NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
A fantasy témához azért érdemes Hue Jackson nyilatkozatát is figyelembe venni:"I know everybody wanted to run the ball more," said Hue Jackson via the Cincinnati Enquirer. "I get that. But my job is to win. I'm not trying to make anybody happy. I don't worry about feelings, I don't worry about fantasy stats, I don't worry about who scores touchdowns. I don't worry about any of that."
Személyes vélemény mondjuk, hogy ha a következő két meccsen nem fog futni a csapat, akkor soha 😊
több mint 10 éve
!Andy Dalton's game-worn jersey from Week 8 vs Pittsburgh in the Hall of Fame
Ezt meg csak úgy:
Now, quarterback Andy Dalton is nominated for the Castrol Edge Clutch Performer of the Week. Dalton was able to overcome a slow start in Sunday's game against the Pittsburgh Steelers and lead his team down the field for the go-ahead touchdown in the final minutes of the game.
Dalton connected with wide receiver A.J. Green for a nine-yard touchdown with 2:57 to go in the game to rally the Bengals past the Steelers in a 16-10 win. Dalton went 4-for-5 passing on that drive (...)
Az idei játéka elég nagy kontrasztban van a tavalyival, kb. mintha kicserélték volna. Nem tudom minek köszönhető az idei Dalton azontúl, hogy egészségesek az elkapói, de bárki, akinek csak egy kicsi szerepe van ebben, az megérdemel egy pacsit. Az idei Daltont elnézegetném igen sok évig a jövőben...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Fantasy szempontból Hill többet hozhat a konyhára az említett goal line szituációk miatt. Annyival nem fut/kap el több yardot Bernard, ami kompenzálná Hill TD-it.attól függ ki az ellenfél és mi a gameplan, vagy hogy alakul az eredmény.Most felsoroltad azokat, nagyrészt, amiket én is látok a statokból😊 Akkor úgy kérdem, hogy trade esetében te melyiket vinnéd?
Hill elsősorban power (TE+FB - akár extra OL) formációból eredményes, kell a lead blocker aki mögött fel tud gyorsulni és a LoS környékén megcsinálni a vágást.
de tekintve a keretet a snapek nagy számában 11 personnel van (1RB-1TE), ha itt széthúzza a pályát Hue akkor inkább Bernard játszik, mert ő meg abban jobb, ha üres területre tudod játszani, mert a fürgeségével le tud rázni egy vagy két embert. itt nincs ugye lead blocker FB.
kérdésedre válaszolva szerintem a Browns és a Texans elleni több power formáció lesz, ha sikerült az elején megnyugtató előnyt szerezni, a Cardinals ellen inkább a spread dominál majd.
Hillnek még van annyi előnye fantasy szempontból, hogy a goal to go szituációkban rendszerint ő fut, így nagyobb esélye TD-re, ezért is van már 6 neki, Bernardnak kettő, hiába ő a statisztikailag eredményesebb futó.
gabtsi
TheBerzerker
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
attól függ ki az ellenfél és mi a gameplan, vagy hogy alakul az eredmény.Most felsoroltad azokat, nagyrészt, amiket én is látok a statokból😊 Akkor úgy kérdem, hogy trade esetében te melyiket vinnéd?
Hill elsősorban power (TE+FB - akár extra OL) formációból eredményes, kell a lead blocker aki mögött fel tud gyorsulni és a LoS környékén megcsinálni a vágást.
de tekintve a keretet a snapek nagy számában 11 personnel van (1RB-1TE), ha itt széthúzza a pályát Hue akkor inkább Bernard játszik, mert ő meg abban jobb, ha üres területre tudod játszani, mert a fürgeségével le tud rázni egy vagy két embert. itt nincs ugye lead blocker FB.
kérdésedre válaszolva szerintem a Browns és a Texans elleni több power formáció lesz, ha sikerült az elején megnyugtató előnyt szerezni, a Cardinals ellen inkább a spread dominál majd.
Hillnek még van annyi előnye fantasy szempontból, hogy a goal to go szituációkban rendszerint ő fut, így nagyobb esélye TD-re, ezért is van már 6 neki, Bernardnak kettő, hiába ő a statisztikailag eredményesebb futó.
gabtsi
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
attól függ ki az ellenfél és mi a gameplan, vagy hogy alakul az eredmény.Hill elsősorban power (TE+FB - akár extra OL) formációból eredményes, kell a lead blocker aki mögött fel tud gyorsulni és a LoS környékén megcsinálni a vágást.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Fantasy szempontból ti kit játszanátok inkább konstans? Hillt vagy Bernardot?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
twitter.com/Rand_Getlin/status/661615217135124480
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Ha nem engednek meccset nézni akkor a gyerek mehet világgá, a házisárkány meg a bíróságra a válóper miatt 😊
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Én is a vasárnap este 7-es mérkőzés párti vagyok. Idővel meg lehet tanítani a gyerekeket, hogy a vasárnap esti fürdés, vacsora, lefekvés ritmusa milyen legyen, hogy apa lehetőleg egy snapről se maradjon le. 😊Még a csütörtök is esetleg belefér, de család és munka mellett hétfőn éjszakázni, az eléggé tönkre tudja vágni utána az egész hetet. Szerencsére azért a Bengals nem az a sztárcsapat, így MNF ritkán szokott lenni, évente egyszer meg belefér egy holdkóros hét 😊
több mint 10 éve
most jön három PT meccs, utálom mikor nem a rendes időpontban vannak a meccsek, az én bioritmusom a vasárnap este hétre van beállva.Nálunk azért jót tesz a családi békének, hogy nem vasárnap 7kor ér véget a hétvége 😊
gabtsi
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
a Browns és a Texans elleni csöcsi és carlos nélkül is nyerni kellene, úgyhogy rápihenhetnek a Cards meccsre nyugodtan.most jön három PT meccs, utálom mikor nem a rendes időpontban vannak a meccsek, az én bioritmusom a vasárnap este hétre van beállva.
több mint 10 éve
Csöcsinek agyrázkódása van, szinte kizárt hogy játsszon csütörtökön.Gondolom Winston fog kezdeni, de megnéznék elég sok Fishert is RT-ben, ha már így alakult.
Elég lájtos edzés volt tegnap, szóval messzemenő konzekvenciákat nem érdemes levonni, de Maualuga egyáltalán nem vett részt rajta, és Dunlap is csak limitáltan mozgott.
Mauért nem nagy kár, de Dunlap nagyon kellene, mert nem lennék túl nyugodt ha Gilberry kezdene és Clarke-ra valamint Huntra is nagyobb feladat hárulna, mint ami indokolt.
több mint 10 éve
Nem érezte a vonalat és meg is billent az elkapásnál. Csak arra figyelt, hogy meglegyen a két láb. Meg valószínűleg a safety hit-től is tartott. Nekem nem tűnik nagy hibának.igen, ha nem elkapható a labda, akkor nincs szabálytalanság. először én is reklamáltam a zászlóért (bengals bandwagonerként 😊), de az ismétlésből jól látszott, hogy elkaphatatlan volt.
Tényleg az endzone kilökést majdnem el is felejtettem. Az egészen elképesztő volt. Pedig a dobás is AJ felé ment, igaz nem kaphatta volna el, de akkor is. Pedig ott állt a bíró és látta is, mert dumáltak róla. Van vmi szabály, hogy ha nem elkapható a labda, akkor nincs bünti? Azt hittem én nem tudok valamit.
nasheem
fél szemmel néztem a meccseteket, de kirkpatrickon kívül más gyenge pontot nem nagyon láttam a védelemben, egy egészséges big bennel azért nagyobb lett volna a para, látszott, hogy nem nagyon tud mozogni a zsebben, de a lényeg a W, a többi le van szarva 😊
három hét múlva pedig a SNF keretein belül jöttök hozzánk, áttették a meccset, hátha ott kaptok ki először 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
így lenyugodva pár gondolat még a meccsről, visszanézés előtt:két dologgal akartam kiegészíteni ezt, abból az egyiket elfelejtettem mire végig olvastam a hsz-eket.
(...)
gabtsi
szóval ami még eszemben van: ez a rengeteg büntetés ez valami borzasztó volt. ahogy én észrevettem, eléggé bezavart a csapatnak a bye week, fejben valahogy nem volt egyben a csapat, de Hue Jackson sem.
az eddig 5,5 yardos átlaggal bíró Bernard a negyedik negyed 5. percében kapja az első futását? oké hogy Hill rendben volt tegnap, de ezt nem értettem most, hogy megnéztem a meccset.
közben eszembe jutott: missed tackle hegyek. kedves védők úgy szálltak el vagy százszor, mint a győzelmi zászló. c'mon guys.
+1: szegény Kirkpatricknek nem volt egyszerű meccse. kb. mindig alulmaradt az ellenfelével szemben.
P.S.: Shawn Williams INT-jénél pislogtam cirka 4 percet. végre mutatott valamit két és fél év után!!!
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
minimum illegal contact sztem, ha dpi nem is volt. a Green elkapásnál meg én azt éreztem, hogy ki kellett forduljon a felsőtestével egy kicsit, és ott a nagy lendület kivitte a vonalon, de az is benne lehet amit nasheem írt, hogy nem látta pontosan a vonalat és biztosra ment.
Leon Hall volt még parádés tegnap. volt egy play amikor Bryant kezéből kétszer ütötte ki a labdát. a TD róla jött, de az egy nagyon jó kis motion játék volt a Steelerstől és egyszerűen lehetetlen volt odaérni. Shawn Williams INT-je se volt semmi, 9 playt kapott mert a Steelers a jumbo package-t erőltetett az elején, amire Guenther úgy gondolta, hogy szintén a méretesebb emberekkel kompenzálja. így maradt a fullback-en. hatalmas play volt, az elit WR-nél megsüvegelendő elkapás. bár most volt két INT-je, Reggie Nelson helyett szívesen néznék több Williams-t.
több mint 10 éve
Nem érezte a vonalat és meg is billent az elkapásnál. Csak arra figyelt, hogy meglegyen a két láb. Meg valószínűleg a safety hit-től is tartott. Nekem nem tűnik nagy hibának.Tényleg az endzone kilökést majdnem el is felejtettem. Az egészen elképesztő volt. Pedig a dobás is AJ felé ment, igaz nem kaphatta volna el, de akkor is. Pedig ott állt a bíró és látta is, mert dumáltak róla. Van vmi szabály, hogy ha nem elkapható a labda, akkor nincs bünti? Azt hittem én nem tudok valamit.
Szerkesztette: nasheem
több mint 10 éve
Amellett, hogy az O esetében messze a legjobb volt Green, azt mondjuk ennél a szituációnál nem vágtam, hogy miért nem próbált tovább menni és miért lépett ki. Az endzone-ig futhatott volna, a CB mögötte volt, a safty meg szinte kizárt, hogy odaért volna.www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000570074/Bengals-Andy-Dalton-drops-one-into-A-J-Green-for-38-yards
több mint 10 éve
így lenyugodva pár gondolat még a meccsről, visszanézés előtt:- az ST döbbenetesen jó, mind a coverage mind a punt return (tate nem sok vizet zavar KOnál), rengeteg jó field pozíciónk volt, csak nem nagyon sikerült élni vele
- Pacman egészen elképesztő formában van, gyakorlatilag levette Brownt, és ahogy láttam a közvetítés alatt végig ment vele. a TD-je egy igen jó kis figura volt, sajnos nem ért oda Hall (akkor pick6 lett volna), azonkívül nem sok vizet zavart
- Iloka is back! ennél jobb hír nem is kellene
- Burfict visszatérésével erősen javult a kommunikáció, nem volt busted coverage és láttunk LB-t lejönni a blokkról. nagyon kellett mind ez így együtt.
- a belső nyomás megfelelő volt, de a széléről, főleg MJ oldaláról azért ennél többet vártam volna
- majd visszanézem, hogy mi volt a gond, de Eifert várakozáson alul teljesített, volt egy teljesen szokatlan dropja még az első félidőben egy kritikus 3. kísérleten
- a redzone int előtti playben Greent kilökték a pályáról, hogy nem volt zászló az érthetetlen. Az legalább annyira, hogy miért 3 passzkísérletünk volt goal to go-nál. de ha ott megkapjuk a teljesen jogos zászlót, Hill befutott volna
- Hill egészen bíztatóan mozgott, volt pár nagyon jó futása, de valamiért nem akartuk erőltetni. nem teljesen értettem Hue tervét, miért hanyagolja annyira futást, pedig nem mondhatni, hogy nagyon rosszul ment volna
- Will Clarke egész jónak tűnt szemre Dunlap helyére beállva
- AJ Green a legnagyobb király!
több mint 10 éve
Ha a Pats csinálta volna ugyanezt, akkor arról szólt volna a fáma, hogy ilyen egy klasszis csapat, mert gyenge játékkal is behúzza a W-t. Na mindegy, részemről ennyi volt ez a téma, levontam a tanulságot, legközelebb inkább a stream.Btw én éreztem csak úgy, hogy kritikán aluli módon elfogult, vagy inkább Bengals-ellenes volt a közvetítés? Akivel játszottunk, mindenki rossz formában volt, a Seahawks W nem erős csapat ellen volt, mert negatív a mérlegük... Már majdnem elszégyelltem magam a meccs végére.Nekem is ilyen érzésem volt... nem kicsit felhúztam magam, de végül betudtam, annak hogy sokan kissé elfogultak a vasassal szemben. Az alapszakasz végén mit fognak mondani majd, mert addigra hozzánk képest mindenki negatív mérlegű marad 😀 Na jó...én is elfogult vagyok kissé 😉 De tény, hogy az O nagyon nem muzsikált... De erre mondják egy W-t nem kell megmagyarázni! Amikor kellett odatették magukat Ők is, meglátjuk meddig visz a lendület. Szerintem bárki aláírja hogy fikázzák a csapatot, ha cserébe egy gyűrüt kapunk jövőre 😉 Majd a csapat megadja a csattanós választMeme
megyerikrisz
Szerkesztette: r.baggio
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Btw én éreztem csak úgy, hogy kritikán aluli módon elfogult, vagy inkább Bengals-ellenes volt a közvetítés? Akivel játszottunk, mindenki rossz formában volt, a Seahawks W nem erős csapat ellen volt, mert negatív a mérlegük... Már majdnem elszégyelltem magam a meccs végére.Nekem is ilyen érzésem volt... nem kicsit felhúztam magam, de végül betudtam, annak hogy sokan kissé elfogultak a vasassal szemben. Az alapszakasz végén mit fognak mondani majd, mert addigra hozzánk képest mindenki negatív mérlegű marad 😀 Na jó...én is elfogult vagyok kissé 😉 De tény, hogy az O nagyon nem muzsikált... De erre mondják egy W-t nem kell megmagyarázni! Amikor kellett odatették magukat Ők is, meglátjuk meddig visz a lendület. Szerintem bárki aláírja hogy fikázzák a csapatot, ha cserébe egy gyűrüt kapunk jövőre 😉 Majd a csapat megadja a csattanós választ
megyerikrisz
Szerkesztette: r.baggio
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
majd mikor velünk együtt ünnepled a gyűrűt, el fogod tudni engedni.nem neked szólt, rólad tudjuk, hogy a szíved mélyén Bengál vagy 😊és még Búrkiflit is csípem, vagy majd valahogy visszajön ez az érzés, most még sűrű
gabtsi
sutianap
több mint 10 éve
Faragó+Udvardi volt beharangozva, úgyhogy meg sem próbáltam magyarul nézni 😊
több mint 10 éve
nem neked szólt, rólad tudjuk, hogy a szíved mélyén Bengál vagy 😊és még Búrkiflit is csípem, vagy majd valahogy visszajön ez az érzés, most még sűrű
gabtsi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
a Sky közvetítést néztük Soldival, egyrészt mert kevésbé zavaró, másfelől meg kb 4-5 mp-vel előbb jártak mint a magyar, úgyh erről nem tudok nyilatkozni.btw, Burfict visszatérése nagyon összekapta a védelmet. ha így tudunk továbbra is játszani a labda ezen oldalán, akkor az nagyon faja lesz.