Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Egyébként azt értitek, hogy Hue miért volt ennyire visszafogott? Ez ellene a secondary ellen sokkal többet lehetett volna kockáztatni. Fura volt. Nem hiszem, hogy beszart, de ennél több kell tőle is (és az OLtől) a fontos meccseken.
nasheem
Nekem az OL volt fura. Andynek idő kell, márpedig a vasas passrush annyira nem erős, mint amit ma mutattak.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
3szor köszöntem el a meccstől. A safetyk hozták végül. Iloka szerintem baromi jó volt, Nelson 2 INT, Williams pedig visszaadta a reményt. Az valami parádés INT volt.
Most már csak azon kell izgulni, hogy a sérülések ne legyenek season endingek. Smith szerintem az lesz, de Dunlap a legfontosabb. Mau szintén pótolható.
nasheem
Dunlap játszott már a végén, nem?

több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Egyébként azt értitek, hogy Hue miért volt ennyire visszafogott? Ez ellene a secondary ellen sokkal többet lehetett volna kockáztatni. Fura volt. Nem hiszem, hogy beszart, de ennél több kell tőle is (és az OLtől) a fontos meccseken.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
3szor köszöntem el a meccstől. A safetyk hozták végül. Iloka szerintem baromi jó volt, Nelson 2 INT, Williams pedig visszaadta a reményt. Az valami parádés INT volt.
Most már csak azon kell izgulni, hogy a sérülések ne legyenek season endingek. Smith szerintem az lesz, de Dunlap a legfontosabb. Mau szintén pótolható.

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Nagyon kemény volt, de ilyen vért izzadós meccsre lehetett számítani. Azt viszont nem hittem (főleg az első drive után), hogy a D ennyire összeáll, és 10 ponton tudja tartani BB-t. Rettenetesen sokszor változott a momentum, a csapat mentális erősségét mutatja, hogy ebből is így tudtak kijönni.
7-0 új franchise rekord 😊
több mint 10 éve
Hangolódás Bengals/Steelers módra 😀

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 twitter.com/Bengals/status/660478246102900736

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Más: szerintetek ki fog menni rosterről Burfict érkezésével? A kintiek szerint Little és AJ Hawk a legnagyobb esélyesek.megyerikrisz
Tehát majd egy harmadik fog menni. 😊 Igazából teljesen mindegy, Little eddig sem volt pályán, Hawk pedig nem lesz, ha Burfict majd egyszer visszatér.

több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Huntból lehet még valami? Még szeptemberben olvastam egy cikket, hogy végre idén robbanthat, de ahogy látom, nem sokat lépett előre
Borbinho
Will Clarke előtte van a depth charton, ez mindent elárul a helyzetéről.

Más: szerintetek ki fog menni rosterről Burfict érkezésével? A kintiek szerint Little és AJ Hawk a legnagyobb esélyesek.
megyerikrisz
Akkor már ha ezek közül kell választani szvsz inkább Little menjen AJ Hawkban több fantáziát látok !

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Huntból lehet még valami? Még szeptemberben olvastam egy cikket, hogy végre idén robbanthat, de ahogy látom, nem sokat lépett előre
Borbinho
Will Clarke előtte van a depth charton, ez mindent elárul a helyzetéről.

Más: szerintetek ki fog menni rosterről Burfict érkezésével? A kintiek szerint Little és AJ Hawk a legnagyobb esélyesek.

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
szerintem csak azért van még rosteren, mert második körös volt. persze csodák léteznek állítólag.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
engem meglepne, ha lenne belőle bármi.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Andy Dalton won AFC Offensive Player of the Month for October, the NFL announced.

Ezt nem láttam jönni.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Ha valakinek azt mondják augusztusban, hogy a 8. héten behúzhatjuk a csoportot? 😊

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Burfict volt dokinál. Legkorábban a Texans ellen várható.
laoce
Viszont zöld utat kapott, ma már edzeni fog.

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Burfict volt dokinál. Legkorábban a Texans ellen várható.

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
meglátjuk, sztem a chemistry nem vész el, nyilván a playbookot is elég jól ismeri 😊 ami kérdés lehet az az új LT-vel való közös munka, és hogy az oldalirányú mozgása mennyire lesz akadályozva, korlátozva. ez utóbbi Big Ben játékának lételeme tulajdonképpen.

arra számítok, ha játszik, és még nem teljesen 100as, hogy gyors passzjáték lesz, rendszerint háromlépéses dropból és szedjék a YAC-ot Brownék, nem kell itt Big Bennek meghalni. a szereléssekkel volt gond ezen az oldalon, úgyhogy nem is tűnik kivitelezhetetlen elképzelésnek. meg persze Bell, Bell, Bell meg egy kis Bell.
gabtsi
Pont ez a rövidpasszos játék az időzítésről szól, amire igencsak rossz hatással van tapasztalatom szerint egy négyhetes kihagyás. Meglátjuk, szeretném, ha kellemes meglepetés lenne a meccs és működne ez a játék, de akkor se leszek morcos, ha L a vége, csak ne heartbreaker módon legyen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
meglátjuk, sztem a chemistry nem vész el, nyilván a playbookot is elég jól ismeri 😊 ami kérdés lehet az az új LT-vel való közös munka, és hogy az oldalirányú mozgása mennyire lesz akadályozva, korlátozva. ez utóbbi Big Ben játékának lételeme tulajdonképpen.

arra számítok, ha játszik, és még nem teljesen 100as, hogy gyors passzjáték lesz, rendszerint háromlépéses dropból és szedjék a YAC-ot Brownék, nem kell itt Big Bennek meghalni. a szereléssekkel volt gond ezen az oldalon, úgyhogy nem is tűnik kivitelezhetetlen elképzelésnek. meg persze Bell, Bell, Bell meg egy kis Bell.

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
inkább játsszon, mert aztán évekig hallgathatjuk Józsit, hogy csak azért nyertetek Super Bowl-t mert Big Ben nem játszott az első meccsen 😀
gabtsi
😊

Ha nem lenne Ben, nyilván minket csak kellemes meglepetés érhetne. De lesz. Viszont így sem vagyunk esélyesek, több hetes sérülés után nem szoktak csúcson visszatérni a QB-k, Ben pedig különösen nem. Kell neki 2-3 hét, amíg felveszi a ritmust, újra kialakul a chemistry és formába lendül. Viszont szerencsére akármennyire furcsa is, nekünk most nem ez a meccs fontos szerencsére, amelyen amúgy sem mi vagyunk a favoritok, hanem a jövő heti, Raiders elleni.

Szóval összegezve én L-re számítok, így engem Bennel is csak kellemes meglepetés érhet. Abban viszont reménykedem, hogy legalább jó meccset játszunk veletek. És utána jöhet nekünk 2 must win game a Raiders és a Browns ellen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
inkább játsszon, mert aztán évekig hallgathatjuk Józsit, hogy csak azért nyertetek Super Bowl-t mert Big Ben nem játszott az első meccsen 😀

több mint 10 éve
Hát mindenki rettentő biztos benne, hogy lesz Ben hétvégén. Én boldogabb lennék, ha hagynák teljesen felépülni. Nélküle egy fos meccsen tuti nyernénk, vele meg sokkal jobb lesz a meccs, de vannak kételyeim. Oké, mondjuk a Vasas ellen mindig vannak 😊

több mint 10 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
hiszem, ha látom Józsi 😊

btw, nézünk együtt mérkőzést ? Göbinek is szólok.
gabtsi
hozzám jöhettek! 😀 (Panasonic G30, 50", Nagykanizsa😊
nhm
Gyerekekkel, vagy nélkülük, de megoldjuk
több mint 10 éve
"When he's ready, he'll be ready. And that's when he'll come back to practice and we'll go from there."Lewis a mai edzés előtt, természetesen Burfictről
Marvinism. 😊 😊 😊

több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
hiszem, ha látom Józsi 😊

btw, nézünk együtt mérkőzést ? Göbinek is szólok.
gabtsi
hozzám jöhettek! 😀 (Panasonic G30, 50", Nagykanizsa😊