, komplettebbnek, sokoldalúbbnak gondolom. (A statokat ez esetben kár nézni, Ben 2 meccset játszott, visszatérés utáni 1-2-3 meccs mindig rozsdás, ritmustalan, nagyon szépen látszik is az ív a legutóbbi 3 meccs fejlődésében.)

A Def-ek teljesen máshogy működnek, mások az erősségek és gyengeségek, de a Steelers D még egyszer mondom, 5. scoring-ban pedig legalább 5 jónak tartott O volt az ellenfele.
Soldados
Nem akartam beleszólni ebbe, mert nem gondolom olyan nagy szaktekintélynek magam, mint a kedves vasas főszurkolók, de....
Te most komolyan miről beszélsz? Az O sokoldalúbb lenne, mint a mienk? ezt azért nem tudom lenyelni... 😊 mitől sokoldalúbb egy O, ezt kifejthetnéd, mert én pont ebben látom most a mi Offense-ünk erejét...
köszi!
nhm
Pont ezen akadtál fent? Pedig ez a legegyértelműbb. A Steelersnél nincs sokoldalúbb, komplexebb támadójáték a ligában jelenleg. A tietek inkább kiegyensúlyozott.

Hogy mire is gondolok. A Steelers futójátéka a legjobb a ligában 4,9 yd/carryvel. A Bengalsé 4,0, elég markáns különbség. És a Steelers átlagát nem Bell húzza fel, amíg volt, ugyanis DeAngelo Williams átlaga 5,0. Ennyit a futójátékról. A passzjátéknál egyszerűen matchelhetetlen a Ben-AB páros. Szerintem ez is eléggé vitán felül áll. Mintahogy az is, hogy a ligában a legjobb a Steelers mély passzjátéka: Ben dobta a legtöbb sikeres +40 yardos passzt, mindezt úgy, hogy a szezon felében sérült volt. (ez amúgy elég durva stat, hogy fele annyi meccsből is ligaelső mély passzokban...) Szóval összegezve: van egy brutális futójáték, egy jól működő rövidpasszos és egy ligaelső mélypasszos játék. Na ezt tartom sokoldalúnak, hogy minden működik és mindegyik ligaelit szinten. És a Ben-AB kapcsolat felülmúlhatatlan más páros számára, illetve foghatatlan a védelmek számára.

A Bengals piszkosul erős, kiegyensúlyozott csapat, mindenben jók és a labda mindkét oldalán. A játék minden elemében. Ez az ereje. A Steelers Offense viszont kiemelkedő, ezt nem hiszem, hogy bármely szakértő vitatná, sem itt, sem máshol. Vagy legalábbis én még nem találkoztam ellenvéleménnyel semmilyen formában.
Soldados
Na most én is beszállok a farokméricskélésbe. A vasas lenne a legjobb O ha.... nem lenne egy Green, Eifert, MJ Sorunk speékelve a Hill-dernard parossal. Ami nalatok jobb az Ben papa. Jöttök a 16 ponttal, hogy fasza a D-tek. Csakhogy a mienk csak 10 pontot kapott az "elit" offenztől. Igen tudom óra sérült volt....Azon kívűl többet kergették mint a szűzlányt az arabok. Azon a meccsen akkor éreztem hogy gáz lehet, mikor büntiket gyűjtöttünk... Magunkra nézve veszélyesebbek voltunk mint ti. Egyszóval kár méricskélni a farkat, mert hol az enyém, hol a tied, hol másé a hosszabb. 😉 Majd az idő megadja a választ.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
gabtsi

Soldados
köszi!
nhm

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
gabtsi

Soldados
köszi!
több mint 10 éve
De én komoly lényegi különbséget látok a 3 említett csapat és a többi között.
Soldados
Pedig van egy egészen szembetűnő. A Patsnél lassan a labdaleeresztgető srácot léptetik elő az OL-be, nálatok pedig az általatok magasztalt O mikor is játszott együtt teljes létszámban, teljesen egészségesen? Nem sok ilyen meccsre emlékszem.
És ha már a szezon elején ennyi a sérülés (ne gondolja senki, hogy 100 százalékosan térnek vissza, Ben 50nél már játszik), nem látom, miért lenne egészséges a csapat a rájátszásra. Sokkal nagyobb a rásérülés esélye, stb...
Papíron tényleg bitangnak tűnik a Ben-Bell-Brown-Bryant sor, csak ez a valóságban nem nagyon derült ki eddig, mert nem volt rá alkalom. Tehát arra alapozni, hogy mi lenne ha egészségesek lennének...
megyerikrisz
Arra alapozok, hogy Ben-Brown-Bryant egészséges marad, na jó, meg De-Will. És miért ne valósulhatna ez meg? Csak jelzem, nagyon jó úton járunk efelé. 😊

Azért mert eddig sok sérültünk volt, az nem jelenti, hogy így lesz a folytatásban is. Az hogy nektek nem jutott ki a jóból, az nem jelenti azt, hogy egy pillanat alatt ez nem fordulhatna meg. elég egy rossz mozdulat, egy pici balszerencse és máris ti lehettek csere QB-val, vagy bármi. Amúgy ne legyen így. De az semmit nem jelent, hogy eddig mi belecsúsztunk, ti meg nem, ez nem törvényszerű, hogy ugyanígy folytatódik.
Soldados
Nem törvényszerű, de hogy semmit sem jelent, az egyszerűen nem igaz. Próbálj focizni bokasérülés után, kézizni vállsérülés után. De úgy ám, hogy nincs időd rendesen felépülni. Sokkal nagyobb esélye van rásérülni, mint egy egészségesnek megsérülni.
megyerikrisz
Most van 2 hetünk. 😉 Az pont elég lesz. 😊

A Browns-nak amúgy is járt annyi előny, hogy Ben csak egy lábon játsszon. 😊 Így is sok volt nekik. Mondjuk nekem tetszett a féllábú gladiátor showja, csak úgy repkedtek a hajszálpontos deep passzok.

A Steelers erejét éppen az mutatja, hogy All-Pro és fontos kezdők sorát vesztette el és mégis talpon maradt. Ezt nem valószínű, hogy túl sok csapat túlélte volna. Ez iszonyat erőről tanúskodik. Talán a Cards legyőzése után gabtsinak volt is egy szép megemlékezése egy postban, hogy csak nem tudunk megtörni. 😊 És bizony ha a maradék (tehát Bell és Beachum kivételével mindenki) egészséges lesz, még mindig nem nagyon látom, ki állíthatja meg ezt az O-t.

több mint 10 éve
Soldados
Pedig van egy egészen szembetűnő. A Patsnél lassan a labdaleeresztgető srácot léptetik elő az OL-be, nálatok pedig az általatok magasztalt O mikor is játszott együtt teljes létszámban, teljesen egészségesen? Nem sok ilyen meccsre emlékszem.
És ha már a szezon elején ennyi a sérülés (ne gondolja senki, hogy 100 százalékosan térnek vissza, Ben 50nél már játszik), nem látom, miért lenne egészséges a csapat a rájátszásra. Sokkal nagyobb a rásérülés esélye, stb...
Papíron tényleg bitangnak tűnik a Ben-Bell-Brown-Bryant sor, csak ez a valóságban nem nagyon derült ki eddig, mert nem volt rá alkalom. Tehát arra alapozni, hogy mi lenne ha egészségesek lennének...
megyerikrisz
Arra alapozok, hogy Ben-Brown-Bryant egészséges marad, na jó, meg De-Will. És miért ne valósulhatna ez meg? Csak jelzem, nagyon jó úton járunk efelé. 😊

Azért mert eddig sok sérültünk volt, az nem jelenti, hogy így lesz a folytatásban is. Az hogy nektek nem jutott ki a jóból, az nem jelenti azt, hogy egy pillanat alatt ez nem fordulhatna meg. elég egy rossz mozdulat, egy pici balszerencse és máris ti lehettek csere QB-val, vagy bármi. Amúgy ne legyen így. De az semmit nem jelent, hogy eddig mi belecsúsztunk, ti meg nem, ez nem törvényszerű, hogy ugyanígy folytatódik.
Soldados
Nem törvényszerű, de hogy semmit sem jelent, az egyszerűen nem igaz. Próbálj focizni bokasérülés után, kézizni vállsérülés után. De úgy ám, hogy nincs időd rendesen felépülni. Sokkal nagyobb esélye van rásérülni, mint egy egészségesnek megsérülni.

több mint 10 éve
Soldados
megyerikrisz

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
Soldados
megyerikrisz
papíron tényleg de hogy ezt lássuk még egy évet várni kell..idén ez a 4 pali 16 snappet töltött a pályán együtt...nem sok
több mint 10 éve
gabtsi

több mint 10 éve
Soldados

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Sosem lesz a csapatunk olyan jó mint a Steelers, ezt megszoktuk. De ha mégis rohanok trollkodni.

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Józsi en egy szóval nem mondtam hogy esélytelenek lennetek, hanem arról hogy nincsenek lényegi különbségek, csak egyik csapat máshol kompenzál a másikhoz képest.

Nem kell alegenda gyártás😊, sztem senki nem fel senkitől mert bárki bárkit megverhet az első 4-5-6 csapat közül.
gabtsi
Őszintén szólva én rettenetesen csalódott lennék, ha a Steelers kiesne egy olyan csapattól, amelyik nem a Pats és a Bengals, mert akkor egy gyengébb csapattól kapnánk ki. Mondjuk a sors iróniája, hogy éppen egy másik csoportriválistól és a Pats-től szeretnék legkevésbé kikapni a PO-ban, így marad az, hogy SB-t játszunk. 😊

De én komoly lényegi különbséget látok a 3 említett csapat és a többi között. De még egy lépést továbbmegyek - hogy élesedjen a trash 😊 -, sztem a Steelers jobb a Bengals-nál egy egészséges ritmusban lévő Bennel a soraiban. A Pats már necces, de tőlük sem félnék. 😊 Ez a TO-gyár Def nagyon SB-kompatibilisnek tűnik azzal az elit O-val, amivel rendelkezünk.

több mint 10 éve
Józsi en egy szóval nem mondtam hogy esélytelenek lennetek, hanem arról hogy nincsenek lényegi különbségek, csak egyik csapat máshol kompenzál a másikhoz képest.

Nem kell alegenda gyártás😊, sztem senki nem fel senkitől mert bárki bárkit megverhet az első 4-5-6 csapat közül.

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
Nem igazán értem, hogy miért van a Steelers védelme lesajnálva általatok. Passzok ellen tényleg sok yardot szednek össze, de futás ellen konkrétan az 5. helyen van jelenleg. Az 5,6-os yard/play mutatója pedig pontosan megegyezik a Bengals-éval. A TO mutató pedig +5-ös úgy, hogy Bennek ugyebár 4 meccset ki kellett hagynia. Ez a védelem igencsak komoly erőt képvisel. Tény, hogy vannak gyengeségek OLB és DB posztokon, de az hogy összesen a 12. legkevesebb pontot kapta (közben ugye 1 meccsel többet játszott, a Bengalsnál 2-vel). Mindezek mellé még meg kell említeni, hogy több kulcsjátékosnak is mérkőzéseket kellett kihagynia, hetekig például azt se tudtuk, hogy ki lesz a következő aki safety-t fog játszani...és nem utolsósorban, de ennek a védelemnek 16 pontot tudtatok felrakni...ez lenne egy gyenge, lesajnált védelem?
több mint 10 éve
A raiders a múlt heten bizonyította hogy egy szint kb veletek.

A bills D meg van olyan jo h megfogja bármelyik offense-t es az O sem hurka, es sztem egyre jobb es kiegyensúlyozottabb is a labda mindkét oldalán a fenti kettőnél.

A Steelers nagy előnye hogy a konferencia legjobb QBja ott jatszik, ez nem baj de tény, a többi minimum összemérhető, de különösen a védelem inkabb más kávéház a konf nagyagyuihoz képest.
gabtsi
Láttad a Raiders elleni meccset? Hát az eredmény szoros volt, de nem éreztem, hogy egy szint lenne a Steelers-szel a Raiders. Ha megvizsgálod a statlapot, meg nem mondanád, hogy szoros meccs volt. Mindenesetre klasszikus meccs lett és ehhez nagyon kellett egy jó Raiders. De az egy szintet nem érzem. Amikor kellett mindig megcsináltuk a playeket - a labda mindkét oldalán. Még Landry Jones-szal is. 😊

A Def nem elit, ez egyértelmű, de különösebb O segítség nélkül is eléri, hogy ne kapjon pontokat (csak a Raiders-meccs kivétel), vagy akár meccset nyerjen. Azért a 5th scoring Defense nem rossz teljesítmény, főleg, hogy játszottunk olyan kiváló O-kal, mint a Pats, Raiders, Bengals, Cards, Chargers... És labdaszerzésekben is elől vagyunk. És ehhez jön a Killer B's Off. Hááát, én nem nagyon látom melyik csapat mitől lenne egyértelműen esélyesebb a Steelers-nél. 😊

több mint 10 éve
A raiders a múlt heten bizonyította hogy egy szint kb veletek.

A bills D meg van olyan jo h megfogja bármelyik offense-t es az O sem hurka, es sztem egyre jobb es kiegyensúlyozottabb is a labda mindkét oldalán a fenti kettőnél.

A Steelers nagy előnye hogy a konferencia legjobb QBja ott jatszik, ez nem baj de tény, a többi minimum összemérhető, de különösen a védelem inkabb más kávéház a konf nagyagyuihoz képest.

több mint 10 éve
😊

Látom, kezd eluralkodni a félelem. 😛 Nem véletlen. 😊 Azt kb mindenki látja, hogy a Steelers életveszélyes, mindenhol olvashatni, hogy senki nem akar majd vele találkozni a PO-ban. Ez sem véletlen. 😊 Bizony a veretleneknek van veszítenivalója, ellenben a Steelers-nek már nincs. 😊 Mi már átmentünk a poklok poklán és túléltük, a sebzett vadnál pedig nincs veszélyesebb. 😉

Jelenlegi Steelers? Mi csak egy formába lendülő Benre vagyunk attól, hogy bárkit megverhessünk. És ez a 3. meccsén már alakulóban volt még sérült bokával is (persze tény, hogy a Browns volt az ellenfél). Most 2 hét pihenő, azalatt mindenki rendbe jön és aztán tökig nyomjuk a gázpedált, ahogy szoktuk.

Ha nem jönnek újabb kulcssérülések nem nagyon látom, hogyan maradhatnánk le a PO-ról. A Def 5. engedett pontokban, pedig a Ben nélküli hetekben nem sok segítséget kapott az O-tól. Az O pedig Bennel, AB-vel és Bryanttel bárki ellen életveszélyes - még Bell nélkül is. És még Pouncey is visszatérhet. 😊

És az idény előtt brutálisnak tűnő szezonvégi sorsolásunk sem olyan vészes: Ravens, Browns, Colts trió finoman fogalmazva sem jó csapat, Seahawks sem annyira erős, mint várták, a Broncosnál rossz a tendencia, így jelenleg csak a Bengals elleni meccsünk tekinthető "brutálisnak", esetleg még a Seahawks, de csak mert idegenben van. Szóval kb semmi nem szól amellett, hogy ne jutnánk PO-ba.

Nem tudom, de hogy a Raiders és a Bills egy szinten lenne a Steelers-szel, ezt erősen kétlem, Bennel bőven előttük vagyunk. Meg azért az a 16-10-es győzelem sem éppen arról győzött meg, hogy a Bengals-nak ne lenne félnivalója a Steelers-től. Ben ott tért vissza, annál csak jobb lesz és akkor egy szemernyit sem lesztek esélyesebbek, sőt... 😊

De drukkolok nektek. Bizony, komolyan. 😊 Ha akkor még veretlenek lesztek és nekünk nem élet-halál kérdés lesz a decemberi meccsünk, remélem, Ti nyertek. 😉