NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kicsit megragadva az OL témánál milyen eddig idén Bodine?
Ilyen társak mellet persze nincs nagyon nehéz dolga, de fejlődött is? Milyen idén?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Bocsi Gábor ezt nem értem. Már a ha egyáltalánt. Létezik olyan verzió, hogy egy perc játék nélkül nem tesszük roosterre az első köröst? IR re gondolsz vagy hogyan?
laoce
Szerintem létezik de abban igazad van hogy elsőkörös lévén túl nag értek ahhoz hogy lemondjunk rola a szezon második felére. Meglátjuk hogy bírja a térde, sztem ez dönti el h mi lesz vele. Ha jól van akkor rosteren lesz 3 heten belül.

Az viszont szempont lehet hogy két fele OL technika létezik a futball világában: az egyik ahogy a Bengals (azaz a legendás Paul Alexander) oktatja es ahogy mindenki más. Ezt ugyan ido tökéletesre fejleszteni (lásd Boling), de ha megvan szupersztár leszel. Szóval jo lenne ha nem kene Ogbeuhinak játszani de az se baj ha rosteren van "as an insurance policy".

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Asszem ez egy jó válasz a kérdésre, hogy örülünk-e a hosszabbításának.
Más: ma Porter és az új négerünk is edzésbe áll, innen 3 hetünk van aktiválni őket. Az OL tagjait elég biztosnak érzem, szerintetek is veszélyben Hunt roster tagsága?
megyerikrisz
meglátjuk Ogbuehi kinek a helyét foglalja majd el, ha egyáltalán. itt a kérdés az lesz, hogy a backup centerként jelent-e valaki megoldást, és akkor TJ Johnson rosteren tartása feleslegesnek tűnik. Boling elméletileg az emergency center, kérdés, hogy miként alakulna át a fal ebben az esetben, több opció is van (akár Whit lehet LG, láttuk már h allpro itt is, vagy Fisher/Winston). De Ogbuehi kapcsán nem annyira fontos sietni.

ellenben itt van Porter, aki gyakorlatilag a rookie szezonja óta IR-en van (tavaly a Pats ellen a kickoff coverben sérült le végleg). elméletileg egy atletikus, coverben sem ügyetlen, korrekt passrusher LB. na ennek így mindháromnak híján vagyunk, és igazán jó lenne vmi friss vér a pályára. szóval sose láttuk, nincs fogalom se arról, hogy be tudja e tölteni azt a szerepet amit szántak neki, vagy egy újabb klotyón lehúzott középső körös pick marad. jó lenne ha nem, kíváncsi leszek rá nagyon.
gabtsi
Bocsi Gábor ezt nem értem. Már a ha egyáltalánt. Létezik olyan verzió, hogy egy perc játék nélkül nem tesszük roosterre az első köröst? IR re gondolsz vagy hogyan?
laoce
Szerintem csak annyi van, hogy 3 hetünk van eldönteni, hogy aktiváljuk-e Cedet, vagy megy a Season ending IR-ra. Mivel a fal egész jól néz ki, nem biztos, hogy megkockáztatják a játékát, a súlyos sérülés után. De lehet, hogy bekerül, akkor meg persze ki kell szórni valakit...
több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Más: ma Porter és az új négerünk is edzésbe áll, innen 3 hetünk van aktiválni őket. Az OL tagjait elég biztosnak érzem, szerintetek is veszélyben Hunt roster tagsága?
megyerikrisz
meglátjuk Ogbuehi kinek a helyét foglalja majd el, ha egyáltalán. itt a kérdés az lesz, hogy a backup centerként jelent-e valaki megoldást, és akkor TJ Johnson rosteren tartása feleslegesnek tűnik. Boling elméletileg az emergency center, kérdés, hogy miként alakulna át a fal ebben az esetben, több opció is van (akár Whit lehet LG, láttuk már h allpro itt is, vagy Fisher/Winston). De Ogbuehi kapcsán nem annyira fontos sietni.

ellenben itt van Porter, aki gyakorlatilag a rookie szezonja óta IR-en van (tavaly a Pats ellen a kickoff coverben sérült le végleg). elméletileg egy atletikus, coverben sem ügyetlen, korrekt passrusher LB. na ennek így mindháromnak híján vagyunk, és igazán jó lenne vmi friss vér a pályára. szóval sose láttuk, nincs fogalom se arról, hogy be tudja e tölteni azt a szerepet amit szántak neki, vagy egy újabb klotyón lehúzott középső körös pick marad. jó lenne ha nem, kíváncsi leszek rá nagyon.
gabtsi

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
megyerikrisz

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Védje inkább TB-t, úgyis hiányzik a kezdő
laoce
Hol?? A Pats OL öt tuti kezdővel áll fel minden meccsen. Egy-kettő a hét elején még nem feltétlen játszott focit, de vasárnapra ők is belejönnek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Hunt majd elmegy Seattle-be OL-nek 😊
gabtsi
Ez aljas volt 😊 Megy oda a vasas is rövidesen, addig ne gyengítsd tovább szegényeket.Védje inkább TB-t, úgyis hiányzik a kezdő

Szerkesztette: laoce

több mint 10 éve
Hunt majd elmegy Seattle-be OL-nek 😊

több mint 10 éve
Már két hete is azt nyilatkozta, hogy ő borzasztó jól van . 😊 Hosszútávon nyilván megkérdőjelezhetetlen döntés Whit nem lesz fiatalabb. Az mondjuk bosszant, hogy egy ilyen testi paraméterekkel rendelkező pasiból mint Hunt semmit nem tudtunk kihozni.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Andrew Whitworth 2013. november 10. óta nem engedett sacket egyetlen ellenfelének sem. ez pont két éve volt. #allpro
gabtsi

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Andrew Whitworth 2013. november 10. óta nem engedett sacket egyetlen ellenfelének sem. ez pont két éve volt. #allpro

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A Bengalsnek idén a kemény védelmek sem okoztak gondot. Azok a csapatok ellen meg hagyományosan jobban szokott menni, ahol gyengébb irányító játszik. Nem kellene, hogy a mostani Houston problémát okozzon, sőt azt gondolom, hogy a csapat idei fókuszáltságát tekintve nem is fog. Ebben persze benne lehet egy olyan kvázi türelmes játék, amikor a szünetben még szoros eredményt látunk, de a végén nem kellene, hogy izguljunk. Ráadásul a Texans bár kemény csapat, sportszerű is, ellentétben két héttel későbbi Rams-szel, amitől a sérülések miatt már most tartok. (Aztán ezzel remélem eltoltam egy jinxet, ami nem fog bejönni 😊)
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
(...) mert mások itt egy vélhető 8-8 ra SB conterdernek mondják a csapatukat. 😊laoce
Melyik topikban ilyen optimisták a júzerek?
Tippem mondjuk van... 😊

mit jósoltok a következő fordulóra?meme
Vereséget. Eddig működött a taktika.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
mit jósoltok a következő fordulóra? Sima meccs, nyögvenyelős vagy esetleg meglepnek minket? Bár az utóbbit nagyon nem érzem benne a levegőben.
meme
Azt gondolom hogy ha az eddigiekhez hasonlóan megfelelő alázattal megyünk neki a meccsnek akkor sima lesz ha esetleg nagy lenne a mellény minket egy Houston nem győz le itthon gondolkodással akkor belcsúszhatunk a késbe

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Nyilván mi vagyunk aznesélyesek. Mellesleg jelezném hogy legyünk legyünk sokkal bizakodóbbak srácok mert mások itt egy vélhető 8-8 ra SB conterdernek mondják a csapatukat. 😊

Szerkesztette: laoce

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
mit jósoltok a következő fordulóra? Sima meccs, nyögvenyelős vagy esetleg meglepnek minket? Bár az utóbbit nagyon nem érzem benne a levegőben.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
engem nem érdekel a perfekt szezon. playoff győzelmet akarok.

btw, sztem a Cards meccs elhozza az első zakót.
gabtsi
én annyival egészíteném ki, hogy ......ket! 😊
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274

gabtsi
Ááá, Palmer fasza fasza gyerek... 😊
(kedvencem volt... nem felejtem a söprést, és a Steelers elleni game winning drive-ot! 😊
több mint 10 éve

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Aki nem látta a TNF felvezető History lessont Jim Brown-nal, az valahol nézze meg. Szerintem hatalmas volt. Felemelő, szép, elgondolkodtató. Olyan igazi hangulatba hozós.

Amúgy én nem bánnék pár zakót, hogy játszunk már az első PO körben. Ha ennyire sérülésmentes tud maradni a keret, akkor inkább a folyamatos játékra szavaznék. B opció: 16-0 😀

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 twitter.com/nflnetwork/status/662447547584114688

Vajon megbünteti Goodell..? 😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
emlékszem a 2013-as draft első köre után többen is emelgették a szemöldöküket, hogy minek az első körös TE.

nem hiszem h maradt bárkinek kétsége 😊
gabtsi
emlékszem a 2013-as draft első köre után többen is emelgették a szemöldöküket, hogy minek az első körös TE.

gabtsi
Semmi volt az idei két OT hez képest. És arra hogy ez is bejöjjön is van esély. Mondjuk 2 hét maradt első körösünk aktiválására, bár lehet tévedek

több mint 10 éve

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Burfict és Geno között volt egy szóváltás a félidő előtt, állítólag Geno szájba is vágta Tezt. eléggé out of character story, ha igaz.
gabtsi
Valakinek meg kell nevelni a helyi bunkót. 😀
EasyGhost

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
nem szabad felhúzni magatokat, csak elegánsan fel kell mutatni az eredményjelzőre. 😊

btw, a denveri meccs fontos lesz, mert Geno vörösvérsejt problémája miatt csak korlátozottan játszhat magaslaton, ha egyáltalán. jó lenne ha már a rájátszásban nem kellene odamenni. ugyanakkor a first round bye-t sem szeretném.
gabtsi
Akkor hol kapjunk ki? Reálisan az cards rams steelers denver kritikus. A többi meccsnél azért elég nagy tehetségben a különbség. A steelersre mindenki odateszi magát szvsz. A denvert szerinted (is) nyerni kellene. 14-2 vel ha megverjük a denvert nem létezik lemaradni a first round by ról
laoce
az a durva, hogy lehet hogy a 15-1 is kevés lesz.
gabtsi
Vitatkoznék 😊 körbeverés esetén is mi lennénk a denver előtt
laoce
Kicsit korai 8-0-nál erről beszélni, de legalább lesz idő utánnanézni, és jól is esik... 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...