NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 532 — Chiefs GM
Burfict és Geno között volt egy szóváltás a félidő előtt, állítólag Geno szájba is vágta Tezt. eléggé out of character story, ha igaz.
gabtsi
ezek a Genok házhoz jönnek a pofonért 😊
braxa88
Ez a Geno adta, nem kapta... 😊

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Burfict és Geno között volt egy szóváltás a félidő előtt, állítólag Geno szájba is vágta Tezt. eléggé out of character story, ha igaz.
gabtsi
ezek a Genok házhoz jönnek a pofonért 😊
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
😊 ez egy elégedett mosoly. Megérte felkelni a meccsre. Ez a forduló az, ahol nem akartam kritikus szemmel nézni a meccset, keresni mi hibázhat a rájátszásban, csak élvezni a playeket. Viszont egy dolog feltünt 😊 Eljött az idő hogy azt kell mondanom, hajrácsapat lettünk. Csak nekem rémlik úgy, hogy a bengals tipikusan 3-4 negyedes csapat lett? A meccsek nagy részében ekkor kezd összeállni a D. Olyan érzésem van, hogy eddigre koncentrálnak maximumon. Ez azért örömteli számomra, mert nagy mentális erőről tanuskodik, valamint fizikailag is bírják (bár az első félidőben nem teszik magukat oda így nem csoda). Az is feltünt, hogy Hue mágusunk, mindig csak annyit tesz oda amennyi kell...Fogadni mernék, hogy látunk még "sohanemlátott" figurákat. Jól ötvözi a futást passzokkal, ezzel fárasztva az ellen D-jét, talán ebből jön a 2. félidei fölényünk. Nem kapkod, ha valamelyik nem működik, inkább beáldoz egy-egy drivet-ot, és erölteti tovább /pl a futást/, míg át nem szakad a gát, így Szmöre játéka kiismerhetetlen. Aki 8-0 után is még fanyalogni mer, az nem is való ide 😛
Remélem minnél tovább kitart a lendület, és elkerül minket a sérüléshullám.

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Azért azt is említsük meg, hogy két negyedik és rövid szitura is rámentünk, és bejött mindkettő, igaz az egyiket elcsesztük, de ott meg a védők segítettek. Tavaly lehet, hogy nem próbáljuk meg, idén nekimegyünk! 😊
több mint 10 éve
amennyit szidtuk Marvint korábban a félidei adjustment hiányáért, az idei szezonban jár neki is a fejsimi, mert ahogy már korábban is, most is egészen sima lett a második félidő. lényeg, hogy Manzielt a zsebben tudtuk tartani, fegyelmezettebb volt a DL, nem engedtük kimozogni, nem is volt olyan hatékony. persze kellett a gyenge WR corp a Barnák oldalán, hogy relatíve könnyen le tudjuk rázni őket a pontversenyben.

Geno nagyot játszott megint, de sajnos nagyon észrevehető ha ő nincs a pályán, egyből tudott is futni a Browns. hozzáteszem megint néhány egészen hajmeresztő non-call volt, hogy csak Marvin Jones deep ballját említsem, de a Bronws TD-nél is ordas holding volt Dunlapen, de a másik oldalon is volt azért tévedés.

Őszintén szólva Hill teljesítménye eléggé aggasztó, mert itt volt a meccs, ahol átlendülhetett volna a nehézségen, volt elég Hewitt, és vele együtt power formáció, amiből ő igazán tud élni, de bár voltak jó futásai, a nagy játékok, amihez kellene, hogy ő is lerázzon egy-két embert, nem jön össze eddig. Gio viszont ficánkolt és nem csak spreadből, hanem a végén már powerben is. meg is lepődtem, hogy nem Hill van kinn.

Tyler Eifertnél viszont nincs jobb TE a ligában, aki az ellenkezőjét állítja az hazudik vagy festi magát.

és még egy apróság, a Sanu reverse play parádés volt, és a legjobb benne, hogy megnyitja a lehetőséget, hogy ebből passzoljon a jövőben egy meccsen.

8-0! Az első csapat az AFC North történetében aki 8 győzelemmel kezdett!!

több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Nagyon rendben volt ez az éjszakai meccs. Az O playhívások mondjuk nekem nagyon kicsit konzervatívnak tűntek. Mintha az lett volna a cél, nehogy egy-két TO-val olyan momentumot adjunk, ami visszaüthet. Meg volt egy olyan érzésem, mintha Hue nem akarná nagyon kinyitni a playbook-ot, mert egyébként is jobbak vagyunk. Aztán Sanu TD-je után már nem éreztem ezt 😊
Ha mindenképpen negatívumokat akarok keresni, akkor Hill gyengébb teljesítményét említeném, nagyon nem találja a tavalyi önmagát. Dalton a második félidőben hihetetlenül felszabadult volt, szinte végig mosolygott, látszott rajta, hogy nagyon klapppol minden.
A meccs jelenete meg számomra (Sanu TD-je mellett) az volt, amikor Peko átment Thomashoz és elnézést kért, hogy egy play végén már nem tudott leállni, és túl kemény volt.
Nyilván csak szerencsénk van, mert jó a sorsolásunk (LOL), de azért ez a 8-0 hihetetlen.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ja és ha nem Johnny Foci játszana ma, akkor szerintem zakóznánk. Így, mondjuk nem miatta, hanem főleg Haden hiánya miatt, nyernünk kell. Szerintem egyébként nem lesz run heavy a mai playbook. Amíg szoros, inkább passzolni fogunk.
nasheem
Meglepődnék ha a liga egyik legjobb támadófalával és két ilyen futóval nem run heavy lenne a ligautolsó futásvédelemmel rendelkező browns ellen. Szerintem simán nyertek..
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ja és ha nem Johnny Foci játszana ma, akkor szerintem zakóznánk. Így, mondjuk nem miatta, hanem főleg Haden hiánya miatt, nyernünk kell. Szerintem egyébként nem lesz run heavy a mai playbook. Amíg szoros, inkább passzolni fogunk.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Előre tartok Faragó Úr újabb ámokfutásától. daltonszarapléjoffban, könnyűasorsolás ezktől a meccsektől előbb utóbb nem lesz ép tv itthon
laoce
Figyu, ha K Sanyi vagy Udvardi van még szakértő szerepben, hidd el tud annyira szar lenni a stream felbontása, hogy ne legyen élvezhetőbb. Höri és a QB srác miatt néha megnézem a Sport tv-t is, de Faragó olyan szinten irritáló, hogy Bengals meccset soha nem néznék ott.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Előre tartok Faragó Úr újabb ámokfutásától. daltonszarapléjoffban, könnyűasorsolás ezktől a meccsektől előbb utóbb nem lesz ép tv itthon
laoce
Nyugodtan szard le ki mit mond/gondol.... a lényeg az, hogy mi tudjuk hogyan jutottunk el idáig, és hogy szeretjük Őket!!!

A lényeg vhol itt van:
"Who dey, who dey, who dey think gonna beat dem Bengals?"

NOOOOOOOOOBODY!!!!

😉
több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jja, megint kezdhetne Manziel... 😊nhm
Ő kezd.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Én mint a Szmöre leghangosabb bírálója, nagyon remélem nem kell mostanában bírálnom.... Tudom nem festjük az ördögöt a falra, de fázom ettől a meccstől egy kicsit. Tavaly is hasonló előjelekkel futottunk neki, azt tudjuk mi lett belőle. Hajnalban megint nem alszom 😊 Remélem megéri fennmaradni 😊
meme
Mindenképpen fennmaradok én is...

A meglàtásom az, hogy tanulva a tavalyiból, nem vesszük félválra, és simán nyerünk!! (mint a visszavàgón tavaly.... 😉

Jja, megint kezdhetne Manziel... 😊

Szerkesztette: nhm
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
De mivel a cinci azért elég pass heavy...
TheBerzerker
Az 5. legtöbb futókísérletünk van a ligában.
megyerikrisz
Na ennyire vagyok képben cinci ügyben...én csak dalton idei teljesítménye alapján gondoltam.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
De mivel a cinci azért elég pass heavy...
TheBerzerker
Az 5. legtöbb futókísérletünk van a ligában.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Én mint a Szmöre leghangosabb bírálója, nagyon remélem nem kell mostanában bírálnom.... Tudom nem festjük az ördögöt a falra, de fázom ettől a meccstől egy kicsit. Tavaly is hasonló előjelekkel futottunk neki, azt tudjuk mi lett belőle. Hajnalban megint nem alszom 😊 Remélem megéri fennmaradni 😊

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
hajrá. de sztem kiszámíthatatlan, erre próbáltam utalni.
gabtsi
tudom😊
TheBerzerker
Fantasyben egyértelműen Hill a jobb választás a TD-k miatt... (többet ér, mint a yardok)
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
gabtsi
tudom😊

több mint 10 éve

több mint 10 éve
attól függ ki az ellenfél és mi a gameplan, vagy hogy alakul az eredmény.

Hill elsősorban power (TE+FB - akár extra OL) formációból eredményes, kell a lead blocker aki mögött fel tud gyorsulni és a LoS környékén megcsinálni a vágást.
de tekintve a keretet a snapek nagy számában 11 personnel van (1RB-1TE), ha itt széthúzza a pályát Hue akkor inkább Bernard játszik, mert ő meg abban jobb, ha üres területre tudod játszani, mert a fürgeségével le tud rázni egy vagy két embert. itt nincs ugye lead blocker FB.

kérdésedre válaszolva szerintem a Browns és a Texans elleni több power formáció lesz, ha sikerült az elején megnyugtató előnyt szerezni, a Cardinals ellen inkább a spread dominál majd.

Hillnek még van annyi előnye fantasy szempontból, hogy a goal to go szituációkban rendszerint ő fut, így nagyobb esélye TD-re, ezért is van már 6 neki, Bernardnak kettő, hiába ő a statisztikailag eredményesebb futó.
gabtsi
Most felsoroltad azokat, nagyrészt, amiket én is látok a statokból😊 Akkor úgy kérdem, hogy trade esetében te melyiket vinnéd?
TheBerzerker
ha kiolvasod a gameplan-t a statokból, innen csókolom a kezedet.
gabtsi
Azt nyilván nem tudom kiolvasni. De mivel a cinci azért elég pass heavy és Bernard jobban kap el, így azért őt érzem jobb választásnak.

több mint 10 éve
attól függ ki az ellenfél és mi a gameplan, vagy hogy alakul az eredmény.

Hill elsősorban power (TE+FB - akár extra OL) formációból eredményes, kell a lead blocker aki mögött fel tud gyorsulni és a LoS környékén megcsinálni a vágást.
de tekintve a keretet a snapek nagy számában 11 personnel van (1RB-1TE), ha itt széthúzza a pályát Hue akkor inkább Bernard játszik, mert ő meg abban jobb, ha üres területre tudod játszani, mert a fürgeségével le tud rázni egy vagy két embert. itt nincs ugye lead blocker FB.

kérdésedre válaszolva szerintem a Browns és a Texans elleni több power formáció lesz, ha sikerült az elején megnyugtató előnyt szerezni, a Cardinals ellen inkább a spread dominál majd.

Hillnek még van annyi előnye fantasy szempontból, hogy a goal to go szituációkban rendszerint ő fut, így nagyobb esélye TD-re, ezért is van már 6 neki, Bernardnak kettő, hiába ő a statisztikailag eredményesebb futó.
gabtsi
Most felsoroltad azokat, nagyrészt, amiket én is látok a statokból😊 Akkor úgy kérdem, hogy trade esetében te melyiket vinnéd?
TheBerzerker
ha kiolvasod a gameplan-t a statokból, innen csókolom a kezedet.

több mint 10 éve
Megnéztem a statokat 20 yardon belül.
Hill:
Field Pos Att Yds Avg Lng TD 1st
20 Yard Line 17 41 2.4 8 5 7

Bernard:
Field Pos Att Yds Avg Lng TD 1st
20 Yard Line 20 124 6.2 17 2 7

Ez alapján is jobban tűnik Bernard. Egyedül az 5 td szól Hill neve mellett.

Szerkesztette: TheBerzerker

több mint 10 éve
A fantasy témához azért érdemes Hue Jackson nyilatkozatát is figyelembe venni:
"I know everybody wanted to run the ball more," said Hue Jackson via the Cincinnati Enquirer. "I get that. But my job is to win. I'm not trying to make anybody happy. I don't worry about feelings, I don't worry about fantasy stats, I don't worry about who scores touchdowns. I don't worry about any of that."

Személyes vélemény mondjuk, hogy ha a következő két meccsen nem fog futni a csapat, akkor soha 😊
munoz
Ez akkor nálad is azt jelenti, hogy inkább Hill mint Bernard?

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Csöcsi out, Mau és Dunlap questionable. Felkészül Dawson, Hunt és Winston.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.