Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Te merészkedtél át ide, hát rajtad vezetjük le a tegnapi meccs sérelmeit. 😀folyamatosan összekevertek valakive, kikkel?Nem írtam, hogy szándékos sérülésokozás volt, inkább iszonyat sérülésveszélyes megmozdulás volt, ijen western vadló befogás vagy bikarodeó, így sikerült, - attól még fölbaszódott bennem a pumpa - én csak azt mondom, hogy ultrakemény volt addig is, de itt kicsit elszakadt a cérna, ugyanúgy, mint a csapatban. Öszve tecc téveszteni valakivel, hugy gyün ide a 6SB? Én csak pampogok, hogy megin megyünk a kukába, mer az O lelke kidőlt, és ezt tuggyukki csinálta, na most szurkolóilag hadd engedtessék meg, hogy Búrkiflinek leharaphassam tőből mid a két lábát. Vérpatak lösz ohájóban.én megértem az elkeseredettséget, de ha nálatok játszana, akkor ő lenne az egyetlen igazhitű Steeler, akinek a véréből is árad az aranyfekete keménység.
sutianap
így hogy nálunk van csicskageci. nekünk azért jó lesz.
gabtsi
sutianap
Btw én éreztem csak úgy, hogy kritikán aluli módon elfogult, vagy inkább Bengals-ellenes volt a közvetítés? Akivel játszottunk, mindenki rossz formában volt, a Seahawks W nem erős csapat ellen volt, mert negatív a mérlegük... Már majdnem elszégyelltem magam a meccs végére.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
nem neked szólt, rólad tudjuk, hogy a szíved mélyén Bengál vagy 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
folyamatosan összekevertek valakive, kikkel?Nem írtam, hogy szándékos sérülésokozás volt, inkább iszonyat sérülésveszélyes megmozdulás volt, ijen western vadló befogás vagy bikarodeó, így sikerült, - attól még fölbaszódott bennem a pumpa - én csak azt mondom, hogy ultrakemény volt addig is, de itt kicsit elszakadt a cérna, ugyanúgy, mint a csapatban. Öszve tecc téveszteni valakivel, hugy gyün ide a 6SB? Én csak pampogok, hogy megin megyünk a kukába, mer az O lelke kidőlt, és ezt tuggyukki csinálta, na most szurkolóilag hadd engedtessék meg, hogy Búrkiflinek leharaphassam tőből mid a két lábát. Vérpatak lösz ohájóban.én megértem az elkeseredettséget, de ha nálatok játszana, akkor ő lenne az egyetlen igazhitű Steeler, akinek a véréből is árad az aranyfekete keménység.
sutianap
gabtsi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Nem írtam, hogy szándékos sérülésokozás volt, inkább iszonyat sérülésveszélyes megmozdulás volt, ijen western vadló befogás vagy bikarodeó, így sikerült, - attól még fölbaszódott bennem a pumpa - én csak azt mondom, hogy ultrakemény volt addig is, de itt kicsit elszakadt a cérna, ugyanúgy, mint a csapatban. Öszve tecc téveszteni valakivel, hugy gyün ide a 6SB? Én csak pampogok, hogy megin megyünk a kukába, mer az O lelke kidőlt, és ezt tuggyukki csinálta, na most szurkolóilag hadd engedtessék meg, hogy Búrkiflinek leharaphassam tőből mid a két lábát. Vérpatak lösz ohájóban.én megértem az elkeseredettséget, de ha nálatok játszana, akkor ő lenne az egyetlen igazhitű Steeler, akinek a véréből is árad az aranyfekete keménység.
sutianap
több mint 10 éve
Nem írtam, hogy szándékos sérülésokozás volt, inkább iszonyat sérülésveszélyes megmozdulás volt, ijen western vadló befogás vagy bikarodeó, így sikerült, - attól még fölbaszódott bennem a pumpa - én csak azt mondom, hogy ultrakemény volt addig is, de itt kicsit elszakadt a cérna, ugyanúgy, mint a csapatban. Öszve tecc téveszteni valakivel, hugy gyün ide a 6SB? Én csak pampogok, hogy megin megyünk a kukába, mer az O lelke kidőlt, és ezt tuggyukki csinálta, na most szurkolóilag hadd engedtessék meg, hogy Búrkiflinek leharaphassam tőből mid a két lábát. Vérpatak lösz ohájóban.Harapd, ha jól esik. 😀 Meg ha engedi.
sutianap
A 6 SB annak szólt, hogy átlag vasas vélemény, hogy tunképpen szarok voltunk, átlagos csapat vagyunk, stb... Mikor erre visszakérdezek, akkor jön a sorminta, hogy majd januárban, meg van-e superbówli, meg hasonlók.
Elegánsan el lehet ismerni, hogy tegnap a vasas nem érdemelt győzelmet. Vezettek, de nem tudtak padlóra küldeni minket. Ez megbosszulta magát.
Burfictre visszatérve, legalább annyira Bell hibája is, mert amikor szépen kérik, hogy "ne fussá mán tovább", akkor nem hajlandó megállni, így aztán le kell ütközni. Ez egy ilyen játék. Nemhogy szabálytalannak, még túlzottan keménynek sem mondanám. Pláne nem egy North derbin.
Még mindig itt van előttem a Steelres szurkerek bűnbánó, szégyenkező tekintete a Palmer/Huber esetek után...
Remélem, a visszavágóra felépül a srác, aki kiütötte Hubertust, ellene engedélyezem Burfictnek a durvaságot, kerüljön szembe hasonló méretűvel, ne a punterrel arcoskodjon. Remélem, ott tényleg vérpatak lesz. 😉
több mint 10 éve
Nem írtam, hogy szándékos sérülésokozás volt, inkább iszonyat sérülésveszélyes megmozdulás volt, ijen western vadló befogás vagy bikarodeó, így sikerült, - attól még fölbaszódott bennem a pumpa - én csak azt mondom, hogy ultrakemény volt addig is, de itt kicsit elszakadt a cérna, ugyanúgy, mint a csapatban. Öszve tecc téveszteni valakivel, hugy gyün ide a 6SB? Én csak pampogok, hogy megin megyünk a kukába, mer az O lelke kidőlt, és ezt tuggyukki csinálta, na most szurkolóilag hadd engedtessék meg, hogy Búrkiflinek leharaphassam tőből mid a két lábát. Vérpatak lösz ohájóban.Bell out for season, nem mondom hogy nem tépném meg Búrkiflit. Na ettől mindenki idegbeteg volt nálunk. Mikor Micsell kiütődött abból jött a TD, az jó hívás volt a beugrósnak missmatchre, szép és kegyetlen. Hú a Veres nem bírja a nyomást, AFC northD nevelés. A visszavágón sajnos még nagyobb mészárszékre számítokAzért nyugtass meg, hogy szegény, cingár Burfictet, nem vernéd el annyira, és még véletlenül sem azért, mert szándékosnak gondolod a sérülésokozást. Külön szerencsétlen, hogy idén is ellenünk dőlt ki csengettyű, de ahogy tavaly, idén sem volt benne szándékosság. Arra viszont felhívnám a figyelmedet, ahogy 1-2 playjel utána a derék pittsburghi falember sípcsont magasságban repült rá Burfictre, takarásból, szándékosan. Ha már mindenképp gusztustalanságokat akarunk emlegetni.
sutianap
Vöriről tudjuk, hogy nem bírja, a probléma egyrészt az, hogy miként engedett az OL ekkora nyomást, másrészt hogy az elkapók miért ne tudtak elszakadni, gondolok itt elsősorban Eifertre. De nem baj, a lényeg a 7-0 (tudom, nektek 6 SB van, szégyelljem magam), a többit javítani kell csütörtökig. Haden megint kidőlt agyrázkódással, Greentől nagy meccsre számítok.
Dunlap saját véleménye szerint ott lesz, Csöcsiről nincs hír.
megyerikrisz

több mint 10 éve
nyert a jobb csapat, a végén kijött a különbség! jajj szegény Steelers 😊7:0 gecc!!
több mint 10 éve
Hadent sajnálom. Hatalmas párbaj az övé AJvel. Általában jól limitálja, de ezzel együtt én szerettem amikor egymás ellen játszanak.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Vaklárma volt sorry. Már törölték is a hírt.Továbbra sem találok ilyen hírt, de egy-két nap és úgyis kiderül.a go-bengals-on olvastam, ahol az NFL channelre hivatkoztak.Mau out for season.Ezt hol találtad? Nem látom sehol.
Apúúúúú, kezdődik?
nasheem
megyerikrisz
nasheem
Update: közben megtalaltam az említett fórumot, már ott is elírásra gyanakodtam, mert semmilyen megerősítés sincs.
megyerikrisz
több mint 10 éve
Bell out for season, nem mondom hogy nem tépném meg Búrkiflit. Na ettől mindenki idegbeteg volt nálunk. Mikor Micsell kiütődött abból jött a TD, az jó hívás volt a beugrósnak missmatchre, szép és kegyetlen. Hú a Veres nem bírja a nyomást, AFC northD nevelés. A visszavágón sajnos még nagyobb mészárszékre számítokAzért nyugtass meg, hogy szegény, cingár Burfictet, nem vernéd el annyira, és még véletlenül sem azért, mert szándékosnak gondolod a sérülésokozást. Külön szerencsétlen, hogy idén is ellenünk dőlt ki csengettyű, de ahogy tavaly, idén sem volt benne szándékosság. Arra viszont felhívnám a figyelmedet, ahogy 1-2 playjel utána a derék pittsburghi falember sípcsont magasságban repült rá Burfictre, takarásból, szándékosan. Ha már mindenképp gusztustalanságokat akarunk emlegetni.
sutianap
Vöriről tudjuk, hogy nem bírja, a probléma egyrészt az, hogy miként engedett az OL ekkora nyomást, másrészt hogy az elkapók miért ne tudtak elszakadni, gondolok itt elsősorban Eifertre. De nem baj, a lényeg a 7-0 (tudom, nektek 6 SB van, szégyelljem magam), a többit javítani kell csütörtökig. Haden megint kidőlt agyrázkódással, Greentől nagy meccsre számítok.
Dunlap saját véleménye szerint ott lesz, Csöcsiről nincs hír.
több mint 10 éve
Bell out for season, nem mondom hogy nem tépném meg Búrkiflit. Na ettől mindenki idegbeteg volt nálunk. Mikor Micsell kiütődött abból jött a TD, az jó hívás volt a beugrósnak missmatchre, szép és kegyetlen. Hú a Veres nem bírja a nyomást, AFC northD nevelés. A visszavágón sajnos még nagyobb mészárszékre számítok

több mint 10 éve
A szezon előtt nem várták jónak, de bizony egész kellemes meglepetés a Steelers passrush.Még véletlenül sem azt akartam leszólni, Harrison 37 évesen több veszélyt jelent az ellen QB-jára, mint a mi LB-ink összesen, de Tuitt nélkül egy ligaelit OL-nek több időt kellett volna biztosítani a QB számára. Egyértelműen a leggyengébb csapatrész volt tegnap, és akkor a sok szabálytalanságukról még nem is beszéltem.
Amúgy grat, megérdemeltétek.
Soldados
Sajnos rossz híreket hallottam Bellről, van már valami konkrét?
több mint 10 éve
A szezon előtt nem várták jónak, de bizony egész kellemes meglepetés a Steelers passrush.Egyébként azt értitek, hogy Hue miért volt ennyire visszafogott? Ez ellene a secondary ellen sokkal többet lehetett volna kockáztatni. Fura volt. Nem hiszem, hogy beszart, de ennél több kell tőle is (és az OLtől) a fontos meccseken.Nekem az OL volt fura. Andynek idő kell, márpedig a vasas passrush annyira nem erős, mint amit ma mutattak.
nasheem
megyerikrisz
Amúgy grat, megérdemeltétek.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nehezen hittem el, hogy meglett, de valahogy kiszenvedték. Nem tetszett az Offense. Szívesen láttam volna kicsivel több futójátékot még akkor is, ha nem ment igazán jól. Igazán az O-fal nem tetszett. Jó, hatalmas nyomás jött, de azért egy ligaelit fal van elméletileg és azért ellenféltől függetlenül tőlük ennél jobb teljesítmény az elvárt. Főleg a sok idióta false start, a rossz snap-ek megmagyarázhatatlanok. Dalton nagyon szenvedett a nyomástól, bár azt sokszor nem mutatták meg, hogy az elkapók merre jártak, el tudtak-e szakadni, azaz miért nem passzolt korábban. 2 int sajnos lett, az elsőnél mérges voltam a helyzet miatt, mert előtte volt egy nagyon jó futás és meg sem próbáltak futás 4 yardról. Viszont szép védekezés volt Blake részéről. Második egy felpattanó, azzal meg nincs mit tenni, benne van a játékban. Viszont amikor kellett a megcsinált pár hosszú játékot és összességében nem csinált hülyeségeket.Védelem 1-2 drive kivételével nagyon ott volt. Bár Miller azt csinált majdnem amit akart, meg a Williams-féle nagy futásért nagy kár volt. de összességében tetszetős volt. És végre néhányszor Big Ben nem tudott szokásának megfelelően kicsúszni a sackekből. Williams pick óriási volt, egyszerűen tökéletes volt. Nelson2 pickje pedig magáért beszél, nagyon jó volt.
Lényeg, hogy megvan a 7-0. Cleveland előtt nagyon rövid az idő, remélem a sérülteket sikerül összedrótozni és lehet folytatni a megkezdett szériát.
több mint 10 éve
Továbbra sem találok ilyen hírt, de egy-két nap és úgyis kiderül.a go-bengals-on olvastam, ahol az NFL channelre hivatkoztak.Mau out for season.Ezt hol találtad? Nem látom sehol.
Apúúúúú, kezdődik?
nasheem
megyerikrisz
nasheem
Update: közben megtalaltam az említett fórumot, már ott is elírásra gyanakodtam, mert semmilyen megerősítés sincs.
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 10 éve
a go-bengals-on olvastam, ahol az NFL channelre hivatkoztak.Mau out for season.Ezt hol találtad? Nem látom sehol.
Apúúúúú, kezdődik?
nasheem
megyerikrisz
több mint 10 éve
Mau out for season.Ezt hol találtad? Nem látom sehol.
Apúúúúú, kezdődik?
nasheem
több mint 10 éve
Mau out for season.Ebben a játékban benne vannak a sérülések. Ő legalább pótolható.
Apúúúúú, kezdődik?
nasheem
több mint 10 éve
Mau out for season.Apúúúúú, kezdődik?
több mint 10 éve
@GeoffHobsonCin: green says after Mitchell hit Marv jones he said to Green: 'you're next.'És még Burfict a geci...
több mint 10 éve
Mélységre Csocsi nélkül is megvan az OL. Mi van a sérült négerünkkel? Most jöhetne tapasztalatot szerezni. Aztán lehet, hogy semmi baja, gyanúsan hallgatnak róla az insiderek.A héten azt nyilatkozta valahol hogy ő játékra kész
megyerikrisz
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Mélységre Csocsi nélkül is megvan az OL. Mi van a sérült négerünkkel? Most jöhetne tapasztalatot szerezni. Aztán lehet, hogy semmi baja, gyanúsan hallgatnak róla az insiderek.
több mint 10 éve
Na, rákerestem. Dunlap végül visszatért. OK, ez fasza. Akkor már csak Smith a nagy kérdőjel.Egyébként futni nem csoda, hogy nem nagyon tudtunk. A Steelers box végig nagyon sűrű volt. Ezért volt fura, hogy nem keresünk mögöttük helyet. Így végig szenvedtünk a futás nélkül és a pssrushtól.
több mint 10 éve
Nekem úgy tűnt, hogy a Steelers nagyon agresszívan támadta a LOS-t, illetve ezzel párhuzamosan blitzeltek. Így a futást is viszonylag jól fogták, meg Daltonon is nagy volt a nyomás. A probléma az volt, hogy ritkán voltak olyan rövid passzok, amik a védők mögé mentek. (Hewittnek ment egy ilyen emlékezetesebb, meg volt egy pöccintett labda talán Gionak, mindkettőből sokat haladtunk). A Steelers kockáztatott, és wr-secondary szinten relatív sok 1-1 elleni játék volt, amiket viszont vagy nem játszott meg a csapat, vagy levédekezte az ellenfél, vagy a mi embereink hibáztak (pontatlan passz, drop, stb.). Sok hiba volt a támadójátékban, de amikor meg kellett csinálni a TD-t, akkor végül meglett. Ez most szvsz tipikusan az a meccs volt, amikor egy Bengals szurkoló nem szemet gyönyörködtető játékot várt, csak azt, hogy valahogy legyen meg 😊
több mint 10 éve
Hát én nem láttam, de attól még ott lehetett. Nem Gilberry indult folyamatosan a bal oldalunkról? Egyszer még Clarke is ugrált Ben orra előtt.3szor köszöntem el a meccstől. A safetyk hozták végül. Iloka szerintem baromi jó volt, Nelson 2 INT, Williams pedig visszaadta a reményt. Az valami parádés INT volt.Dunlap játszott már a végén, nem?
Most már csak azon kell izgulni, hogy a sérülések ne legyenek season endingek. Smith szerintem az lesz, de Dunlap a legfontosabb. Mau szintén pótolható.
nasheem
megyerikrisz